Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 130/2018
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 9.7.2018
  • Značka:
  • K048219
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: PHARMADENT, s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Sládkovičova 1, 949 01 Nitra
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 31361498
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Monika MARTONOVÁ
Sídlo správcu: Družstevná 2, 83104 Bratislava
Kotakt na správcu : monikamartonova.spravca@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 8K/7/2018 S1325
Spisová značka súdneho spisu : 8K/7/2018
Druh podania : Oznam o zvolaní schôdze veriteľov

Monika Martonová, správca pre konkurzné konanie úpadcu – obchodnej spoločnosti s obchodným menom PHARMADENT, s.r.o., v súčasnosti so sídlom: Sládkovičova 1, 949 01 Nitra (predtým so sídlom: Špitálska 20, 811 01 Bratislava), IČO: 31 361 498, zvoláva v súlade s ustanovením § 34 ZKR prvú schôdzu veriteľov, ktorá sa uskutoční dňa 31. augusta 2018 o 10.30 hodine v Bratislave na Družstevnej ulici č. 2. Program prvej schôdze veriteľov: 1. Otvorenie; 2. Správa o činnosti správcu a stave konkurzného konania; 3. Zistenie stanovísk veriteľov prihlásených pohľadávok vo veci ďalšieho postupu; 4. Voľba veriteľského výboru/zástupcu veriteľov; 5. Rozhodovanie o výmene správcu podľa ustanovenia § 36 ZKR.

Pri prezentácii sú veritelia, resp. osoby konajúce v mene veriteľov, povinné predložiť správcovi svoj doklad totožnosti. Právnické osoby sú pri prezentácii súčasne povinné odovzdať správcovi svoj výpis z obchodného alebo z iného registra/zoznamu, do ktorého sú zapísané, nie starší ako jeden mesiac. Zahraničné osoby sú pri prezentácii povinné odovzdať správcovi svoj výpis z registra, do ktorého sú zapísané v krajine, v ktorej sú inkorporované alebo iný doklad osvedčujúci ich existenciu a právnu kondíciu, nie starší ako jeden mesiac, ktorý/é musí/ia byť úradne preložený/é do slovenského jazyka súdnym prekladateľom. Zástupcovia veriteľov sú pri prezentácii povinní odovzdať správcovi plnomocenstvo, resp. poverenie aj v slovenskom jazyku, a zároveň sú povinní predložiť správcovi doklad totožnosti, pričom pravosť podpisov osôb splnomocňujúcich alebo poverujúcich, resp. osôb, ktoré konajú v mene osôb splnomocňujúcich alebo poverujúcich, musí byť notársky/úradne osvedčená a v prípade potreby opatrená APOSTILLE doložkou.

Poznámka: Správca zároveň zvoláva zasadnutie veriteľského výboru, ktoré sa bude konať v prípade zvolenia veriteľského výboru po prvej schôdzi veriteľov.

V Bratislave, dňa 3. júla 2018.

Monika Martonová, správca