Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 139/2019
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 22.7.2019
  • Značka:
  • X022607
Blackside, a.s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo BS16-12142
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Blackside, a.s.
II. Sídlo/bydlisko Plynárenská7/A82109 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Plynárenská
b) Orientačné/súpisné číslo 7/A
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82109
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 6167/B
IV. IČO/ dátum narodenia 48191515
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Manažérska učebňa P. F. Druckera č. 207, 1. poschodie, TeleDom Hotel, Timonova č. 27, 040 01 Košice.
D. Dátum konania dražby 16. 07. 2019
E. Čas konania dražby 16:30 hod.
F. Kolo dražby 1.kolo
G. Predmet dražby

Súbor vecí

LV č.

Okresný úrad

Okres

Obec

Katastrálne územie

44

Trebišov

Trebišov

POĽANY

Poľany

Parcely registra "C" evidované na katastrálnej mape:

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

92/1

Zastavané plochy a nádvoria

962

92/4

Zastavané plochy a nádvoria

49

 Stavby:

Súpisné číslo

Na parcele číslo

Druh a popis stavby

23

92/1

14 – obchodná budova

177

92/4

1 – sklad

Predmet dražby okrem vyššie uvedeného tvoria aj ďalšie stavby a úpravy, ktoré nie sú evidované na LV, ale tvoria príslušenstvo alebo súčasť veci: plot bočný z vlnitého plechu na parc.č. 92/1, studňa kopaná na parc.č. 92/1, vodovodná prípojka z verejnej siete, vodoměrná šachta, kanalizačná prípojka, žumpa, plynová prípojka, spevnená plocha betónová, predložené schody, spevnená plocha asfaltová. 

Spoluvlastnícky podiel 1/1.

Predmet dražby sa draží tak ako „stojí a leží“.

H. Opis predmetu dražby

Vzhľadom na skutočnosť, že hodnotené nehnuteľnosti neboli sprístupnené, ohodnotenie predmetu dražby bolo vykonané v zmysle § 12 ods.3 zákona č.527/2002 o dobrovoľných dražbách, v znení neskorších predpisov ("ohodnotenie možno vykonať z dostupných údajov, ktoré má dražobník k dispozícii").

Obchodná budova s.č. 23, p.č. 92/1, k.ú. Poľany

Obchodná budova s.č. 23 na parc.č. 92/1 sa nachádza v zastavanom území obce Poľany, katastrálne územie Poľany, okres Trebišov. Budova je postavená v širšom centre obce na hlavnej ulici a zároveň vedľa štátnej cesty v smere Kráľovský Chlmec - Poľany. Budova bola daná do užívania v roku 1965 na základe potvrdenia. Jedná sa o prízemnú murovanú budovu pôdorysného obdĺžnikového tvaru z časti podpivničenú  bez povaly, ktorá bola využívaná ako predajňa  potravín a pohostinstvo.

Budova je prístupná priamym zjazdom z hlavnej ulice. Budova je napojená na vzdušné elektrické VN rozvody obce zo zadnej strany objektu a to NN vzdušnou prípojkou, zásobovanie vodou je z vereného obecného vodovodu s meraním vo vodomernej šachte, odvedenie odpadových vôd je do vlastnej žumpy vo dvore areálu, zásobovanie zemným plynom je riešené plynovou prípojkou, aktuálne je odpojená.

Z dispozičného hľadiska je budova rozdelená na dve prevádzky a to predajňu potravín a na pohostinstvo. V obchodnej prevádzke je obchodný priestor a zázemie s chodbou, skladom a sociálnym zariadením, v pohostinstve je priestor pre zákazníkov a zázemie so sociálnym zariadením pre mužov a ženy, chodba, kancelária a sklad.

Stavebnotechnické riešenie:

Budova je založená na základových betónových pásoch s vodorovnou izoláciou, osadenie pivničných priestorov do terénu je do 2m, zvislé nosné konštrukcie sú murované z plnej pálenej tehly o hrúbke muriva do 45 cm., priečky sú tehlové rôznej hrúbky, strop je montovaný panelový s rovným omietnutým podhľadom. Strecha nad budovou je plochá so spádom k okraju budovy, krytina na plochej streche je z asfaltových natavovaných pásov, strecha je opatrená úplnými klampiarskymi konštrukciami - oplechovanie, žľaby a zvody a bleskozvodom. Vonkajšia úprava fasády je pôvodná zdrsnená brizolitová značne poškodená, vnútorné omietky sú vápenné hladké opatrené maľbou, dvere v budove sú drevené plné alebo z časti presklenené osadené v kovových zárubniach, vchodové dvere do objektu od ulice sú hliníkové opatrené dvojsklom. Dvere z dvora sú plechové a drevené laťové, okná sú hliníkové s dvojsklom, podlahy v celom objekte v spoločných priestoroch sú terazzovej dlažby, v časti skladoch a kancelárií  je PVC podlahovina, v soc. zariadeniach je keramická dlažba. Vykurovanie budovy bolo plynovými gamatkami, v budove sú zrealizované rozvody elektroinštalácie svetelnej, zásuvkovej a motorickej s istiacimi skriňami osadenými v každej prevádzke. Rozvody studenej a teplej vody sú z pozinkovaného potrubia, je tu zrealizovaná zvisla a ležatá kanalizácia plastovým potrubím, teplá úžitková voda bola pripravovaná v ohrievačoch vody. Sociálne zariadenie pre mužov a ženy sú vybavené splachovacím záchodom, keramickými umývadlami a pisoármi s vodorovnými batériami, steny v soc .zariadeniach sú povrchovo upravené keramickým obkladom do výšky 1,20 m a na podlahe je keramická dlažba. Vonkajšia omietka je opadaná, interiér budovy je neudržiavaný. Od roku 2013 budova nie je prevádzkovaná je uzatvorená, budova nie je užívania schopná, je bez vykurovania. Vzhľadom k tomu, že budova nie je prevádzkovaná od roku 2013, nie je udržiavaná, je zanedbaná, budova je v pôvodnom stave bez stavebných úprav. Budova na základe zistenia pri obhliadke si vyžaduje okamžitú celkovú rekonštrukciu. Pri odďaľovaní celkovej rekonštrukcie a celkovej opravy strešného plášťa hrozí ďalšie zvetrávanie a premáčanie fasády a nosného muriva až zrútenie budovy. 

Sklad s.č. 177  na p.č. 92/4: Sklad s.č. 177 na parc.č. 92/4 sa nachádza za obchodnou budovou v zastavanom území obce Poľany, katastrálne územie Poľany, okres Trebišov. Sklad bol postavený spolu s hlavnou stavbou v roku 1965 a jedná sa o prízemnú murovanú budovu, pôdorysného obdĺžnikového tvaru bez podpivničenia, ktorá bola využívaná na skladovanie tovaru pre obchodnú prevádzku. Objekt je prístupný z dvora s napojením na hlavnú ulicu. Budova nie je napojená na žiadne siete, je bez vnútorných rozvodov a vybavenia, z dispozičného hľadiska je tu niekoľko otvorených skladovacích priestorov. Budova je založená na základových pásoch s vodorovnou izoláciou, zvislé nosné konštrukcie sú murované z plnej tehly a škvarobetonových kvádrov o hrúbke muriva do 30cm. Priečky sú tehlové. Budova je bez stropu, krovu, krytiny a klampiarskych konštrukcii, vonkajšia úprava fasády je pôvodná, zdrsnená brizolitová, vnútorné omietky sú vápenné hladké, okenné a dverné otvory sú demontované alebo značne poškodené, podlahy v celom objekte sú betónové.

Plot  bočný z vlnitého plechu: Plot bočný na parcele č.92/1 bol vybudovaný v roku 1995. Výplň plotu je  zrealizovaná zo zvislých tabúľ vlnitého plechu na drevených zvlakoch a zabetónovaných drevených stĺpikoch bez betónovej podmurovky. Celková dĺžka plotu  je  38,85 m, výška výplne je 2,0 m .

Studňa kopaná: Studňa kopaná je umiestnená pred obchodnou budovou na p.č. 92/1, bola zrealizovaná v roku 1965. Hĺbka studne je 15 m, priemer studne je 800 mm. Studňa nie je využívaná, nehnuteľnosť bola v roku 1995 napojená na verejný vodovod.

Vodovodná prípojka z verejnej siete: Vodovodná prípojka z verejnej siete do budovy je z oceľového potrubia v dĺžke 25 m vybudovaná v roku 1995.

Vodomerná šachta: Vodomerná monolitická žb. šachta bola vybudovaná v roku 1995. Šachta je umiestnená pred obchodnou budovou na p.č. 92/1.

Kanalizačná prípojka: Kanalizačná prípojka z budovy je do vlastnej žumpy v dĺžke 18 m, vybudovaná bola v roku 1965. Prípojka je vybudovaná z kameninového potrubia priemeru 150 mm v zadnej časti dvora do vlastnej žumpy.

Žumpa: Žumpa je betónová o objeme 20 m3 vybudovaná v zadnej časti dvora v južnej časti pozemku pred zadným skladom o objeme 20 m3. Žumpa bola vybudovaná v roku 1965 .

Plynová prípojka: Plynová prípojka vedie z verejnej siete k plynomerovej skrinke a ďalej do budovy od plynomeru. Časť plynovej prípojky od plynomeru do budovy bola odpojená. Prípojka bola vybudovaná v roku 1995 . Dlžka plynovej prípojky je 20,0 m.

Spevnená plocha betónová: Spevnené plochy sú betónové monolitické hr. do 25 cm v časti pred vstupom do budovy. Vyhotovené boli v roku 1995.

Predložené schody: Predložené schody sa nachádzajú pred vstupom do budovy ( 2x) s povrchom  z cementového poteru. Schody boli vybudované v roku 1965.

Spevnená plocha asfaltová: Spevnená plocha asfaltová sa nachádza v časti pred vstupom do budovy a bola vyhotovená v roku 1995.  

Analýza polohy nehnuteľnosti: Obec Poľany sa nachádza v okrese Trebišov 55 km juhovýchodne od okresného mesta Trebišov , od Kráľovského Chlmca 8km, Veľké Kapušany sú vo vzdialenosti 14 km.

Doprava v obci je autobusová. Počet obyvateľov v obci je 536  k poslednému sčítaniu 31.12.2015. V obci je kompletná občianska vybavenosť. V obci sú zrealizované rozvody pitnej vody, NN vzdušné a telekomunikačné rozvody.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Predmet dražby je v zanedbanom stave.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Poznámka:
účastník právneho vzťahu č.1:
Exekútorský úrad v Trebišove- súdna exekútorka JUDr. Mária Popiková, Šrobárova 3842/9, 075 01 Trebišov- Upovedomenie o spôsobe vykonania exekúcie č.EX 879/2010-22 predajom nehnuteľnosti a zriadením exekučného záložného práva na obchodnú budovu č.s. 23 na parc.č. 92/1, sklad č.s. 177 na parc.č. 92/4, poz. parc.č. 92/1, 92/4 , zo dňa 4.5.2011 vedené v reg. P-238/11 -45/11
Exekút. úrad Michalovce, súdny exekútor JUDr.Jozef Blaško, Kpt. Nálepku 8, 071 01 Michalovce - Upovedomenie o začatí exekúcie predajom nehnuteľn. č. Ex 788/2012-25, pozemky registra C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavba ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s.177 na parc.č. 92/4, pod B1 v pod. 1/2, pod B2 v pod. 1/2, zo dňa 10.10.2012, zapísané v registri P - 517/2012, č.z.33/12
Exekút. úrad Michalovce, súdny exekútor JUDr.Jozef Blaško, Kpt. Nálepku 8, 071 01 Michalovce - Upovedomenie o začatí exekúcie predajom nehnuteľn. č. Ex 1453/2013-17, pozemky registra C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavba ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s.177 na parc.č. 92/4, pod B1 v pod. 1/2, pod B2 v pod. 1/2, zo dňa 30.07.2013, zapísané v registri P - 521/2013-31/2013
P-27/2017 - Blackside, a.s., IČO: 48 191 515, so sídlom Plynárenská 7/A, 821 09 Bratislava - Oznámenie o začatí výkonu záložného práva č. BS16-12142/09A na obchodnú budovu č.s. 23 na parc.č. 92/1, sklad č.s. 177 na parc.č. 92/4, a pozemky reg. C na parc.č. 92/1, 92/4, pod B1,2 v pod.1/2 a 1/2, zo dňa 27.01.2017, č.z. 34/17.
P-219/2019- Blackside, a.s., so sídlom Plynárenská 7/A,821 09 Bratislava, IČO: 48 191 515, - Oznámenie o konaní dobrovoľnej dražby č.BS16-12142 dňa 16.07.2019 k nehnuteľnosti obchodná budova s.č. 23 na parc.č. 92/1 a s.č. 177 na parc.č. 92/4 a pozemky registra CKN parc.č, 92/1,92/4 pod B1,2 v pod. 1/2 spolu v celosti, zo dňa 14.6.2019-č.z. 34/2019
P-243/2019 - Poznamenáva sa, Upovedomenie o začatí exekúcie predajom nehnuteľností EX 5379/2013-20, od exekučného úradu Košice, Źriedlová č. 3, 040 01 Košice, súdny exekútor Ing. JUDr. Bohumil Husťá k v prospech EUROPÔŽIČKA s.r.o., Hradbová 19, 040 01 Košice, IČO: 36588504 na obchodnú budovu súp. číslo 23 na parcele registra CKN č. 92/1, na sklad súp. číslo 177 na parcele registra CKN č. 92/4 pod B1, B2 v 1/2 a 1/2 zo dňa 02.07.2019. Zákaz povinnému nakladať s nehnuteľnosťou.-č.z.39/19

účastník právneho vzťahu č.2:
Exekútorský úrad v Trebišove- súdna exekútorka JUDr. Mária Popiková, Šrobárova 3842/9, 075 01 Trebišov- Upovedomenie o spôsobe vykonania exekúcie č.EX 879/2010-22 predajom nehnuteľnosti a zriadením exekučného záložného práva na obchodnú budovu č.s. 23 na parc.č. 92/1, sklad č.s. 177 na parc.č. 92/4, poz. parc.č. 92/1, 92/4 , zo dňa 4.5.2011 vedené v reg. P-238/11 -45/11
Exekút. úrad Michalovce, súdny exekútor JUDr.Jozef Blaško, Kpt. Nálepku 8, 071 01 Michalovce - Upovedomenie o začatí exekúcie predajom nehnuteľn. č. Ex 1453/2013-17, pozemky registra C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavba ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s.177 na parc.č. 92/4, pod B1 v pod. 1/2, pod B2 v pod. 1/2, zo dňa 30.07.2013, zapísané v registri P - 521/2013-31/2013
P-27/2017 - Blackside, a.s., IČO: 48 191 515, so sídlom Plynárenská 7/A, 821 09 Bratislava - Oznámenie o začatí výkonu záložného práva č. BS16-12142/09A na obchodnú budovu č.s. 23 na parc.č. 92/1, sklad č.s. 177 na parc.č. 92/4, a pozemky reg. C na parc.č. 92/1, 92/4, pod B1,2 v pod.1/2 a 1/2, zo dňa 27.01.2017, č.z. 34/17.
P-219/2019- Blackside, a.s., so sídlom Plynárenská 7/A,821 09 Bratislava, IČO: 48 191 515, - Oznámenie o konaní dobrovoľnej dražby č.BS16-12142 dňa 16.07.2019 k nehnuteľnosti obchodná budova s.č. 23 na parc.č. 92/1 a s.č. 177 na parc.č. 92/4 a pozemky registra CKN parc.č, 92/1,92/4 pod B1,2 v pod. 1/2 spolu v celosti, zo dňa 14.6.2019-č.z. 34/2019
P-243/2019 - Poznamenáva sa, Upovedomenie o začatí exekúcie predajom nehnuteľností EX 5379/2013-20, od exekučného úradu Košice, Źriedlová č. 3, 040 01 Košice, súdny exekútor Ing. JUDr. Bohumil Husťá k v prospech EUROPÔŽIČKA s.r.o., Hradbová 19, 040 01 Košice, IČO: 36588504 na obchodnú budovu súp. číslo 23 na parcele registra CKN č. 92/1, na sklad súp. číslo 177 na parcele registra CKN č. 92/4 pod B1, B2 v 1/2 a 1/2 zo dňa 02.07.2019. Zákaz povinnému nakladať s nehnuteľnosťou.-č.z.39/19

Časť „C“ ŤARCHY:
Pod por.č.1:
Záložné právo SS,a.s.IČO:00151653 so sídlom Suché mýto 4,81607 Bratislava k nehnuteľnostiam k stavbe obchodná budova s.č.23 na parc.č.92/1 a sklad s.č.177 na parc.č.92/4-a poz.parc.č.92/1,92/4 zapísané v registri V-100/07-14/07
Exekút. úrad Bratislava, súdny exekútor JUDr. Rudolf Krutý, Záhradnícka 62, 821 08 Bratislava - Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosť č. EX 11701/09, pozemky na parc.č. 92/1, 92/4 a stavba ako obchodná budova č.s.23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s.177 na parc.č.92/4, pod B1 v pod. 1/2, pod B2 v pod. 1/2, zo dňa 27.05.2010, zapísané v registri Z - 912/10, č.z.37/10
Exekútorský úrad Trnava, súdny exekútor JUDr. Peter Juhás, Matuškova 1, 917 01 Trnava - Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti č. EX 796/11, pozemky na parc.č. 92/1, 92/4, stavba ako obchodná budova č.s.23 na parc.č. 92/1, sklad č.s.177 na parc.č. 92/4, pod B1 v pod. 1/1, zo dňa 13.07.2011, zapís. v registri Z - 1156/2011, č.z.58/11
Exekútorský úrad Košice, súdny exekútor JUDr. Ján Sokol, Jantárová 30, 040 01 Košice - Exekučný príkaz na zriadenie exekuč. záložného práva na nehnuteľnosti č. Ex 2729/2010, pozemky na parc.č.92/1, 92/4 a stavba ako obchodná budova č.s.23 na parc.č. 92/1, a stavba ako sklad č.s.177 na parc.č. 92/4, pod B1 v pod.1/2, pod B2 v pod.1/2, zo dňa 17.10.2011, zapísané v registri Z - 1597/2011, č.z.72/11
Exekút. úrad Trebišov, súdna exekútor JUDr. Mária Popiková, Šrobárova 3842/9, 075 01 Trebišov - Exekučnýpríkaz na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti č. EX 879/2010 - 34, stavba ako obchodná budovu č.s. 23 na parc.č. 92/1, sklad č.s. 177 na parc.č. 92/4, pozemky na parc.č. 92/1, 92/4 , pod B1 v pod. 1/2, pod B2 v pod. 1/2, zo dňa 25.03.2012, zapísané v registri Z - 547/2012, č.z.13/12
Exekút. úrad Michalovce, súdny exekútor JUDr.Jozef Blaško, Kpt. Nálepku 8, 071 01 Michalovce - Exekučný príkaz na zriadenie ex.záložného práva k nehnuteľn. č. Ex 788/2012-26, pozemky registra C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavba ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s.177 naparc.č. 92/4, pod B1 v pod. 1/2, pod B2 v pod. 1/2, zo dňa 3.12.2012, zapísané v registri Z-1970/2012-46/2012
Z - 1827/2014 - Exekútor. úrad Zvolen, súdny exekútor JUDr. Michal Holčík, Nám. SNP 27, 960 01 Zvolen - Exekučný príkaz na zriadenie exekuč. záložného práva na nehnuteľn. č. EX 305/2014 v prospech Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Mamateyova 17, 850 05 Bratislava, IČO: 35 937 874, pozemky reg. C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavby ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s. 177 na parc.č. 92/4, pod B1 v pod. 1/2, zo dňa 05.11.2014.
Z - 640/2015- Exekútor. úrad Zvolen, súdny exekútor JUDr. Michal Holčík, Nám. SNP 27, 960 01 Zvolen - Exekučný príkaz na zriadenie exekuč. záložného práva na nehnuteľn. č. EX 106/2015 v prospech Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Mamateyova 17, 850 05 Bratislava, IČO: 35 937 874, pozemky reg. C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavby ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s. 177 na parc.č. 92/4, pod B1 , B2 v pod. spolu 1/1-ine, zo dňa 24.4.2015
Z-923/2015 - Exekútorský úrad Bratislava, súdny exekútor JUDr. Rudolf Krutý, PhD., Záhradnícka 62, 821 08 Bratislava - Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľn. č. EX 39718/14 v prospech EOS KSI Slovensko, s.r.o., Pajštúnska 5, 851 02 Bratislava V, pozemky reg. C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavby ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s. 177 na parc.č. 92/4, pod B1 , B2 v pod. spolu 1/1-ine, zo dňa 29.05.2015.

Pod por.č.2:
Exekút. úrad Michalovce, súdny exekútor JUDr.Jozef Blaško, Kpt. Nálepku 8, 071 01 Michalovce - Exekučný príkaz na zriadenie ex. záložného práva k nehnuteľn. č. Ex 1453/2013-22, pozemky registra C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavba ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s.177 na parc.č. 92/4,pod B2 v pod. 1/2, zo dňa 16.09.2013, zapísané v registri Z-1548/2013-37/2013
Z - 1827/2014 - Exekútor. úrad Zvolen, súdny exekútor JUDr. Michal Holčík, Nám. SNP 27, 960 01 Zvolen - Exekučný príkaz na zriadenie exekuč. záložného práva na nehnuteľn. č. EX 305/2014 v prospech Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Mamateyova 17, 850 05 Bratislava, IČO: 35 937 874,
pozemky reg. C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavby ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s. 177 na parc.č. 92/4, pod B2 v pod. 1/2, zo dňa 05.11.2014.
Z - 640/2015- Exekútor. úrad Zvolen, súdny exekútor JUDr. Michal Holčík, Nám. SNP 27, 960 01 Zvolen - Exekučný príkaz na zriadenie exekuč. záložného práva na nehnuteľn. č. EX 106/2015 v prospech Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Mamateyova 17, 850 05 Bratislava, IČO: 35 937 874, pozemky reg. C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavby ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s. 177 na parc.č. 92/4, pod B1 , B2 v pod. spolu 1/1-ine, zo dňa 24.4.2015
Z-923/2015 - Exekútorský úrad Bratislava, súdny exekútor JUDr. Rudolf Krutý, PhD., Záhradnícka 62, 821 08 Bratislava - Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľn. č. EX 39718/14 v prospech EOS KSI Slovensko, s.r.o., Pajštúnska 5, 851 02 Bratislava V, pozemky reg. C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavby ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s. 177 na parc.č. 92/4, pod B1 , B2 v pod. spolu 1/1-ine, zo dňa 29.05.2015.
Exekút. úrad Michalovce, súdny exekútor JUDr.Jozef Blaško, Kpt. Nálepku 8, 071 01 Michalovce - Exekučný príkaz na zriadenie ex.záložného práva k nehnuteľn. č. Ex 788/2012-26, pozemky registra C na parc.č. 92/1, 92/4 a stavba ako obchodná budova č.s. 23 na parc.č. 92/1, stavba ako sklad č.s.177 naparc.č. 92/4, pod B1 v pod. 1/2, pod B2 v pod. 1/2, zo dňa 3.12.2012, zapísané v registri Z-1970/2012-46/2012

Iné údaje: bez zápisu

v titule nadobudnutia je uvedený nasledujúci údaj:
účastník právneho vzťahu č.1:
Z -91/2017- Zmluva o postúpení pohľadávok č.0942/2016/CE, zmene záložného veriteľa na Blackside, a.s., so sídlom Plynárenská 7/A,821 09 Bratislava, IČO: 48 191 515, pod B1 v pod. 1/2, zo dňa 21.10.2016, č.z. 47/17
účastník právneho vzťahu č.2:
Z -91/2017- Zmluva o postúpení pohľadávok č.0942/2016/CE, zmene záložného veriteľa na Blackside, a.s., so sídlom Plynárenská 7/A,821 09 Bratislava, IČO: 48 191 515, pod B2 v pod. 1/2, zo dňa 21.10.2016, č.z. 47/17
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 5600,- EUR
K. Najnižšie podanie bolo urobené
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Viliam Bórik
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Vlčany
b) Orientačné/súpisné číslo 1316
c) Názov obce Vlčany d) PSČ 92584
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 02.05.1974
V. Odhad ceny predmetu dražby Znalecký posudok:
Číslo znaleckého posudku:90/2019, Meno znalca: Ing. Pavel Jurko, Dátum vyhotovenia: 08.06.2019, Všeobecná cena odhadu [EUR]:
7 000,00 EUR