Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 140/2019
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 23.7.2019
  • Značka:
  • V000029
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: KBC Multi Interest
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
IČO: 0448.688.049
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: riadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 30. 07. 2019
o : 9:00
na adrese
Obchodné meno: KBC Multi Interest
Sídlo: Avenue du Port 2, 1080 Brusel
Program rokovanie valného zhromaždenia:

Oznámenie akcionárom

Zvolanie riadneho valného zhromaždenia

 

Akcionári KBC Multi Interest (Investičná spoločnosť s variabilným kapitálom podľa belgického práva)  sú zvolaní na Valné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční 30. júla 2019 o 9h00 v priestoroch  KBC Bank SA, avenue du Port 2 v Bruseli.

 

Program

 

  1. Oboznámenie sa s výročnou správou správnej rady a so správou komisára spoločnosti a s uzavretým rozpočtovým rokom končiacim 30. apríla 2019.
  2. Schválenie ročných účtovných uzávierok spoločnosti k 30. aprílu 2019 a  návrhu na použitie zisku po jednotlivých fondoch.
    Návrh rozhodnutia: valné zhromaždenie schvaľuje ročné účtovné uzávierky k 30. aprílu 2019 a návrh na použitie zisku po jednotlivých fondoch.
  3. Udelenie absolutória správcom a komisárovi spoločnosti po jednotlivých fondoch za výkon ich mandátov rozpočtového roka končiaceho 30. apríla 2019.
    Návrh rozhodnutia: valné zhromaždenie udeľuje absolutórium správcom a komisárovi spoločnosti za výkon ich mandátov rozpočtového roka končiaceho 30. apríla 2019.
  4. Opätovné vymenovanie Luca Weytsa, Wilfrieda Kupersa, Barta Vrelusta, Jozefa Walravensa, Jeana-Louisa Claessensa a Patricka Dallemagna.
    Návrh rozhodnutia: valné zhromaždenie rozhodlo predĺžiť mandáty správcov spoločnosti  Lucovi Weytsovi, Wilfriedovi Kupersovi, Bartovi Vrelustovi, Jozefovi Walravensovi, Jean-Louis Claessensovi a Patrickovi Dallemagneovi až do valného zhromaždenia v roku 2022, s podmienkou súhlasu FSMA.
    Preto bude správna rada počnúc dnešným dňom zložená nasledovne:  Luc Weyts (predseda), Wilfried Kupers (riadiaci pracovník), Bart Vrelust (riadiaci pracovník), Jozef Walravens, Jean-Louis Claessens a Patrick Dallemagne.
  5. Rôzne

 

Rozhodnutia týkajúce sa bodov programu sa budú prijímať väčšinou hlasov prítomných alebo zastúpených akcionárov,  bez požadovaného kvóra uznášaniaschopnosti. Keď majú akcie rovnakú hodnotu, každá z nich dáva právo na jeden hlas. Ak nemajú rovnakú hodnotu,  každá z nich predstavuje určitý proporcionálny počet hlasov na časti kapitálu, ktorý predstavujú, časť predstavuje najslabší podiel počítajúci sa pre jeden hlas. Neberú sa do úvahy zlomky hlasov. Akcionári sa môže nechať zastupovať.   Zástupca akcionára musí mať podpísanú písomnú plnú moc.

Podľa článku 14 stanov, musia majitelia akcií na meno alebo dematerializovaných akcií (akcií zaknihovaných, akcií v elektronickej podobe, pozn. prekladateľa) do 24. júla 2019 písomne informovať správnu radu  o svojom úmysle zúčastniť sa na valnom zhromaždení a o počte podielov, pri ktorých plánujú zúčastniť sa na hlasovaní. Držiteľom dematerializovaných akcií sa umožní zúčastniť sa na Valnom zhromaždení iba v prípade, že splnia formality uvedené v Kódexe spoločností.

Akcionári môžu vopred adresovať otázky, ktoré by chceli položiť na valnom zhromaždení na (vragenAVfondsen@kbc.be)

(Stručný) prospekt, (prípadne)  kľúčové informácie pre investora a posledné finančné správy budú k dispozícii bezplatne pri priečinkoch inštitúcií zabezpečujúcich finančné služby, konkrétne KBC BANK SA a CBC BANQUE SA alebo na  www.kbcam.be, najmä v holandčine a v angličtine.

 

Správna rada KBC Multi Interest

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 24. 07. 2019
Doplňujúce údaje pre akcionárov: