Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 60/2018
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 26.3.2018
  • Značka:
  • K019856
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Erika Polomová
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Váhovce 699, 925 62 Váhovce
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 06.10.1965
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Peter Ondreička
Sídlo správcu: Sladovnícka 13, 91701 Trnava
Kotakt na správcu : 033/2933333, ondreicka@akko.sk
Spisová značka správcovského spisu : 36OdK/70/2017 S1210
Spisová značka súdneho spisu : 36OdK/70/2017
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

JUDr. Peter Ondreička, správca konkurznej podstaty dlžníka: Erika Polomová, narodená 06.10.1965, trvale bytom Váhovce 699, 925 62 Váhovce, vyhlasuje 1. kolo verejného ponukového konania na predaj majetku dlžníka mimo dražby, a zároveň vyzýva záujemcov na predkladanie ponúk.

  1. Predmet predaja:

Majetok dlžníka zapísaný v súpise všeobecnej podstaty. Popis majetku dlžníka, ktorý je predmetom tejto ponuky, bol zverejnený v Obchodnom vestníku podľa nasledovného prehľadu:

  1. súpis všeobecnej podstaty zverejnený v OV č. 244/2017 dňa 22.12.2017 pod položkou K046891 (súpisová zložka majetku č. 5 až 71).

Predmet predaja nie je ocenený znaleckým posudkom v zmysle platných právnych predpisov, jeho hodnota je určená v súlade s ustanovením § 77 ods. 3 zákona o konkurze a reštrukturalizácii vlastným odhadom správcu konkurznej podstaty a je uvedená súpise konkurznej podstaty pri každej súpisovej zložke majetku.

  1. Kúpna cena, podmienky verejného ponukového konania:

V 1. kole verejného ponukového konania sa predaj vyššie uvedeného majetku uskutoční za najvyššiu cenovú ponuku, ktorá však nesmie byť nižšia ako súpisová hodnota majetku. Majetok dlžníka sa odpredáva ako celok/jeden súbor majetku.

Bližšie podrobnosti týkajúce sa ponúkaného majetku ako aj úplne znenie podmienok verejného ponukového konania si záujemca môže vyžiadať telefonicky u JUDr. Petra Ondreicku na tel.č.: 033/2933333, príp. mailom na adrese: ondreicka@akko.sk.

  1. Termín a miesto na predkladanie ponúk:

Ponuky na odkúpenie majetku sa predkladajú písomne, osobne alebo doporučenou zásielkou doručenou na adresu kancelárie správcu: JUDr. Peter Ondreička, Sladovnícka 13, 917 01 Trnava v zalepenej obálke viditeľne označenej nápisom „Konkurz – Erika Polomová - neotvárať“. Ponuka musí obsahovať:

  • Návrh kúpnej ceny so špecifikáciou predmetu kúpy, ktorý musí byť zhodný s jeho označením uvedeným v súpise všeobecnej podstaty.
  • Doklad o poukázaní 100% z ponúkanej kúpnej ceny na účet správcu č.: 2614470583/1100 (IBAN: SK82 1100 0000 0026 1447 0583) vedený v Tatra banke, a.s. v lehote na predkladanie ponúk,
  • Doklad preukazujúci totožnosť, ktorým u záujemcu – fyzickej osoby je neoverená fotokópia občianskeho preukazu alebo overená fotokópia živnostenského oprávnenia a u záujemcu – právnickej osoby je ním overená fotokópia výpisu z obchodného registra nie staršieho ako 30 (tridsať) dní v čase doručenia ponuky.
  • Písomné vyhlásenie, že záujemca súhlasí s podmienkami ponukového konania a prijíma ich podpísané oprávnenou osobou.
  • V prípade, že záujemcom bude zahraničný subjekt, musia byt' vyššie uvedené doklady súdno-znalecky preložené do slovenského jazyka (s výnimkou dokladov vyhotovených v českom jazyku).
  • V prípade zastúpenia záujemcu inou osobou na základe plnomocenstva, je nevyhnutné doložiť riadne overené plnomocenstvo.
  • Oznámenie bankového spojenia, pre prípad vrátenia ponúkanej kúpnej ceny.

Ponuky záujemcov musia byť správcovi doručené najneskôr do 10. dňa od zverejnenia tohto oznámenia v Obchodnom vestníku do 16.00 hod. Pre dodržanie lehoty doručenia záväznej ponuky je rozhodujúci moment doručenia ponuky do kancelárie správcu, nie dátum podania ponuky na pošte alebo u iného prepravcu zásielok. Záujemca je oprávnený do verejného ponukového konania predložiť len jednu ponuku, inak sa na žiadnu z jeho podaných ponúk neberie zreteľ. Riadne doručená ponuka je pre záujemcu záväzná až do ukončenia ponukového konania, a nemožno ju meniť ani vziať späť.

Ponuka musí obsahovať všetky náležitosti uvedené v podmienkach verejného ponukového konania.

  1. Termín a miesto otvárania obálok:

Predložené obálky s ponukami na odkúpenie majetku budú otvorené v kancelárii správcu na adrese: JUDr. Peter Ondreička, so sídlom kancelárie Sladovnícka 13, 917 01 Trnava dňa 06.04.2018 (piatok) o 11.00 hod., o čom správca vyhotoví zápisnicu.

  1. Lehota na vyhodnotenie ponúk:

Správca vykoná vyhodnotenie ponúk v lehote do 5 pracovných dní odo dňa termínu otvárania obálok a v tejto lehote zároveň oznámi záujemcom výsledok verejného ponukového konania. Neúspešným záujemcom budú zložené sumy vrátené do 5 pracovných dní odo dňa vyhodnotenia ponúk a v rovnakej lehote zároveň správca vyzve víťaza verejného ponukového konania na uzatvorenie kúpnej zmluvy.

  1. Iné skutočnosti:

V prípade, ak úspešný záujemca napriek predchádzajúcej výzve správcu neuzavrie kúpnu zmluvu včas podľa pokynu správcu, má správca voči takémuto záujemcovi nárok na zmluvnú pokutu vo výške 10% z ponúkanej kúpnej ceny. Zaslanie záväznej ponuky zo strany záujemcu správcovi, sa považuje za súhlas s podmienkou o zmluvnej pokute.

Správca si vyhradzuje právo v prípade nevyhovujúcich ponúk odmietnuť všetky ponuky a vyhodnotiť verejné ponukové konanie ako neúspešné.

 

V Trnave dňa 21.03. 2018, JUDr. Peter Ondreička, správca