Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 73/2018
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 16.4.2018
  • Značka:
  • K025131
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Adamec Marko
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Vysoká 17, 96901 Vysoká
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 25.03.1972
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Ing. Marián Holúbek
Sídlo správcu: Cikkerova 5, 97401 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : holubekm@gmail.com, 048 / 472 35 24
Spisová značka správcovského spisu : 1K/29/2013 S1253
Spisová značka súdneho spisu : 1K/29/2013
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Verejné ponukové konanie na predaj hnuteľných vecí:

Ing. Marián Holúbek, správca konkurznej podstaty úpadcu Marko Adamec, nar. 25.03.1972, bytom Vysoká 17, 969 01 Vysoká, týmto vyhlasuje ponukové konanie na predaj hnuteľného majetku úpadcu, ktorým je:

A.       súbor hnuteľných vecí: zbrane (i) samonabíjacia pištoľ GLOCK 23 kaliber 40 Smith&Wesson, v.č. KPS095, (ii) malorážka Zbrojovka Brno, caliber 22.LR, v.č. A475123.

Najnižšia suma cenovej ponuky pre predmet ponukového konania uvedený pod písm. A. ods. (i) nie je stanovená.

Najnižšia suma cenovej ponuky pre predmet ponukového konania uvedený pod písm. A. ods. (ii) nie je stanovená.

Podmienky ponukového konania:

1.                   Ponukové konanie bude mať jedno kolo.

2.                   Záujemcovia o kúpu sa môžu zúčastniť obhliadok majetku po dohode so správcom.

3.                   Lehota na predkladanie ponúk je 25 dní odo dňa zverejnenia tohto oznámenia v Obchodnom vestníku.

4.                   Záväzná písomná cenová ponuka záujemcu musí byť doručená správcovi na adresu Ing. Marián Holúbek, správca konkurznej podstaty, Cikkerova 5, 974 01 v zalepenej neotvorenej obálke s označením “ponukové konanie 1K/29/2013 – neotvárať”. Na ponuky doručené po tomto termíne sa nebude prihliadať ani ak by boli dané na prepravu v stanovenom termíne. Každý záujemca môže predložiť iba jednu ponuku na každú hnuteľnú vec.

5.                   Ponuka musí obsahovať označenie hnuteľnej veci, o ktorú má záujemca záujem, navrhovanú kúpnu cenu, identifikačné údaje záujemcu a aktuálny výpis z obchodného, resp. iného registra záujemcu nie starší ako 3 mesiace, ak je záujemca právnickou osobou, prípadne fotokópiu preukazu totožnosti, ak je záujemca fyzická osoba.

6.                   Ponukového konania na predmet ponukového konania uvedený pod písm. A. sa môže zúčastniť len záujemca, ktorý je držiteľom platného zbrojného preukazu, ktorý ho oprávňuje k držbe takýchto strelných zbraní. Úradne overenú kópiu platného zbrojného preukazu, nie staršiu ako 3 mesiace, záujemca pripojí k záväznej cenovej ponuke.

7.                   Ponuky budú vyhodnotené do 7 dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, o čom správca vyhotoví zápisnicu a uloží ju do spisu správcu.

8.                   Za najvýhodnejšiu ponuku sa bude považovať ponuka s najvyššou ponúknutou kúpnou cenou v súlade s týmito podmienkami. V prípade rovnakých ponúk viacerých záujemcov vyzve správca týchto záujemcov na predloženie nových zvýšených ponúk v lehote na to určenej správcom, ktorá však nebude dlhšia ako 5 dní. V prípade rovnakých ponúk po predložení nových ponúk rozhodne 
žreb správcu. Výsledok ponukového konania správca písomne oznámi do 3 pracovných dní odo dňa vyhodnotenia ponukového konania zástupcovi veriteľov, ktorým je Slovenská sporiteľňa, a.s., IČO: 00 151 653, so sídlom Tomášikova 48, 832 37 Bratislava. Zástupca veriteľov má právo odmietnuť ponuku ktoréhokoľvek záujemcu, aj bez udania dôvodu. Za víťaznú ponuku bude považovaná najvyššia ponuka, ktorú písomne odsúhlasí zástupca veriteľov, o čom správca upovedomí víťazného záujemcu a zároveň ho vyzve na uzavretie kúpnej zmluvy.

9.                   Víťazný uchádzač je povinný uzavrieť so správcom kúpnu zmluvu a uhradiť ním ponúknutú kúpnu cenu do 20 dní odo dňa doručenia oznámenia správcu úspešnému záujemcovi podľa bodu vyššie.

10.                Správca má právo odmietnuť ponuku ktoréhokoľvek záujemcu, aj bez udania dôvodu.

V Banskej Bystrici dňa 11.04.2018

Ing. Marián Holúbek, správca