Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 73/2018
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 16.4.2018
  • Značka:
  • K025189
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Anna Bačová
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Viničná 419/26, 093 01 Vranov nad Topľou
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 08.07.1972
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Vladimír Šatník
Sídlo správcu: Mierová 64/2, 06601 Humenné
Kotakt na správcu : 0903/606 691, judr-satnik@stonline.sk
Spisová značka správcovského spisu : 4K/6/2017 S759
Spisová značka súdneho spisu : 4K/6/2017
Druh podania : Iné zverejnenie

Oznámenie druhého kola verejného ponukového konania

 

JUDr. Vladimír Šatník, správca s adresou kancelárie Mierová 64/2, 066 01 Humenné, značka správcu S759, ako správca úpadcu Ing. Mgr. Anna Bačová, nar. 08.07.1972, bytom Viničná 419/26, 093 01 Vranov nad Topľou, vedenom Okresným súdom Prešov pod spisovou značkou 4K/6/2017 na základe záväzného pokynu EOS KSI Slovensko, s.r.o. Pajštúnska 5, Bratislava, IČO : 35 724 803 ako zástupcu veriteľov a príslušného orgánu podľa § 82 ods. 2 písm. b) zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii (ďalej ako „ZKR“), týmto vyhlasuje 2. kolo verejného ponukového konania na predaj hnuteľných vecí zapísaných do súpisu všeobecnej podstaty úpadcu, pričom stanovuje pre 2. kolo verejného ponukového konania tieto podmienky:

 

Podmienky ponukového konania

 

(2. kolo)

 

1. Vyhlasovateľom verejného ponukového konania je JUDr. Vladimír Šatník, správca s adresou kancelárie Mierová 64/2, 066 01 Humenné, značka správcu S759 (ďalej ako „vyhlasovateľ“), ako správca úpadcu Ing. Mgr. Anna Bačová, nar. 08.07.1972, bytom Viničná 419/26, 093 01 Vranov nad Topľou   (ďalej ako „úpadca“).

 

2. Predmetom tohto ponukového konania je hnuteľná vec, ktorá bola zapísaná do súpisu všeobecnej podstaty úpadcu (ďalej ako „Hnuteľná vec“):

 

Osobné motorové vozidlo Škoda Fabia 1.2 HTP Classic, VIN: TMBPW46Y774208124, EČV: VT 788AY, približný rok výroby 2006 nachádzajúci sa : u správcu, spoluvlastnícky podiel úpadcu : 1/1, všeobecná hodnota podľa Znaleckého posudku: 584,- €

 

3.. Kupujúcim sa stane ten, kto ponúkne najvyššiu kúpnu cenu za Hnuteľnú vec .

 

4. Vyhlasovateľ má právo odmietnuť všetky ponuky kupujúcich a verejné ponukové konanie na predaj majetku zrušiť (vyhlásiť za neúspešné) a prípadne následne vyhlásiť tretie kolo.

 

5. Záujemca o kúpu je povinný osobne alebo poštovou (príp. inou) prepravou doručiť vyhlasovateľovi na adresu kancelárie návrh na kúpu v zalepenej obálke s výrazným označením: Ponuka – verejné ponukové konanie – Hnuteľná vec - Anna Bačová.

 

Uzávierka ponúk pre druhé kolo ponukového konania je: 10 dní od zverejnenia v OV. Návrhy na kúpu musia byť do tohto dátumu doručené na adresu kancelárie vyhlasovateľa (odovzdanie zásielky na poštovú prepravu najneskôr v 10. deň od zverejnenia v OV  sa považuje za doručenie v lehote).

 

6. Návrh na kúpu musí obsahovať písomné vyjadrenie, z ktorého bude nesporné, že záujemca má záujem o kúpu ponúkanej Hnuteľnej veci a návrh kúpnej ceny. Návrh kúpnej ceny nemôže byť nižší než je  všeobecná hodnota podľa Znaleckého posudku, teda suma vo výške : 584,- €. Návrh na kúpu musí obsahovať presnú identifikáciu záujemcu v rozsahu meno, priezvisko, adresu trvalého bydliska, dátum nar. a rodné číslo v prípade fyzických osôb a obchodné meno, sídlo (miesto podnikania) a IČO v prípade právnických osôb, resp. fyzických osôb - podnikateľov. Návrh zaslaný právnickou osobou musí byť podpísaný osobami oprávnenými konať v mene právnickej osoby podľa obchodného registra. V prípade, ak sa záujemca dá zastúpiť na základe plnomocenstva, podpis splnomocniteľa na plnomocenstve musí byť overený. Neoddeliteľnou prílohou návrhu na kúpu musí byť doklad o zaplatení sumy vo výške najmenej 50% z ponúkanej ceny na účet správcu vedený vo VÚB pob. Humenné č. SK62 0200 0000 0038 1471 3951. Neúspešným účastníkom ponukového konania vyhlasovateľ vráti ním zaplatenú sumu v lehote do 5 pracovných dní od vyhodnotenia ponukového konania.

 

7. Obálka musí ďalej obsahovať identifikáciu záujemcu v rozsahu: meno, priezvisko, adresu trvalého bydliska v prípade fyzickej osoby a obchodné meno a sídlo v prípade právnickej osoby.

 

8. Návrh doručený vyhlasovateľovi v určenej lehote spĺňajúci všetky náležitosti je pre záujemcu záväzný a vyhlasovateľom vymáhateľný. Späťvzatie návrhu musí byť doručené vyhlasovateľovi najneskôr v posledný deň lehoty na doručovanie návrhov, v opačnom prípade vyhlasovateľ na toto nemusí prihliadnuť.

 

9. Otváranie obálok s návrhom kúpnej ceny sa uskutoční do 10 pracovných dní odo dňa uzávierky ponúk v kancelárii vyhlasovateľa.

 

10. Kupujúci - úspešný záujemca v ponukovom konaní bude vybraný podľa výšky ponúknutej kúpnej ceny zo všetkých záujemcov, ktorí splnia podmienky ponukového konania, a to najneskôr do 5 dní od otvorenia obálok, o čom bude vyhlasovateľom bezodkladne písomne informovaný.

 

11. V prípade, ak viacero záujemcov ponúkne rovnakú cenu, môže týchto záujemcov vyhlasovateľ písomne vyzvať, aby v dodatočnej lehote 5 dní od doručenia výzvy ponuku navýšili, pričom úspešný záujemca bude určený ako záujemca, ktorý dodatočne ponúkne najvyššiu cenu.

 

12. Vyhlasovateľ nie je povinný písomne oznamovať neúspešným záujemcom neúspech v ponukovom konaní.

 

13. Stanovený kupujúci – úspešný záujemca v ponukovom konaní je povinný uzatvoriť kúpnu zmluvu, najneskôr do 15 dní od doručenia oznámenia vyhlasovateľa o úspechu v ponukovom konaní. Zaplatením sa rozumie odpísanie peňažných prostriedkov z účtu kupujúceho alebo doklad z banky o vklade peňažných prostriedkov na účet predávajúceho. V prípade, ak toto vyhlasovateľ nesplní, môže vyhlasovateľ rozhodnúť, že úspešným záujemcom sa stáva záujemca, ktorý ponúkol druhú najvyššiu kúpnu cenu alebo toto kolo ponukového konania zrušiť a vyhodnotiť ako neúspešné. Úspešný záujemca je povinný zaplatiť kúpnu cenu a prevziať si Hnuteľnú vec do 15 dní od podpisu Kúpnej zmluvy. V opačnom prípade je vyhlasovateľ oprávnený odstúpiť od Kúpnej zmluvy a pokračovať v ponukovom konaní (úspešným záujemcom sa stáva záujemca, ktorý ponúkol druhú najvyššiu kúpnu cenu) alebo toto kolo ponukového konania zrušiť a vyhodnotiť ako neúspešné.

 

13. Ďalšie podrobnejšie informácie o Hnuteľnej veci alebo ponukovom konaní môže záujemca získať v kancelárii správcu v úradných hodinách (v pracovných dňoch od 09:00 do15:00) alebo na telefónnom čísle 0917 428 373.

 

14.Toto verejné ponukové konanie nie je obchodnou verejnou súťažou a ani verejným návrhom na uzatvorenie zmluvy v zmysle ust. § 276 a nasl. Obchodného zákonníka a rovnako nie je verejnou súťažou podľa ust. § 847 a nasl. Občianskeho zákonníka.

 

 

JUDr. Vladimír Šatník

 správca konkurznej podstaty