Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 139/2019
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 22.7.2019
  • Značka:
  • X022603
Blackside, a.s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo BS19-05142
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Blackside, a.s.
II. Sídlo/bydlisko Plynárenská7/A82109 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Plynárenská
b) Orientačné/súpisné číslo 7/A
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82109
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 6167/B
IV. IČO/ dátum narodenia 48191515
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Zasadačka na 1-vom poschodí, budova Obecného úradu Trhová Hradská, Farský rad 488/1, 930 13 Trhová Hradská, okres Dunajská Streda, kraj Trnavský.
D. Dátum konania dražby 17. 07. 2019
E. Čas konania dražby 10:00 hod.
F. Kolo dražby 1. kolo
G. Predmet dražby

súbor vecí

LV č.

Okresný úrad

Okres

Obec

Katastrálne územie

399

Dunajská Streda

Dunajská Streda

TRHOVÁ HRADSKÁ

Trhová Hradská

Parcely registra "C" evidované na katastrálnej mape:

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

421/1

Zastavané plochy a nádvoria

591

421/2

Záhrada

513

Stavby:

Súpisné číslo

Na parcele číslo

Druh a popis stavby

9

421/1

10 – Rodinný dom

Predmet dražby okrem vyššie uvedeného tvoria aj ďalšie stavby a úpravy, ktoré nie sú evidované na LV, ale tvoria príslušenstvo alebo súčasť veci:

garáž na parc. č. 421/1, uličný plot, prípojka kanalizácie na parc. č. 421/1, prípojka vody na parc. č. 421/1, vodomerná šachta na parc. č. 421/1, prípojka plynu na parc. č. 421/1, prípojka NN na parc. č. 421/1, spevnené schody na parc. č. 421/1, vonkajšie schody do 1. NP na parc. č. 421/1, vonkajšie schody do 2. NP na parc. č. 421/1 – všetko v k.ú. Trhová Hradská.

Spoluvlastnícky podiel ¼ prináležiaci účastníkovi právního vzťahu č. 1.

Spoluvlastnícky podiell ¼ prináležiaci účastníkovi právního vzťahu č. 2.

Spoluvlastnícky podiell ½ prináležiaci účastníkovi právního vzťahu č. 3.

Predmet dražby sa draží tak ako „stojí a leží“.

H. Opis predmetu dražby

Rodinný dom súp. č. 9 na parc. č. 421/1, k. ú. Trhová Hradská

Rodinný dom bol daný do užívania v roku 1974. Jedná sa o samostatne stojaci rodinný dom, osadený na rovinatom pozemku, murovanej nosnej konštrukcie, trojpodlažný (1 podzemné a 2 nadzemné podlažia), zastrešený plochou strechou.

Dispozičné riešenie:

V suteréne sa nachádzajú skladové priestory, dielňa a schodisko. Na prízemí sú tri izby, kuchyňa, chodba, kúpeľňa s WC, komora.

Na poschodí sú dva jednoizbové byty - dvojizbový s chodbou a kúpeľňou, jednoizbový s kuchyňou a kúpeľňou. Prístup na poschodie je vonkajším schodiskom a cez loggiu.

Technické riešenie:

Osadenie domu do terénu je v priemernej hĺbke nad 1,0 m do 2,0 m so zvislou izoláciou. Izolácie sú pravdepodobne poškodené, nakoľko na murive sa vyskytujú lokálne mapy od vzlínajúcej vlhkosti. Základy sú betónové s vodorovnou izoláciou. Zvislé nosné konštrukcie v suteréne sú z monolitického betónu, v nadzemných podlažiach je murivo z pórobetónových kvádrov. Priečky sú tehlové, murované. Stropy sú železobetónové doskové, s rovným podhľadom.

Strecha je jednoplášťová plochá s krytinou z natavovaných asfaltových pásov. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Vnútorné omietky sú vápenné, vonkajšie brizolitové.

Okná v suterénnej časti sú drevené zdvojené, ostatné sú drevené dvojité - všetky okná na dome sú poškodené, nefunkčné.

Na 1. NP sú okná opatrené plastovými vonkajšími roletami. Vnútorné dvere sú vyrobené na báze dreva hladké alebo dyhované, plné alebo zasklené osadené do oceľových zárubní - väčšina dverí chýba, alebo je poškodených.

Vo vstupnej chodbe je terazzová dlažba, na chodbe PVC. Podlahy v obytných miestnostiach sú betónové, čiastočne pokryté PVC alebo kobercom - nášľapné vrstvy podláh sú celkove poškodené. V kúpeľni je keramická dlažba.

V kúpeľni keramický obklad po strop. Keramické umývadlo, sprchový kút a WC misa so spodnou splachovacou nádržkou - obklady a zariaďovacie predmety sú poškodené, nefunkčné. Zmiešavacie vodovodné batérie je na sprche obyčajná s otočnými ventilmi - demontované.

Na 2. NP v jednej kúpeľni je plechová smaltovaná vaňa, keramické umývadlo a WC misa s hornou splachovacou nádržkou, v druhej kúpeľni je sprchový kút - všetky zariaďovacie predmety sú poškodené, alebo demontované. Obe kúpeľne sú obložené keramickým obkladom do výšky 1,5 m.

Vybavenie kuchýň chýba.

Elektroinštalácia je svetelná aj motorická s poistkovými automatmi - rozvodná skriňa je poškodená.

Vykurovanie je lokálne kachľami na tuhé palivo v niektorých miestnostiach - všetky vykurovacie telesá sú demontované, chýbajú.

V dome sú rozvody elektriky, vody, kanalizácie aj plynu. Ich funkčnosť je nepreskúmateľná - rodinný dom je od dodávky médií odpojený.

Rodinný dom je vo veľmi zlom stavebnotechnickom stave, je zdevastovaný, nachádza sa v ňom množstvo odpadu. Poškodené sú všetky prvky krátkodobej životnosti, prípadne sú zdemontované alebo úplne chýbajú. Vonkajšie schodisko do 2. NP je staticky nevyhovujúce.

Rodinný dom vyžaduje okamžitú celkovú rekonštrukciu, v súčasnom stave nie je užívania schopný.

Vzhľadom na zistené nedostatky znalec hodnotil rodinný dom ako poškodenú stavbu, základnú životnosť vzhľadom na stavbnotechnický stav domu stanovil na 80 rokov.

Garáž

Garáž bez súp. č. je pristavená k rodinnému domu. Je prízemná bez podpivničenia s plochou strechou. Do užívania bola daná v roku 1978 a jej životnosť na základe použitých materiálov, technického stavu a celkovej údržby stanovujem na 60 rokov. Základy sú betónové s vodorovnou izoláciou. Obvodové zvislé konštrukcie sú murované z pórobetónových kvádrov, strop je z monolitického železobetónu s rovným podhľadom. Krytina na streche je z natavovaných asfaltových pásov. Vonkajšie omietky sú vápenné hrubé, vnútorné hladké. Podlaha je hrubá betónová. Vráta a dvere chýbajú. Klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Garáž hodnotil znalec ako poškodenú stavbu.

Uličný plot

Plot oddeľujúci pozemok od ulice bol vybudovaný v roku 1974. Plot je založený na základovom páse, podmurovka je betónová, výplň je z oceľovej tyčoviny v rámoch. V oplotení chýba vstupná brána a bránka. Plot je v zlom stavebnotechnickom stave, základnú životnosť stanovil znalec na 50 rokov.

Prípojka kanalizácie

Rodinný dom je odkanalizovaný do jamy za RD, prípojka je z kameninových rúr.

Prípojka vody

Rodinný dom je pripojený na verejný vodovod prípojkou z oceľových rúr.

Vodomerná šachta

Vodomerná šachta je murovaná s oceľovým poklopom.

Prípojka plynu

Rodinný dom je pripojený na verejný plynovod prípojkou z oceľových rúr, ktorá neslúži svojmu účelu.

Prípojka NN

Rodinný dom je pripojený na verejné rozvody elektrickej energie vzdušnou prípojkou vybudovanou, ktorá neslúži svojmu účelu.

Spevnené plochy

Spevnené plochy tvoria chodníky okolo rodinného domu a vjazd do garáže. Sú z monolitického betónu.

Vonkajšie schody do 1. PP

Betónové vonkajšie schody slúžia na prístup do suterénu.

Vonkajšie schody do 2. PP

Vonkajšie schody do 2. NP sú železobetónovej konštrukcie, osadené sú na murovanom pilieri a oceľovej podpere, ktoré sú zvetrané a porušené.

Znalcom získané údaje z katastra nehnuteľností boli porovnané so skutočným stavom. V geodetických údajoch katastra je zakreslená stavba RD, ktorého umiestnenie na parc. č. 421/1 a jeho pôdorysné rozmery sa nezhodujú so skutočným stavom.

Pozemky

Pozemok evidovaný na liste vlastníctva č. 399 ako parcela č. 421/1 o výmere 591 m2 druh pozemku zastavaná plocha a nádvorie a parc. č. 421/2 o výmere 513 m2 druh pozemku záhrada.

Prístup k pozemku je z verejnej spevnenej komunikácie.

Na pozemku parc. č. 421/1 je postavená stavba rodinného domu súp. č. 9, sú na ňom umiestnené prípojky inžinierskych sietí, oplotenie a na parc. č. 421/2 je záhradná časť pozemku.

Okolitú zástavbu tvoria rodinné domy štandardného vyhotovenia. Na pozemku je možnosť napojenia na verejný elektrorozvod, plynovod a vodovod.

Pozemok je v záhradnej časti pod úrovňou komunikácie a okolitého terénu, zarastený je náletovými rastlinami, nie je udržiavaný.

Analýza polohy nehnuteľností: Ohodnocovaný rodinný dom sa nachádza v obci Trhová Hradská, katastrálne územie Trhová Hradská, okres Dunajská Streda, v zastavanom území obce. Obec je vzdialená cca 11 km od okresného mesta Dunajská Streda. Rodinný dom je umiestnený na hlavnej komunikácii prechádzajúcej obcou v smere do Dunajskej Stredy, v časti zástavby rodinnými domami. Orientácia obytných miestnosti je vyvážená. Príjazdová komunikácia je spevnená. V území je možnosť napojenia na všetky inžinierske siete mimo kanalizácie. Priamo v obci je primeraná občianska vybavenosť, obchody, služby, pošta, materská škola, základná škola, na úrovni obce s počtom obyvateľov do 2300.

Na základe inzerátov a informácii z realitných kancelárii a internetu môžeme pozorovať v danej lokalite nižší dopyt po podobných nehnuteľnostiach.

Kvalitu životného prostredia hodnotím ako zvýšený hluk a prašnosť z intenzívnej dopravy. Objekt bol napojený na elektrickú rozvodnú sieť, verejný vodovod, plyn - v súčasnej dobe je od dodávky médií odpojený.

Rodinný dom je vo veľmi zlom stavebnotechnickom stave, vyžaduje okamžitú rozsiahlu rekonštrukciu.

Hustotu obyvateľstva v okolí rodinného domu hodnotím ako priemernú.

Orientácia hlavných obytných miestností k svetovým stranám je na juhozápad a severovýchod.

Na pozemku nie je rezerva plochy pre ďalšiu výstavbu.

Celkovo hodnotil znalec rodinný dom ako veľmi problematický.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Rodinný dom vyžaduje okamžitú celkovú rekonštrukciu, v súčasnom    stave nie je užívania schopný. Celkovo hodnotil znalec rodinný dom ako veľmi problematický.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Poznámka:
- účastník právneho vzťahu č. 1:
Oznámenie o začatí výkonu zál.práva záložným veriteľom Blackside, a.s. Plynárenská 7/A, 82109 Bratislava, IČO: 48 191 515, formou dobrovoľnej dražby, P1-119/08 - 78/08, 83/2019
Oznámenie o prebiehajúcej dobrovoľnej dražbe BS19-05142, P-436/2019-č.z.159/19
- účastník právneho vzťahu č. 2:
Oznámenie o začatí výkonu zál.práva záložným veriteľom Blackside, a.s. Plynárenská 7/A, 82109 Bratislava, IČO: 48 191 515, formou dobrovoľnej dražby, P1-119/08 - 78/08, č.z. 83/2019
Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva č. EX 13090/08 zo dňa 20.03.2012, EÚ- Mgr. Štefan Marček, Lučenec - P-286/12 - vz. 88/12
Upovedomenie o spôsobe vykonania exekúcie zriadením exekučného záložného práva, EX 383/05 zo dňa 19.11.2014, EÚ Dunajská Streda, Mgr. Zuzana Ritter, P-1935/14, č.z. 616/14
Oznámenie o prebiehajúcej dobrovoľnej dražbe BS19-05142, P-436/2019-č.z.159/19
- účastník právneho vzťahu č. 3:
Upovedomenie o začatí exekúcie podľa EX 1079/02 zo dňa 22.6.2007 na meno Ábrahám Norbert [30.01.1971], EÚ Šala, JUDr.Ľubomír Pekár,P2-206/07 - 125/07
Oznámenie o začatí výkonu zál.práva záložným veriteľom Blackside, a.s. Plynárenská 7/A, 82109 Bratislava, IČO: 48 191 515, formou dobrovoľnej dražby, P1-119/08 - 78/08, č.z. 83/2019
Upovedomenie o začatí exekúcie zriadením exekučného záložného práva, EX 89/14 zo dňa 6.6.2014, EÚ Dunajská Streda, Mgr. Katarína Szabóová, P-992/14, č.z. 244/14
Upovedomenie o začatí exekúcie č. EX 8617/2015 zo dňa 27.08.2015 , EÚ-JUDr. Ing. Ján Gasper, PhD., Rimavská Sobota, P-1134/15 - č.z. 1143/15
Oznámenie o prebiehajúcej dobrovoľnej dražbe BS19-05142, P-436/2019-č.z.159/19

ČASŤ C: ŤARCHY
Por.č.: 1
Záložné právo v prospech záložného veriteľa Blackside, a.s. Plynárenská 7/A, 82109 Bratislava, IČO: 48 191 515, V-1190/04-49/04, Z-1896/11 - vz. 151/11, Z-8049/11 - vz. 28/12, Z-1672/2019 - č.z. 83/2019
Por.č.: 1
Daňová pohľadávka v prospech Daňového úradu Dun.Streda Kondého 2, právoplat.rozhod. č. 612/340/14042/07Lova zo dňa:26.02.2007 podľa Z-4030/08 - 134/08
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na nehn.na zabezpečenie pohľadávky oprávnenému Profidebt Slovakia,s.r.o.,Mliekarenská 10, Bratislava,IČO:35 925 922 ,Z -2035/10 exek.príkaz na zriadenie ex.zál.práva č.EX 32/10 zo dňa: 31.3.2010 EÚ JUDr.Beatrix Vargová,Nitra - 79/10
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávn.: Home Credit Slovakia a.s., IČO:36234176,Teplická 7434/147,921 01 Piešťany,Z-2141/10-exek.príkaz na zriadenie exek.zál.práva č.EX 2545/2009 zo dňa:1.4.2010, EÚ Mgr.Kamil Líška,Bratislava - 81/10
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávn.:Home Credit Slovakia a.s., IČO:36234176, Teplická 7434/147,921 01 Piešťany,Z-3351/10-exek.príkaz na zriadenie exek.zál.práva č.EX 2341/2009 zo dňa:27.5.2010,EÚ Mgr.Kamil Líška,Bratislava - 126/10
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávn.:Home Credit Slovakia a.s., IČO:36234176,Teplická 7434/147,921 01 Piešťany,Z-3355/10-exek.príkaz na zriadenie exek.zál.práva č.EX 2340/2009 zo dňa:26.5.2010,EÚ Mgr.Kamil Líška,Bratislava - 127/10
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: Home Credit Slovakia,a.s., Teplická 7434/147, Piešťany, IČO: 36234176, Z-4663/10 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 2339/2009 zo dňa 30.7.2010, EÚ-Mgr. Kamil Líška,Bratislava - vz.162/10
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na nehnuteľnosti na zabezpečenie pohľadávky:Home Credit Slovakia,a.s.,Teplická 7434/147, Piešťany,IČO:36234176. Z-6375/10 exekučný príkaz na zriadenie ex.zál.práva č. EX 1946/2009 zo dňa:28.10.2010, Exekútorský úrad Bratislava ,súdny exútor Mgr.Kamil Líška - 250/10
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: Slovenský plynárenský priemysel, a.s., Mlynské nivy 44/a, 82511 Bratislava, IČO: 35815226. Z-514/11 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 5496/10-9 zo dňa 25.1.2011, EÚ-JUDr. Milan Strieška,Vráble - vz. 35/11
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: Home Credit Slovakia, a.s., Teplická 7434/147, Piešťany, IČO: 36234176. Z-3038/11 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 722/2010 zo dňa 13.5.2011, EÚ -JUDr. Kamil Líška, Bratislava - vz. 130/11
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávn.:Home Credit Slovakia a.s., IČO:36234176,Teplická 7434/147,921 01 Piešťany,Z-4285/11-exek.príkaz na zriadenie exek.zál.práva č.EX 2338/2009 zo dňa:1.7.2011, EÚ JUDr.Kamil Líška,Bratislava.vz.173/11.
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: POHOTOVOSŤ s.r.o., Pribinova 25, Bratislava Z-5805/11 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 5136/09 zo dňa 23.8.2011, EÚ-JUDr. Rudolf Krutý, Bratislava - vz. 228/11
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. - pobočka Dunajská Streda, Hlavná 32, 92901 Dunajská Streda, IČO: 35937874. Z-3635/12 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 66/2010 zo dňa 4.6.2012, EÚ-JUDr. Viera Kučerová, Holíč - vz. 144/12
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. - pobočka Dunajská Streda, Hlavná 32, 92901 Dunajská Streda, IČO: 35937874. Z-3637/12 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 67/2010 zo dňa 4.6.2012, EÚ-JUDr. Viera Kučerová, Holíč - vz. 145/12
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky: Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť, Olejkárska 1, 811 09 Bratislava I, IČO: 00492736 na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 25567/12 zo dňa 13.05.2016, Exekútorský úrad Bratislava, JUDr. Rudolf Krutý, PhD., Z4026/16, č.z.328/16
Por.č.: 1
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky: OTP Faktoring Slovensko s.r.o., IČO: 45730008, Špitálska 61, 811 01 Bratislava- Staré Mesto na základe exekučného príkazu č. 161 EX 679/09-106 zo dňa 26.10.2017, EÚ Bratislava, JUDr. Patricius Baďura , Z- 8526/2017-č.z.353/17
Por.č.: 2
Záložné právo v prospech záložného veriteľa Blackside, a.s. Plynárenská 7/A, 82109 Bratislava, IČO: 48 191 515, V-1190/04-49/04, Z-1896/11 - vz. 151/11, Z-8049/11 - vz. 28/12, Z-1672/2019 - č.z. 83/2019
Por.č.: 2
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávn.: INKASO Pohľadávok,spol.r.o., Jiráskova 12, 984 01 Lučenec, IČO: 36039039. Z-7294/10- exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 5426/10-8 zo dňa 08.12.2010, EÚ JUDr.Štefan Šviderský Vranov nad Topľou - 274/10
Por.č.: 2
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. - pobočka VšZP Dunajská Streda, Hlavná 32, 92901 Dunajská Streda. Z-2546/11 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 5118/10 zo dňa 23.3.2011, EÚ-JUDr. Viera Kučerová, Holíč - vz. 117/11
Por.č.: 2
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávn.:INKASO Pohľadávok,spol.r.o. ,Jiráskova 12, 984 01 Lučenec,IČO:36039039. Z-319/13 exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 15697/08 zo dňa 10.01.2013, EÚ- Mgr. Štefan Marček, Lučenec - č.z. 18/13
Por.č.: 2
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky: Slovak Telekom, a.s., Bajkalská 28, 817 62 Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva EX 383/05 zo dňa 19.11.2014, EÚ Dunajská Streda, Mgr. Zuzana Ritter, Z-9393/14, č.z. 617/14
Por.č.: 2
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: Krajské riaditeľstvo PZ Trnave, Kollárova 31, 91702 Trnava Z-6298/16 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EXb 1611/2014 zo dňa 25.07.2016, EÚ-JUDr. Ladislav Bango, Trnava - č.z. 448/16 Por.č.:
Por.č.: 2
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky: Slovenský plynárenský priemysel, a.s., Mlynské nivy 44/A, 825 11 Bratislava II, IČO: 35815256 na základe exekučného príkazu č. EX 9563/13 zo dňa 4.10.2016, Exekútorský úrad Bratislava, JUDr. Rudolf Krutý, PhD., Z-8488/16, č.z.537/16
Por.č.: 2
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky: Slovenský plynárenský priemysel, a.s., Mlynské nivy 44/A, 82109 Bratislava II, IČO: 35815256 na základe exekučného príkazu č. EX 10279/17 zo dňa 20.03.2018, Exekútorský úrad Bratislava, JUDr. Rudolf Krutý, PhD., Z-2812/2018, č.z.101/18
Por.č.: 3
Záložné právo v prospech záložného veriteľa Blackside, a.s. Plynárenská 7/A, 82109 Bratislava, IČO: 48 191 515, V 1190/04-49/04, Z-1896/11 - vz. 151/11, Z-8049/11 - vz. 28/12, Z-1672/2019 - č.z. 83/2019
Por.č.: 3
Daňová pohľadávka v prospech Daňového úradu Dun.Streda Kondého 2, právoplat.rozhod. č. 612/340/32572/06/Lova zo dňa:13.06.2006 podľa Z-4983/06 na meno Ábrahám Norbert - 162/06 Por.č.: 3
Daňová pohľadávka v prospech Daňového úradu Dun. Streda, Kondého 2, právoplat.rozhod.č. 612/340/43750/07/Feke zo dňa:29.06.2007 podľa Z-3782/07 na meno Ábrahám Norbert - 115/07
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na nehn.v časti A-LV na zabezpečenie pohľadávky Pohotovosť,s.r.o., Račianská 42/A, 831 02 Bratislava, IČO:35807598 , Z -4944/07 exek.príkaz na zriadenie ex.zál.práva č. EX 22078/14 ( pôv. EX 1081/02 zo dňa 5.10.2007) - EÚ-JUDr. Rudolf Krutý, PhD., Bratislava, na meno Ábrahám Norbert a Angelika - 170/07, Z-9852/2016 - č.z. 15/2017
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na nehn.v časti A-LV na zabez- pečenie pohľadávky Pohotovosť,s.r.o., Račianská 42/A, 831 02 Bratislava, IČO:35807598 , Z -4946/07 exek.príkaz na zriadenie ex.zál.práva č. EX 1079/02 zo dňa 5.10.2007 EÚ JUDr.Ľubomír Pekár, na meno Ábrahám Norbert a Angelika - 171/07
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na nehnutelnosti na zabezpečenie pohľadávky Orange Slovensko,a.s. Prievozská 6/A, 821 09 Bratislava,IČO:35697270, Z- 5818/07 - exekučný príkaz na zriadenie ex.zál.práva č. EX 847/06-19 zo dňa 16.11.2007 , EÚ Mgr.Peter Urbánek Galanta - 201/07
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na nehnut.v časti A-LV na zabez- pečenie pohľadávky oprávnenému SR, Krajské riaditeľstvo PZ v Trnave, Kollárova 31,Trnava, Z -6788/09 exek.príkaz na zriadenie ex.zál.práva č. EX 1309/09 zo dňa:10.12.2009. EÚ JUDr.Ladislav Bango, Trnava na meno Ábrahám Norbert vz.1/10.
Por.č.: 3
Záložné právo na pozemok parc. č. 421/2 v prospech: Mesto Dunajská Streda na základe rozhodnutia č. OFODPP/ 5560 /2011/Mar zo dňa 08.04.2011 - Z-2585/11 - vz. 145/11
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: Profidebt Slovakia, s.r.o., Mliekarenská ul. 10, Bratislava. Z-4132/11 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 267/11-42 zo dňa 20.06.2011, EÚ-Mgr. Drahomír Kriváň, Bratislava - vz. 165/11
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: INKASO Pohľadávok, spol. s.r.o., Jiráskova 12, 98401 Lučenec Z-4496/11 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 11653/08 zo dňa 13.7.2011, EÚ-Mgr. Štefan Marček, Lučenec - vz. 179/11
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: Obvodný úrad Dunajská Streda, Alžbetínske nám. 1194/1, Dunajská Streda, IČO: 45013756 Z-1200/13 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 235/12 zo dňa 07.02.2013, EÚ-Mgr. Katarína Szabóová, Dunajská Streda - č.z. 58/13
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky EOS KSI Slovensko, s.r.o., Údernícka 5, 851 01 Bratislava, IČO: 35724803, na základe exekučného príkazu č. EX 5495/10, zo dňa 23.04.2013, Exekútorský úrad vo Vrábloch, JUDr. Anetta Demešová súdny exekútor, Z 2999/13 -č.z.124/13
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: SR, Krajské riaditeľstvo PZ v Trnave, Kollárova 31, 91702 Trnava. Z-8108/13 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 2911/09 zo dňa 8.11.2013, EÚ-JUDr. Ladislav Bango, Trnava - č.z. 342/13
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: SR, Krajské riaditeľstvo PZ v Trnave, Kollárova 31, 91702 Trnava. Z-8944/13 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 1528/09 zo dňa 6.12.2013, EÚ-JUDr. Ladislav Bango, Trnava - č.z. 392/13
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: SR, Krajské riaditeľstvo PZ v Trnave, Kollárova 31, 91702 Trnava. Z-8943/13 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 2476/09 zo dňa 6.12.2013, EÚ-JUDr. Ladislav Bango, Trnava - č.z. 393/13
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky: Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky, Pribinova 2, Bratislava, IČO: 00151866 na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 89/14 zo dňa 25.9.2014, EÚ Dunajská Streda, Mgr. Katarína Szabóová, Z-7764/14, č.z. 527/14
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávn.: Mesto Dunajská Streda, Hlavná ul. 50/16, IČO:00305383 Z-2278/16 exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 8617/2015 zo dňa 11.03.2016, EÚ JUDr. Ing. Ján Gasper, PhD. Rimavská Sobota
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: EOS KSI Slovensko, s.r.o., Pajštúnska 5, 851 02 Bratislava V Z-6764/16 exekučný príkaz na zriadenie ex. zál. práva č. EX 5964/16 zo dňa 10.08.2016, EÚ-JUDr. Rudolf Krutý, PhD., Bratislava - č.z. 465/16
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky: Generali Poisťovňa, a.s., Lamačská cesta 3/A, 841 04 Bratislava, IČO: 35709332 na základe exekučného príkazu č. EX 552/16 - 14 zo dňa 14.11.2016, Exekútorský úrad Nitra, JUDr. Erik Tóth- súdny exekútor , Z-9475/2016, č.z.588/16
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky: Allianz - Slovenská poisťovňa a.s., Dostojevského rad 4, 815 74 Bratislava, IČO: 00151700 na základe exekučného príkazu č. EX 2689/16 - 9 zo dňa 28.11.2016, Exekútorský úrad Galanta, JUDr. Peter Urbánek, Z-9799/2016, č.z.614/16 Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky: Generali Poisťovňa, a.s., Lamačská cesta 3/A, 841 04 Bratislava, IČO: 35709332 na základe exekučného príkazu č. EX 49/17 - 18 zo dňa 19.04.2017, Exekútorský úrad Nitra, JUDr. Erik Tóth- súdny exekútor , Z-3259/2017- č.z.140/17
Por.č.: 3
Exekučné záložné právo na zabezpečenie pohľadávky: Union zdravotná poisťovňa a.s., Karadžičova 10,81453 Bratislava, IČO: 36284831 na základe exekučného príkazu č.EX 1227/15 zo dňa 15.01.2019, Exekútorský úrad Bratislava, JUDr.Andrea Ondrejková, súdna exekútorka, Z-329/2019 č.z.19/19

Iné údaje: Bez zápisu.

Poznámka: Bez zápisu.
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 29500,- Eur
K. Najnižšie podanie Bolo urobené
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Viliam Bórik
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Vlčany
b) Orientačné/súpisné číslo 1316
c) Názov obce Vlčany d) PSČ 92584
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 02.05.1974
V. Odhad ceny predmetu dražby Číslo znaleckého posudku: 133/2019
Meno znalca: Ing. Mgr. Jana Pecníková
Dátum vyhotovenia: 11.06.2019
Všeobecná cena odhadu [EUR]: 20 800,00 EUR