Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 222/2017
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 22.11.2017
  • Značka:
  • K039580
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Leon Stecher
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Martina Kollára 84/00, 90843 Čáry
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 06.11.1956
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Peter Kubik
Sídlo správcu: Hlavná 48, 92901 Dunajská Streda
Kotakt na správcu : 0903539351, kubik@judrkubik.sk
Spisová značka správcovského spisu : 25K 2/2017 S 1223
Spisová značka súdneho spisu : 25K 2/2017
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

JUDr. Peter Kubik, správca, Hlavná 48, Dunajská Streda, správca úpadcu Leon Stecher, narodený 06.11.1956, Martina Kollára 84, Čáry, týmto vyzýva každého záujemcu na predkladanie ponúk na odkúpenie motorového vozidla Citroen Berlingo 1,6 HDI líder, VF7GJ9HXC93458637, N1, strieborná metalíza svetlá, súpisová hodnota 1.000,- € (pozn. auto má pokazený motor). Predaj majetku sa uskutoční za najvyššiu ponuku, ktorá však nesmie byť nižšia ako 100 % súpisovej hodnoty .

Lehota na predkladanie ponúk je 11.12.2017.

Ponuka záujemcu musí byť doručená osobne alebo poštou na adresu kancelárie správcu najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk. Ponuku možno zaslať aj elektronickou poštou na adresu kubik@judrkubik.sk.

Náležitosti ponuky: Záujemca je povinný predložiť svoju ponuku v zalepenej obálke s výrazným označením „Konkurz Leon Stecher, ponukové konanie - NEOTVÁRAŤ“. Záujemca je oprávnený do verejného ponukového konania predložiť len jednu ponuku. Záujemca nie je oprávnený do skončenia verejného ponukového konania predloženú ponuku meniť ani vziať späť. Ponuka musí mať minimálne nasledujúci obsah: nezameniteľné označenie záujemcu, označenie predmetu ponúkaného v ponukovom konaní, návrh ceny predmetu ponúkaného v konaní.

Vyhodnotenie ponúk: Na ponuku, ktorá nebola doručená správcovi na miesto predkladania ponúk alebo najneskôr posledný deň lehoty, sa neprihliada. Na ponuku, ktorá nie je označená spôsobom vyššie uvedeným sa neprihliada. Na ponuku, ktorá neobsahuje údaje vyššie uvedené sa neprihliada.Na ponuku, ktorá obsahuje nižšiu ponuku, než je dovolená sa neprihliada. Na viaceré ponuky toho istého záujemcu sa neprihliada. Správca v lehote 7 dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, ponuky vyhodnotí, pričom víťazom verejného ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorý splnil všetky ponukové podmienky a zároveň ponúkol najvyššiu cenu na predmet ponuky. V prípade zhodnosti najvyšších ponúk správca vyzve záujemcov, ktorých ponuky sú zhodné, aby v lehote, ktorú určí, predložili novú zvýšenú ponuku. Správca je povinný vhodným spôsobom a v primeranej lehote informovať o výsledkoch vyhodnocovania ponúk všetkých záujemcov, ako aj veriteľský výbor a súd. Správca je povinný bezodkladne po vyhodnotení ponúk vyzvať víťaza verejného ponukového konania na uzatvorenie kúpnej zmluvy a túto zmluvu v primeranej lehote uzatvoriť.

V Dunajskej Strede dňa 16.11.2017

JUDr. Peter Kubik, správca