Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 77/2018
  • Kapitola:
  • Špecifikácia prijatého podielu zaplatenej dane z príjmov
  • Podanie:
  • Zverejnenie špecifikácie použitia prijatého podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb
  • Deň vydania:
  • 20.4.2018
  • Značka:
  • S000718
Prijímateľ podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb:
Občianske združenie
Názov: ŠAFRANY
Sídlo: Štúrova 127/13, 05801 Poprad
IČO: 30868548
SID:
zverejňuje podľa § 50 ods. 13 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov tieto údaje o špecifikácii použitia podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb
za rok: 2015
prijate v roku: 2016
Účel použitia podielu zaplatenej dane Výška použitého podielu zaplatenej dane na tento účel (EUR) Spôsob použitia podielu zaplatenej dane
1 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 200 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na 1. lieky a výživové doplnky; 3. úhrada podporných terapií; 4. úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
2 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 211,57 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
3 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 400 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na týždenný rehabilitačný pobyt v NEURINO v Šamoríne (nad rámec hradený zdravotnou poisťovňou), vrátane ubytovania.
4 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 100,75 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na kompenzačné pomôcky, didaktické hračky a pomôcky na fyzioterapiu a rehabilitáciu. Logopedické pomôcky.
5 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 120 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada podporných terapií- hipoterapia.
6 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 450 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
7 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 655 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa). Servis OMV určeného na prepravu ťažko postihnutého dieťaťa.
8 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 400 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na týždenný rehabilitačný pobyt v NEURINO v Šamoríne (nad rámec hradený zdravotnou poisťovňou), vrátane ubytovania.
9 c) poskytovanie sociálnej pomoci 364,73 Sociálna pomoc ťažko zdravotne postihnutému dieťaťu. Kúpa nevyhnutného interiérového vybavenia.
10 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 500 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na 1. lieky a výživové doplnky; 2. kompenzačné pomôcky, didaktické hračky a pomôcky na fyzioterapiu a rehabilitáciu; 3. úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
11 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 700 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na 14 hodín podpornej terapie "Handle program" v Komorní Lhotke (Jana a Paul Baptie, Česká republika) -nad rámec hradený zdravotnou poisťovňou, vrátane ubytovania, stravy a nákladov na prevádzku osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
12 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 389,90 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na kompenzačné pomôcky, didaktické hračky a pomôcky na fyzioterapiu a rehabilitáciu.
13 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 432 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na týždenný rehabilitačný pobyt v NEURINO v Šamoríne (nad rámec hradený zdravotnou poisťovňou), vrátane ubytovania.
14 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 610 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na kompenzačné pomôcky, didaktické hračky a pomôcky na fyzioterapiu a rehabilitáciu.
15 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 37,6 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na lieky a výživové doplnky.
Spolu: 5571.55