Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 172/2019
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 6.9.2019
  • Značka:
  • X027961
AUKČNÁ SPOLOČNOSŤ s.r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 064/2019
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko AUKČNÁ SPOLOČNOSŤ s.r.o.
II. Sídlo/bydlisko Kopčianska1085101 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Kopčianska
b) Orientačné/súpisné číslo 10
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 85101
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sro , vložka číslo: 72494/B
IV. IČO/ dátum narodenia 46141341
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby priestory AUKČNEJ SPOLOČNOSTI s. r. o., Kopčianska ul. č. 10, 851 01 Bratislava (objekt Vienna Gate, 14. posch., nebytový priestor č. A 261)
D. Dátum konania dražby 03. 09. 2019
E. Čas konania dražby 10:15 hod. – 10:25 hod.
F. Kolo dražby prvé
G. Predmet dražby

Nehnuteľnosti nachádzajúce sa v okrese: Senec, obec: Nová Dedinka, katastrálne územie: Nová Ves pri Dunaji, zapísané v evidencii Okresného úradu Senec, katastrálny odbor, na liste vlastníctva č. 1167, a to konkrétne:

  • rodinný dom so súpisným číslom 858 s príslušenstvom, postavený na pozemku parc. reg. „C“ č. 164/80 o výmere 98 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • garáž so súpisným číslom 868 s príslušenstvom, postavená na pozemku parc. reg. „C“ č. 164/94 o výmere 23 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • prístavba k rodinnému domu so súpisným číslom 1127 s príslušenstvom, postavená na pozemku parc. reg. „C“ č. 164/160 o výmere 97 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • pozemok parc. reg. „C“ č. 164/80 o výmere 98 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • pozemok parc. reg. „C“ č. 164/94 o výmere 23 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • pozemok parc. reg. „C“ č. 164/95 o výmere 413 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • pozemok parc. reg. „C“ č. 164/160 o výmere 97 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie

 (ďalej len ako „predmet dražby“).

H. Opis predmetu dražby

1. Rodinný dom so súpisným číslom 858

Ide o samostatne stojaci, nepodpivničený rodinný dom s jedným nadzemným podlažím a obytným podkrovím. Rodinný dom bol daný do užívania v roku 2005.

 

Dispozičné riešenie:

1. nadzemné podlažie tvorí: vstupná hala, WC, kuchyňa, komora, jedáleň, obývacia izba, izba, schodisko.

Zastavaná plocha 1. nadzemného podlažia je 97,78 m2.

1. podkrovie tvorí: chodba, 3 izby, kúpeľňa, WC, balkóny.

Zastavaná plocha 1. podkrovia je 97,78 m2.

 

Technicko – konštrukčné riešenie:

Dom je založený na betónových základových pásoch s vodorovnou izoláciou a betónovou podmurovkou. Obvodové nosné murivo je z pálených tehál hr. 45cm s tepelnou izoláciou. Vnútorné nosné deliace konštrukcie sú murované z tehál. Stropná doska nad 1.NP je tvorená železobetónovou stropnou doskou. V podkroví je strop drevený trámový s rovným podhľadom. Krov je drevený väznicový. Strešná krytina je ťažká betónová - BRAMAC. Vonkajšie omietky sú tvorené na báze umelých látok. Klampiarske konštrukcie (žľaby, zvody, parapety) sú z pozinkovaného plechu. Ostatné klampiarske konštrukcie sú vyhotovené takisto z pozinkovaného plechu. Dom je napojený na vodu, elektrinu, plyn a kanalizáciu, ktorá ale nie je ku dňu ohodnotenia skolaudovaná. Kanalizácia je dočasne napojená na žumpu. Na dome je zabezpečovacie zariadenie a bleskozvod. Podlahy vo WC, v komore a v obývacej izbe pri krbe tvorí keramická dlažba, v ostatných miestnostiach je laminátová podlaha. Schodisko z 1.NP do podkrovia je betónové s povrchom z dreva. Vo WC sa nachádza záchod so zabudovanou nádržkou v stene a keramické umývadlo s pákovou batériou. Podlaha je keramická dlažba, vyhotovený je keramický obklad stien dookola celého WC. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka dĺžky 6 m s nerezovým drezom s vodovodnou pákovou batériou. Zabudovaná je sklokeramická varná doska a teplovzdušná rúra, digestor. Obklad stien nad pracovnou doskou je vyhotovený z časti keramickým obkladom a z časti materiálom na báze dreva ako pracovná doska. V obývacej izbe sa nachádza krb s uzatvoreným ohniskom. Vykurovanie je teplovodné, panelovými radiátormi. Okná sú drevené s izolačným dvojsklom a s kovovými žalúziami. Dvere sú hladké plné, zárubne sú na báze dreva obložkové. Vnútorné omietky sú vápenné hladké. Elektroinštalácia je svetelná - motorická. Vstup do podkrovia je po betónovom schodisku s povrchom z dreva zo vstupnej haly 1.NP. Podlahy v kúpeľni a vo WC sú vyhotovené z keramickej dlažby, v ostatných miestnostiach je laminátová podlaha. Vo WC sa nachádza záchod so zabudovanou nádržkou v stene, zásobník na ohrev TÚV a plynový závesný kotol na vykurovanie domu. V kúpeľni sa nachádza hydromasážna vaňa s vodovodnou nerezovou pákovou batériou so sprchou, 2x keramické umývadlo s vodovodnou nerezovou pákovou batériou. Keramický obklad je po obvode kúpeľne a vane. Vykurovanie podlažia je teplovodné, panelovými radiátormi. Okná sú drevené s izolačným dvojsklom s kovovými žalúziami. Dvere sú hladké, plné, zárubne sú na báze dreva obložkové. Vnútorné omietky sú vápenné hladké. Elektroinštalácia je svetelná.

 

2. Prístavba k rodinnému domu súpisné číslo 1127

Ide o samostatne stojacu nepodpivničenú stavbu, s jedným nadzemným podlažím a bez obytného podkrovia. Stavba je pristavená za garážou súp. č. 868 a v čase obhliadky s ňou bola funkčne prepojená. Do užívania bola daná v roku 2011.

 

Dispozičné riešenie:

1. nadzemné podlažie tvorí: predsieň, masáž, odpočívareň, sprcha, WC, sauny, jacuzza a ochladzovací bazén.

Zastavaná plocha 1. nadzemného podlažia je 98,77 m2.

 

Technicko – konštrukčné riešenie:

Stavba je založená na základových pásoch s vodorovnou izoláciou. Obvodové nosné steny sú murované z tehál, priečky sú tehlové, strop je železobetónový s rovným podhľadom - zateplený. Zastrešenie je riešené dreveným hambálkovým krovom. Strešná krytina je ťažká - betónová Bramac. Klampiarske konštrukcie, žľaby, zvody, parapety sú z pozinkovaného plechu. Okná sú drevené EUROOKNA s izolačným dvojsklom. Opatrené sú vnútornými kovovými žalúziami. Vstupné dvere sú drevené v drevenej zárubni. Interiérové dvere sú dyhované v obložkových zárubniach. Vnútorné povrchy stien sú vápenné hladké. Povrchová úprava fasády objektu je zatepľovacím systémom a omietkou z umelých látok. Podlahy sú z keramickej dlažby. V miestnosti masáže je umiestnené jedno umývadlo s vodovodnou nerezovou batériou a s bojlerom na ohrev TUV. Keramický obklad je vyhotovený okolo celého WC na výšku viac ako 1 m. V sprche sa nachádza murovaný sprchový kút s vodovodnou nerezovou sprchovou batériou. Keramický obklad je dookola celej sprchy. Vykurovanie je teplovodné, panelovými radiátormi. Zdrojom tepla je kotol umiestnený v rodinnom dome. Podľa informácií vlastníka je vykurovanie doplnené podlahovými elektrickými roštami. Elektroinštalácia je svetelná a motorická. Stavba je napojená na elektro, vodu a kanalizáciu.  

 

3. Garáž súpisné číslo 868

Je pristavená k rodinnému domu súp. č. 858, ktorý je hlavnou stavbou a je funkčne prepojená s objektom prístavby rodinného domu. Jedná sa o nepodpivničený objekt s jedným nadzemným podlažím bez obytného podkrovia. Garáž bola daná do užívania v roku 2005.

Zastavaná plocha 1. nadzemného podlažia je 22,72 m2.

 

Technicko – konštrukčné riešenie:

Garáž je založená na základových pásoch z prostého betónu s vodorovnou izoláciou. Zvislé nosné konštrukcie hr. 30 cm sú murované z tvaroviek POROTHERM. Stropná konštrukcia nad prízemím je železobetónová monolitická, zateplená s rovným podhľadom. Konštrukcia krovu je drevená hambálková. Strešná krytina je ťažká betónová Bramac. Klampiarske konštrukcie na garáži (žľaby, zvody, oplechovanie) sú z pozinkovaného plechu. Vonkajšia povrchová úprava stien je zateplená s omietkou na báze umelých látok. Vnútorné omietky sú vápenné hladké. Okná sú drevené eurookná s izolačným dvojsklom. Dvere sú dýhované v obložkovej zárubni. Garážové vráta sú plastové s diaľkovým automatickým ovládaním. Podlaha je keramická dlažba. Vykurovacím telesom je plechový radiátor s napojením na UK v rodinnom dome. Garáž je vybavená umývadlom s pákovou batériou, sprchovým kútom s pákovou batériou a misou WC. Napojená je na vodovod, elektrinu 220V a 380V. Odkanalizovaná je do žumpy.

 

Príslušenstvo predmetu dražby tvorí najmä:

1. Záhradné jazierko

Do užívania bolo dané v roku 2007. Je vytvorené z fólie vo výkope.

Plocha jazierka je 48 m2.

 

2. Podzemná pivnica

Bola vybudovaná v roku 2005 z monolitického betónu. V pivnici sa nachádza studňa s elektrickým a ručným čerpadlom. Podlaha je štrkopiesková.

Objem pivnice je 25,7 m3.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Predmet dražby sa celkovo nachádza vo veľmi dobrom stave.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Záložné právo v prospech navrhovateľa dražby spol. EOS KSI Slovensko, s.r.o., IČO: 35 724 803, so sídlom: Pajštúnska 5, 851 02 Bratislava, podľa V-508/10 a V-2814/11.
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 0,- EUR
K. Najnižšie podanie nebolo urobené
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko JUDr. Jana Živická
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva -
b) Orientačné/súpisné číslo -
c) Názov obce - d) PSČ -
e) Štát -
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 15.03.1984
V. Odhad ceny predmetu dražby Cena predmetu dražby zistená znaleckým posudkom č. 33/2019 zo dňa 01.05.2019, vyhotoveným znalcom Ing. Róbertom Hirschom:
264.000,- EUR (slovom: dvestošesťdesiatštyritisíc EURO)