Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 133/2019
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku opakovanej dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 12.7.2019
  • Značka:
  • X021780
Platiť sa oplatí s.r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo PSO193/18
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Platiť sa oplatí s.r.o.
II. Sídlo/bydlisko Mostová2811 02 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Mostová
b) Orientačné/súpisné číslo 2
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 811 02
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sro , vložka číslo: 66827/B
IV. IČO/ dátum narodenia 45684618
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Salónik 202, na 2. poschodí, Hotel DUKLA, Nám. Legionárov 2, 080 01 Prešov, okres Prešov, Prešovský kraj.
D. Dátum konania dražby 09. 07. 2019
E. Čas konania dražby 13:00 hod.
F. Kolo dražby 3.
G. Predmet dražby

LV č.

Okresný úrad

Okres

Obec

Katastrálne územie

4665

Kežmarok

Kežmarok

Kežmarok

Kežmarok

 

Parcely registra "C" evidované na katastrálnej mape:

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

5052/133

Zastavaná plocha a nádvorie

45

5052/160

Zastavaná plocha a nádvorie

27

5052/166

Zastavaná plocha a nádvorie

34

Stavby:

Súpisné číslo

Parcelné číslo

Druh stavby                                                          

2147

5052/133

10 rodinný dom

Spoluvlastnícky podiel v 1/1.

H. Opis predmetu dražby

Dražba: rodinný dom, súpisné č. 2147 v meste Kežmarok, postavený na parcele č. 5052/133 a pozemky, parcely registra "C" evidované na katastrálnej mape ako parcelné č. 5052/133, druh pozemku zastavané plochy a nádvoria o výmere 45 m2, parcelné č. 5052/160, druh pozemku zastavané plochy a nádvoria o výmere 27 m2, parcelné č. 5052/166, druh pozemku zastavané plochy a nádvoria o výmere 34 m2.

Rodinný dom:

Rodinný dom s.č. 2147 je situovaný v zastavanom území okresného mesta Kežmarok, v k.ú. Kežmarok, nachádza na pozemku p.č. KN-C 5052/133, v lokalite zástavby rodinných domov štandardného vybavenia. Jedná sa o radový rodinný dvojdom s predzáhradkou a so záhradkou s príslušenstvom. Objekt je postavený na rovinatom pozemku, je napojený na miestne rozvody vody, kanalizácie, plynu a elektrickej energie. Rodinný dom je jednobytový, menšej veľkostnej kategórie, kompletne podpivničený s dvomi obytnými podkroviami. Rodinný dom bol daný do užívania v roku 2001, na základe kolaudačného rozhodnutia zo dňa 17.12.2001 (viď. príloha č. 4 tohto znaleckého posudku). Podľa vyjadrenia majiteľa nehnuteľnosti, prešiel ohodnocovaný rodinný dom v roku 2013 čiastočnou rekonštrukciou, prevyšujúcou bežnú údržbu, o čom svedčí aj materiálovo konštrukčné riešenie a stupeň opotrebenia prvkov dlhodobej a krátkodobej životnosti. Životnosť ohodnocovaného objektu, vzhľadom na materiálovo konštrukčné riešenie, vzhľadom na zrealizovanú čiastočnú rekonštrukciu, prevyšujúcu bežnú údržbu, vzhľadom na stupeň opotrebenia prvkov dlhodobej a krátkodobej životnosti a vzhľadom na spôsob udržiavania, udávam na 100 rokov.

POPIS PODLAŽÍ

Podzemné podlažie:

Dispozične sa nachádza pod celým pôdorysom rodinného domu. Nachádza sa tu chodba so schodiskom vedúcim na prízemie, dva sklady, kotolňa a práčovňa.    Objekt rodinného domu je osadený v priemernej hĺbke nad 2,0 m pod úrovňou okolitého terénu so zvislou izoláciou proti zemnej vlhkosti, obvodové murivo z tehál hrúbky 300 mm, priečky murované z tehál, vnútorné povrchové úpravy stien a stropu omietky hladké štukové, strop nad suterénom  železobetónový monolitický  s rovným podhľadom, schodisko vedúce zo suterénu na prízemie železobetónové monolitické s nástupnicami a podstupnicami z keramickej dlažby, interiérové dvere hladké biele plné alebo presklené osadené do oceľových zárubní, v roku 2013 zrealizované nové okná plastové s izolačným dvojsklom, vnútorné parapetné dosky PVC, povrchová úprava podláh keramická dlažba v celom rozsahu suterénu, vykurovanie teplovodné v celom rozsahu tohto podlažia z centrálneho zdroja z plynového kotla situovaného v kotolni v suteréne RD, vnútorné rozvody vykurovania  z rúr oceľových, vykurovacie telesá doskové s termoregulačnými ventilmi,     v kotolni je osadený závesný plynový kondenzačný kotol s ekvitermickou reguláciou a stacionárny zásobník na ohrev  TÚV,  podomietkové  rozvody  svetelnej  a motorickej  elektroinštalácie,  vnútorné  rozvody  teplej a studenej vody z centrálneho zdroja z rúr pozinkovaných, vnútorné rozvody kanalizácie z rúr PVC, vnútorné rozvody plynu z rúr oceľových čiernych, v kúpeľni obmurovaná oceľová smaltovaná vaňa obložená keramickým obkladom s nástennou vaňovou pákovou nerezovou batériou so sprchovacou hlavicou.

Nadzemné podlažie:

Na prízemí sa nachádza hlavný vstup do rodinného domu situovaný na severnej strane objektu od ulice, nachádza sa tu vstupná predsieň, chodba so schodiskom vedúcim do suterénu a do 1. podkrovia, obývacia izba, kuchyňa a samostatné WC. Z obývacej izby je výstup do zimnej záhrady, situovanej na juh do záhrady.

Objekt rodinného domu je založený na betónových základových pásoch s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti, obvodové murivo z tehál hrúbky 300 mm, priečky murované z tehál, v roku 2013 zrealizované nové vnútorné povrchové úpravy stien omietky štruktúrované, v celom rozsahu prízemia nový hladký sadrokartónový podhľad, strop nad prízemím železobetónový monolitický s rovným podhľadom, strecha drevený sedlový krov so zateplením so strešnou krytinou BRAMAC s kompletným príslušenstvom,

klampiarske konštrukcie strechy kompletné z pozinkovaného plechu, bleskozvod nie je zrealizovaný, v roku 2013 zrealizované nové klampiarske konštrukcie vonkajších parapetných dosiek z poplastovaného pozinkovaného plechu, vonkajšia povrchová úprava stien kontaktný zatepľovací systém s hrúbkou polystyrénu 60 mm s vonkajšou povrchovou úpravou štruktúrovanou omietkou v celom rozsahu tohto podlažia, schodisko vedúce z prízemia do podkrovia železobetónové monolitické s nástupnicami z mäkkého dreva, interiérové dvere dyhované plné alebo presklené osadené do drevených obložkových zárubní, v roku 2013 zrealizované nové vstupné

dvere do rodinného domu a okná plastové s izolačným dvojsklom, vnútorné parapetné dosky PVC, vnútorné horizontálne hliníkové žalúzie, povrchová úprava podláh v obývacej izbe plávajúca LAMINO podlaha, v ostatných miestnostiach keramická dlažba, vykurovanie teplovodné v celom rozsahu tohto podlažia z centrálneho  zdroja z plynového kotla situovaného v kotolni v suteréne RD, vnútorné rozvody vykurovania  z rúr oceľových, vykurovacie telesá doskové s termoregulačnými ventilmi, podomietkové rozvody svetelnej a motorickej elektroinštalácie s elektrickou rozvodnou skriňou s automatickým istením, podomietkové rozvody televízneho signálu, vnútorné rozvody teplej a studenej vody z centrálneho zdroja z rúr pozinkovaných, vnútorné rozvody kanalizácie z rúr PVC, v kuchyni v roku 2013 zrealizovaná nová laminovaná kuchynská linka na mieru robená,  o celkovej  dĺžke 4,2 bm, zabudovaná elektrická sklokeramická indukčná varná doska s komínovým nerezovým odsávačom pár, nerezový drez s odkvapkávačom so stojankovou drezovou pákovou nerezovou batériou, medzi dolnými a hornými kuchynskými skrinkami laminovaný obklad vo farbe kuchynskej linky, vo WC zrealizovaný keramický obklad stien, vo WC keramická WC KOMBI misa s keramickou splachovacou nádržkou a závesné keramické umývatko so stojankovou umývadlovou pákovou nerezovou batériou, v obývacej izbe krb s vyhrievacou vložkou a teplovzdušnými výduchmi.

Podkrovie:

Na 1. podkroví sa nachádza chodba so schodiskom vedúcim na prízemie a do 2. podkrovia, dve obytné izby a kúpeľňa s WC. Celé 1. podkrovie je v pôvodnom stave.Obvodové murivo z tehál hrúbky 300 mm, priečky murované z tehál, vnútorné povrchové úpravy stien omietky hladké štukové, v celom rozsahu 1. podkrovia hladký sadrokartónový podhľad a obklad šikmín, strop nad 1. podkroví tvorený drevenou konštrukciou krovu s rovným podhľadom, schodisko vedúce z 1. podkrovia do 2. podkrovia drevené s nástupnicami z mäkkého dreva bez postupník, interiérové dvere dyhované plné alebo presklené osadené do drevených obložkových zárubní, okná strešné s izolačným dvojsklom, povrchová úprava podláh v kúpeľni keramická dlažba, v ostatných miestnostiach plávajúca LAMINO podlaha, vykurovanie teplovodné v celom rozsahu tohto podlažia z centrálneho zdroja z plynového kotla situovaného v kotolni  v  suteréne  RD,  vnútorné  rozvody  vykurovania   z rúr   oceľových,  vykurovacie  telesá  doskové s termoregulačnými ventilmi, podomietkové rozvody svetelnej elektroinštalácie, podomietkové rozvody televízneho signálu, vnútorné rozvody teplej a studenej vody z centrálneho zdroja z rúr pozinkovaných, vnútorné rozvody kanalizácie z rúr PVC, v kúpeľni zrealizovaný keramický obklad stien, v kúpeľni obmurovaná plastová asymetrická vaňa obložená keramickým obkladom s automatickým ovládaním sifónu s nástennou vaňovou pákovou nerezovou batériou so sprchovacou hlavicou, závesné keramické umývadlo s keramickým krytom sifónu so stojankovou umývadlovou pákovou nerezovou batériou, keramická WC KOMBI misa s keramickou splachovacou nádržkou.

Podkrovie

Na 2. podkroví sa nachádza chodba so schodiskom vedúcim na prízemie a do 1. podkrovia a jedna obytná izba. Celé 2. podkrovie je v pôvodnom stave.

Obvodové murivo z tehál hrúbky 300 mm, priečky sadrokartónové, vnútorné povrchové úpravy a stropu hladký sadrokartónový podhľad a obklad šikmín, strop nad 2. podkroví tvorený drevenou konštrukciou krovu s rovným podhľadom, interiérové dvere dyhované plné alebo presklené osadené do drevených obložkových zárubní, okná strešné s izolačným dvojsklom, povrchová úprava podláh plávajúca LAMINO podlaha, v celom rozsahu tohto podlažia, vykurovanie teplovodné v celom rozsahu tohto podlažia z

centrálneho zdroja z plynového kotla situovaného v kotolni v suteréne RD, vnútorné rozvody vykurovania z rúr oceľových, vykurovacie telesá doskové s termoregulačnými ventilmi, podomietkové rozvody svetelnej elektroinštalácie.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Predmet dražby je v stave zodpovedajúcom údržbe a dobe jeho využitia.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
POZNÁMKY:
Slovenská správcovská a reštrukturalizačná, k.s., Slovenská ulica 13, Prešov - Vyhlásenie konkurzu, otvorenie malého konkurzu na základe Uznesenie Okresného súdu Prešov č. 2K/78/2014-74 na parc.č. KN-C 5052/133, 5052/160, 5052/166 a rodinný dom súp.č. 2147 na parc.č. KN-C 5052/133 - P 243/17 - 1392/17, 59/2019

Oznámenie o dobrovoľnej dražbe č. DD PSO193/18 - 1. kolo dražobníka: Platiť sa oplatí s.r.o., Mostová 2, Bratislava - Staré Mesto, IČO 45 684 618 a navrhovateľ dražby: Slovenská správcovská a reštrukturalizačná, k.s., Horná 23, Banská Bystrica, IČO 44 088 833. ktorá sa uskutoční dňa 21.02.2019 o 10.00 hod v salóniku 202, na 2 poschodí, Hotel DUKLA, Nám. Legionárov 2, Prešov a to na nehnuteľnosti - C-KN parc.č. 5052/133, 5052/160, 5052/166 a rodinný dom súp.č. 2147 na parc.č. C-KN 5052/133 - P 9/2019 - 89/2019

Oznámenie o opakovanej dobrovoľnej dražbe č. DD PSO193/18 - 2. kolo dražobníka: Platiť sa oplatí s.r.o., Mostová 2, Bratislava - Staré Mesto, IČO 45 684 618 a navrhovateľ dražby: Slovenská správcovská a reštrukturalizačná, k.s., Horná 23, Banská Bystrica, IČO 44 088 833. ktorá sa uskutoční dňa 18.4.2019 o 10.45 hod v salóniku 202, na 2 poschodí, Hotel DUKLA, Nám. Legionárov 2, Prešov a to na nehnuteľnosti - C-KN parc.č. 5052/133, 5052/160, 5052/166 a rodinný dom súp.č. 2147 na parc.č. C-KN 5052/133 - P 79/2019 - 419/2019

Platiť sa oplatí,s.r.o.,Mostová 2,811 02 Bratislava-Staré Mesto, IČO: 45684618 - Oznámenie o opakovanej dražbe DD PSO193/18-3.kolo zo dňa:14.6.2019-navrhovateľ:Slovenská správcovska a reštrukturalizačná, k.s., Horná 23,974 01 Banská Bystrica,IČO:44088833- dátum dražby: 9.7.2019 o 13:00 hod,miesto konania-Salónik 202,2.posch.,hotel DUKLA, Nám.Legionárov 2, 080 01 Prešov-pozemok parcela reg.C KN 5052/133, 5052/160, 5052/166,stavba rodinného domu na pozemku C KN 5052/133-P 172/19 - 749/19

ŤARCHY:
OTP Banka Slovensko, a.s., Štúrova ul.5, 813 54 Bratislava, IČO: 31318916 - Zmluva o zriadení záložného práva k nehnuteľnosti č. ZZ1 k ÚZ č.026/5005/12SU v znení dodatku č. 1 na nehnuteľnosti - C-KN parc.č. 5052/133, 5052/160, 5052/166 a rodinný dom sč. 2147 na parc.č. 5052/133 - V 1676/12 - 911/12, V 1677/12 - 912/12

INÉ ÚDAJE:
Bez zápisu.
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 75 775,00 EUR
K. Najnižšie podanie bolo urobené
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Mgr. Roman Klíma
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Štefana Moyzesa
b) Orientačné/súpisné číslo 1565/13
c) Názov obce Ružomberok d) PSČ 034 01
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 31.05.1991
V. Odhad ceny predmetu dražby Číslo znaleckého posudku: 399/2018
Meno znalca:Zahradník Jozef Ing.
Dátum vyhotovenia: 05.11.2018
Všeobecná cena odhadu: 91 700,00 EUR