Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 53/2018
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 15.3.2018
  • Značka:
  • X002561
Centrum Finančnej Konsolidácie s.r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo Zn. 02/2018
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Centrum Finančnej Konsolidácie s.r.o.
II. Sídlo/bydlisko 29. augusta36A81109 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva 29. augusta
b) Orientačné/súpisné číslo 36A
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 81109
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sro , vložka číslo: 100479/B
IV. IČO/ dátum narodenia 47910402
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Notársky úrad JUDr. Tomáš Trella, Panenská 24, 811 03 Bratislava
D. Dátum konania dražby 12. 03. 2018
E. Čas konania dražby 09:00 hod.
F. Kolo dražby 1.kolo dražby
G. Predmet dražby

Súbor č. 1:

  • nehnuteľnosti zapísané na liste vlastníctva č. 1302, okres: Púchov, obec: Beluša, katastrálne územie: Beluša, a to

 

Pozemky parcely registra "C":

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera parcely - m2

1349

Zastavané plochy a nádvoria

261

1350

Záhrady

648

1351

Zastavané plochy a nádvoria

498

 

Stavby:

Súpisné číslo

Popis stavby/Druh stavby

575 na parcele č. 1351

Rodinný dom/rodinný dom

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

 

Príslušenstvo, ktoré sa nezapisuje na LV: stodola, plot uličný, plot predzáhradky, a pod.

 

Súbor č. 2:

    • nehnuteľnosti zapísané na liste vlastníctva č. 1302, okres: Púchov, obec: Beluša, katastrálne územie: Beluša, a to

 

Pozemky parcely registra "C":

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera parcely - m2

1352

Zastavané plochy a nádvoria

350

1353

Záhrady

441

 

Stavby:

Súpisné číslo

Popis stavby/Druh stavby

576 na parcele č. 1352

Rodinný dom/rodinný dom

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

 

Príslušenstvo, ktoré sa nezapisuje na LV: plot uličný, plot predzáhradky, altánok, prípojka NN, suché WC, pivnica na ovocie a zeleninu, šachta, a pod.

 

Predmet dražby sa draží tak ako ,, stojí a leží“.
 

H. Opis predmetu dražby

Súbor č.1:

 

Rodinný dom súp.č. 575, na ul. Kpt. Nálepku č. 134 v obci Beluša, k.ú. Beluša, okr. Púchov, v Trenčianskom samosprávnom kraji je osadený na rovinatom pozemku parc.č. 1351 ako samostatne stojaci rodinný dom. Dom je nepodpivničený, s jedným nadzemným podlažím. Vybudovaný bol v roku 1910. Rodinný dom je situovaný v blízkosti centrálnej časti obce, v zástavbe rodinných domov podobného, v prevažnej miere novšieho prevedenia, v blízkosti obecnej spevnenej komunikácie prechádzajúcej obcou Beluša. V danej časti obce je možnosť napojenia sa na prípojku NN, kaalizáciu, obecný vodovod a na prípojku plynu. Rodinný dom v čase znaleckej obhliadky  nebol vlastníkmi obývaný. Dom nemá už viacej rokov vykonávanú údržbu. V dome boli prevedené iba rozvody elektroinštalácie. Dom je bez vzdušnej prípojky NN (má iba samostatný nástrešník). Dom vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu pri zámere zachovania stavby domu.

Dispozičné riešenie:

Rodinný dom je jednopodlažný, nepodpivničený, bez obytného podkrovia, pôdorysne do tvaru obdĺžnika. Dispozičné riešenie podlažia zodpovedá nákresom priloženým v prílohách znaleckého posudku. Rodinný dom je jednobytový, s jednou obývacou miestnosťou, kuchyňou, komorou (prístupnou z dvora). Sociálne zariadenie (kúpeľňa a WC) nie je v RD vybudované. K rodinnému domu je pripojená hospodárska časť, kde sa nachádza maštaľ.

Konštrukčné prevedenie:

Osadenie do terénu v priemernej hĺbke do 0,80 m bez zvislej izolácie. Základy sú prevedené z nespevneného kameňa bez prevedenej izolácie. Obvodové murivo nadzemného podlažia je vymurované z pálenej tehly do hrúbky 53 cm, v hospodárskej časti je obvodové murivo z kameňa. Deliace priečky v rodinnom dome sú murované tehlové, hrúbky 20 – 30 cm. Vnútorné omietky sú vápenné hladké. Strop je drevený trámový, v kuchyni s rovným podhľadom, v izbe, komore a v hospodárskej časti sú viditeľné drevené trámy. Krov v rodinnom dome je valbový, strešná krytina je prevedená z pozinkovaného plechu. Dom je bez klampiarskych konštrukcií. Fasádne omietky na čelnej strane RD vápenno-cementové hladké, s farebnou úpravou, ostatné časti obvodových múrov sú bez fasádnych úprav (viditeľný stavebný materiál – tehla a kameň). Výplne okenných otvorov tvoria drevené kastlové okná, výplne dverných otvorov tvoria drevené dvere plné, osadené v drevených zárubniach. Vchodové dvere sú drevené dvojité plné. Podlahy v RD sú prevažne z betónovej mazaniny resp. paluboviek. Elektroinštalácia v RD je svetelná. Rozvody inžinierskych sietí okrem elektriny nie sú žiadne, elektrina v čase obhliadky bola odpojená z verejnej siete. Celkový technický stav rodinného domu možno považovať za havarijný, obvodové steny preukazujú veľkú časť zavĺhania, podlahy v dome sú poškodené, krov strechy a drevené stropy sú rovnako v havarijnom stave.

Dispozičné vybavenie:

  • kuchyňa – bez kuchynskej linky, kuchynský sporák na tuhé palivo, podlaha je betónový poter prekrytý PVC krytinou
  • izba – podlaha z paluboviek, strop viditeľné drevené trámy
  • komora – strop drevený trámový, podlaha betónový poter

 

Stodola na pozemku č. 1349 bola postavené v roku 1965. Stodola nie je zakreslená v mapových podkladoch katastra – katastrálnej mape. Nie je ani zapísaná na v KN na LV. Jedná sa o samostatne stojacu stavbu  drevenej konštrukcie s valbovou resp. sedlovou strechou so strešnou krytinou z pozinkovaného plechu. V objekte nie sú žiadne rozvody médií. Objekt je v zlom technickom stave.

 

Rodinný dom súp.č. 575 spolu s posudzovanými pozemkami je situovaný na ul.kpt. Nálepku v intraviláne obce Beluša, okr. Púchov. Obec Beluša sa nachádza juhovýchodne od okresného mesta Púchov. V obci sa nachádza základné občianska a technická vybavenosť: predajňa potravinárskeho tovaru, pohostinské odbytové stredisko, predajňa nepotravinárskeho charakteru, predajňa pohonných látok, zariadenie pre údržbu a opravu motorových vozidiel, predajňa súčiastok a príslušenstva pre motorové vozidlá, hotel, turistická ubytovňa, komerčná banka, komerčná poisťovňa, bankomat, telocvičňa a pod. Dopravná infraštruktúra v okolí RD je veľmi dobrá – dopravné napojenie na blízku hlavnú komunikáciu – ul. Andreja Sládkoviča. Prístup k objektu je po spevnenej komunikácii s asfaltovým kobercom – ulice kpt. Nálepku. Inžinierske siete v danej lokalite sú v rozsahu: voda, elektrina, plyn, slaboprúd. Cesta autom do centra okresného mesta Púchov je 7,3 km a trvá 9 minút, do krajského mesta Trenčín je vzdialenosť 39,2 km a cesta autom trvá 25 minút.

 

Súbor č.2:

 

Rodinný dom súp.č. 576, na ul. Kpt. Nálepku č. 135 v obci Beluša, k.ú. Beluša, okr. Púchov, v Trenčianskom samosprávnom kraji je osadený na rovinatom pozemku parc.č. 1352 ako samostatne stojaci rodinný dom. Dom je nepodpivničený, s jedným nadzemným podlažím. Vybudovaný bol v roku 1910. Rodinný dom je situovaný v blízkosti centrálnej časti obce, v zástavbe rodinných domov podobného, v prevažnej miere novšieho prevedenia, v blízkosti obecnej spevnenej komunikácie prechádzajúcej obcou Beluša. V danej časti obce je možnosť napojenia na prípojku NN, kanalizáciu, obecný vodovod a na prípojku plynu. Rodinný dom v čase znaleckej obhliadky  nebol vlastníkmi obývaný. Dom nemá už viacej rokov vykonávanú údržbu. V dome boli prevedené iba rozvody elektroinštalácie (svetelnej a motorickej) a vody. Dom má vzdušnú prípojku NN  (na nástrešník). Dom vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu pri zámere zachovania stavby domu. V roku 2006 boli na dome menené ističe a elektromer v ERS.

Dispozičné riešenie:

Rodinný dom je jednopodlažný, nepodpivničený, bez obytného podkrovia, pôdorysne tvaru obdĺžnika. Dispozičné riešenie podlažia zodpovedá nákresom priloženým v prílohách znaleckého posudku. Rodinný dom je jednobytový, s dvomi obývacími miestnosťami, kuchyňou. Sociálne zariadenie (kúpeľňa a WC) nie je v RD vybudované. Na obytnú časť nadväzuje hospodárska časť, v ktorej sa nachádza maštaľ.

Konštrukčné prevedenie:

Osadenie do terénu v priemernej hĺbke do 0,80 m bez zvislej izolácie. Základy sú prevedené z nespevneného kameňa bez prevedenej izolácie. Obvodové murivo nadzemného podlažia je vymurované z pálenej tehly do hrúbky 50 cm. Deliace priečky v rodinnom dome sú murované tehlové, hrúbky 20 – 30 cm. Vnútorné omietky sú vápenné hladké. Strop je drevený trámový s rovným podhľadom - prevažuje. Krov v rodinnom dome je sedlový ( v časti domu kde je maštaľ, je krov spadnutý), strešná krytina je prevedená z eternitových šablón uložených na latách. Dom je bez klampiarskych konštrukcií. Fasádne omietky sú vápenno-cementové zdrsnené. Výplne okenných otvorov tvoria drevené kastlové okná – v menšej miere drevené zdvojené, výplne dverných otvorov tvoria drevené dvere plné, osadené v drevených zárubniach. Vchodové dvere sú drevené dvojité plné. Podlahy v RD sú prevažne z betónovej mazaniny resp. z paluboviek. Rozvody ostatných inžinierskych sietí neboli pri obhliadke identifikované,  elektrina v čase obhliadky bola odpojená z verejnej siete a rovnako aj voda. Celkový technický stav rodinného domu možno považovať za havarijný, obvodové steny preukazujú veľkú časť zavĺhania, podlahy v dome sú poškodené, krov strechy v zadnej časti domu je spadnutý, drevený strop v maštali je v havarijnom stave.  Nadpodlahové murivo zavĺha na viacerých miestach domu. 

Dispozičné vybavenie:

  • kuchyňa – bez kuchynskej linky, keramické umývadlo s klasickou batériou, piecka + kuchynský sporák na tuhé palivo, keramická dlažba a PVC krytina
  • izby – podlaha betónový poter a palubovka
  •  

Rodinný dom súp.č. 576 spolu s posudzovanými pozemkami je situovaný na ul kpt. Nálepku v intraviláne obce Beluša, okr. Púchov. Obec Beluša sa nachádza juhovýchodne od okresného mesta Púchov. V obci sa nachádza základné občianska a technická vybavenosť: predajňa potravinárskeho tovaru, pohostinské odbytové stredisko, predajňa nepotravinárskeho charakteru, predajňa pohonných látok, zariadenie pre údržbu a opravu motorových vozidiel, predajňa súčiastok a príslušenstva pre motorové vozidlá, hotel, turistická ubytovňa, komerčná banka, komerčná poisťovňa, bankomat, telocvičňa a pod. Dopravná infraštruktúra v okolí RD je veľmi dobrá – dopravné napojenie na blízku hlavnú komunikáciu – ul. Andreja Sládkoviča. Prístup k objektu je po spevnenej komunikácii s asfaltovým kobercom – ulice kpt. Nálepku. Inžinierske siete v danej lokalite sú v rozsahu: voda, elektrina, plyn, slaboprúd. Cesta autom do centra okresného mesta Púchov je 7,3 km a trvá 9 minút, do krajského mesta Trenčín je vzdialenosť 39,2 km a cesta autom trvá 25 minút.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Súbor č.1:

Exekučný príkaz EÚ Brezová pod Bradlom, súdny exekútor Mgr. Jozef Pavlík, č.EX 100/11 zo dňa 23.5.2011 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351,1352 a 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa - pobočka Považská Bystrica, IČO: 30 807 484 - Z 1056/11 - 334/11

Exekučný príkaz EÚ Považská Bystrica, súdny exekútor JUDr. Marcela Šujanová, č. EX 454/09 zo dňa 20.7.2011 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rod. dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rod. dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, KN-C č. 1350, KN-C č. 1351, KN-C č. 1352 a KN-C č. 1353 v prospech oprávneného: BALTYRE, s.r.o., Beluša, IČO: 36 313 947 - Z 1491/11 - 429/11

Exekučný príkaz EÚ Brezová pod Bradlom, súdny exekútor Mgr. Jozef Pavlík, č.EX 544/2011 zo dňa 31.8.2011 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351,1352 a 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa - pobočka Považská Bystrica, IČO: 30 807 484 - Z 1843/11 - 687/11

Exekučný príkaz EÚ Prievidza, súdny exekútor JUDr. René Matuška, č. EX 2308/12 zo dňa 19.6.2012 na zriadenie exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KNC č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Bratislava 55, IČO: 35 937 874 - Z 1198/12 - 360/12

Exekučný príkaz EÚ Martin, súdny exekútor JUDr. Peter Krištofík Mucha, č.EX 1920/12 zo dňa 2.10.2012 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: DÔVERA zdravotná poisťovňa, a.s., pobočka Nitra, IČO: 35 942 436 - Z 1932/12 - 768/12

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín č. 9300501/5/2923348/12 Har vykonateľné dňa 6.11.2012, právoplatné dňa 21.11.2012 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349, KN-C č. 1350, KN-C č. 1351, KN-C č. 1352 a KN-C č. 1353, zákaz nakladať s predmetom záložného práva bez predchádzajúceho súhlasu správcu dane - Z 2208/12 895/12

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín č. 9300501/5/2925113/12 Har vykonateľné dňa 6.11.2012, právoplatné dňa 21.11.2012 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349, KN-C č. 1350, KN-C č. 1351, KN-C č. 1352 a KN-C č. 1353, zákaz nakladať s predmetom záložného práva bez predchádzajúceho súhlasu správcu dane - Z 2207/12 896/12

Exekučný príkaz č. EX 2529/2012 zo dňa 25.3.2013 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti: rodinný dom č.s. 575 na parc. KN C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN C č. 1352, pozemky parc. KN C č. 1349 zast.plocha o vým. 261 m2, KN C č. 1350 záhrady o vým. 648 m2, KN C č. 1351 zast.plocha o vým. 498 m2, KN C č. 1352 zast.plocha o vým. 350 m2 a KN C č. 1353 záhrady o vým. 441 m2 v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Považská Bystrica, Kukučínova 208/23, súdny exekútor JUDr. Andrea Krasňanová, EÚ Považská Bystrica - Z 563/13 - 132/13

Rozhodnutie DÚ Trenčín č. 9300502/5/2817764/2013/Har, vykonateľné dňa 6.7.2013 o zriadení záložného práva k rodinnému domu č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinnému domu č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemkom parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 Z 1336/13 - 372/13

Rozhodnutie DÚ Trenčín č. 9300502/5/2821580/2013/Har, vykonateľné dňa 6.7.2013 o zriadení záložného práva k rodinnému domu č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinnému domu č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemkom parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 Z 1337/13 - 373/13

Exekučný príkaz EÚ Brezová pod Bradlom, súdny exekútor Mgr. Jozef Pavlík, č. EX 632/13-12 zo dňa 10.10.2013 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30 807 484 - Z 2051/13 - 560/13

Exekučný príkaz EÚ Púchov, súdny exekútor Ján Dujka, č. EX 62/13 zo dňa 28.11.2013 na zriadenie exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, KN-C č. 1350, KN-C č. 1351, KN-C č. 1352, KN-C č. 1353 v prospech oprávneného: RND, s.r.o., Dohňany č. 2, IČO: 36 350 354 - Z 2478/13 - 857/13

Rozhodnutie DÚ Trenčín č. 9300502/5/184452/2014/Har, vykonateľné dňa 11.2.2014, právoplatné dňa 26.2.2014 o zradení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 356/14 - 372/14, 417/14

Exekučný príkaz EÚ Brezová pod Bradlom, súdny exekútor Mgr. Jozef Pavlík, č. EX 110/14-12 zo dňa 15.5.2014 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 1109/14 - 567/14

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín pobočka Považská Bystrica č. 9300502/5/4342879/2014/Har, vykonateľné dňa 21.10.2014, právoplatné dňa 05.11.2014 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 2399/14 - 1158/14, 1229/14

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín pobočka Považská Bystrica č. 9300502/5/4343886/2014/Har, vykonateľné dňa 21.10.2014, právoplatné dňa 05.11.2014 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 2400/14 - 1159/14, 1229/14

Exekučný príkaz EÚ Senica, súdny exekútor JUDr. Pavel Šajánek, č. EX 491/2010-29 zo dňa 07.01.2015 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa Bratislava, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 64/15 - 17/15

Exekučný príkaz EÚ Senica, súdny exekútor JUDr. Pavel Šajánek, č. EX 1792/2010-25 zo dňa 07.01.2015 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa Bratislava, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 65/15 - 18/15

Exekučný príkaz EÚ Senica, súdny exekútor JUDr. Pavel Šajánek, č. EX 1944/2010-10 zo dňa 07.01.2015 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa Bratislava, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 66/15 - 19/15

Exekučný príkaz EÚ Senica, súdny exekútor JUDr. Pavel Šajánek, č. EX 493/2011-19 zo dňa 07.01.2015 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa Bratislava, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 67/15 - 20/15

Exekučný príkaz EÚ Senica, súdny exekútor JUDr. Pavel Šajánek, č. EX 496/2011-20 zo dňa 07.01.2015 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa Bratislava, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 68/15 - 21/15

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín pobočka Považská Bystrica č. 9300502/5/104797/2015/Har, vykonateľné dňa 22.01.2015, právoplatné dňa 06.02.2015 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 280/15 - 78/15, 198/15

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín pobočka Považská Bystrica č. 9300502/5/104523/2015/Har, vykonateľné dňa 22.01.2015, právoplatné dňa 06.02.2015 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 279/15 - 79/15, 198/15

Exekučný príkaz EÚ Bratislava, súdny exekútor JUDr. Andrea Ondrejková, č. EX 1722/13 zo dňa 07.05.2015 na zriadenie exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemok parc. KN-C č. 1352 v prospech oprávneného: Union zdravotná poisťovňa, a.s., Bratislava, IČO: 36284831 - Z 1258/15 - 409/15
Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín č. 103389903/2016, vykonateľné dňa 19.07.2016, právoplatné dňa 03.08.2016 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 1871/16 - 853/16, 853/16

Exekučný príkaz EÚ Žilina, súdny exekútor JUDr. Marián Janec, č. EX 1222/16 zo dňa 08.08.2016 na zriadenie exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KNC č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Mesto Žilina, Námestie obetí komunizmu 1, Žilina, IČO: 00321796 - Z 1992/16 - 915/16

Súbor č.2:

Exekučný príkaz EÚ Brezová pod Bradlom, súdny exekútor Mgr. Jozef Pavlík, č.EX 100/11 zo dňa 23.5.2011 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351,1352 a 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa - pobočka Považská Bystrica, IČO: 30 807 484 - Z 1056/11 - 334/11

Exekučný príkaz EÚ Považská Bystrica, súdny exekútor JUDr. Marcela Šujanová, č. EX 454/09 zo dňa 20.7.2011 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rod. dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rod. dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, KN-C č. 1350, KN-C č. 1351, KN-C č. 1352 a KN-C č. 1353 v prospech oprávneného: BALTYRE, s.r.o., Beluša, IČO: 36 313 947 - Z 1491/11 - 429/11

Exekučný príkaz EÚ Brezová pod Bradlom, súdny exekútor Mgr. Jozef Pavlík, č.EX 544/2011 zo dňa 31.8.2011 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351,1352 a 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa - pobočka Považská Bystrica, IČO: 30 807 484 - Z 1843/11 - 687/11

Exekučný príkaz EÚ Prievidza, súdny exekútor JUDr. René Matuška, č. EX 2308/12 zo dňa 19.6.2012 na zriadenie exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KNC č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Bratislava 55, IČO: 35 937 874 - Z 1198/12 - 360/12

Exekučný príkaz EÚ Martin, súdny exekútor JUDr. Peter Krištofík Mucha, č.EX 1920/12 zo dňa 2.10.2012 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: DÔVERA zdravotná poisťovňa, a.s., pobočka Nitra, IČO: 35 942 436 - Z 1932/12 - 768/12

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín č. 9300501/5/2923348/12 Har vykonateľné dňa 6.11.2012, právoplatné dňa 21.11.2012 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349, KN-C č. 1350, KN-C č. 1351, KN-C č. 1352 a KN-C č. 1353, zákaz nakladať s predmetom záložného práva bez predchádzajúceho súhlasu správcu dane - Z 2208/12 895/12

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín č. 9300501/5/2925113/12 Har vykonateľné dňa 6.11.2012, právoplatné dňa 21.11.2012 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349, KN-C č. 1350, KN-C č. 1351, KN-C č. 1352 a KN-C č. 1353, zákaz nakladať s predmetom záložného práva bez predchádzajúceho súhlasu správcu dane - Z 2207/12 896/12

Exekučný príkaz č. EX 2529/2012 zo dňa 25.3.2013 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti: rodinný dom č.s. 575 na parc. KN C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN C č. 1352, pozemky parc. KN C č. 1349 zast.plocha o vým. 261 m2, KN C č. 1350 záhrady o vým. 648 m2, KN C č. 1351 zast.plocha o vým. 498 m2, KN C č. 1352 zast.plocha o vým. 350 m2 a KN C č. 1353 záhrady o vým. 441 m2 v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Považská Bystrica, Kukučínova 208/23, súdny exekútor JUDr. Andrea Krasňanová, EÚ Považská Bystrica - Z 563/13 - 132/13

Rozhodnutie DÚ Trenčín č. 9300502/5/2817764/2013/Har, vykonateľné dňa 6.7.2013 o zriadení záložného práva k rodinnému domu č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinnému domu č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemkom parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 Z 1336/13 - 372/13

Rozhodnutie DÚ Trenčín č. 9300502/5/2821580/2013/Har, vykonateľné dňa 6.7.2013 o zriadení záložného práva k rodinnému domu č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinnému domu č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemkom parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 Z 1337/13 - 373/13

Exekučný príkaz EÚ Brezová pod Bradlom, súdny exekútor Mgr. Jozef Pavlík, č. EX 632/13-12 zo dňa 10.10.2013 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30 807 484 - Z 2051/13 - 560/13

Exekučný príkaz EÚ Púchov, súdny exekútor Ján Dujka, č. EX 62/13 zo dňa 28.11.2013 na zriadenie exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, KN-C č. 1350, KN-C č. 1351, KN-C č. 1352, KN-C č. 1353 v prospech oprávneného: RND, s.r.o., Dohňany č. 2, IČO: 36 350 354 - Z 2478/13 - 857/13

Rozhodnutie DÚ Trenčín č. 9300502/5/184452/2014/Har, vykonateľné dňa 11.2.2014, právoplatné dňa 26.2.2014 o zradení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 356/14 - 372/14, 417/14

Exekučný príkaz EÚ Brezová pod Bradlom, súdny exekútor Mgr. Jozef Pavlík, č. EX 110/14-12 zo dňa 15.5.2014 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 1109/14 - 567/14

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín pobočka Považská Bystrica č. 9300502/5/4342879/2014/Har, vykonateľné dňa 21.10.2014, právoplatné dňa 05.11.2014 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 2399/14 - 1158/14, 1229/14

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín pobočka Považská Bystrica č. 9300502/5/4343886/2014/Har, vykonateľné dňa 21.10.2014, právoplatné dňa 05.11.2014 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 2400/14 - 1159/14, 1229/14

Exekučný príkaz EÚ Senica, súdny exekútor JUDr. Pavel Šajánek, č. EX 491/2010-29 zo dňa 07.01.2015 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa Bratislava, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 64/15 - 17/15

Exekučný príkaz EÚ Senica, súdny exekútor JUDr. Pavel Šajánek, č. EX 1792/2010-25 zo dňa 07.01.2015 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa Bratislava, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 65/15 - 18/15

Exekučný príkaz EÚ Senica, súdny exekútor JUDr. Pavel Šajánek, č. EX 1944/2010-10 zo dňa 07.01.2015 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa Bratislava, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 66/15 - 19/15

Exekučný príkaz EÚ Senica, súdny exekútor JUDr. Pavel Šajánek, č. EX 493/2011-19 zo dňa 07.01.2015 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa Bratislava, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 67/15 - 20/15

Exekučný príkaz EÚ Senica, súdny exekútor JUDr. Pavel Šajánek, č. EX 496/2011-20 zo dňa 07.01.2015 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Sociálna poisťovňa Bratislava, pobočka Považská Bystrica, IČO: 30807484 - Z 68/15 - 21/15

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín pobočka Považská Bystrica č. 9300502/5/104797/2015/Har, vykonateľné dňa 22.01.2015, právoplatné dňa 06.02.2015 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 280/15 - 78/15, 198/15

Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín pobočka Považská Bystrica č. 9300502/5/104523/2015/Har, vykonateľné dňa 22.01.2015, právoplatné dňa 06.02.2015 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 279/15 - 79/15, 198/15

Exekučný príkaz EÚ Bratislava, súdny exekútor JUDr. Andrea Ondrejková, č. EX 1722/13 zo dňa 07.05.2015 na zriadenie exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352, pozemok parc. KN-C č. 1352 v prospech oprávneného: Union zdravotná poisťovňa, a.s., Bratislava, IČO: 36284831 - Z 1258/15 - 409/15
Rozhodnutie Daňového úradu Trenčín č. 103389903/2016, vykonateľné dňa 19.07.2016, právoplatné dňa 03.08.2016 o zriadení záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom dom č.s. 576 na parc. KN-C č. 1352 a pozemky parc. KN-C č. 1349 zast. plocha o výmere 261 m2, KN-C č. 1350 záhrada o výmere 648 m2, KN-C č. 1351 zast. plocha o výmere 498 m2, KN-C č. 1352 zast. plocha o výmere 350 m2 a KN-C č. 1353 záhrada o výmere 441 m2 - Z 1871/16 - 853/16, 853/16

Exekučný príkaz EÚ Žilina, súdny exekútor JUDr. Marián Janec, č. EX 1222/16 zo dňa 08.08.2016 na zriadenie exekučného záložného práva na rodinný dom č.s. 575 na parc. KN-C č. 1351, rodinný dom č.s. 576 na parc. KNC č. 1352, pozemky parc. KN-C č. 1349, 1350, 1351, 1352, 1353 v prospech oprávneného: Mesto Žilina, Námestie obetí komunizmu 1, Žilina, IČO: 00321796 - Z 1992/16 - 915/16
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 43.265,00 Eur
K. Najnižšie podanie bolo urobené
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Ján Michalec
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva XXXXXX
b) Orientačné/súpisné číslo 00
c) Názov obce XX d) PSČ 00000
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 27.07.1988
V. Odhad ceny predmetu dražby Súbor č.1:
Znalec: Ing. Peter Kapusta, Saratovská č. 3424/6C, 841 02 Bratislava
Číslo znaleckého posudku: 206/2017
Odbor znalca: stavebníctvo
Odvetvie znalca: pozemné stavby a odhad hodnoty nehnuteľností
Evidenčné číslo: 911517
Vyhotovený dňa: 02.11.2017
Hodnota predmetu dražby: 29.000,00 Eur

Súbor č.2:
Znalec: Ing. Peter Kapusta, Saratovská č. 3424/6C, 841 02 Bratislava
Číslo znaleckého posudku: 207/2017
Odbor znalca: stavebníctvo
Odvetvie znalca: pozemné stavby a odhad hodnoty nehnuteľností
Evidenčné číslo: 911517
Vyhotovený dňa: 03.11.2017
Hodnota predmetu dražby: 21.900,00 Eur