Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 55/2018
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 19.3.2018
  • Značka:
  • X002657
Dražobná spoločnosť, a. s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 101/2018
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Dražobná spoločnosť, a. s.
II. Sídlo/bydlisko Zelinárska682108 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Zelinárska
b) Orientačné/súpisné číslo 6
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82108
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 3070/B
IV. IČO/ dátum narodenia 35849703
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko UniCredit Bank Slovakia a. s.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Šancová
b) Orientačné/súpisné číslo 1/A
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 81333
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 00681709
C. Miesto konania dražby Notársky úrad JUDr. Martina Mižíková, Námestie osloboditeľov20, 040 01 Košice
D. Dátum konania dražby 30. 04. 2018
E. Čas konania dražby 10:20
F. Kolo dražby 1. kolo
G. Predmet dražby

Predmetom dražby sú nehnuteľnosti evidované Okresným úradom Trebišov, katastrálny odbor na liste vlastníctva č. 4452, okres Trebišov, obec Sečovce, katastrálne územie Sečovce a to:

 

Pozemky- parcely registra „C“:

parc. č. 1328/1 o výmere 2602 m2, druh pozemku: Zastavané plochy a nádvoria

parc. č. 1329/1 o výmere 693 m2, druh pozemku: Zastavané plochy a nádvoria

parc. č. 1329/2 o výmere 149 m2, druh pozemku: Zastavané plochy a nádvoria

 

Stavby:

súpisné č. 438, na parc. č. 1329/1, druh stavby: Rodinný dom, popis stavby: Garáže

súpisné č.438 na parc. č. 1329/2, druh stavby: Budova ubytovacieho zariadenia, popis stavby: Administratívna budova

 

Príslušenstvo, ktoré sa nezapisuje alebo nie je zapísané na liste vlastníctva ako napr.: oplotenie zo strany východnej od ul. Blatnej, oplotenie zo strany južnej od ul. M.R. Štefánika, studňa na parcele č. 1328/1, prípojka vody, prípojka kanalizácie, plynovodná prípojka, spevnená plocha, vonkajšie schody 1, vonkajšie schody 2...

 

Predmet dražby sa draží tak ako „stojí a leží.“

Predmet dražby sa draží v spoluvlastníckom podiele 1/1.

H. Opis predmetu dražby

Administratívna budova súp. č. 438 osadená na parcele KN č. 1329/2 v k. ú. Sečovce. Administratívna budova je samostatne stojací objekt situovaný po ľavej (južnej) strane vjazdu do areálu firmy. Jedná sa o dvojpodlažný objekt s jedným nadzemným a jedným podzemným podlažím. Budova bola vybudovaná klasickou formou výstavby - murovaná, podľa potvrdenia MsÚ Sečovce do užívania uvedená v roku 1969. Budova je napojená na vnútro-areálové siete - vodovod, kanalizácia, el.sieť a zemný plyn. Budova v čase obhliadky nie je užívaná, je odpojená od inž. sietí, v čase plnej prevádzky bola využívaná ako budova pre riadenie a správu firmy ROVEX, spol. s r.o. Sečovce. Zastavaná plocha administratívnej budovy 149,03 m2. Základové pásy z monolitického betónu, zvislé konštrukcie sú prevedené v tradičnej forme výstavby - obvodové murivo murované z pórobetónových tvárnic v kombinácii s tehlou v skladobnej hrúbke 30 cm, obvodové murivo je zateplené polystyrénom hrúbky 100 mm, deliace priečky sú prevedené z tehál. Strop sú nad suterénom je prevedený z prefabrikovaných panelov, strop nad prízemím je drevený trámový s podhľadom zo sadrokartónu. Strecha je sedlová zo zváraných oceľových nosníkov, strešná krytina je prevedená z oceľ. pozinkovaného plechu. Fasádne omietky: hladká silikátová stierka na zateplení polystyrénom, pôvodná vonkajšia omietka bola vápenná hladká. Vnútorné omietky sú vápenné štukové, vnútorné obklady keramické sú prevedené v soc. zariadení. Soc. hygienické zariadenia sú vybavené splachovacími záchodmi kombi, pisoármi a ker. umývadlami. Klampiarske konštrukcie okien a strechy sú prevedené z oceľ. pozinkovaného plechu. Vonkajšie dvere oceľ. hliníkové, vnútorné dvere sú hladké plné v oceľ. zárubni, okná sú drevené zdvojené vyklápacie, podlahy prízemí sú prevedené z keramickej dlažby a PVC, v suteréne cem. poter. Vykurovanie je ústredné teplovodné, kotol na zemný plyn zn. Modratherm je umiestnený v suteréne, radiátory oceľové panelové. Rozvody vody: zásobovanie úžitkovou vodou je zabezpečené vod. prípojkou z pozink. rúr z vlastnej studne, vnútorné rozvody studenej a teplej vody je prevedené oceľ. pozink. rúrkami. Vnútorná kanalizácia je prevedená zvislým a ležatým plastovým potrubím, prípojka do verejnej kanalizácie. Ohrev teplej vody je zabezpečený el. zásobníkom TÚV na ELI, ktorý je umiestnený v šatni. Rozvody elektroinštalácie: v 1.pp s poistkovými automatmi, objekt nie je zabezpečený bleskozvodom. Budova v užívaní od roku 1969, stavebno-technický stav budovy a údržba sú primerané veku. Budova bola zvnútra kompletne zrekonštruovaná. Vzhľadom na stavebno-technický stav, použité stavebné materiály zo zohľadnením charakteru prevádzky základnú životnosť predpokladám 100 rokov.

 

Garáže čs. 438 osadené na parcele KN č. 1329/1 v k.ú. Sečovce. Garáže sú riešené ako samostatne stojací objekt situovaný po pravej (severnej) strane vjazdu do areálu firmy. Jedná sa o jednopodlažný prízemný objekt, vybudovaný klasickou formou výstavby - murovaný, podľa potvrdenia MsÚ Sečovce do užívania uvedený v roku 1969. V čase obhliadky je užívaná iba časť garáží, je odpojená od inž. sietí, v čase plnej prevádzky boli priestory využívané ako garáže a sklady. Zastavaná plocha garáží  696,76 m2.

 

Základové pásy z monolitického betónu, zvislé konštrukcie sú prevedené v tradičnej forme výstavby - murivo murované z pórobetónových tvárnic v kombinácii s tehlou v skladobnej hrúbke 30 cm, deliace priečky sú prevedené z tehál hrúbky 15 cm. Stropy: na spodnej strane väzníkov sú zavesené heraklitové dosky omietnuté vápennou hladkou omietkou, strop nie je zateplený. Strešná konštrukcia: je zrealizovaná sedlová z drevených zbíjaných väzníkov, strešná krytina je prevedená z AZC vlnitých dosák. Fasádne omietky: omietky zo severnej strany sú vápenno-cementové zdrsnené (boli prevedené ako nové omietky), z južnej strany omietka vápenná zdrsnená. Vnútorné omietky sú vápenné hladké, vnútorné obklady keramické nie sú. Klampiarske konštrukcie: všetky klampiarske konštrukcie strechy sú prevedené z pozinkovaného plechu. Dvere drevené rámové, oceľové s plechovou výplňou a typové hladké plné na báze dreva v oceľ. zárubniach. Vráta sú oceľové otváravé s plechovou výplňou, natreté krycím náterom. Výplne okenných otvorov sú vyplnené sklobetónovými tvárnicami, drevenými zdvojenými a oceľovými jednoduchými oknami, prevládajú sklobetónové tvárnice. Podlahy v garážach a skladoch sú prevedené z betón. poteru, ktorý je dosť poškodený. Vykurovanie je ústredné teplovodné, kotol na zemný plyn zn. Modratherm je umiestnený suteréne, radiátory oceľové panelové. Rozvody vody: zásobovanie úžitkovou vodou je zabezpečené prípojkou z pozink. rúr z vlastnej studne, vnútorné rozvody studenej a teplej vody je prevedené ceľ. pozink. rúrkami. Vnútorná kanalizácia je prevedená zvislým a ležatým plastovým potrubím, prípojka do verejnej kanalizácie. Rozvody elektroinštalácie: s poistkovými automatmi, rozvody vedené v lištách nad omietkou, objekt nie je zabezpečený bleskozvodom. Rozvody vody : nie sú. Kanalizácia : nie je. Garáže v užívaní od roku 1969, stavebno-technický stav budovy a údržba: sú primerané veku, na budove je prevádzaná iba údržba odstraňujúca havarijný stav. Životnosť predpokladám 70 rokov.

 

Oplotenie areálu zo strany východnej v smere od ul. Blatnej je prevedené z oceľ. tyčoviny v rámoch osadených medzi oceľ. stĺpiky na betónovej podmurovke. Výška plotu 137 cm, výška pohľadovej plochy 110 cm. Plot v užívaní od roku 1969, základnú životnosť 50 rokov.

 

Oplotenie areálu zo strany južnej v smere od ul. M.R. Štefánika je prevedené z profilovaného trapézového plechu VSŢ plechu na kovových zvlakoch a kovových stĺpoch s betónovým prahom medzi stĺpikmi. Výška plotu 215 cm. Plot v užívaní od roku 1975. Životnosť 50 rokov.

 

Vrtaná studňa bez ručného čerpadla, osadená za adm.budovou na parcele č. 1328/1, v užívaní od roku 1969. Steny studne vystužené prefabrikovanými betónovými skružami DN 800 mm.

 

Prípojka vody z PE rúr napojená na vlastnú studňu, vedená západne za adm. budovou po parcele č. 1328/1. Prípojka v užívaní od roku 1999.  Základná životnosť 40 rokov.

 

Prípojka kanalizácie vedie od administratívnej budovy z rúr kameninových, zaústená do areálovej kanalizácie. Prípojka v užívaní od roku 1975. Základná životnosť 50 rokov.

 

Vnútroareálová kanalizácia vedená pozdĺž garáží v strede dvora po parcele č. 1328/1 z rúr betónových a zaústená do verejnej kanalizácie. Kanalizácia v užívaní od roku 1975. Základná životnosť 50 rokov.

 

Plynovodná prípojka vedie do adm. budovy a garáží, je prevedená z asfaltojutovaných rúr, je vedená v predzáhradke východne pred adm. budovou po parcele č. 1328/1. Prípojka v užívaní od roku 1984.  Základná životnosť 40 rokov.

 

Spevnená plocha dvora v areáli firmy s povrchom asfaltobetónu. Spevnená plocha v užívaní od roku 1985, vzhľadom na stavebno-technický stav je základná životnosť stanovená na 30 rokov.

 

Vonkajšie schody 1 pred vlastným vstupom do adm. budovy s povrchovou úpravou z betónovej mazaniny. Schody v užívaní od roku 1969. Základná životnosť 50 rokov.

 

Vonkajšie schody 2 pred vstupom do WC zamestnancov a šatní adm.budovy s povrchovou úpravou z betónovej mazaniny. Schody v užívaní od roku 1969. Základná životnosť 50 rokov.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Všetky nasledujúce záložné práva v prípade úspešnej dražby zanikajú v zmysle § 151ma a § 151md zákona č. 40/64 Zb. (Občiansky zákonník) a vydražiteľ nadobúda predmet dražby bez zaťaženia záložnými právami:

Pod V 1578/11 zmluva o zriadení záložného práva v prospech: UniCreditBank Slovakia a. s., 813 33 Bratislava, Šancová 1/A, IČO: 00 681709 k nehnuteľnostiam - stavby:
- súp. č. 438 - garáže na parcele č. 1329/1
- súp. č. 438 - administratívna budova na parcele č. 1329/2 a pozemky - parcely č: 1328/1, 1329/1, 1329/2 v podiele 1/1. - 603/11

Pod V 1468/12 zmluva o zriadení záložného práva v prospech: UniCreditBank Slovakia a. s., 813 33 Bratislava, Šancová 1/A, IČO: 00 681709 k nehnuteľnostiam - stavby:
- súp. č. 438 - garáže na parcele č. 1329/1
- súp. č. 438 - administratívna budova na parcele č. 1329/2 a pozemky - parcely č: 1328/1, 1329/1, 1329/2 v podiele 1/1 - 545/12

Daňový úrad Košice, pobočka Trebišov, Jána Husa 1925/15, 075 36 Trebišov. Rozhodnutie o zriadení záložného práva zo dňa 11.12.2013, číslo: 9800503/5/5399580/2013/Šol zo dňa 4.12.2013 na nehnuteľnosti: stavba garáže súp.č.438 na parc.č.1329/1 a pozemok parc.č.1329/1, pod B-1 v podiele 1/1. Zakazuje sa daňovému dlžníkovi nakladať s predmetom záložného práva bez predchádzajúceho súhlasu správcu dane. Z 3544/13 - 927/13

Daňový úrad Košice, pobočka Trebišov, Jána Husa 1925/15, 075 36 Trebišov - Oznámenie o nadobudnutí právoplatnosti rozhodnutia o zriadení záložného práva číslo: 9800503/5/5399580/2013/Šol zo dňa 4.12.2013 nadobudlo právoplatnosť dňa 27.12.2013, č.9800503/5/5317/2014/Š, Z 73/14 - 80/14

Daňový úrad Košice, pobočka Trebišov, Jána Husa 1925/15, 075 01 Trebišov - Rozhodnutie o zriadení záložného práva č. 9800503/5/3273943/2014/Šol zo dňa 04.07.2014 k nehnuteľnosti: pozemok s parc.č. 1329/1.

Zákaz daňovému dĺžnikovi nakladať s predmetom záložného práva. Z 2099/14 - 545/14 Daňový úrad Košice, pobočka Trebišov, Jána Husa 1925/15, 075 01 Trebišov - Rozhodnutie o zriadení záložného práva č. 9800503/5/3273902/2014/Šol zo dňa 04.07.2014 k nehnuteľnostiam: pozemky s parc.č. 1326/3,1327/2,1328/1,1329/1,1329/2, a stavby - garáže s.č. 438 na parc.č.1329/1, administratívna budova s.č. 438 na parc.č. 1329/2 . Zákaz daňovému dĺžnikovi nakladať s predmetom záložného práva. Z 2100/14 - 546/14

Z-3040/14-Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti č.Ex 59/2014-14, od exekútorský úrad Trebišov, súdny exekútor JUDr. Mária Popiková v prospech Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s., 042 48 Košice, Komenského 50, IČO: 36570460 na stavby - garáže s.č. 438 na parc.č.1329/1, administratívna budova s.č. 438 na parc.č. 1329/2 a pozemky registra C-KN parc.č.1326/3, 1327/2, 1328/1, 1329/1, 1329/2 v celosti, zo dňa 23.10.2014. - 847/14

Z - 2453/2015 - Rozhodnutie: Zriadenie záložného práva č.20713082/2015, od Daňového úradu Košice, Rozvojová 2, 041 90 Košice k nehnuteľnostiam: stavby - garáže s.č. 438 na parc.č.1329/1, administratívna budova s.č. 438 na parc.č. 1329/2 a pozemky registra C-KN parc.č.1326/3, 1327/2, 1328/1, 1329/1, 1329/2 v celosti. Počas trvania záložného práva sa zakazuje daňovému dlžníkovi nakladať s predmetom záložného práva bez predchádzajúceho súhlasu správcu dane. Zo dňa 21.08.2015 - 782/15

Z - 2820/15 - Oznámenie o nadobudnutí právoplatnosti č. 20861559/2015 zo dňa 21.9.2015 - Rozhodnutie o zriadení záložného práva č.20713082/2015, od Daňového úradu Košice, Rozvojová 2, 041 90 Košice nadobudlo právoplatnosť dňa 21.09.2015 - 782/15

Z 1634/2016. - Rozhodnutie: Zriadenie záložného práva č. 103182751/2016. Daňový úradu Košice, Rozvojová 2, 041 90 Košice k nehnuteľnostiam: stavby - garáže s.č. 438 na parc.č.1329/1, administratívna budova s.č. 438 na parc.č. 1329/2 a pozemky registra C-KN parc.č.1326/3, 1327/2, 1328/1, 1329/1, 1329/2 v celosti. Počas trvania záložného práva sa zakazuje daňovému dlžníkovi nakladať s predmetom záložného práva bez predchádzajúceho súhlasu správcu dane. Zo dňa 19.05.2016. Vykonateľné 25.05.2016 - č.z. 498/16

Z - 1804/16 - Oznámenie o nadobudnutí právoplatnosti č. 103314163/2016 zo dňa 09.06.2016 - Rozhodnutie o zriadení záložného práva č. 103182751/2016 zo dňa 19.05.2016, od Daňového úradu Košice, Rozvojová 2, 041 90 Košice nadobudlo právoplatnosť dňa 09.06.2016 - 705/16
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Hodnota predmetu dražby bola zistená podľa Znaleckého posudku č. 2/2018 zo dňa 11.01.2018, ktorý vypracovala znalkyňa Ing.arch. Ján Kimák, znalec v odbore Stavebníctvo, odvetvie Odhad hodnoty nehnuteľností, zapísaný v zozname znalcov, tlmočníkov a prekladateľov vedenom Ministerstvom spravodlivosti Slovenskej republiky pod evidenčným číslom: 911560.
95.200,- EUR
K. Najnižšie podanie 95.200,- EUR
L. Minimálne prihodenie 1.000,- EUR
M. Dražobná zábezpeka a) výška 20.000,- EUR
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky . Bezhotovostný prevod alebo vklad na účet dražobníka č. SK7111110000006619894009, vedený v UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia a.s., pobočka zahraničnej banky s variabilným symbolom 1012018.
2. V hotovosti do pokladne dražobníka v sídle dražobníka alebo v mieste konania dražby
3. Banková záruka.
4. Notárska úschova.
Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť platobnou kartou ani šekom.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky 1. Originál príkazu na úhradu peňažných prostriedkov vo výške dražobnej zábezpeky. Účastník bude pripustený k dražbe, ak do otvorenia dražby bude dražobná zábezpeka pripísaná na účet dražobníka, 2. Hotovosť vo výške dražobnej zábezpeky, 3. Originál alebo overená kópia preukazujúca vystavenie bankovej záruky. 4. Originál alebo overenú kópiu dokladu preukazujúceho notársku úschovu.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky Do otvorenia dražby.
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Bez zbytočného odkladu po skončení dražby bezhotovostným prevodom na účet účastníka dražby.
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
Vydražiteľ je povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením v hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet dražobníka č. SK7111110000006619894009, vedený v UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia a.s., pobočka zahraničnej banky s variabilným symbolom 1012018, a to do 15 dní odo dňa skončenia dražby v prípade že suma dosiahnutá vydražením presiahne 6.640 eur v opačnom prípade hneď po ukončení dražby.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) 1. termín – 03.04.2018, 09:00 hod. 2. termín – 24.04.2018, 09:00 hod.
Miesto obhliadky Na adrese nehnuteľnosti.
Organizačné opatrenia Záujemcovia o obhliadku sa ohlásia aspoň jeden deň pred konaním obhliadky na tel. č.: 02/5949 0126, Po- Pi, 8:00- 16:00 hod. V zmysle § 12 ods. 2 a § 13 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách je vlastník predmetu dražby, držiteľ alebo nájomca povinný umožniť riadnu obhliadku predmetu dražby v stanovených termínoch.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Ak uhradil vydražiteľ cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote, prechádza na neho vlastnícke právo alebo iné právo k predmetu dražby udelením príklepu; to neplatí, ak je vydražiteľom osoba, ktorá je povinná zapísať sa do registra partnerov verejného sektora podľa osobitného predpisu, ak v čase príklepu nie je zapísaná v tomto registri. Dražobník vydá bez zbytočného odkladu po nadobudnutí vlastníckeho alebo iného práva vydražiteľovi potvrdenie o vydražení predmetu dražby a v prípadoch, v ktorých sa o priebehu dražby spisuje notárska zápisnica vydá dražobník vydražiteľovi dve vyhotovenia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice.
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
1. Po nadobudnutí vlastníckeho práva alebo iného práva k predmetu dražby odovzdá dražobník bez zbytočného odkladu vydražiteľovi predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby a vydražiteľ prevzatie predmetu dražby písomne potvrdí.
2. Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, predchádzajúci vlastník je povinný odovzdať predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. Dražobník je povinný na mieste spísať zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby. Zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby podpíše predchádzajúci vlastník predmetu dražby, vydražiteľ a dražobník. Jedno vyhotovenie zápisnice dostane predchádzajúci vlastník a dve vyhotovenia dostane vydražiteľ. Ak niektorá osoba odmietne zápisnicu podpísať alebo ju prevziať, táto skutočnosť sa vyznačí v zápisnici a zápisnica sa považuje za odovzdanú aj tejto osobe.
3. Všetky náklady spojené s odovzdaním a prevzatím predmetu dražby nesie vydražiteľ. Táto povinnosť sa nevzťahuje na náklady, ktoré by ináč nevznikli, ak ich svojou vinou spôsobil predchádzajúci vlastník, majiteľ alebo dražobník alebo ak im tieto náklady vznikli náhodou, ktorá ich postihla.
4. Osoba povinná vydať predmet dražby zodpovedá vydražiteľovi za škodu spôsobenú omeškaním s odovzdaním predmetu dražby.
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Martina
c) priezvisko Mižiková
d) sídlo Námestie osloboditeľov 20, 040 01 Košice