Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 26/2019
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku opakovanej dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 6.2.2019
  • Značka:
  • X003272
DUPOS dražobná, spol. s r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo DU-POS DD 88a/2018
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko DUPOS dražobná, spol. s r.o.
II. Sídlo/bydlisko Tamaškovičova1791701 Trnava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Tamaškovičova
b) Orientačné/súpisné číslo 17
c) Názov obce Trnava d) PSČ 91701
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Trnava , oddiel: Sro , vložka číslo: 11681/T
IV. IČO/ dátum narodenia 36233935
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Penzión Artin, Svätourbanská 37, 949 01 Nitra, salónik
D. Dátum konania dražby 31. 01. 2019
E. Čas konania dražby 10:00 hod.
F. Kolo dražby prvá opakovaná
G. Predmet dražby

LV č.

Okresný úrad, katastrálny odbor

Katastrálne územie

Okres

Obec

626

Topoľčany

Kovarce

Topoľčany

Kovarce

Parcely registra "C"

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

29/1

Zastavaná plocha a nádvorie

2368

29/5

Zastavaná plocha a nádvorie

36

29/6

Zastavaná plocha a nádvorie

10

29/7

Zastavaná plocha a nádvorie

20

29/8

Zastavaná plocha a nádvorie

17

29/9

Zastavaná plocha a nádvorie

91

29/10

Zastavaná plocha a nádvorie

277

29/11

Zastavaná plocha a nádvorie

377

29/12

Zastavaná plocha a nádvorie

264

29/13

Zastavaná plocha a nádvorie

83

29/14

Zastavaná plocha a nádvorie

432

Stavby

Súpisné číslo

Parcela

Druh stavby

505

29/5

kancelária

506

29/6

vážnica

507

29/7

sušiareň

508

29/8

chladiareň

509

29/9

sklad oleja

510

29/10

sklad

511

29/11

sklad

512

29/12

podlahový sklad

H. Opis predmetu dražby

Kancelária s.č.505 na p.č.29/5

Objekt kancelárie je situovaný pri vstupe do areálu a je súčasťou predného oplotenia hodnoteného areálu. Objekt bol daný do užívania, pôvodná stavba, v roku 1966 a bol využívaný ako vrátnica. Súčasným vlastníkom bol objekt  zmodernizovaný (časové obdobie modernizácie nebolo pri obhliadke upresnené). Dispozične je objekt členený na dve kancelárie, kúpeľňu a wc. Objekt je dispozične riešený v úrovni jedného nadzemného podlažia  s povalovým priestorom. Zastrešený je so sedlovou strechou s krytinou keramickou.

Nosné a deliace konštrukcie sú zrealizované tradičnou technológiou murovaním z tehlového muriva o hrúbke celkovej 0,43m, Stropná konštrukcia je tvorená  dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Výplne okenných otvorov vrátane vstupných dverí sú tvorené plastovými profilmi s izolačným sklom. Vnútorné povrchové úpravy stien sú tvorené omietkami vápennými hladkými v kombinácii s keramickým obkladom stien. Vonkajšia povrchová úprava stien je tvorená omietkou na báze umelých zmesí kontaktného zatepľovacieho systému. Interiérové dvere sú hladké plné v oceľových zárubniach. Nášlapná vrstva podlahovej konštrukcie je tvorená keramickou dlažbou.

Vykurovanie je lokálne kachľami na tuhé palivo. Ohrev teplej vody je zaveseným elektrickým ohrievačom umiestneným v kancelárii č.2. Objekt je vybavený rozvodom vody, kanalizácie a elektroinštalácie.

Vo  wc je umiestnené samotné wc so spodnou nádržkou typu kombi. Steny sú v časti obložené keramickým obkladom, podlaha keramická dlažba.

V kancelárii č.1 sú umiestnené krbové kachle na tuhé palivo, podlaha keramická dlažba.

V kancelárii č.2 je umiestnená kuchynská linka, ktorej súčasťou je nerezový kuchynský drez s pákovou batériou a zavesený elektrický ohrievač teplej vody, podlaha je keramická dlažba.

Z hľadiska pôvodného využitia objektu  ako vrátnica, objekt je hodnotený ako budova strážnic a vrátnic. Z dôvodu prevedenej modernizácie opotrebenie objektu je stanovené analytickou metódou, odborným odhadom znalca, so zohľadnením prevedenej modernizácie.

Vážnica s.č.506 na p.č.29/6

V priestore za kanceláriou je situovaný objekt vážnice so samotnou váhou. V priestore vážnice je umiestnená technologická časť váhy. Objekt vážnice  bol postavený v roku 1966. Dispozične je tvorený jednou miestnosťou situovanou v úrovni jedného podlažia s pultovou strechou. Samotná strešná krytina je tvorená azbesto cementovými vlnovkami.

Nosné konštrukcie sú zrealizované tradičnou technológiou murovaním z tehlového muriva o hrúbke 0,20m. Stropná konštrukcia je tvorená  dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Výplne okenných otvorov sú tvorené jednoduchým oknom zo strany váhy a dreveným s doskovým ostením. Vnútorné povrchové úpravy stien sú tvorené omietkami vápennými hladkými. Vonkajšia povrchová úprava stien je tvorená škrabaným brizolitom. Nášlapná vrstva podlahovej konštrukcie je tvorená pvc. Objekt je vybavený elektrickým okruhom.

Z hľadiska charakteru objektu a jeho vybavenia je objekt hodnotený ako budova strážnic a vrátnic.

V náväznosti na vážnicu je vybudovaná mostová váha. Technologická jama pre váhu je vybudovaná z monolit, betónu. Samotná váha je riešená z kovovej konštrukcie. Váha je hodnotená ako vonkajšia úprava.

sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9

Objekt skladu olejov bol daný do užívania v roku 1983. Pôvodne bol využívaný ako sklad oleja pre technológiu sušenia a úpravy obilnín.  V čase obhliadky bol využívaný ako skladový priestor.

Dispozične je tvorený jedným priestorom, ktorý je vytvorený oceľovou konštrukciu s pultovou strechou. Nosná konštrukcia je tvorená oceľovým  skeletom. Základy sú betónové monolitické s podmurovkou po celom obvode objektu. Opláštenie nosnej konštrukcie je tvorené oceľovým pozinkovaným plechom. Konštrukcia zastrešenie je tvorená oceľovými väzníkmi s krytinou tvorenou trapézovým plechom. Súčasťou obvodového plášťa sú plechové dvere. Podlaha je tvorená betónovou mazaninou

Objekt je vybavený elektroinštaláciou, ktorá podľa vyjadrenia sprievodcu pri obhliadke nebola napojená na rozvod elektrickej energie.

Sklad s.č.510 na p.č.29/10

Objekt skladu bol daný do užívania v roku 1915. Jeho pôvodné využitie bolo ako sklad poľnohospodárskych produktov pre veľkostatok bývalého susedného objektu. Pôvodne objekt bol súčasťou radovej zástavby poľnohospodárskych stavieb, nadväzujúce objekty z oboch strán objektu boli v predchádzajúcom období odstránené. Hodnotený objekt je jednopodlažný objekt so sedlovou strechou, dispozične tvorený jedným priestorom.

Objekt je založený na pásových základov. Obvodové murivo je tvorené klasickým tehlovým murivom prekladaným kameňom o hrúbke do 0,65m. Konštrukcia zastrešenia je tvorená dreveným sedlovým krovom s krytinou z pálenej škridle na husté latovanie. Stropná konštrukcia je tvorená väzníkmi konštrukcie zastrešenia. Konštrukcia zastrešenia je podopretá vnútornou dvojradovou stĺpikovou konštrukciou. Okná sú jednoduché oceľové. Vráta sú kovové celo plechové dvojkrídlové. Podlaha je drevená dosková. Vnútorná a vonkajšia povrchová úprava je tvorená vápennou hrubou omietkou, v časti muriva povrchová úprava narušená a odstránená. Klampiarske konštrukcie zastrešenia sú z pozinkovaného plechu na konci životnosti.

Konštrukcia zastrešenia je v krajnej ľavej časti poškodená úderom blesku (podľa vyjadrenia sprievodcu pri obhliadke). Vek stavby bol znalcom stanovený na 120rokov s predpokladanou životnosť ešte 17rokov. Pri stanovení bolo znalcom zohľadnená poškodenie konštrukcie zastrešenia a povrchovej úpravy stien.

Sklad s.č.511 na p.č.29/11

Objekt skladu bol daný do užívania v roku 1915. Jeho pôvodné využitie bolo ako sklad poľnohospodárskych produktov pre veľkostatok. Hodnotený objekt je jednopodlažný objekt so sedlovou strechou, dispozične tvorený jedným priestorom.

Objekt je založený na pásových základov. Obvodové murivo je tvorené klasickým tehlovým murivom prekladaným kameňom o hrúbke do 0,65m. Konštrukcia zastrešenia je tvorená dreveným sedlovým krovom s krytinou z pálenej škridle na husté latovanie. Stropná konštrukcia je tvorená dreveným trámovým stropom so záklopom tvoreným drevenými doskami.  Konštrukcia zastrešenia je podopretá vnútornou dvojradovou stĺpikovou konštrukciou. Okná sú jednoduché oceľové. Vráta sú kovové celo plechové dvojkrídlové. Podlaha je drevená dosková. Vnútorná a vonkajšia povrchová úprava je tvorená vápennou hrubou omietkou, v časti muriva povrchová úprava narušená a odstránená. Klampiarske konštrukcie zastrešenia sú z pozinkovaného plechu.

Podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12

Hodnotený objekt bol daný do užívania v roku 1940. Objekt je súčasťou zástavby bývalého šľachtického sídla. Objekt bol pôvodne využívaný ako sýpka obilia. Dispozične je objekt riešený v úrovni troch nadzemných podlaží s valbovou strechou. V čase obhliadky bolo využívané prvé nadzemné podlažie ako sklad s kanceláriou. Objekt je dispozične rozdelený na dve časti so samostatnými vstupmi, pričom konštrukčné riešenie  oboch častí je identické.

Sklad je tvorený pozdĺžnym dvojtraktom, pričom stredová nosná konštrukcia je tvorená oceľobetónovými stĺpmi s oceľobetónovými prievlakmi. Obvodové murivo je z tehlového muriva z premenlivou hrúbkou stien, ktorá sa zmenšuje s výškou nadzemných podlaží, kde má hrúbku od 1,20m do 0,60m. Stropná konštrukcia nad jednotlivými podlažiami je tvorená dreveným trámovým stropom s viditeľnými trámami s doskovou podlahou. Podlaha na 1.NP je tvorená betónovou mazaninou. Jednotlivé podlažia v oboch častiach sú prepojené dreveným schodiskom bez podstupníc. Krov je drevený valbový s krytinou z hliníkového eloxovaného plechu na debnení. Klampiarske prvky sú z pozink. plechu. Okná sú jednoduché oceľové. Vnútorné a vonkajšie povrchové úpravy stien sú tvorené hladkými omietkami.

Objekt je vybavený elektroinštaláciou svetelnou a motorickou. Na objekte bola vykonávaná pravidelná údržba aj v dobrom technickom stave bez viditeľných poškodení.

Čelná strana objektu, strana situovaná do hodnoteného areálu je opatrená oceľovou konštrukciou prestrešenia, ktorá je tvorená pultovou konštrukciou. Nosná konštrukcia je tvorená oceľovými profilmi, samotná krytina je tvorené pozinkovaným profilovaným plechom.

 

 

Predmet dražby sa draží tak ako stojí a leží.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Kancelária s.č.505 na p.č.29/5

Objekt kancelárie je situovaný pri vstupe do areálu a je súčasťou predného oplotenia hodnoteného areálu. Objekt bol daný do užívania, pôvodná stavba, v roku 1966 a bol využívaný ako vrátnica. Súčasným vlastníkom bol objekt  zmodernizovaný (časové obdobie modernizácie nebolo pri obhliadke upresnené). Dispozične je objekt členený na dve kancelárie, kúpeľňu a wc. Objekt je dispozične riešený v úrovni jedného nadzemného podlažia  s povalovým priestorom. Zastrešený je so sedlovou strechou s krytinou keramickou.

Nosné a deliace konštrukcie sú zrealizované tradičnou technológiou murovaním z tehlového muriva o hrúbke celkovej 0,43m, Stropná konštrukcia je tvorená  dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Výplne okenných otvorov vrátane vstupných dverí sú tvorené plastovými profilmi s izolačným sklom. Vnútorné povrchové úpravy stien sú tvorené omietkami vápennými hladkými v kombinácii s keramickým obkladom stien. Vonkajšia povrchová úprava stien je tvorená omietkou na báze umelých zmesí kontaktného zatepľovacieho systému. Interiérové dvere sú hladké plné v oceľových zárubniach. Nášlapná vrstva podlahovej konštrukcie je tvorená keramickou dlažbou.

Vykurovanie je lokálne kachľami na tuhé palivo. Ohrev teplej vody je zaveseným elektrickým ohrievačom umiestneným v kancelárii č.2. Objekt je vybavený rozvodom vody, kanalizácie a elektroinštalácie.

Vo  wc je umiestnené samotné wc so spodnou nádržkou typu kombi. Steny sú v časti obložené keramickým obkladom, podlaha keramická dlažba.

V kancelárii č.1 sú umiestnené krbové kachle na tuhé palivo, podlaha keramická dlažba.

V kancelárii č.2 je umiestnená kuchynská linka, ktorej súčasťou je nerezový kuchynský drez s pákovou batériou a zavesený elektrický ohrievač teplej vody, podlaha je keramická dlažba.

Z hľadiska pôvodného využitia objektu  ako vrátnica, objekt je hodnotený ako budova strážnic a vrátnic. Z dôvodu prevedenej modernizácie opotrebenie objektu je stanovené analytickou metódou, odborným odhadom znalca, so zohľadnením prevedenej modernizácie.

Vážnica s.č.506 na p.č.29/6

V priestore za kanceláriou je situovaný objekt vážnice so samotnou váhou. V priestore vážnice je umiestnená technologická časť váhy. Objekt vážnice  bol postavený v roku 1966. Dispozične je tvorený jednou miestnosťou situovanou v úrovni jedného podlažia s pultovou strechou. Samotná strešná krytina je tvorená azbesto cementovými vlnovkami.

Nosné konštrukcie sú zrealizované tradičnou technológiou murovaním z tehlového muriva o hrúbke 0,20m. Stropná konštrukcia je tvorená  dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Výplne okenných otvorov sú tvorené jednoduchým oknom zo strany váhy a dreveným s doskovým ostením. Vnútorné povrchové úpravy stien sú tvorené omietkami vápennými hladkými. Vonkajšia povrchová úprava stien je tvorená škrabaným brizolitom. Nášlapná vrstva podlahovej konštrukcie je tvorená pvc. Objekt je vybavený elektrickým okruhom.

Z hľadiska charakteru objektu a jeho vybavenia je objekt hodnotený ako budova strážnic a vrátnic.

V náväznosti na vážnicu je vybudovaná mostová váha. Technologická jama pre váhu je vybudovaná z monolit, betónu. Samotná váha je riešená z kovovej konštrukcie. Váha je hodnotená ako vonkajšia úprava.

sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9

Objekt skladu olejov bol daný do užívania v roku 1983. Pôvodne bol využívaný ako sklad oleja pre technológiu sušenia a úpravy obilnín.  V čase obhliadky bol využívaný ako skladový priestor.

Dispozične je tvorený jedným priestorom, ktorý je vytvorený oceľovou konštrukciu s pultovou strechou. Nosná konštrukcia je tvorená oceľovým  skeletom. Základy sú betónové monolitické s podmurovkou po celom obvode objektu. Opláštenie nosnej konštrukcie je tvorené oceľovým pozinkovaným plechom. Konštrukcia zastrešenie je tvorená oceľovými väzníkmi s krytinou tvorenou trapézovým plechom. Súčasťou obvodového plášťa sú plechové dvere. Podlaha je tvorená betónovou mazaninou

Objekt je vybavený elektroinštaláciou, ktorá podľa vyjadrenia sprievodcu pri obhliadke nebola napojená na rozvod elektrickej energie.

Sklad s.č.510 na p.č.29/10

Objekt skladu bol daný do užívania v roku 1915. Jeho pôvodné využitie bolo ako sklad poľnohospodárskych produktov pre veľkostatok bývalého susedného objektu. Pôvodne objekt bol súčasťou radovej zástavby poľnohospodárskych stavieb, nadväzujúce objekty z oboch strán objektu boli v predchádzajúcom období odstránené. Hodnotený objekt je jednopodlažný objekt so sedlovou strechou, dispozične tvorený jedným priestorom.

Objekt je založený na pásových základov. Obvodové murivo je tvorené klasickým tehlovým murivom prekladaným kameňom o hrúbke do 0,65m. Konštrukcia zastrešenia je tvorená dreveným sedlovým krovom s krytinou z pálenej škridle na husté latovanie. Stropná konštrukcia je tvorená väzníkmi konštrukcie zastrešenia. Konštrukcia zastrešenia je podopretá vnútornou dvojradovou stĺpikovou konštrukciou. Okná sú jednoduché oceľové. Vráta sú kovové celo plechové dvojkrídlové. Podlaha je drevená dosková. Vnútorná a vonkajšia povrchová úprava je tvorená vápennou hrubou omietkou, v časti muriva povrchová úprava narušená a odstránená. Klampiarske konštrukcie zastrešenia sú z pozinkovaného plechu na konci životnosti.

Konštrukcia zastrešenia je v krajnej ľavej časti poškodená úderom blesku (podľa vyjadrenia sprievodcu pri obhliadke). Vek stavby bol znalcom stanovený na 120rokov s predpokladanou životnosť ešte 17rokov. Pri stanovení bolo znalcom zohľadnená poškodenie konštrukcie zastrešenia a povrchovej úpravy stien.

Sklad s.č.511 na p.č.29/11

Objekt skladu bol daný do užívania v roku 1915. Jeho pôvodné využitie bolo ako sklad poľnohospodárskych produktov pre veľkostatok. Hodnotený objekt je jednopodlažný objekt so sedlovou strechou, dispozične tvorený jedným priestorom.

Objekt je založený na pásových základov. Obvodové murivo je tvorené klasickým tehlovým murivom prekladaným kameňom o hrúbke do 0,65m. Konštrukcia zastrešenia je tvorená dreveným sedlovým krovom s krytinou z pálenej škridle na husté latovanie. Stropná konštrukcia je tvorená dreveným trámovým stropom so záklopom tvoreným drevenými doskami.  Konštrukcia zastrešenia je podopretá vnútornou dvojradovou stĺpikovou konštrukciou. Okná sú jednoduché oceľové. Vráta sú kovové celo plechové dvojkrídlové. Podlaha je drevená dosková. Vnútorná a vonkajšia povrchová úprava je tvorená vápennou hrubou omietkou, v časti muriva povrchová úprava narušená a odstránená. Klampiarske konštrukcie zastrešenia sú z pozinkovaného plechu.

Podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12

Hodnotený objekt bol daný do užívania v roku 1940. Objekt je súčasťou zástavby bývalého šľachtického sídla. Objekt bol pôvodne využívaný ako sýpka obilia. Dispozične je objekt riešený v úrovni troch nadzemných podlaží s valbovou strechou. V čase obhliadky bolo využívané prvé nadzemné podlažie ako sklad s kanceláriou. Objekt je dispozične rozdelený na dve časti so samostatnými vstupmi, pričom konštrukčné riešenie  oboch častí je identické.

Sklad je tvorený pozdĺžnym dvojtraktom, pričom stredová nosná konštrukcia je tvorená oceľobetónovými stĺpmi s oceľobetónovými prievlakmi. Obvodové murivo je z tehlového muriva z premenlivou hrúbkou stien, ktorá sa zmenšuje s výškou nadzemných podlaží, kde má hrúbku od 1,20m do 0,60m. Stropná konštrukcia nad jednotlivými podlažiami je tvorená dreveným trámovým stropom s viditeľnými trámami s doskovou podlahou. Podlaha na 1.NP je tvorená betónovou mazaninou. Jednotlivé podlažia v oboch častiach sú prepojené dreveným schodiskom bez podstupníc. Krov je drevený valbový s krytinou z hliníkového eloxovaného plechu na debnení. Klampiarske prvky sú z pozink. plechu. Okná sú jednoduché oceľové. Vnútorné a vonkajšie povrchové úpravy stien sú tvorené hladkými omietkami.

Objekt je vybavený elektroinštaláciou svetelnou a motorickou. Na objekte bola vykonávaná pravidelná údržba aj v dobrom technickom stave bez viditeľných poškodení.

Čelná strana objektu, strana situovaná do hodnoteného areálu je opatrená oceľovou konštrukciou prestrešenia, ktorá je tvorená pultovou konštrukciou. Nosná konštrukcia je tvorená oceľovými profilmi, samotná krytina je tvorené pozinkovaným profilovaným plechom.

 

 

Predmet dražby sa draží tak ako stojí a leží.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
- Zál.právo v prospech Slovenská sporiteľňa,.a.s.Tomášiková 48,Bratislava IČO 00 151 653 na parc.č.29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14,kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6,sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12,podľa zmluvy č.0263912343/2008-V 3518/2008-9/09;-Zmluva o postúpení pohľadávky č.0620/2018/CE, postupník: DPS financial consulting, s. r. o., IČO: 46713930, Trnava - Z 3004/2018 - 344/2018;
-Záložné právo v prospech Slovenská sporiteľňa,.a.s.,Bratislava IČO 00 151 653 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12,podľa záložnej zmluvy-V 1667/13-99/13;-Zmluva o postúpení pohľadávky č.0620/2018/CE, postupník: DPS financial consulting, s. r. o., IČO: 46713930, Trnava - Z 3004/2018 - 344/2018;
-Exekučné záložné právo EX 5739/2013-15 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Bratislava, JUDr. Ivan Lutter - Z 4105/13-29/14;
-Exekučné záložné právo EX 249/2014-5 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7,chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Nové Zámky, JUDr. Ing. Jozef Štorek - Z 1096/14 - 74/14;
-Exekučné záložné právo Ex 198/14 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Topoľčany, JUDr. Zuzana Kubešová - Z 1634/14 - 117/14;
-Exekučné záložné právo EX 3731/2014-16 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Bratislava, JUDr. Ivan Luter - Z 2551/14 - 156/14;
-Exekučné záložné právo EX 1149/2014-5 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Nové Zámky, JUDr. Ing. Jozef Štorek - Z 2865/14 - 177/14;
-Exekučné záložné právo EX 1272/2014-5 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Nové Zámky, JUDr. Ing. Jozef Štorek - Z 2871/14 - 178/14;
-Exekučné záložné právo EX 1703/2014-6 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Nové Zámky, JUDr. Ing. Štorek - Z 3983/14 - 215/14;
-Exekučné záložné právo EX 638/2014-33 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Považská Bystrica, JUDr. Miloš Kabáč - Z 1176/15 - 106/15;
-Exekučné záložné právo EX 586/2014-33 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Považská Bystrica, JUDr. Miloš Kabáč - Z 1177/15 - 107/15;
-Exekučné záložné právo EX 51/2015-34 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Považská Bystrica, JUDr. Miloš Kabáč - Z 1219/15 - 109/15;
-Exekučné záložné právo EX 178/2015-24 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Považská Bystrica, JUDr. Miloš Kabáč - Z 2440/15 - 293/15;
-Exekučné záložné právo EX 384/2015 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahovýsklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Topoľčany, JUDr. Július Rosina - Z 3149/15 - 393/15;
-Daňové záložné právo na základe Rozhodnutia DÚ Nitra, číslo: 21436370/2015, na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Topoľčany, JUDr. Július Rosina - Z 3149/15 - 393/15;
-Daňové záložné právo na základe Rozhodnutia DÚ Nitra, číslo: 21436370/2015, vyk. 22.12.2015, právopl. 7.1.2016 na parc.CKNč..:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - Z 105/2016 - 48/16;
- Exekučné záložné právo EX 424/2015 na parc.CKN č.:29/1,29/5,29/6,29/7,29/8,29/9,29/10,29/11,29/12,29/13,29/14, stavby:kancelária s.č.505 na p.č.29/5,vážnica s.č.506 na p.č.29/6, sušiareň s.č. 507 na p.č.29/7, chladiareň s.č.508 na p.č. 29/8, sklad oleja s.č.509 na p.č.29/9,sklad s.č.510 na p.č.29/10,sklad s.č.511 na p.č.29/11,podlahový sklad s.č.512 na p.č.29/12 v 1/1 - EÚ Sereď, JUDr. Tomáš Vranovič - Z 3880/16 - 473/16;
- Exekučný príkaz EX 244/2017-5 na zriadenie exek. zál.práva na parc.č. 29/1, 29/5, 29/6, 29/7, 29/8, 29/9, 29/10, 29/11, 29/12, 29/13, 29/14, kancelárie s.č. 505 na parc.č. 29/5,vážnica s.č. 506 na parc.č. 29/6, sušiareň s.č. 507 na parc.č. 29/7, chladiareň s.č. 508 na parc.č. 29/8, sklad oleja s.č. 509 na parc.č. 29/9, sklad s.č. 510 na aprc.č. 29/10, sklad s.č. 511 na parc.č. 29/11, podlahový sklad s.č. 512 na parc.č. 29/12 - EÚ Nové Zámky, JUDr. Ing.. Jozef Štorek - Z 1489/2017 - 120/2017;
- Exekučný príkaz EX 930/2017-21 na zriadenie exek. zál.práva na parc.č. 29/1, 29/5, 29/6, 29/7, 29/8, 29/9, 29/10, 29/11, 29/12, 29/13, 29/14, kancelárie s.č. 505 na parc.č. 29/5,vážnica s.č. 506 na parc.č. 29/6, sušiareň s.č. 507 na parc.č. 29/7, chladiareň s.č. 508 na parc.č. 29/8, sklad oleja s.č. 509 na parc.č. 29/9, sklad s.č. 510 na aprc.č. 29/10, sklad s.č. 511 na parc.č. 29/11, podlahový sklad s.č. 512 na parc.č. 29/12 - EÚ Trenčín, JUDr. Jozef Augustín PhD., - Z 1893/2017 - 173/2017;
- Exekučný príkaz Ex 2080/2015 na zriadenie exek. zál.práva na parc.č. 29/1, 29/5, 29/6, 29/7, 29/8, 29/9, 29/10, 29/11, 29/12, 29/13, 29/14, kancelárie s.č. 505 na parc.č. 29/5, vážnica s.č. 506 na parc.č. 29/6, sušiareň s.č. 507 na parc.č. 29/7, chladiareň s.č. 508 na parc.č. 29/8, sklad oleja s.č. 509 na parc.č. 29/9, sklad s.č. 510 na aprc.č. 29/10, sklad s.č. 511 na parc.č. 29/11, podlahový sklad s.č. 512 na parc.č. 29/12 (Exek. úrad Nové Zámky, Judr. Ing. Jozef Štorek )-Z 520/16-106/16;
- Exekučný príkaz EX 666/2016 na zriadenie exek. zál.práva na parc.č. 29/1, 29/5, 29/6, 29/7, 29/8, 29/9, 29/10, 29/11, 29/12, 29/13, 29/14, kancelárie s.č. 505 na parc.č. 29/5, vážnica s.č. 506 na parc.č. 29/6, sušiareň s.č. 507 na parc.č. 29/7, chladiareň s.č. 508 na parc.č. 29/8, sklad oleja s.č. 509 na parc.č. 29/9, sklad s.č. 510 na aprc.č. 29/10, sklad s.č. 511 na parc.č. 29/11, podlahový sklad s.č. 512 na parc.č. 29/12 - EÚ Bratislava, JUDr. Bohumil Kubát - Z 1739/16-238/16;
- Exekučný príkaz EX 1146/2016-16 na zriadenie exek. zál.práva na parc.č. 29/1, 29/5, 29/6, 29/7, 29/8, 29/9, 29/10, 29/11, 29/12, 29/13, 29/14, kancelárie s.č. 505 na parc.č. 29/5,vážnica s.č. 506 na parc.č. 29/6, sušiareň s.č. 507 na parc.č. 29/7, chladiareň s.č. 508 na parc.č. 29/8, sklad oleja s.č. 509 na parc.č. 29/9, sklad s.č. 510 na aprc.č. 29/10, sklad s.č. 511 na parc.č. 29/11, podlahový sklad s.č. 512 na parc.č. 29/12 - EÚ Žilina, JUDr. Ing.. Pavol Malík - Z 4646/16-550/16;
- Daňové záložné právo v prosech DÚ Nitra na základe rozhodnutia č.: 101108247/2017, vykon. 02.06.2017, právopl. 19.06.2017 na parc.č. 29/1, 29/5, 29/6, 29/7, 29/8, 29/9, 29/10, 29/11, 29/12, 29/13, 29/14, kancelárie s.č. 505 na parc.č. 29/5,vážnica s.č. 506 na parc.č. 29/6, sušiareň s.č. 507 na parc.č. 29/7, chladiareň s.č. 508 na parc.č. 29/8, sklad oleja s.č. 509 na parc.č. 29/9, sklad s.č. 510 na aprc.č. 29/10, sklad s.č. 511 na parc.č. 29/11, podlahový sklad s.č. 512 na parc.č. 29/12 - Z 2365/2017 - 262/2017;
- Exekučné záložné právo podľa: exekučný príkaz EX 1362/2017 na nehnuteľnosti : par. CKN č.: 29/1, 29/5, 29/6, 29/7, 29/8, 29/9, 29/10, 29/11, 29/12, 29/13, 29/14, kancelárie s.č. 505 na parc.č. 29/5,vážnica s.č. 506 na parc.č. 29/6, sušiareň s.č. 507 na parc.č. 29/7, chladiareň s.č. 508 na parc.č. 29/8, sklad oleja s.č. 509 na parc.č. 29/9, sklad s.č. 510 na aprc.č. 29/10, sklad s.č. 511 na parc.č. 29/11, podlahový sklad s.č. 512 na parc.č. 29/12 v 1/1, EÚ Trnava, Mgr. Dušan Čerešňa - Z 2720/2017 - 286/2017;
- Exekučný príkaz EX 901/2017-22 na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti : par. CKN č.: 29/1, 29/5, 29/6, 29/7, 29/8, 29/9, 29/10, 29/11, 29/12, 29/13, 29/14, kancelárie s.č. 505 na parc.č. 29/5,vážnica s.č. 506 na parc.č. 29/6, sušiareň s.č. 507 na parc.č. 29/7, chladiareň s.č. 508 na parc.č. 29/8, sklad oleja s.č. 509 na parc.č. 29/9, sklad s.č. 510 na aprc.č. 29/10, sklad s.č. 511 na parc.č. 29/11, podlahový sklad s.č. 512 na parc.č. 29/12 v 1/1, EÚ Trenčín, JUDr. Jozef Augustín, PhD. - Z 3084/2017/2017 - 315/2017


Nie sú známe žiadne nájomné zmluvy týkajúce sa predmetu dražby.
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 75 500,- €
K. Najnižšie podanie bolo urobené
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Mgr. Miloš Brezina
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Čajkovského
b) Orientačné/súpisné číslo 6332/42
c) Názov obce Trnava d) PSČ 917 01
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 07.06.1990
V. Odhad ceny predmetu dražby Číslo znaleckého posudku: 155/2018
Meno znalca: Ing. Peter Hudec
Dátum vyhotovenia: 27.08.2018
Všeobecná cena odhadu: 135 000,00 €