Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 194/2018
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 8.10.2018
  • Značka:
  • K075620
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Beňo Roman
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Segnerova 3400 / 2, 01015 Žilina
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 10.10.1970
Obchodné meno správcu: SKP, k. s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Veľká Okružná 43, 01001 Žilina
Kotakt na správcu : office@skpks.sk, 048 41 62 238
Spisová značka správcovského spisu : 4K/6/2015 S1359
Spisová značka súdneho spisu : 4K/6/2015
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

VYHLÁSENIE PONUKOVÉHO KONANIA NA PREDAJ MAJETKU ÚPADCU PODLIEHAJÚCEHO KONKURZU:

Uznesením Okresného súdu Žilina zo dňa 30.07.2015, sp. zn. 4K/6/2015 bol na majetok dlžníka Roman Beňo, nar. 10.10.1970, Vojtecha Spanyola 10, 010 01 Žilina, podnikajúceho pod obchodným menom Roman Beňo, s miestom podnikania Segnerova 3400/2, 010 15 Žilina, IČO: 17 823 790 (ďalej len „Úpadca“) vyhlásený konkurz a do funkcie správcu bola ustanovená spoločnosť SKP, k.s. so sídlom kancelárie Veľká Okružná 43, 010 01 Žilina, IČO: 44 915 691, zapísaná v zozname správcov vedeným MS SR pod č. S1359 (ďalej aj „správca“).

I. Predmet predaja:

Meno a priezvisko dlžníka

Dlžník ulica číslo

Dlžník mesto

Dlžník PSČ

Dlžník IČO

Suma v €

Mena

Právny dôvod

Súpisová hodnota

Jarmila Rechtoríková LIMO-RE

Centrálna 1

Žilina

010 01

17 889 154

16.000

EUR

Kúpna zmluva

1000 EUR

 

(ďalej aj „Pohľadávka“).

II. Súťažné podmienky:

Odplata: 

Ako  víťazná ponuka bude vyhodnotená najvyššia ponuka odplaty v mene Euro za postúpenie Pohľadávky, ktorá bude urobená záujemcom v ponukovom konaní s najvyššou navrhovanou kúpnou cenu. Správca je oprávnený odmietnuť všetky predložené ponuky, ak tieto nespĺňajú stanovené podmienky ponukového konania alebo ich správca posúdi ako ponuky neprimerané.

Lehota na doručenie ponúk: 10 kalendárnych dní od zverejnenia oznamu o vyhlásení ponukového konania v Obchodnom vestníku. Ponuky sa podávajú na adrese kancelárie správcu: SKP, k.s., Veľká Okružná 43, 010 01 Žilina alebo sídla správcu SKP, k.s., Námestie SNP 74/28, 960 01 Zvolen.

Zábezpeka:

Záujemca je povinný zložiť zábezpeku na odplatu za postúpenie Pohľadávky vo výške 10% z navrhovanej Odplaty, ktorá sa v prípade úspešného záujemcu započíta na Odplatu za postúpenie Pohľadávky. Zábezpeku je potrebné zložiť v prospech konkurzného účtu č. SK2009000000005076344099. Neúspešným záujemcom správca vráti zaplatené zábezpeky najneskôr do 15 dní od vyhodnotenia ponúk na bankové účty, ktoré oznámia v ponuke.

Otváranie a vyhodnotenie ponúk: 

Správca v lehote 5 dní od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, vyhodnotí riadne a včas doručené ponuky. V prípade zhodnosti dvoch alebo viacerých ponúk, ktoré súčasne spĺňajú všetky podmienky stanovené ponukovým konaním, bude mať prednosť ponuka, ktorá bola doručená do kancelárie správcu skôr.

Uzavretie zmluvy: 

So záujemcom, ktorý ponúkne najvyššiu Odplatu za dodržania predchádzajúcich stanovených podmienok správca uzavrie zmluvu o postúpení pohľadávky.  Úspešný záujemca je povinný uhradiť ponúknutú odplatu za postúpenie pohľadávok na konkurzný účet úpadcu do 7 dní odo dňa doručenia oznámenia správcu o vyhodnotení jeho ponuky za víťaznú, a to tak, že celá ponúknutá odplata za postúpenie Pohľadávky musí byť pripísaná na konkurzný účet úpadcu najneskôr v posledný deň sedemdňovej lehoty. Správca môže so záujemcami úspešnými v ponukovom konaní uzavrieť zmluvu o postúpení Pohľadávky až po úplnom uhradení ponúknutej odplaty.

Záujemcovia musia doručiť záväzné ponuky v zalepenej obálke s výrazným označením „PONUKOVÉ KONANIE 4K/6/2015 – ZÁVÄZNÁ PONUKA – NEOTVÁRAŤ“, a to osobne alebo poštou na adresu kancelárie správcu.

Obsahové náležitosti predloženej ponuky:

1. Presné označenie záujemcu (meno, priezvisko, dátum narodenia a adresu trvalého pobytu v prípade fyzických osôb; obchodné meno, IČO (ak bolo pridelené), miesto podnikania a označenie registra v ktorom sú zapísané v prípade fyzických osôb oprávnených podnikať; obchodné meno alebo názov, IČO (ak bolo pridelené), sídlo a označenie registra, v ktorom sú zapísané, v prípade právnických osôb a originál alebo osvedčená kópia výpisu z Obchodného registra.

2. Označenie Pohľadávky v zmysle bodu I. Predmet predaja tejto ponuky

3. Návrh odplaty v mene Euro za postúpenie Pohľadávky

4. Potvrdenie o zaplatení zábezpeky.

5. V prípade registrovaného záujemcu musí byť prílohou ponuky aktuálny výpis z obchodného registra resp. živnostenského registra alebo z iného (osobitného) registra, v ktorom je záujemca zapísaný, ktorý v čase doručenia ponuky správcovi, nie je starší ako 3 mesiace. Predložené doklady musia byť vo vyhotovení originálu, resp. úradne overenej fotokópie. V prípade záujemcu ktorý je fyzickou osobou musí byť prílohou ponuky fotokópia občianskeho preukazu záujemcu.

6. Text ponuky musí byť vyhotovený v slovenskom jazyku.

7. Na ponuku, ktorá nebude spĺňať všetky náležitosti uvedené v týchto podmienkach ponukového konania, správca nebude prihliadať.

8. Telefonický kontakt a e-mailovú adresu záujemcu, prostredníctvom ktorých bude správca so záujemcom komunikovať, číslo účtu, na ktorý bude vrátená zábezpeka v prípade neúspešnej ponuky.

9. Ponuka musí obsahovať súhlas so spracovaním osobných údajov správcom v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Správca nebude prihliadať na ponuky, ktoré nebudú obsahovať všetky vyššie uvedené obsahové náležitosti.

Za účelom získania bližších informácií o verejnom ponukovom konaní môžu záujemcovia kontaktovať správcu na základe žiadosti adresovanej správcovi e-mailom na adresu: office@skpks.sk

 

SKP, k.s. správca úpadcu Roman Beňo