Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 134/2019
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 15.7.2019
  • Značka:
  • X021878
Blackside, a.s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo BS19-05154
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Blackside, a.s.
II. Sídlo/bydlisko Plynárenská7/A82109 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Plynárenská
b) Orientačné/súpisné číslo 7/A
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82109
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 6167/B
IV. IČO/ dátum narodenia 48191515
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko Blackside, a.s.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Plynárenská
b) Orientačné/súpisné číslo 7/A
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 821 09
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 48191515
C. Miesto konania dražby Reštaurácia Penzión ARTIN, salónik na prízemí, Svätourbanská 107/37, 949 01 Nitra, okres Nitra, Nitriansky kraj.
D. Dátum konania dražby 12. 08. 2019
E. Čas konania dražby 10:00 hod.
F. Kolo dražby 1.kolo
G. Predmet dražby

súbor vecí

LV č.

Okresný úrad

Okres

Obec

Katastrálne územie

627

Levice

Levice

TEKOVSKÉ LUŽANY

Tekovské Lužany

 

Parcely registra "C" evidované na katastrálnej mape:

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

8

Zastavaná plocha a nádvorie

476

14

Záhrada

863

Stavby:

Súpisné číslo

Na parcele číslo

Druh a popis stavby

318

8

10 – Rodinný dom

Predmet dražby okrem vyššie uvedeného tvoria aj ďalšie stavby a úpravy, ktoré nie sú evidované na LV, ale tvoria príslušenstvo alebo súčasť veci: sklad náradia na parc.č. 14, prístrešok na parc.č. 8, sklad na parc.č. 8, prístrešok pri vstupnej verande, uličné oplotenie na parc.č. 8, prípojka vody na parc.č. 8, vodomerná šachta na parc.č. 8, prípojka kanalizácie na parc.č. 8, žumpa na parc.č. 8, prípojka NN na parc.č. 8, prípojka plynu na parc.č. 8, spevnené plochy na parc.č. 8.

 

Spoluvlastnícky podiel v 1/1. Predmet dražby sa draží tak ako „stojí a leží“.       

H. Opis predmetu dražby

Rodinný dom súp. č. 318, postavený pozemku parc. č. 8 v k.ú. Tekovské Lužany, obec Tekovské Lužany, okres Levice.

Dom je samostatne stojaci, osadený na rovinatom pozemku, obdĺžnikového pôdorysného tvaru, zastrešený je sedlovou strechou. Prístupný je po verejnej spevnenej komunikácii. Napojenie je na miestne rozvody elektrickej energie, vody, plynu, kanalizácie. Podľa predloženého potvrdenia Obce Tekovské Lužany bol rodinný dom postavený v roku 1920, v roku 1965 bol zrekonštruovaný. V roku 2008 bola pristavená prístavba zádveria a vykonané rekonštrukčné práce (výmena okien, podlahových krytín, vyspravené omietky, nová vonkajšia omietka z uličnej a z dvorovej strany, zrekonštruovaná kúpeľňa a pod.).

 

Dispozičné riešenie :

Prízemie rodinného domu pozostáva zo štyroch izieb, dvoch kuchýň, dvoch kúpeľní, samostatného WC, chodby a komory.

 

Stavebnotechnický popis:

Základy sú betónové pásové pod nosnými stenami, bez izolácie proti zemnej vlhkosti. Obvodové murivo a priečky sú tehlové, stropy sú drevené trámové v niektorých miestnostiach s pohľadom, v niektorých s viditeľnými trámami. Krov sedlovej strechy je drevený, krytina je z pálenej jednodrážkovej škridle. Klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu, žľaby a zvody. Vonkajšia omietky je na jednej stene brizolitová, od ulice a z dvora je tenkovrstvová na zatepľovacom systéme, bez finálnej farebnej úpravy. Vnútorné omietky sú vápenné hladké. Okná sú plastové s plastovými žalúziami. Vstupné dvere sú plastové, interiérové dvere sú prevažne hladké plné a rámové s výplňou, medzi niektorými miestnosťami boli zrušené.

V kúpeľniach a kuchyni v priestore kuchynskej linky sú keramické obklady stien. Podlahy v izbách sú palubovky a plávajúce laminátové, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Vykurovanie je lokálne plynovými gamatkami. Ohrev teplej vody je zásobníkovým elektrickým ohrievačom. Elektroinštalácia je svetelná. Rozvod vody je studenej a teplej. V rodinnom dome je inštalácia zemného plynu. Kanalizácia je z kuchyne, kúpeľne a WC do mestskej kanalizácie. Kuchynská linka je z materiálov na báze dreva, nerezový dres, digestor, šporák bol demontovaný. V jednej kúpeľni je osadená plastová vaňa a umývadlo, v druhej je sprchovací kút a keramické umývadlo, kombi záchodové misy. Vodovodné batérie sú pákové. Elektrický rozvádzač je s ističmi. Stavebnotechnický stav rodinného domu je dobrý, okrem toho, že v jednej z izieb sú zavlhnuté steny, čo je spôsobené chýbajúcou hydroizoláciou.

Vzhľadom na vek rodinného domu, vykonané rekonštrukčné práce a súčasný stavebnotechnický stav znalec vypočítal životnosť objektu kubickou metódou, ktorá zohľadňuje stav prvkov dlhodobej životnosti stavby.

 

 

PRÍSLUŠENSTVO

 

Sklad náradia, parc. č. 14, k.ú. Tekovské Lužany

Objekt skladu náradia je postavený na parc. č. 14 za rodinným domom. Doklady o veku stavby predložené neboli. Na základe stavebnotechnického vyhotovenia objektu stanovil znalec ako rok výstavby odhadom na rok 1975. Základy sú betónové pätky pod stĺpmi. Zvislé konštrukcie tvoria betónové nosné stĺpy a jednostranná latová výplň. Krovná konštrukcia stavby je sedlová hambálková. Krytina strechy na krove je škridla ťahaná drážková. Objekt je v stavebnotechnickom stave primeranom veku, základná životnosť odhadom: 70 rokov.

 

Prístrešok, parc. č. 8, k.ú. Tekovské Lužany

Prístrešok je postavený na parc. č. 8 za rodinným domom. Doklady o veku stavby predložené neboli. Na základe stavebnotechnického vyhotovenia objektu stanovil znalec ako rok výstavby odhadom na rok 1945.

Základy sú betónové bez podmurovky. Zvislé konštrukcie sú murované do hr. 30 cm. Stropy sú drevené trámové bez podhľadu. Krovná konštrukcia je pultová. Krytina strechy na krove je škridla ťahaná drážková. Vonkajšia úprava povrchov je vyhotovená ako vápenná hladká omietka. Vnútorná úprava povrchov je vápenná hrubá omietka. Podlaha je betónová hrubá. Dvere sú latové tesársky zbíjané. Objekt je v stavebnotechnickom stave primeranom veku, základná životnosť bola stanovená odhadom na 90 rokov.

 

Sklad, parc. č. 8, k.ú. Tekovské Lužany

Objekt skladu náradia je postavený na parc. č. 8. Doklady o veku stavby predložené neboli. Na základe stavebnotechnického vyhotovenia objektu stanovil znalec za rok výstavby rok 1945 - odhadom.

Základy sú betónové bez podmurovky. Zvislé konštrukcie sú murované hrúbky 560 mm. Stropy sú drevené trámové bez podhľadu. Krovná konštrukcia stavby je sedlová hambálková. Krytina strechy na krove je škridla ťahaná drážková. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Vonkajšia úprava povrchov- vápenné hladké omietky. Vnútorná úprava povrchov vápenné hladké omietky. Schodisko - mäkké drevo bez podstupníc. Podlaha je s povrchovou úpravou z cementového poteru. Elektroinštalácia 220 V. Vráta sú drevenej konštrukcie tesársky zbíjané. Montážna jama do 2,0 m2. Objekt je v stavebnotechnickom stave primeranom veku, základná životnosť odhadom: 90 rokov.

 

Prístrešok pri vstupnej verande, parc. č. 8, k.ú. Tekovské Lužany

Prístrešok je postavený na parc. č. 8 pri vstupe do rodinného domu. Podľa údajov od vlastníčky bol prístrešok postavený v roku 2012.. Základy sú iba pätky pod stĺpmi. Zvislé konštrukcie tvorí drevená nosná konštrukcia bez výplne stien. Krovná konštrukcia je pultová. Krytina strechy na krove je kanadský šindeľ. Vonkajšia úprava povrchov je napustenie impregnáciou. Podlaha je betónová hrubá. Objekt je v stavebnotechnickom stave primeranom veku, základná životnosť: 30 rokov.

 

Uličné oplotenie, p.č. 8, k.ú. tekovské Lužany

Predmetom ohodnotenia je plot situovaný od ulice a v časti predzáhradky. Plot je zhotovený na betónových základových konštrukciách s podmurovkou a vrchnou konštrukciou zhotovenou z kovových stĺpikov a  kovových vložiek s drôtenou výplňou. Rok výstavby plota stanovujem odhadom podľa jeho stavebnotechnického riešenia a súčasného stavu na rok 1965. Základná životnosť: 60 rokov.

 

Studňa

Kopaná studňa je umiestnená pri dome, hĺbka cca 10 m. Opatrená je ručným čerpadlom. Vek studne je spájam so stavbou RD a teda s rokom 1920. Základná životnosť: 120 rokov.

 

Prípojka vody, p.č. 8, k.ú. Tekovské Lužany

Rodinný dom je zásobovaný vodou z verejného vodovodu prípojkou z plastových rúr. Prípojka vybudovaná v roku 2008. Základná životnosť: 50 rokov.

 

Vodomerná šachta, p.č. 8, k.ú. Tekovské Lužany

Jedná sa o betónovú vodomernú šachtu s oceľovým poklopom vybavenú vodomernou súpravou. Vybudovaná bola v roku 2008. Základnú životnosť stanovil znalec na 50 rokov.

 

Prípojka kanalizácie, p.č. 8, k.ú. Tekovské Lužany

Rodinný dom je odkanalizovaný do žumpy prípojkou z kameninových rúr. Prípojka bola vybudovaná približne v roku 1965. Základná životnosť: 60 rokov.

 

Žumpa, p.č. 8, k.ú. Tekovské Lužany

Rodinný dom je odkanalizovaný do izolovanej betónovej žumpy, nachádza sa za uličným oplotením. Prípojka bola vybudovaná približne v roku 1965. Základná životnosť: 60 rokov.

 

Prípojka NN, p.č. 8, k.ú. Tekovské Lužany

RD je napojený na elektrickú rozvodnú sieť vzdušnou prípojkou NN. Základná životnosť: 50 rokov, prípojka bola vybudovaná v roku 2000.

 

Prípojka plynu, p.č. 8, k.ú. Tekovské Lužany

Plynová prípojka z oceľových rúr bola vybudovaná v roku 1997. Základná životnosť: 50 rokov.

 

Spevnené plochy, p.č. 8, k.ú. Tekovské Lužany

- sú betónové spevnené plochy umiestnené pri stavbe rodinného domu. Vonkajšia úprava bola vybudovaná v roku 1986. Základná životnosť: 35 rokov.

 

Pozemok

Hodnoteným je pozemok parc. č. 8 o výmere 476 m2 vedený ako zastavané plochy a nádvoria, parc. č. 14 o výmere 863 m2 vedený ako záhrady v k. ú. Tekovské Lužany.

Pozemok sa nachádza v lokalite so zástavbou rodinných domov prevažne nižšieho štandardu v blízkosti centrálnej časti obce. Pozemok je rovinatý. Napojenie je na miestne rozvody vody, kanalizácie, elektrickej energie a plynu. Prístup k pozemku je po miestnej komunikácií.

 

Analýza polohy nehnuteľností:

Rodinný dom, s.č. 318,  p.č. 8, k.ú. Tekovské Lužany sa nachádza v okrese Levice, obci Tekovské Lužany, k.ú. Tekovské Lužany. V okolí sa nachádzajú rodinné domy bežného a nižšieho štandardu. Obec Tekovské Lužany leží v západnej časti južného Slovenska, v mierne zvlnenom údolí dolného Hrona. Obcou prechádza pozemná komunikácia prvej triedy č. I/75, ktorá ju spája s Novými Zámkami a Šahami.

V obci je základná infraštruktúra - obecný úrad, základné školstvo, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, základná sieť obchodov a služieb obyvateľstvu. Doprava je zabezpečená autobusovou a železničnou dopravou. Hustota obyvateľstva je v danom mieste priemerná. Obec má približne 3 tis. obyvateľov. Evidovaná miera nezamestnanosti pre okres Levice je podľa posledných známych údajov Štatistického úradu SR do 5%.

Prístup k objektu je po verejnej komunikácii. Rodinný dom je postavený na rovinatom teréne. Orientácia nehnuteľnosti k svetovým stranám je juhovýchod. V obci je možnosť napojenia na verejný vodovod, kanalizáciu, plynovod, elektrorozvod. Nehnuteľnosť je v stavebnotechnickom stave zodpovedajúcom veku, potrebuje opravu. Na pozemku nie je rezerva plochy pre ďalšiu výstavbu.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Predmet dražby je v stave primeranom údržbe a veku stavby.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Poznámka:
P-463/2018 zo dňa 15.5.2018, Začatie výkonu záložného práva veriteľa Silverside, a.s., Bratislava, IČO: 50 052 560, ktorý realizuje záložné právo formou dobrovoľnej dražby na pozemky parc.C KN č.8, 14 a stavba na parc.č.8-sč.318 rodinný dom, vz.79/18.

P-39/2019 zo dňa 14.01.2019 - Upovedomenie o začatí exekúcie zriadením exekučného záložného práva č. 2425EX 811/18 zo dňa 11.01.2019, EÚ Topoľčany, JUDr. Július Rosina - súdny exekútor v zmysle § 61 a nasl., § 168 zákona NR SR č. 233/1995 Z.z. v prospech oprávneného CREDITEXPRESS Slovensko s.r.o., Bratislava, IČO: 35 974 141, pre povinného Ivan Valovič r. Valovič (nar. 07.02.1980) na pozemky registra C-KN parc. č. 8, 14 a stavbu rodinný dom súp.č. 318 na p.č. 8 vo vlastníctve Ivan Valovič r. Valovič (nar. 07.02.1980) a Mária Valovičová r. Fehérváryová (nar. 16.11.1982) v podiele 1/1. - vz. 9/2019

P-501/2019 zo dňa 20.06.2019 - Upovedomenie o začatí výkonu záložného práva formou dobrovoľnej dražby spoločnosťou Blackside, a.s., Bratislava, IČO: 48 191 515, na pozemky registra C-KN parc.č. 8, 14 a stavbu rodinný dom súp.č. 318 na parc.č. 8 vo vlastníctve Ivan Valovič r. Valovič (nar. 07.02.1980) a Mária Valovičová r. Fehérváryová (nar. 16.11.1982) v podiele 1/1. - vz. 120/2019

Časť „C“ ŤARCHY:
V-4210/2007-záložné právo na úver poskytnutý v prospech Blackside, a.s., Bratislava, IČO: 48 191 515 (zmena záložného veriteľa na základe Z-2894/2019 zo dňa 27.5.2019 - Zmluva o postúpení pohľadávok zo dňa01.04.2019) na pozemky parc.č.8,14 a stavba na parc.č.8-sč.318 rodinný dom. - vz.221/07, 78/18, 143/2019

Z-2094/2019 zo dňa 15.04.2019 - Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosť č. 2425EX 811/18 zo dňa 06.04.2019, EÚ Topoľčany, JUDr. Július Rosina - súdny exekútor, podľa § 64, 167, 168 ods.1 písm.b) a nasl. zákona NR SR č. 233/1995 Z.z. v prospech oprávneného CREDITEXPRESS Slovensko, s.r.o., Bratislava, IČO: 35 974 141, pre povinného Ivan Valovič r. Valovič (nar. 07.02.1980) na pozemok registra C-KN parc. č. 8, 14 a stavbu rodinný dom súp.č. 318 na parc.č. 8 vo vlastníctve povinného a Mária Valovičová r. Fehérváryová (nar. 16.11.1982) v podiele 1/1. - vz. 72/2019

Iné údaje: bez zápisu
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Znalecký posudok:
Číslo znaleckého posudku: 167/2019, Meno znalca: Ing. Mgr. Jana Pecníková, Dátum vyhotovenia: 04.07.2019, Všeobecná cena odhadu [EUR]:
19 900,00 EUR
K. Najnižšie podanie 19900,- EUR
L. Minimálne prihodenie 300,- EUR
M. Dražobná zábezpeka a) výška 5000,- EUR
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky Účastník dražby je povinný zložiť dražobníkovi alebo do notárskej úschovy dražobnú zábezpeku v peniazoch alebo vo forme bankovej záruky s preukázaním potvrdenia o úhrade týmto alebo zákonom povoleným spôsobom. Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť šekom ani platobnou kartou.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky Výpis z bankového účtu o úhrade dražobnej zábezpeky v prospech účtu dražobníka, potvrdenie o vklade dražobnej zábezpeky na bankový účet dražobníka v hotovosti, príjmový pokladničný doklad vystavený dražobníkom, banková záruka, zápisnica o notárskej úschove.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky Dražobnú zábezpeku možno zložiť do otvorenia dražby u dražobníka.
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Dražobník vráti účastníkovi dražby, ktorý predmet dražby nevydražil, dražobnú zábezpeku alebo listinu preukazujúcu vydanie bankovej záruky bez zbytočného odkladu po skončení dražby alebo po upustení od dražby. V prípade, že dôjde k zmareniu dražby; t.z. vydražiteľ neuhradí v stanovenej lehote cenu, dosiahnutú vydražením, dražobná zábezpeka zložená vydražiteľom vrátane jej príslušenstva sa použije na úhradu nákladov zmarenej dražby. Ak sa koná opakovaná dražba, zúčtuje sa zostávajúca časť dražobnej zábezpeky zložená vydražiteľom, ktorý spôsobil zmarenie dražby, na náklady opakovanej dražby. Po úhrade nákladov zmarenej dražby a opakovanej dražby sa zostávajúca časť vráti vydražiteľovi, ktorý spôsobil zmarenie dražby. Vydražiteľ, ktorý spôsobil zmarenie dražby, je povinný na vyzvanie dražobníka uhradiť tú časť nákladov dražby, ktorú nepokrýva dražobná zábezpeka ním zložená; to platí aj pre náklady opakovanej dražby, konanej v dôsledku zmarenia predchádzajúcej dražby vydražiteľom.
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
Vydražiteľ je povinný uhradiť cenu dosiahnutú vydražením najneskôr do 15 dní odo dňa skončenia dražby v hotovosti do pokladne dražobníka alebo bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet dražobníka, IBAN: SK52 0900 0000 0051 1069 2581, SWIFT (BIC): GIBASKBX, vedený v Slovenská sporiteľňa, a.s., variabilný symbol (VS): 1905154 (uvedenie sa v referencii platiteľa).
Dražobná zábezpeka sa vydražiteľovi započítava do ceny dosiahnutej vydražením, to neplatí v prípade, ak bola dražobná zábezpeka vydražiteľom zložená vo forme bankovej záruky.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) Obhliadka 1: 26.07.2019 o 11:00 hod. Obhliadka 2: 05.08.2019 o 11:00 hod.
Miesto obhliadky stretnutie záujemcov o obhliadku predmetu dražby sa uskutoční pred rodinným domom s.č. 318, občianska adresa: SNP 318/84, obec TEKOVSKÉ LUŽANY, okr. Levice. Lokalizácia cez GPS: 48°06'08.2"N 18°32'03.1"E.
Organizačné opatrenia Bližšie informácie a pokyny na tel.: 0917 958 655, prípadne na email: vasko@blackside.sk.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Vlastnícke právo k predmetu dražby prechádza na vydražiteľa udelením príklepu a po uhradení ceny dosiahnutej vydražením. Užívacie právo prechádza na vydražiteľa odovzdaním predmetu dražby zápisnicou o odovzdaní.
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
Predmet dražby odovzdá predchádzajúci vlastník po predložení osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa.
Dražobník odovzdá vydražiteľovi po zaplatení vydraženej ceny predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby bez zbytočného odkladu a vydražiteľ prevzatie písomne potvrdí.
Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, odovzdá predchádzajúci vlastník predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. O odovzdaní predmetu dražby spíše dražobník zápisnicu.
Predchádzajúci vlastník odovzdá vyprataný predmet dražby, kľúče od dverí, vrát, ovládače od diaľkovo ovládaných brán a dokumenty ako sú kolaudačné rozhodnutia, geometrické plány, nájomné zmluvy a spoločne s vydražiteľom si navzájom potvrdia konečné stavy na meračoch médií.
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Erika
c) priezvisko Szórádová
d) sídlo Seberíniho 1, 82103 Bratislava