Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 16/2018
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 23.1.2018
  • Značka:
  • X000658
1.konsolidačná,spol. s r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 120211304
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko 1.konsolidačná,spol. s r.o.
II. Sídlo/bydlisko Štefánikova994901 Nitra
a) Názov ulice/verejného priestranstva Štefánikova
b) Orientačné/súpisné číslo 9
c) Názov obce Nitra d) PSČ 94901
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Nitra , oddiel: Sro , vložka číslo: 21675/N
IV. IČO/ dátum narodenia 43987397
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Mestské Kultúrne Stredisko v Senci, Nám. 1. mája 2, 903 01 Senec, Galerijná miestnosť č. 1 v “ Labyrinte“ na 2. poschodí
D. Dátum konania dražby 18. 01. 2018
E. Čas konania dražby 10:00
F. Kolo dražby 1
G. Predmet dražby
  1. Predmetom dražby je nehnuteľnosť vedená na Okresnom úrade Senec, pre obec Senec, katastrálne územie Senec, zapísanej na:

 

  • liste vlastníctva číslo 7660 ako:

 

  • rodinný dom (popis stavby: rodinný dom s prístavbou) so súpisným číslom 3053, na parcele registra „C“, číslo 2743/6
  • parcela registra „C“, parcelné číslo 2743/1, druh pozemku : Zastavané plochy a nádvoria, výmera: 239 m²,
  • parcela registra „C“, parcelné číslo 2743/6, druh pozemku: Zastavané plochy a nádvoria, výmera: 98 m2,

 

v podiele 1/1 k celku.

 

vo vlastníctve:

Obchodné meno :           BIS TT, s.r.o.

IČO :                                36 227 641

Sídlo :                              919 21 Zeleneč, Cintorínska 409

Zápis :                            Obchodný register Okresného súdu Trnava, oddiel: Sro,  vložka č. 10993/T

V mene spoločnosti:        Anna Selecká – konateľ spoločnosti

(ďalej len „Nehnuteľnosť“ alebo „Predmet dražby“ v príslušnom gramatickom tvare)

H. Opis predmetu dražby

Rodinný dom súpisné číslo 3053 je postavený na pozemku rovinatého charakteru na parcele číslo 2743/6 v katastrálnom území Senec. Rodinný dom sa nachádza v centre mesta. V blízkosti rodinného domu sa nachádza priemysel a občianska vybavenosť. Rodinný dom pozostáva z pôvodnej časti a z prístavby z roku 2015 podľa dodatočného povolenia stavby. Dispozícia rodinného domu pozostáva z jedného podlažia - prízemia.

Technické riešenie je vyhotovené ako pravdepodobné a nemusí sa zhodovať so skutočnosťou, nakoľko nebolo umožnené miestne šetrenie a zisťovanie technického vyhotovenia objektu.

Základy sú betónové s vodorovnou izoláciou. Zvislé nosné konštrukcie sú murované z murovacích materiálov  a deliace konštrukcie tvoria priečkovky. Vodorovné nosné konštrukcie tvoria stropy s rovným podhľadom betónové. Plochá strecha je jednoplášťová s tepelnou izoláciou s finálnym ukončením z fólií PVC. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Úpravy vonkajších povrchov tvoria fasádne omietky na báze umelých látok. Úpravy vnútorných povrchov tvoria vnútorné omietky vápenné štukové a vnútorné obklady sú v prevažnej časti kúpeľne, vane, WC a kuchyne. Výplne otvorov tvoria dvere hladké plné alebo zasklené a okná plastové s dvojvrstvovým zasklením. Na oknách sú okenné žalúzie kovové. Podlahy obytných miestností tvoria veľkoplošné parkety a podlahy ost. miestností keramické dlažby. Vybavenie kuchyne tvorí sporák elektrický s elektrickou rúrou, odsávač pár, drezové umývadlo nerezové. Kuchynská linka je z materiálov na báze dreva. Vybavenie kúpeľní tvorí vaňa plastová rohová, umývadlo. Vodovodné batérie sú pákové nerezové so sprchou a pákové nerezové. Záchod je  splachovací s umývadlom a splachovací bez umývadla. Ústredné vykurovanie tvorí teplovodný rozvod k radiátorom. Zdroj vykurovania tvorí kotol ústredného vykurovania. Vnútorné rozvody vody sú z pozinkovaného potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja. Zdroj teplej vody tvorí zásobníkový ohrievač. Vnútorné rozvody kanalizácie sú z plastového potrubia. Vnútorné rozvody elektroinštalácie tvorí elektroinštalácia svetelná a motorická s automatickým istením. Vnútorné rozvody plynu tvorí rozvod zemného plynu.

ZP 1 NP: 146,84 m2

Pozemky: Pozemky zapísané pod parc.č. 2743/1 o výmere 160 m2 evidovaný ako zastavané plochy a nádvoria so spôsobom využitia pozemok, na ktorom je spoločný dvor. Pozemky zapísané pod parc.č. 2743/6 o výmere 147 m2 evidovaný ako zastavané plochy a nádvoria so spôsobom využitia pozemok, na ktorom je postavená bytová budova označená súpisným číslom. Pozemky sú umiestnené v zastavanom území obce.

Výmera: 337 m2

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Stav predmetu dražby zodpovedá veku nehnuteľnosti

Tak ako je uvedené v časti Opis predmetu dražby.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Žiadne.
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 60430
K. Najnižšie podanie 67700
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Mgr. Jana Ďurišová
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Krakovská
b) Orientačné/súpisné číslo 15
c) Názov obce Ivanka pri Nitre d) PSČ 951 12
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 19.06.1981
V. Odhad ceny predmetu dražby Znalecký posudok, ktorý vypracoval Ing. Igor Klačko, číslo znaleckého posudku 149/2017.

Znalec stanovil cenu predmetu dražby na sumu 67.700,- Eur, slovom: Šesťdesiatsedemtisícsedemsto Eur.