Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 12/2018
  • Kapitola:
  • Verejné súťaže
  • Podanie:
  • Obchodné verejné súťaže/Verejné súťaže
  • Deň vydania:
  • 17.1.2018
  • Značka:
  • S000004
Vyhlasovateľ sútaže
Obchodné meno/Názov : Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.s.
Sídlo : Tomášikova 22, 821 02 Bratislava
IČO : 35946024
Podľa :
Zverejňuje :

Všeobecné oznámenie o obstarávaní

Názov projektu

Medzinárodný fond na podporu vyradenia z prevádzky JE Bohunice – Jadrová                  a vyraďovacia spoločnosť, a.s.

Krajina

Slovenská republika

Obchodné odvetvie

Jadrová bezpečnosť

Identifikačné číslo projektu

 

Zdroj financovania

BIDSF

Typ zmluvy

Tovary, práce, dodávka a inštalácia, konzultačné služby

Typ oznámenia

Všeobecné oznámenie o obstarávaní

Dátum vydania

12. január 2018

Dátum vypršania platnosti

31. december 2018 o 23:59 bratislavského miestneho času

Toto oznámenie je aktualizáciou Všeobecného oznámenia o obstarávaní k danému projektu uverejneného na webovej stránke EBOR a JAVYS, a.s. a v Obchodnom vestníku SR dňa    19. januára 2017.

Medzinárodný fond na podporu vyradenia z prevádzky JE Bohunice (BIDSF) spravovaný Európskou bankou pre obnovu a rozvoj bol založený v novembri 2001 na financovanie a/alebo spolufinancovanie vybraných projektov počas obdobia približne 20 rokov v celkovej výške asi 681 miliónov EUR. Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.s. (JAVYS) vzala na seba záväzok realizovať program zahŕňajúci projekty na prípravu vyraďovania a projekty vyraďovania, ktoré vyplývajú z rozhodnutia Slovenskej republiky odstaviť 1. a 2. blok jadrovej elektrárne v Jaslovských Bohuniciach (JE V1 Jaslovské Bohunice) a majú byť financované a/alebo spolufinancované zo zdrojov fondu. Schválenie financovania projektov podlieha rozhodnutiu Zhromaždenia prispievateľov BIDSF. Zhromaždenie môže meniť obsah projektov.

Predkladané projekty na podporu vyraďovania si v najbližších dvanástich mesiacoch budú vyžadovať obstaranie zmlúv na tovary, práce, dodávky a inštalácie a služby v nasledujúcich oblastiach a/alebo projektoch:

  • Konzultačné služby Konzultanta PMU;
  • Oprava systému elektrického napájania JAVYS, a.s.;
  • Integrálny sklad pre rádioaktívny odpad špecifického charakteru;
  • Nákup laboratórneho vybavenia pre proces vyraďovania JE V1;
  • Nákup vybavenia IT a Systém riadenia dokumentácie.

Očakáva sa, že súťaže k uvedeným zmluvám sa začnú v roku 2018.

Proces predkladania ponúk bude pod vedením PMU, ktoré zabezpečuje včasné ukončenie projektov na podporu vyraďovania v rámci hraníc daného rozpočtu a definovaných štandardov kvality.

Obstarávanie zmlúv, ktoré majú byť financované zo zdrojov grantu z BIDSF pod správou EBOR, sa riadi Politikou a pravidlami obstarávania EBOR, dostupnou na stránke http://www.ebrd.com/news/publications/policies/procurement-policies-and-rules.html.         Do súťaže sa môžu zapojiť spoločnosti z akejkoľvek krajiny.

Zdroje z grantov BIDSF nebudú použité za účelom akýchkoľvek platieb fyzickým alebo právnickým osobám alebo akéhokoľvek dovozu tovarov v prípade zákazu takejto platby či dovozu rozhodnutím Bezpečnostnej rady OSN podľa kapitoly VII Charty OSN alebo podľa zákona či vyhlášky platnej v krajine objednávateľa.

V prípade záujmu môžu dodávatelia, zhotovitelia a konzultanti kontaktovať:

p. Ladislav Marton

vedúci odboru obstarávania a podpory riadenia zmlúv projektov BIDSF

Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.s.

Tomášikova 22

821 02 Bratislava

Slovenská republika

Fax: +421 2 4826 2917

E-mail: marton.ladislav@javys.sk

Toto oznámenie sa týka tovarov, prác, dodávky a inštalácie a služieb, ktoré sa majú obstarať formou verejnej súťaže k projektom financovaným z Medzinárodného fondu na podporu vyradenia z prevádzky JE Bohunice (BIDSF), ktorý spravuje Európska banka pre obnovu a rozvoj (EBOR). Potenciálni uchádzači zaujímajúci sa o ďalšie informácie o tomto obstarávaní alebo o projektoch vo všeobecnosti by mali kontaktovať Projektovú manažérsku jednotku (PMU), nie EBOR.

General Procurement Notice

Project name

Bohunice International Decommissioning Support Fund – Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.s.

Country

Slovak Republic

Business sector

Nuclear Safety

Project ID

 

Funding source

BIDSF

Type of contract

Goods, Works, Supply and Installation, Consultancy Services

Type of notice

General Procurement Notice

Issue date

12th January 2018

Closing date

31st December 2018 at 23:59, Bratislava local time

This notice updates the General Procurement Notice for this project published on the EBRD’s and JAVYS’s web site and in the Slovak Trade Gazette on 19th January 2017.

The Bohunice International Decommissioning Support Fund (BIDSF), administered by the European Bank for Reconstruction and Development, was established in November 2001 to finance and/or co-finance selected projects over a period of approximately 20 years amounting to approximately EUR 681 million. Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.s. (JAVYS) is undertaking a programme of pre-decommissioning and decommissioning projects which are consequential to the decision taken by the Slovak Republic to final shutdown Bohunice Nuclear Power Plant, Units 1 and 2 (Bohunice V1 NPP) to be financed and/or co-financed with the resources of the Fund. Approval of the project financing is subject to the decision of the Assembly of Contributors of the BIDSF. The Assembly may modify the contents of the projects.

The proposed decommissioning support projects would require the procurement of the following goods, works, supply and installation and services contracts in the following areas and/or projects over the next twelve months:

  • Consultancy services of the PMU Consultant;
  • Correction of the JAVYS power supply system;
  • Interim storage for special radioactive waste;
  • Purchase of laboratory equipment for decommissioning process;
  • Purchase of IT equipment and Documentation Management System.

Tendering for the above contracts is expected to begin in 2018.

The PMU, which ensures that the decommissioning support projects are completed on time, with a budget within limit and within defined quality standards, will conduct the tendering process.

The procurement of contracts to be financed with the proceeds of a BIDSF grant, administered by EBRD, will be subject to the EBRD Procurement Policies and Rules, available in http://www.ebrd.com/news/publications/policies/procurement-policies-and-rules.html. All tenders will be open to firms from any country.

The proceeds of the BIDSF grants will not be used for the purpose of any payment to persons or entities, or for any import of goods, if such payment or import is prohibited by a decision of the United Nations Security Council taken under Chapter VII of the Charter of the United Nations or under a law of official regulation of the Purchaser's country.

Interested suppliers, contractors and consultants should contact:

Mr. Ladislav Marton

Head of Procurement and BIDSF Projects Contract

Management Support Department

Jadrová a vyraďovacia spoločnosť, a.s.

Tomášikova 22

821 02 Bratislava

Slovak Republic

Fax: +421 2 4826 2917

E-mail: marton.ladislav@javys.sk

The following notice refers to goods, works, supply and installation and services to be procured through tendering for a projects financed by the Bohunice International Decommissioning Support Fund (BIDSF) which is administered by the European Bank for Reconstruction and Development (EBRD). Potential tenderers desiring additional information on the procurement in question or the projects in general should contact the Project Management Unit (PMU) and not the EBRD.