Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 56/2018
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 20.3.2018
  • Značka:
  • K018587
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Hanko Jaroslav
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Ďurkov 156, 04419 Ďurkov
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 18.06.1972
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Erika Šimová
Sídlo správcu: Čajákova 5, 04001 Košice
Kotakt na správcu : erika.simova.ak@gmail.com, 0915 907 055
Spisová značka správcovského spisu : 30K/22/2016 S1329
Spisová značka súdneho spisu : 30K/22/2016
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

JUDr.Erika Šimová, správca úpadcu , veci Jaroslav Hanko, nar. 18.06.1972, Ďurkov 156, 044 19 Ruskov - sp.zn 30K/22/2016, v súlade so záväzným pokynom zástupcu veriteľov , ako príslušného orgánu ohľadne speňažovania majetku úpadcu podliehajúceho konkurzu tvoriaceho všeobecnú  podstatu  zo dňa 15.02.2018  a  ust. § 92 ods. 1 písm.d) zákona č. 7/2005 Z.z. v platnom znení  , ponúka  v 2.kole na predaj majetok úpadcu podliehajúci konkurzu tvoriaci všeobecnú podstatu  (súpis majetku uverejnený v Obchodnom vestníku 13/2018 dňa 18.01.2018) a to:

 

Súpisová zložka č.1 opis: osobné motorové  vozidlo Škoda Octavia kombi 1U

Rok výroby: 2003

Stav  tachometra: 202600 km

Stav opotrebovanosti: opotrebované

Farba: modrá metalíza tmavá

Vlastníctvo úpadcu: 1/1

Súpisová hodnota: 2000 EUR

 

Speňažovanie majetku sa uskutoční za nasledovných podmienok :

1.     Návrh písomnej ponuky kúpnej ceny musí spĺňať nasledovné podmienky:

·         musí byť vyhotovená v slovenskom jazyku,

·         musí obsahovať presné označenie záujemcu o kúpu – preukázanie jeho totožnosti, resp. právnej subjektivity (meno, priezvisko, dátum narodenia, bydlisko, podpis fyzickej osoby, resp. obchodné meno, sídlo, IČO, originál výpisu zo živnostenského alebo obchodného registra nie staršieho ako 3 mesiace, podpis štatutárneho (nych) zástupcu (cov) právnickej osoby,

·         musí obsahovať návrh kúpnej ceny v eurách,

·         musí byť doručená osobne alebo zaslaná poštou na adresu kancelárie správcu JUDr.Erika Šimová, správca, Čajakova 5, 040 01 Košice v zalepenej obálke s označením „ponukové konanie Jaroslav Hanko –- NEOTVÁRAŤ“ v lehote v lehote 10 dní odo dňa zverejnenia ponuky v Obchodnom vestníku, 

·         musí obsahovať Doklad o zaplatení zálohy na kúpnu cenu (v poznámke platby uviesť – ponukové konanie Jaroslav Hanko a názov kupujúceho),

.          čestné vyhlásenie, že záujemca nemá záväzky voči dlžníkovi a čestné vyhlásenie, že záujemca súhlasí so všetkými podmienkami tohto ponukového konania,

.         v prípade fyzickej osoby nepodnikateľa súhlas so spracovaním osobných údajov na účely tohto ponukového konania,

.       číslo bankového účtu, na ktorý ma byť záloha vrátená v prípade neúspešnej ponuky

2.  Záujemcovia sú povinní vopred zaplatiť zálohu na kúpnu cenu, a to vo výške 100% z ponúkanej kúpnej ceny. Záloha bude pripísaná v prospech bankového účtu konkurzu č. SK15 0900 0000 0001 0124 3386 najneskôr do 12:00 hod dňa, v ktorom končí lehota na predkladanie ponúk. Doklad o zaplatení uvedenej zálohy bude súčasťou ponuky záujemcu. Záujemcovi, ktorého ponuka bude označená ako víťazná, sa uhradená záloha započíta na kúpnu cenu v prípade podpisu kúpnej zmluvy. V prípade odmietnutia podpisu kúpnej zmluvy z dôvodov na strane záujemcu,  uhradená záloha prepadne v prospech všeobecnej podstaty úpadcu. Ostatným neúspešným záujemcom bude záloha vrátená.

Motorové vozidlo sa predáva v stave v akom sa nachádza, t.j. v akom stojí a leží. Správca nezodpovedá za jeho vady spôsobené užívaním, opotrebovaním ani za jeho funkčnosť, prípadne funkčnosť niektorých jeho častí. Úspešný záujemca je povinný v lehote do 3 pracovných dní od uzatvorenia kúpnej zmluvy zabezpečiť prepis motorového vozidla na príslušnom dopravnom inšpektoráte a zároveň na vlastné náklady zabezpečiť odvoz motorového vozidla z miesta jeho uskladnenia nachádzajúceho sa v Košiciach. Podrobnosti o predávanom majetku úpadcu môžu záujemcovia získať po dohode so správcom. Záujemca svoj záujem  predloží správcovi emailom na adresu: erika.simova.ak@gmail.com.

Všetky náklady spojené s prepisom ( odhlásením a prihlásením) vozidla hradí kupujúci.

3. Otváranie obálok sa uskutoční v lehote 3 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk. O otváraní obálok správca vyhotoví zápisnicu.

4.     V  lehote do siedmich pracovných dní odo dňa doručenia oznámenia zo strany zástupcu veriteľov  o prijatí ponuky správca uzatvorí s úspešným záujemcom kúpnu zmluvu. 

 5.     Za najvýhodnejšiu ponuku sa bude považovať  ponuka s najvyššou navrhovanou kúpnou cenou.  V prípade, ak dôjde k stretu ponúk podaním rovnakých najvyšších podaní dvoch alebo viacerých záujemcov, prednosť bude mať tá ponuka, ktorá bola správcovi doručená ako prvá.

6.  Správca je oprávnený po predchádzajúcom súhlase zástupcu veriteľov  odmietnuť z dôvodu neprimeranosti všetky predložené ponuky.

7. Toto ponukové konanie sa nepovažuje za verejnú obchodnú súťaž v zmysle § 281 a nasl. Obchodného zákonníka ani za verejný návrh na uzavretie zmluvy v zmysle § 276 a nasl. Obchodného zákonníka.

JUDr.Erika Šimová, správca