Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 71/2018
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 12.4.2018
  • Značka:
  • K024274
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Richter Vojtech
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Internátna 679 / 43, 97404 Banská Bystrica
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 30.09.1962
Obchodné meno správcu: SKP, k. s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Námestie SNP 74/28, 96001 Zvolen
Kotakt na správcu : office@skpks.sk
Spisová značka správcovského spisu : 4K/52/2016 S1359
Spisová značka súdneho spisu : 4K/52/2016
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

VYHLÁSENIE PONUKOVÉHO KONANIA NA PREDAJ MAJETKU PODLIEHAJÚCEHO KONKURZU:

SKP, k.s., so sídlom Námestie SNP 74/28, 960 01 Zvolen, IČO: 44 915 691, zn. správcu: S1359 (ďalej len „správca“), správca úpadcu: Vojtech Richter, Okružná  5/, 974 04 Banská Bystrica, nar.  30.09.1962 (ďalej len „úpadca“) vyhlasuje ponukové konanie na predaj majetku podliehajúceho konkurzu.

I. Predmet predaja:

Nehnuteľný majetok zahrnutý v súpise majetku oddelenej podstaty zabezpečeného veriteľa Všeobecná úverová banka, a.s., a to:

Byt:

Popis

Štát

obec

K.ú.

č. LV

p.č.

Súpisné číslo

O.č. vchodu

Podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach bytového domu

majetok tretej osoby zabezpečujúci záväzky úpadcu - byt č. 88, na ulici Internátna, Banská Bystrica

SR

Banská Bystrica

Radvaň

3693

1192/1-1192/6

679

43

1990/750092

(ďalej len „byt“).

II. Súťažné podmienky:

Kúpna cena: Kúpnou cenou na účely tohto ponukového konania bude suma uvedená v najvýhodnejšej ponuke. Za najvýhodnejšiu ponuku sa bude považovať ponuka s najvyššou navrhovanou kúpnou cenou v súlade s podmienkami pokynov a ponukového konania; správca je oprávnený odmietnuť z dôvodu neprimeranosti všetky predložené ponuky. V prípade, ak budú víťazné ponuky zhodné, dotknutí záujemcovia budú správcom vyzvaní na zvýšenie ponúk.

Lehota na doručenie ponúk: 10 dní, počnúc dňom nasledujúcim po dni zverejnenia Oznámenia o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku SR.

Otváranie a vyhodnotenie ponúk: Správca otvorí riadne doručené ponuky do 3 pracovných dní od uplynutia lehoty na doručovanie ponúk. Riadne doručené ponuky správca vyhodnotí do 10 pracovných dní odo dňa otvorenia obálok. Správca následne o priebehu a výsledku ponukového konania informuje zabezpečeného veriteľa, ktorého zároveň požiada o udelenie záväzného pokynu na uzavretie zmluvy s víťazným záujemcom.  

Zábezpeka na kúpnu cenu: 30 % zo záujemcom ponúkanej kúpnej ceny, ktorá musí byť najneskôr v lehote na podávanie ponúk pripísaná na konkurzný účet č. IBAN: SK6609000000005120078825, vedený v SLSP, a.s., s označením "4K/52/2016 - ponukové konanie zábezpeka". Ak záujemca zábezpeku riadne nezloží, na jeho ponuku sa neprihliada. Zábezpeka úspešného záujemcu bude započítaná na úhradu kúpnej ceny. Zábezpeky na kúpnu cenu zložené neúspešnými záujemcami budú týmto záujemcom vrátené v lehote 10 pracovných dní od vyhodnotenia ponukového konania.

Uzavretie zmluvy: Správca vyzve úspešného záujemcu na uzavretie zmluvy o prevode vlastníctva k bytu s lehotou na uzavretie zmluvy 10 dní od doručenia výzvy a súčasne ho vyzve na doplatok neuhradeného zvyšku kúpnej ceny.

Ďalšie podmienky: Záujemcovia musia doručiť záväzné ponuky v zalepenej obálke s výrazným označením „KONKURZ 4K/52/2016– ZÁVÄZNÁ PONUKA – NEOTVÁRAŤ“, a to poštou na adresu sídla správcu: SKP, k.s., Námestie SNP 74/28, 960 01 Zvolen.

Ponuka musí obsahovať nasledovné náležitosti:

1. Presné označenie záujemcu (meno, priezvisko, dátum narodenia a adresu trvalého pobytu v prípade fyzických osôb; obchodné meno, IČO (ak bolo pridelené), miesto podnikania a označenie registra v ktorom sú zapísané v prípade fyzických osôb oprávnených podnikať; obchodné meno alebo názov, IČO (ak bolo pridelené), sídlo a označenie registra, v ktorom sú zapísané, v prípade právnických osôb.

2. Označenie predmetu kúpy

3. Návrh kúpnej ceny v eurách

4. V prípade registrovaného záujemcu musí byť prílohou ponuky aktuálny výpis z obchodného registra resp. živnostenského registra alebo z iného (osobitného) registra, v ktorom je záujemca zapísaný, ktorý v čase doručenia ponuky správcovi, nie je starší ako 3 mesiace. Predložené doklady musia byť vo vyhotovení originálu, resp. úradne overenej fotokópie. V prípade záujemcu ktorý je fyzickou osobou musí byť prílohou ponuky úradne overená fotokópia občianskeho preukazu záujemcu.

5. Doklad o zaplatení zábezpeky

6. Označenie bankového účtu, na ktorý správca v prípade neúspechu záujemcu vráti zloženú zábezpeku.

7. Text ponuky musí byť vyhotovený v slovenskom jazyku.

8. Na ponuku, ktorá nebude spĺňať všetky náležitosti uvedené v týchto podmienkach ponukového konania, správca nebude prihliadať.

9. Telefonický kontakt a e-mailovú adresu záujemcu, prostredníctvom ktorých bude správca so záujemcom komunikovať.

Obhliadka bude možná podľa dohody na základe žiadosti adresovanej správcovi.

Kontakt: office@skpks.sk