Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 177/2019
  • Kapitola:
  • Iné oznámenia
  • Podanie:
  • Iné oznámenia
  • Deň vydania:
  • 13.9.2019
  • Značka:
  • O000424
Spoločnosť/Spoločnosti
Obchodné meno: P.K. Drive s. r. o.
Sídlo: Na Revíne 20, 831 01 Bratislava-Nové mesto
IČO: 44311702
Zapísaný v Obchodnom registri Okresného súdu: Okresný súd Bratislava I
Oddiel: Sro
Vložka : 53961/B
oznamuje podľa 182 a nasl. zákona č. 161/2015 Z. z. Civilný mimosporový poriadok v znení neskorších predpisov

Okresný súd Bratislava III, prostredníctvom JUDr. Márie Kucharovičovej, notára so sídlom Bojnická 3, 831 04 Bratislava, povereného Okresným súdom Bratislava III funkciou súdneho komisára v dedičskej veci po poručiteľovi, ktorý je zároveň aj jediným konateľom a spoločníkom nižšie uvedenej spoločnosti, rozhodol a Uznesením Dnot 219/2018 zo dňa 15.08.2019 ustanovil správcu časti dedičstva okrem iného na časť majetku:

- obchodnú spoločnosť P. K. Drive s.r.o., so sídlom Na Revíne 20, 831 01 Bratislava, IČO: 44 311 702, zapísanú v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I., v Odd.: Sro, vo vl. č. 53961/B,

ktorej bol poručiteľ jediným spoločníkom a súčasne aj jediným konateľom, a to do právoplatného skončenia dedičského konania po poručiteľovi.

Správu časti dedičstva bude správca vykonávať až do právoplatného ukončenia dedičského konania, v priebehu ktorého bude vykonávať všetky nevyhnutné úkony spojené: s obchodným podielom poručiteľa v spoločnosti; najmä vykonávať práva a plniť povinnosti vyplývajúce z účasti poručiteľa v tejto spoločnosti, vykonávať úkony za účelom správy, údržby, ochrany majetku spoločnosti, vrátane vymáhania pohľadávok v rámci správy majetku, tiež vykonávať v mene spoločnosti všetky úkony týkajúce sa zastupovania spoločnosti v správnom konaní pred orgánmi štátnej správy a samosprávy, zastupovať spoločnosť v daňovom konaní v zmysle zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov v znení neskorších predpisov, vrátane podávania daňových priznaní, zastupovať spoločnosť pred akýmikoľvek ostatnými úradmi, inštitúciami a orgánmi štátnej správy, bude oprávnený na riadenie bežných záležitostí spoločnosti, na konanie menom spoločnosti, na obchodné vedenie spoločnosti, na vedenie účtovníctva v rozsahu stanovenom právnymi predpismi, na disponovanie s účtami spoločnosti v peňažných ústavoch, na uzatváranie obchodných a právnych úkonov potrebných k riadnemu chodu spoločnosti.

Za účelom ďalšieho postupu v konaní preto týmto žiadam o súčinnosť možných veriteľov spoločnosti a o vyčíslenie všetkých existujúcich záväzkov obchodnej spoločnosti.

Uvedené vyčíslenie Vás žiadame doručiť na adresu sídla advokáta - ustanoveného správcu dedičstva: JUDr. Marek Glemba, advokát, Odborárske nám. 3, vchod Májkova 3, 811 07 Bratislava, alebo elektronicky do elektronickej schránky advokáta.

V Bratislave dňa 06.09.2019 JUDr. Marek Glemba, advokát