Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 141/2018
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 24.7.2018
  • Značka:
  • K053330
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Branislav Mindok
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Partizánska 711/19, 058 01 Poprad
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 21.10.1973
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Lenka Jamnická
Sídlo správcu: Alžbetina 416/30, 058 01 Poprad
Kotakt na správcu : lenka@jamnicky.eu
Spisová značka správcovského spisu : 2K/73/2015 S1423
Spisová značka súdneho spisu : 2K/73/2015
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Vyhlásenie 3. ponukového konania na speňaženie hnuteľného majetku

 

JUDr. Lenka Jamnická, správca úpadcu Branislav Mindok, nar. 21.10.1973, bytom Partizánska 711/19, 058 01 Poprad, konkurz vedený na Okresnom súde Prešov, sp. zn.: 2K/73/2015, vyhlasuje na základe Rozhodnutia Okresného súdu Prešov vykonávajúceho pôsobnosť veriteľského výboru úpadcu 2. kolo verejného ponukového konania podľa ustanovenia § 92 ods. 1 písm. d) zákona č. 7/2005 Zb. na predaj majetku úpadcu zapísaného do všeobecnej podstaty (súpis zverejnený v Obchodnom vestníku OV 19/2016 dňa 29.01.2016). Ponukové konanie sa uskutoční za nasledovných podmienok:

 

  1. Predmetom ponukového konania sú tieto hnuteľné veci

 

h) Zepter biolampa, r. v. 2008. Súpisová hodnota majetku (aj mena): € 350,- Eur

j)  akcie, 15 ks. Súpisová hodnota majetku (aj mena): € 497,91 Eur

 

 

  1. Majetok sa predáva samostatneza najvyššiu ponúknutú kúpnu cenu, tak ako stojí a leží.

 

  1. Záväzná ponuka záujemcu musí byť najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie záväzných ponúk doručená v písomnej forme do kancelárie správcu: Alžbetina 416/30, 058 01 Poprad, Slovenská republika a to v uzatvorenej a nepriehľadnej obálke, ktorá bude označená nasledovným textom: „Verejné ponukové konanie - Branislav Mindok - NEOTVÁRAŤ“.

 

  1. Záväzná ponuka musí obsahovať ponuku kúpnej ceny v eurách jednotlivo za každú hnuteľnú vec, o ktorú má záujemca záujem a musí obsahovať presné určenie, na ktorú hnuteľnú vec zo súpisu sa ponuka vzťahuje. Rozhoduje vždy najvyššia ponúknutá kúpna cena. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu.

Ponuky záujemcov musia byť predložené priamo správcovi na adresu jeho správcovskej kancelárie, do 15 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku (prvým dňom lehoty na predkladanie ponúk je kalendárny deň nasledujúci po dni zverejnenia výzvy v Obchodnom vestníku).

Záväzná ponuka záujemcu musí byť najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie záväzných ponúk doručená v písomnej forme do kancelárie správcu a to v uzatvorenej a nepriehľadnej obálke

Na záväzné ponuky doručené po termíne sa nebude prihliadať.

 

  1. Záujemcovia sú povinní zložiť zábezpeku v sume aspoň 50% z ponúkanej kúpnej ceny, na účet správcu č. SK8575000000004025692419. Zábezpeka musí byť pripísaná na účet úpadcu najneskôr posledný deň lehoty na podávanie záväzných ponúk.

Neúspešným záujemcom bude záloha na kúpnu cenu vrátená bezhotovostným prevodom na záujemcom označený účet bez zbytočného odkladu po skončení ponukového konania. Pre ten účel záujemcovia uvedú v ponuke číslo účtu, na ktorý má byť zábezpeka vrátená v prípade, že ich ponuka nebude víťazná.

 

  1. Ponuka musí obsahovať:

(a) identifikačné údaje záujemcu, t. j. meno a priezvisko záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba; obchodné meno záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba podnikateľ alebo právnická osoba, · bydlisko záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba; miesto podnikania záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba podnikateľ; sídlo záujemcu, ak je záujemcom právnická osoba, · dátum narodenia a rodné číslo záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba; IČO  záujemcu, ak je záujemcom fyzická osoba podnikateľ alebo právnická osoba,

(b) navrhovanú kúpnu cenu, splatnú pri podpise zmluvy,

(c)čestné vyhlásenie, že záujemca súhlasí so všetkými podmienkami tohto ponukového konania,

(d) ponuka musí byť záujemcom vlastnoručne podpísaná, v prípade právnickej osoby vlastnoručne podpísaná štatutárnym orgánom spôsobom uvedeným vo výpise z obchodného alebo iného registra. V prípade podpisu splnomocnenou osobou, plnomocenstvo s úradne overeným podpisom splnomocniteľa, musí tvoriť prílohu záväznej ponuky.

 

Záväznú ponuku doručenú správcovi osobne alebo poštou nemožno meniť, dopĺňať, ani vziať späť a záujemca je ňou viazaný až do ukončenia ponukového konania. Každý záujemca môže predložiť len jednu záväznú ponuku. Na záväznú ponuku, ktorá nebude podpísaná priamo záujemcom, ale osobou konajúcou na základe splnomocnenia správca neprihliada.

 

Prílohami Ponuky musia byť:

1.doklad (fotokópia) preukazujúci totožnosť (u záujemcu – fyzickej osoby aspoň neoverená kópia občianskeho preukazu alebo cestovného pasu, u záujemcu – právnickej osoby výpis z obchodného alebo iného registra nie starší ako 3 mesiace),

 

  1. Vyhodnotenie ponúk: Po uplynutí lehoty na predkladanie záväzných ponúk zrealizuje správca nasledujúci pracovný deň otváranie obálok so záväznými ponukami. Po zrealizovaní otvárania obálok správca vykoná vyhodnotenie predložených záväzných ponúk, a to najneskôr do 10 pracovných dní odo dňa otvárania obálok. Po vyhodnotení predložených záväzných ponúk oznámi správca úspešnému záujemcovi, že jeho ponuka bola najvýhodnejšia a úspešná. Oznámenie úspešnému záujemcovi je súčasne výzvou správcu adresovanou tomuto záujemcovi na uzavretie kúpnej zmluvy.

Ako víťazná bude vyhodnotená ponuka záujemcu s najvyššou ponúkanou cenou, ktorá bude zároveň spĺňať všetky podmienky ponukového konania.Záväzné ponuky podané v rozpore s podmienkami predaja, budú vylúčené z verejného ponukového konania.

 

  1. Správca si vo verejnom ponukovom konaní vyhradzuje právo toto ponukové konanie zrušiť ako aj odmietnuť všetky predložené ponuky, v prípade, že ich po zohľadnení vlastnej odbornej starostlivosti bude považovať za nevýhodné, a to najmä v prípade, ak najvyššia ponuka je neprimerane nízka

 

  1. Víťazom verejného ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorý splní všetky podmienky ponukového konania a zároveň ponúkne najvyššiu kúpnu cenu za predmetnú hnuteľnú vec. Správca bez zbytočného odkladu po vyhodnotení ponúk oboznámi úspešného záujemcu so skutočnosťou, že sa stal víťazom verejného ponukového konania.

 

  1. Víťaz ponukového konania je povinný uzavrieť so správcom kúpnu zmluvu za dodržania zverejnených podmienok a cenovej ponuky do 20 dní od zverejnenia vyhodnotenia tohto ponukového konania v Obchodnom vestníku, ináč zložená zábezpeka prepadá v prospech všeobecnej podstaty. V tom prípade sa víťazom ponukového konania stane ďalší záujemca v poradí, ak splnil podmienky ponukového konania.

 

  1. Kúpna cena bude splatná najneskôr pri podpise zmluvy. Všetky náklady spojené s kúpou hnuteľných vecí a prevodom vlastníckeho práva znáša kupujúci.

 

  1. Podrobnosti a bližšie informácie týkajúce sa ponúkaného majetku si záujemca môže vyžiadať u správcuemailom na lenka@jamnicky.eu.

 

V Poprade dňa 19.07.2018

 

JUDr. Lenka Jamnická

správca