Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 173/2019
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 9.9.2019
  • Značka:
  • V000030
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: SLOVNAFT, a.s.
Sídlo: Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava
IČO: 31322832
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu: Okresný súd Bratislava I
Oddiel: Sa
Vložka: 426/B
zvoláva: mimoriadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 10. 10. 2019
o : 11.00
na adrese
Obchodné meno: SLOVNAFT, a.s.
Sídlo: Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava
Program rokovanie valného zhromaždenia:

Mimoriadne valné zhromaždenie bude mať tento program:

  1. Otvorenie
  2. Voľba predsedu mimoriadneho valného zhromaždenia, zapisovateľa, overovateľov zápisnice a osôb poverených sčítaním hlasov
  3. Schválenie rozhodnutia o prechode akcií všetkých zostávajúcich akcionárov na spoločnosť MOL Nyrt. v rámci uplatnenia práva výkupu spoločnosťou MOL Nyrt. ako navrhovateľom
  4. Záver
Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 07. 10. 2019
Doplňujúce údaje pre akcionárov:

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, práva hlasovať na ňom, požadovať na ňom informácie, vysvetlenia a uplatňovať návrhy je 7. október 2019.

Ďalšie údaje, informácie, upozornenia:

Prezentácia akcionárov sa uskutoční v priestoroch hlavného vchodu do sídla spoločnosti v čase od 9.30 do 11.00 hod. dňa 10.10.2019.

Pri prezentácii akcionár predloží:

  1. fyzická osoba preukaz totožnosti,
  2. právnická osoba výpis z obchodného registra alebo jeho úradne overený odpis, osoba konajúca v mene tejto právnickej osoby sa preukáže preukazom totožnosti,
  3. v prípade zastupovania akcionára – fyzickej osoby na základe plnej moci splnomocnenec musí predložiť aj písomné splnomocnenie akcionára obsahujúce rozsah splnomocnenia s úradne overeným podpisom zastupovanej osoby; v prípade, ak spoločnosť preukázateľne obdrží elektronicky zaslaný dokument o vymenovaní splnomocnenca, ktorý je opatrený zaručeným elektronickým podpisom s časovou pečiatkou, splnomocnenec preukazuje iba svoju totožnosť spôsobom podľa bodu e) alebo f),
  4. v prípade zastupovania akcionára – právnickej osoby na základe plnej moci splnomocnenec musí predložiť aj písomné splnomocnenie akcionára obsahujúce rozsah splnomocnenia s úradne overeným podpisom osoby, prípadne osôb konajúcich v mene právnickej osoby; v prípade, ak spoločnosť preukázateľne obdrží elektronicky zaslaný dokument o vymenovaní splnomocnenca, ktorý je opatrený zaručeným elektronickým podpisom s časovou pečiatkou, splnomocnenec preukazuje iba svoju totožnosť podľa bodu e) alebo f),
  5. splnomocnenec, ktorý je právnickou osobou predloží aj výpis z obchodného registra alebo jeho úradne overený odpis, osoba konajúca v mene tejto právnickej osoby sa preukáže preukazom totožnosti,
  6. splnomocnenec, ktorý je fyzickou osobou predloží aj preukaz totožnosti.

V prípade osôb, ktoré majú zriadený držiteľský účet u Centrálneho depozitára cenných papierov SR, a.s. podľa § 105a zákona č. 566/2001 Z. z. (ďalej len „držiteľ“) sa držiteľ preukáže písomným splnomocnením, ktoré ho oprávňuje zúčastniť sa valného zhromaždenia a vykonávať práva akcionára na valnom zhromaždení obsahujúce rozsah splnomocnenia s úradne overeným podpisom zastupovanej osoby a zároveň predloží písomné čestné vyhlásenie držiteľa o tom, že písomné splnomocnenie na vykonávanie práv akcionára, ktoré bolo držiteľovi udelené, je v čase konania valného zhromaždenia spoločnosti platné a právne účinné a zároveň bude obsahovať uvedenie počtu akcií, s ktorými je držiteľ oprávnený vykonávať práva jednotlivého akcionára na valnom zhromaždení. Držiteľ predloží tiež výpis z obchodného registra alebo jeho úradne overený odpis a osoba konajúca v mene držiteľa sa preukáže preukazom totožnosti a dokladom preukazujúcim oprávnenie konať v mene držiteľa. Ak sa zúčastní valného zhromaždenia majiteľ akcií, predloží potvrdenie od držiteľa, z ktorého vyplýva počet akcií, s ktorými je oprávnený vykonávať práva akcionára na valnom zhromaždení.

Informácie podľa §118i ods. 5 zákona 566/2001 Z. z. o cenných papieroch a investičných službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o cenných papieroch) v znení neskorších predpisov (ďalej ako „zákon o cenných papieroch“):

1. Údaje o výške protiplnenia v rozsahu podľa § 116 ods. 2 písm. i) zákona o cenných papieroch vrátane odôvodnenia tejto výšky protiplnenia (§ 118i ods. 5 písm. a) zákona o cenných papieroch):

Navrhovateľ uplatnenia práva výkupu, spoločnosť MOL Nyrt., verejná akciová spoločnosť so sídlom Október huszonharmadika utca 18, H-1117 Budapešť, Maďarská republika, IČO: 01-10-041683, zapísaná v Národnom registri spoločností a informačnom systéme spoločností Maďarska (ďalej len „navrhovateľ“) vo vzťahu k akciám cieľovej spoločnosti SLOVNAFT, a.s., (ďalej aj ako „cieľová spoločnosť“) poskytne protiplnenie za akcie cieľovej spoločnosti nasledovne:

 

Protiplnenie za akcie cieľovej spoločnosti

Protiplnenie za akcie cieľovej spoločnosti sa navrhuje nasledovne:

85,00 EUR za každú akciu cieľovej spoločnosti pod každým číslom ISIN. Akcie cieľovej spoločnosti sú registrované pod číslami ISIN  CS0009004452, SK1120001369 a SK1120005949.

Protiplnenie sa poskytne v peniazoch.

Navrhovateľ nenavrhuje výmenu akcií cieľovej spoločnosti za iné akcie alebo cenné papiere.

Odôvodnenie výšky

protiplnenia

S cieľom stanoviť primeranú výšku protiplnenia navrhovateľ zohľadnil nasledovné sumy určené v súlade so zákonom o cenných papieroch:

  • najvyššie protiplnenie, ktoré navrhovateľ alebo osoba konajúca v zhode s navrhovateľom poskytla za akcie cieľovej spoločnosti za posledných 12 mesiacov pred rozhodným dňom 08.04.2019. Neuskutočnili sa žiadne takéto obchody a nebolo zaplatené žiadne takéto protiplnenie;

 

  • suma uvedená v znaleckom posudku zo dňa 06.08.2019 vypracovanom oprávneným znalcom, ktorým je Slovenská technická univerzita v Bratislave v súlade s príslušnými právnymi predpismi. Znalecký posudok na hodnotu podniku cieľovej spoločnosti bol vypracovaný majetkovou metódou a zároveň podnikateľskou metódou. Hodnota stanovená majetkovou metódou bola 84,85 EUR na jednu akciu cieľovej spoločnosti a hodnota stanovená podnikateľskou metódou bola 54,40 EUR na jednu akciu cieľovej spoločnosti;

 

  • hodnota čistého obchodného imania cieľovej spoločnosti vrátane hodnoty nehmotného majetku podniku pripadajúceho na jednu akciu podľa poslednej účtovnej závierky overenej audítorom pred rozhodným dňom 08.04.2019. Hodnota čistého obchodného imania cieľovej spoločnosti vrátane hodnoty nehmotného majetku podniku  podľa účtovnej závierky k 31.12.2018 bola 1 595 451 000 EUR. Pri celkovom počte akcií cieľovej spoločnosti 20 625 229 kusov, bola hodnota čistého obchodného imania cieľovej spoločnosti vrátane hodnoty nehmotného majetku podniku pripadajúceho na jednu akciu vypočítaná vo výške 77,35 EUR;

 

  • priemerný kurz akcií cieľovej spoločnosti dosiahnutý na Burze cenných papierov v Bratislave za posledných 12 mesiacov pred rozhodným dňom 08.04.2019. Priemerný kurz akcií cieľovej spoločnosti vypočítaný Burzou cenných papierov v Bratislave, a.s., bol 82,14 EUR pre akcie pod číslom ISIN CS0009004452, 65,00 EUR pre akcie pod číslom ISIN SK1120001369 a 0,00 EUR pre akcie pod číslom ISIN SK1120005949. Celkový vážený priemerný kurz akcií cieľovej spoločnosti v rozhodnom období tak bol stanovený vo výške 82,13 EUR.

 

Protiplnenie za akcie cieľovej spoločnosti bolo stanovené ako primeraná hodnota, ktorá nie je nižšia ako žiadna z uvedených referenčných hodnôt.

 

2. Vyjadrenie predstavenstva k primeranosti navrhovanej výšky protiplnenia (§ 118i ods. 5 písm. b) zákona o cenných papieroch):

V súlade so Stanoviskom predstavenstva a dozornej rady SLOVNAFT, a.s. zo dňa 16. augusta 2019 k navrhovanému uplatneniu práva výkupu a podmienkam navrhovaným spoločnosťou MOL Nyrt. pre zostávajúce akcie cieľovej spoločnosti vo voľnom obehu, predstavenstvo cieľovej spoločnosti považuje navrhovanú výšku protiplnenia 85,00 EUR za primeranú, stanovenú v súlade s právnymi požiadavkami stanovenými v §118i zákona o cenných papieroch pričom je vyššia ako vychádzajúca z príslušných metód ocenenia a je úmerná aj k dlhodobej hodnote akcií cieľovej spoločnosti.

 

3. Informácia o udelení predchádzajúceho súhlasu Národnej banky Slovenska na uplatnenie práva výkupu podľa § 118i odseku 4 zákona o cenných papieroch (§ 118i ods. 5 písm. c) zákona o cenných papieroch):

Národná banka Slovenska udelila predchádzajúci súhlas s uplatnením práva výkupu navrhovateľom v súlade s uvedenými podmienkami rozhodnutím č.z. 100-000-187-997 k č. sp. NBS1-000-040-885 zo dňa 03.09.2019.

 

Upozornenie pre akcionárov:

  • SLOVNAFT, a.s. je emitentom 20 625 229 zaknihovaných kmeňových akcií na doručiteľa s menovitou hodnotou jednej akcie 33,20 Euro (1 000,- Sk), pričom hlasovacie právo patriace akcionárovi sa riadi menovitou hodnotou jeho akcií a na každých 33,20 Euro (1000,- Sk) pripadá jeden hlas.
  • Akcionár je oprávnený zúčastniť sa na valnom zhromaždení, hlasovať na ňom, požadovať na ňom informácie a vysvetlenia týkajúce sa záležitostí spoločnosti alebo záležitostí osôb ovládaných spoločnosťou, ktoré súvisia s predmetom rokovania valného zhromaždenia, a uplatňovať na ňom návrhy. Bližšie poučenie o práve požadovať informácie a vysvetlenia podľa §180 ods. 1 a nasl. Obchodného zákonníka a práve zaradiť ním určenú záležitosť do programu rokovania valného zhromaždenia podľa § 181 ods. 1 Obchodného zákonníka sa nachádzajú na webovom sídle spoločnosti http://www.slovnaft.sk/sk/o-nas/pre-investorov/. Ak akcionár neuplatní práva v súvislosti s požadovaním informácií podľa §180 ods. 3 a 4. Obchodného zákonníka na súde do jedného mesiaca od konania valného zhromaždenia, na ktorom požiadal predstavenstvo spoločnosti alebo dozornú radu spoločnosti o poskytnutie informácie, toto právo zanikne. Na žiadosť akcionárov, ktorí majú akcie, ktorých menovitá hodnota dosahuje najmenej 5% základného imania zaradí predstavenstvo nimi určenú záležitosť na program rokovania valného zhromaždenia. Valné zhromaždenie je povinné túto záležitosť prerokovať. Žiadosť o doplnenie programu rokovania musí byť odôvodnená alebo k nej musí byť pripojený návrh uznesenia valného zhromaždenia, inak sa valné zhromaždenie nemusí takouto žiadosťou zaoberať. Ak žiadosť akcionárov o zaradenie nimi určenej záležitosti na program rokovania valného zhromaždenia bude spoločnosti doručená po uverejnení oznámenia o konaní valného zhromaždenia, uverejní predstavenstvo doplnenie programu rokovania valného zhromaždenia spôsobom určeným stanovami spoločnosti na zvolávanie valného zhromaždenia najmenej 10 dní pred konaním valného zhromaždenia. Ak takéto oznámenie doplnenia programu rokovania nie je možné, možno zaradiť určenú záležitosť na program rokovania valného zhromaždenia len za účasti a so súhlasom všetkých akcionárov spoločnosti. Predstavenstvo je povinné oznámenie doplnenia programu uverejniť do 10 dní pred konaním valného zhromaždenia vždy, ak ho akcionári, ktorí majú akcie, ktorých menovitá hodnota dosahuje najmenej 5% základného imania doručia najneskôr 20 dní pred konaním valného zhromaždenia.
  • Akcionár sa zúčastňuje na valnom zhromaždení osobne alebo v zastúpení na základe písomného splnomocnenia. Ak akcionár udelí písomné splnomocnenie na výkon hlasovacích práv spojených s tými istými akciami na jednom valnom zhromaždení viacerým splnomocnencom, spoločnosť umožní hlasovanie tomu splnomocnencovi, ktorý sa na valnom zhromaždení zapísal do listiny prítomných skôr. Ak viacerí akcionári udelili písomné splnomocnenie na zastupovanie jednému splnomocnencovi, tento môže na valnom zhromaždení hlasovať za každého takto zastúpeného akcionára samostatne. Splnomocnenec musí byť k účasti na valnom zhromaždení splnomocnený písomným splnomocnením obsahujúcim rozsah splnomocnenia s úradne overeným podpisom daného akcionára. Ak sa akcionár, ktorý vydal splnomocnenie, zúčastní na valnom zhromaždení, jeho splnomocnenie sa stane neplatným. Splnomocnencom nesmie byť člen predstavenstva. Ak je splnomocnencom akcionára člen dozornej rady spoločnosti, člen dozornej rady musí akcionárovi oznámiť všetky skutočnosti, ktoré by mohli mať vplyv na rozhodnutie akcionára o udelení splnomocnenia na zastupovanie na valnom zhromaždení spoločnosti členovi dozornej rady. Súčasťou splnomocnenia musia byť konkrétne pokyny na hlasovanie o každom uznesení alebo bode programu valného zhromaždenia, o ktorom má člen dozornej rady ako splnomocnenec hlasovať v mene akcionára.
  • Ak má akcionár akcie na viac ako jednom účte cenných papierov, spoločnosť umožní jeho zastúpenie jedným splnomocnencom za každý takýto účet cenných papierov.
  • Splnomocnenie platí len na jedno valné zhromaždenie. Vzor tlačiva, ktoré sa pri hlasovaní prostredníctvom splnomocnenca môže použiť pri hlasovaní na valnom zhromaždení je prílohou tohto oznámenia a je uvedený na webovom sídle spoločnosti http://www.slovnaft.sk/sk/o-nas/pre-investorov/.
  • Spoločnosť prijíma oznámenia o vymenovaní splnomocnenca, o zmene udeleného splnomocnenia a o odvolaní splnomocnenca elektronicky na adrese: mimoriadnevalnezhromazdenie2019@slovnaft.sk. Elektronicky uskutočnené oznámenia o vymenovaní splnomocnenca, o zmene udeleného splnomocnenia a o odvolaní splnomocnenca sú platné ako písomný právny úkon, ak právny úkon urobený elektronickými prostriedkami je podpísaný zaručeným elektronickým podpisom s časovou pečiatkou. Spoločnosť je technicky pripravená čítať elektronické dokumenty vo formáte Microsoft/Apple Rich Text Format (RTF) Verzia 1.5. so zaručeným elektronickým podpisom a ich zabezpečenie časovou pečiatkou. Manuál pre zasielanie elektronických plných mocí je uvedený na webovom sídle spoločnosti http://www.slovnaft.sk/sk/o-nas/pre-investorov/.
  • Akcionárom bude poskytnutý k nahliadnutiu a na získanie v mieste sídla spoločnosti v kancelárii č. 3.30, budova AB I. 2.posch., medzi 8:30 – 16:30 hod., v lehote 30 dní pred konaním valného zhromaždenia úplné znenia dokumentov a návrhy prípadných uznesení valného zhromaždenia, ktoré sa budú prerokúvať v rámci určeného programu valného zhromaždenia, stanovisko predstavenstva spoločnosti ku každému bodu programu rokovania valného zhromaždenia, ku ktorému sa nepredkladá návrh uznesenia a vzor tlačiva písomného splnomocnenia, ktoré sa môže použiť pri hlasovaní na valnom zhromaždení v zastúpení na základe splnomocnenia, údaje a dokumenty, ktoré je spoločnosť povinná uverejniť najmenej 30 dní pred konaním valného zhromaždenia. V tej istej lehote budú uvedené dokumenty a informácie uverejnené aj na webovom sídle spoločnosti http://www.slovnaft.sk/sk/o-nas/pre-investorov/, a to nepretržite až do konania valného zhromaždenia. V rovnakej lehote spoločnosť zašle akcionárovi na základe jeho vyžiadania doporučeným listom oznámenie o konaní valného zhromaždenia na jeho náklady a nebezpečenstvo na ním uvedenú adresu, ak akcionár zriadil ako zábezpeku na úhradu nákladov s tým spojených záložné právo v prospech spoločnosti aspoň na jednu akciu spoločnosti.
  • Zaručeným elektronickým podpisom a časovou pečiatkou sa rozumie kvalifikovaný elektronický podpis a kvalifikovaná elektronická časová pečiatka v zmysle zákona č.272/2016 Z. z. o dôveryhodných službách pre elektronické transakcie na vnútornom trhu a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o dôveryhodných službách).
  • Spoločnosť uverejňuje informácie elektronicky podľa osobitného predpisu na webovom sídle spoločnosti http://www.slovnaft.sk/.
  • Náklady spojené s účasťou na mimoriadnom valnom zhromaždení si hradí každý akcionár sám.

 

     V Bratislave, dňa 9.9.2019

           

JUDr. Oszkár Világi v.r.                                        Gabriel Szabó v.r.

predseda predstavenstva                                     člen predstavenstva

SLOVNAFT, a.s.                                                   SLOVNAFT, a.s.

 

 

PLNOMOCENSTVO

(akcionár fyzická osoba)

 

Podpísaný (splnomocniteľ):

 

titul, meno, priezvisko:              ....................................

dátum narodenia:                      ....................................

bytom:                                     ....................................

 

ako akcionár spoločnosti SLOVNAFT, a.s., so sídlom Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, IČO: 31 322 832, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sa, vložka číslo: 426/B (ďalej len „spoločnosť SLOVNAFT“),

 

týmto udeľujem splnomocnenie

 

splnomocnencovi:

 

titul, meno, priezvisko:              ....................................

dátum narodenia:                      ....................................

bytom:                                     ....................................

 

na zastupovanie mojej osoby ako akcionára na mimoriadnom valnom zhromaždení spoločnosti SLOVNAFT, ktoré sa bude konať dňa 10.10.2019 o 11.00 hod. v mieste sídla spoločnosti SLOVNAFT, t.j. na adrese Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, na účasť na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na hlasovanie na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na vykonávanie a uplatňovanie všetkých práv akcionára na valnom zhromaždení akcionárov spoločnosti SLOVNAFT, ktoré akcionárovi patria podľa stanov spoločnosti SLOVNAFT a podľa všeobecne záväzných právnych predpisov.

 

/V prípade ak má akcionár akcie na viac ako jednom účte cenných papierov a akcionár sa nechá zastúpiť jedným splnomocnencom za každý účet cenných papierov podľa osobitného predpisu, vyplní akcionár nasledovné údaje o svojom účte cenných papierov:/

 

Splnomocnenie udeľujem vo vzťahu k akciám akcionára, ktoré sú vedené na nasledovnom účte cenných papierov:

 

  1. Účet cenných papierov číslo: ……………………………….............…..., počet akcií vedených na uvedenom účte cenných papierov: ................
  1. Účet cenných papierov číslo: ………………………………….................., počet akcií vedených na uvedenom účte cenných papierov: .............…..

Pokyny na hlasovanie k jednotlivým bodom Programu rokovania mimoriadneho valného zhromaždenia spoločnosti SLOVNAFT, ak splnomocnencom akcionára je člen Dozornej rady spoločnosti SLOVNAFT, sú nasledovné:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..............................................................................................…………………………………

 

V............................., dňa .............................

 

_____________________________________

Meno, priezvisko a vlastnoručný podpis akcionára (splnomocniteľa)

 

 

PLNOMOCENSTVO

(akcionár právnická osoba)

 

Spoločnosť (splnomocniteľ):

 

obchodné meno:                                              .……………….………….…

sídlo:                                                                .……………….………….…

identifikačné číslo organizácie (IČO):               .……………….………….…

zapísaná v obchodnom registri vedenom:        .……………….………….…

číslo zápisu v obchodnom registri:                    odd.: ......, vložka č.: ..........

v mene ktorej koná štatutárny orgán:                pán / pani: …………………

                                                                          funkcia: …...……………….

 

ako akcionár spoločnosti SLOVNAFT, a.s., so sídlom Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, IČO: 31 322 832, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sa, vložka číslo: 426/B (ďalej len „spoločnosť SLOVNAFT“),

 

týmto udeľuje splnomocnenie

 

splnomocnencovi:

titul, meno, priezvisko:              .……………….………….…

dátum narodenia:                      .……………….………….…

bytom:                                     .……………….………….…

 

na zastupovanie vyššie uvedeného splnomocniteľa ako akcionára na mimoriadnom valnom zhromaždení spoločnosti SLOVNAFT, ktoré sa bude konať dňa 10.10.2019 o 11.00 hod. v mieste sídla spoločnosti SLOVNAFT, t.j. na adrese Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, na účasť na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na hlasovanie na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na vykonávanie a uplatňovanie všetkých práv akcionára na valnom zhromaždení akcionárov spoločnosti SLOVNAFT, ktoré akcionárovi patria podľa stanov spoločnosti SLOVNAFT a podľa všeobecne záväzných právnych predpisov.

 

/V prípade ak má akcionár akcie na viac ako jednom účte cenných papierov a akcionár sa nechá zastúpiť jedným splnomocnencom za každý účet cenných papierov podľa osobitného predpisu, vyplní akcionár nasledovné údaje o svojom účte cenných papierov:/

 

Splnomocnenie udeľujem vo vzťahu k akciám akcionára, ktoré sú vedené na nasledovnom účte cenných papierov:

  1. Účet cenných papierov číslo: ……………………………….............…., počet akcií vedených na uvedenom účte cenných papierov: …………………................
  1. Účet cenných papierov číslo: …………………………………..............., počet akcií vedených na uvedenom účte cenných papierov: ………………..............…..

Pokyny na hlasovanie k jednotlivým bodom Programu rokovania mimoriadneho valného zhromaždenia spoločnosti SLOVNAFT, ak splnomocnencom akcionára je člen Dozornej rady spoločnosti SLOVNAFT, sú nasledovné:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….............................................................................................………………………

 

V............................., dňa .............................

 

_____________________________________

Obchodné meno akcionára (splnomocniteľa) a vlastnoručný podpis

člena/členov štatutárneho orgánu oprávneného konať v mene akcionára

 

 

 

ZMENA  PLNOMOCENSTVA

(akcionár fyzická osoba)

 

Podpísaný (splnomocniteľ):

 

titul, meno, priezvisko:              ....................................

dátum narodenia:                      ....................................

bytom:                                     ....................................

 

ako akcionár spoločnosti SLOVNAFT, a.s., so sídlom Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, IČO: 31 322 832, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sa, vložka číslo: 426/B (ďalej len „spoločnosť SLOVNAFT“),

 

týmto mením plnomocenstvo udelené dňa (deň, mesiac, rok): .........................

 

splnomocnencovi:

 

titul, meno, priezvisko:              ....................................

dátum narodenia:                      ....................................

bytom:                                     ....................................

 

na zastupovanie mojej osoby ako akcionára na mimoriadnom valnom zhromaždení spoločnosti SLOVNAFT, ktoré sa bude konať dňa 10.10.2019 o 11.00 hod. v mieste sídla spoločnosti SLOVNAFT, t.j. na adrese Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, na účasť na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na hlasovanie na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na vykonávanie a uplatňovanie všetkých práv akcionára na valnom zhromaždení akcionárov spoločnosti SLOVNAFT, ktoré akcionárovi patria podľa stanov spoločnosti SLOVNAFT a podľa všeobecne záväzných právnych predpisov v nasledovnom rozsahu:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..............................................................................................……………………………………………

 

V............................., dňa .............................

 

_____________________________________

Meno, priezvisko a vlastnoručný podpis akcionára (splnomocniteľa)

 

 

ZMENA PLNOMOCENSTVA

(akcionár právnická osoba)

 

Spoločnosť (splnomocniteľ):

 

obchodné meno:                                              .……………….………….…

sídlo:                                                                  .……………….………….…

identifikačné číslo organizácie (IČO):                .……………….………….…

zapísaná v obchodnom registri vedenom:         .……………….………….…

číslo zápisu v obchodnom registri:                    odd.: ......, vložka č.: ..........

v mene ktorej koná štatutárny orgán:                pán / pani: …………………

                                                                           funkcia: …...……………….

 

ako akcionár spoločnosti SLOVNAFT, a.s., so sídlom Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, IČO: 31 322 832, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sa, vložka číslo: 426/B (ďalej len „spoločnosť SLOVNAFT“),

 

týmto mení plnomocenstvo udelené dňa (deň, mesiac, rok): .........................

 

splnomocnencovi:

titul, meno, priezvisko:              ....................................

dátum narodenia:                      ....................................

bytom:                                     ....................................

 

na zastupovanie vyššie uvedeného splnomocniteľa ako akcionára na mimoriadnom valnom zhromaždení spoločnosti SLOVNAFT, ktoré sa bude konať dňa 10.10.2019 o 11.00 hod. v mieste sídla spoločnosti SLOVNAFT, t.j. na adrese Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, na účasť na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na hlasovanie na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na vykonávanie a uplatňovanie všetkých práv akcionára na valnom zhromaždení akcionárov spoločnosti SLOVNAFT, ktoré akcionárovi patria podľa stanov spoločnosti SLOVNAFT a podľa všeobecne záväzných právnych predpisov v nasledovnom rozsahu:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….............................................................................................

 

V............................., dňa .............................

 

_____________________________________                          

Obchodné meno akcionára (splnomocniteľa) a vlastnoručný podpis

člena/členov štatutárneho orgánu oprávneného konať v mene akcionára

 

ODVOLANIE  PLNOMOCENSTVA

(akcionár fyzická osoba)

 

Podpísaný (splnomocniteľ):

 

titul, meno, priezvisko:              ....................................

dátum narodenia:                      ....................................

bytom:                                     ....................................

 

ako akcionár spoločnosti SLOVNAFT, a.s., so sídlom Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, IČO: 31 322 832, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sa, vložka číslo: 426/B (ďalej len „spoločnosť SLOVNAFT“),

 

týmto odvolávam plnomocenstvo udelené dňa (deň, mesiac, rok): .........................

 

splnomocnencovi:

 

titul, meno, priezvisko:              ....................................

dátum narodenia:                      ....................................

bytom:                                     ....................................

 

na zastupovanie mojej osoby ako akcionára na mimoriadnom valnom zhromaždení spoločnosti SLOVNAFT, ktoré sa bude konať dňa 10.10.2019 o 11.00 hod. v mieste sídla spoločnosti SLOVNAFT, t.j. na adrese Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, na účasť na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na hlasovanie na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na vykonávanie a uplatňovanie všetkých práv akcionára na valnom zhromaždení akcionárov spoločnosti SLOVNAFT, ktoré akcionárovi patria podľa stanov spoločnosti SLOVNAFT a podľa všeobecne záväzných právnych predpisov.

 

V............................., dňa .............................

 

_____________________________________

Meno, priezvisko a vlastnoručný podpis akcionára (splnomocniteľa)

 

 

 

ODVOLANIE PLNOMOCENSTVA

(akcionár právnická osoba)

 

Spoločnosť (splnomocniteľ):

 

obchodné meno:                                              .……………….………….…

sídlo:                                                                .……………….………….…

identifikačné číslo organizácie (IČO):               .……………….………….…

zapísaná v obchodnom registri vedenom:        .……………….………….…

číslo zápisu v obchodnom registri:                    odd.: ......, vložka č.: ..........

v mene ktorej koná štatutárny orgán:                pán / pani: …………………

                                                                           funkcia: …...……………….

 

ako akcionár spoločnosti SLOVNAFT, a.s., so sídlom Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, IČO: 31 322 832, zapísanej v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sa, vložka číslo: 426/B (ďalej len „spoločnosť SLOVNAFT“),

 

týmto odvoláva plnomocenstvo udelené dňa (deň, mesiac, rok): .........................

 

splnomocnencovi:

 

titul, meno, priezvisko:              ....................................

dátum narodenia:                      ....................................

bytom:                                     ....................................

 

na zastupovanie vyššie uvedeného splnomocniteľa ako akcionára na mimoriadnom valnom zhromaždení spoločnosti SLOVNAFT, ktoré sa bude konať dňa 10.10.2019 o 11.00 hod. v mieste sídla spoločnosti SLOVNAFT, t.j. na adrese Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, na účasť na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na hlasovanie na tomto mimoriadnom valnom zhromaždení, na vykonávanie a uplatňovanie všetkých práv akcionára na valnom zhromaždení akcionárov spoločnosti SLOVNAFT, ktoré akcionárovi patria podľa stanov spoločnosti SLOVNAFT a podľa všeobecne záväzných právnych predpisov.

 

V............................., dňa .............................

 

 

_____________________________________

Obchodné meno akcionára (splnomocniteľa) a vlastnoručný podpis

člena/členov štatutárneho orgánu oprávneného konať v mene akcionára