Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 60/2018
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 26.3.2018
  • Značka:
  • V000007
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: KBC Asset Management NV
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
IČO: 069.444.267
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: riadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 28. 03. 2018
o : 14:30
na adrese
Obchodné meno: KBC Bank NV
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
Program rokovanie valného zhromaždenia:

Flexible

Managed Portfolio

IN.focus

 

 Verejné zahraničné fondy kolektívneho investovania podľa belgického práva - PKIPCP

Havenlaan 2, 1080 Brusel

 

 

Oznámenie pre podielnikov

Oznámenie o konaní ročného Valného zhromaždenia

 

Pozývame podielnikov vyššie uvedených zahraničných fondov kolektívneho investovania na Valné zhromaždenie, ktoré sa bude konať v priestoroch KBC Bank NV, Havenlaan 2, Brusel dňa 28. marca 2018

 

o 14.30 pre fond Flexible

o 14.45 pre fond Managed Portfolio

o 15.15 pre fond IN.focus

 

Program

 

  1. Informovanie o výročnej správe predstavenstva a správe audítora fondu ohľadne finančného roku k 31. decembru 2017.

 

  1. Odsúhlasenie účtovných uzávierok fondu za finančný rok k 31. decembru 2017 a navrhovaného rozdelenia zisku.

Navrhované uznesenie: Valné zhromaždenie odsúhlasuje účtovné uzávierky za finančný rok k 31. decembru 2017 spoločne s navrhovaným rozdelením zisku.

 

  1. Udelenie absolutória riaditeľom a audítorovi fondu za plnenie svojich príslušných povinností počas finančného roku k 31. decembru 2017.

Navrhované uznesenie: Podielnici prítomní na Valnom zhromaždení udeľujú absolutórium riaditeľom a audítorovi fondu za plnenie svojich príslušných povinností počas finančného roku k 31. decembru 2017.

 

  1. Odmena audítora

Navrhované uznesenie: Podielnici prítomní na Valnom zhromaždení sa uznášajú na odmene v pevnej výške 1 844 EUR bez DPH na podfond pre audítora za ročný audit, Deloitte Bedrijfsrevisoren BV vo forme „limited cooperative“, ktorého zástupcom je p. Maurice Vrolix, firemný audítor a audítor zapísaný v FSMA.

 

  1. Ostatné otázky

 

O bodoch programu sa rozhoduje väčšinou hlasov podielnikov, ktorí sú prítomní osobne alebo v zastúpení, bez toho, aby zhromaždenie muselo byť uznášaniaschopné. V prípade, že podiely budú mať rovnakú hodnotu, ku každému podielu prináleží nárok na jeden hlas. Ak nebudú mať rovnakú hodnotu, každý bude „ipso iure“ predstavovať počet hlasov v pomernej výške k časti kapitálu, ktorý zastupujú, pričom podiel, ktorý predstavuje najmenšiu časť, sa počíta ako jeden hlas.  Zlomkové podiely nebudú brané do úvahy. Podielnici sú oprávnení určiť zástupcu, ktorý ich bude zastupovať. Zástupca musí vlastniť písomnú a podpísanú plnú moc.

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 22. 03. 2018
Doplňujúce údaje pre akcionárov:

V súlade s článkom 14 stanov sú vlastníci podielov v listinnej alebo zaknihovanej podobe povinní najneskôr do 22. marca 2018 písomne informovať Predstavenstvo o svojom úmysle zúčastniť sa na Valnom zhromaždení spolu s uvedením počtu čiastkových podielov, ktorými sa plánujú zúčastniť hlasovania. Majiteľom zaknihovaných podielov bude umožnená účasť na Valnom zhromaždení iba po tom, ak splnili formality, stanovené v belgickom Obchodnom zákonníku.

Podielnici sú oprávnení poslať vopred otázky, ktoré by sa chceli opýtať na Valnom zhromaždení, na adresu vragenAVfondsen@kbc.be.

Prospekt, (prípadné) Kľúčové informácie pre investorov a najaktuálnejšie finančné správy budú k dispozícii na obchodných miestach inštitúcií poskytujúcich finančné služby alebo na stránke www.kbcam.be, okrem iného aj v anglickom a holandskom jazyku.