Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 221/2017
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 21.11.2017
  • Značka:
  • V000022
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: Perspective
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
IČO: 0559.798.678
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: mimoriadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 29. 11. 2017
o : 15:00
na adrese
Obchodné meno: KBC BANK NV
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
Program rokovanie valného zhromaždenia:

Perspective

Verejná investičná spoločnosť podľa belgického práva

Aktívna v kategórii "investície, ktoré spĺňajú podmienky Smernice ES 2009/65"

IČO Obchodný register Brusel 0559.798.678

Havenlaan 2, 1080 Brusel

 

Správa akcionárom

Pozvánka na zasadnutie riadneho Valného zhromaždenia akcionárov

 

Pozývame akcionárov Perspective (Verejnej investičnej spoločnosti podľa belgického práva) na zasadnutie riadneho Valného zhromaždenia akcionárov, ktoré sa má konať dňa 29. novembra 2017 o 15.00 hod. v budove KBC BANK NV, na ulici Havenlaan 2, 1080 Brusel.

Program

1. Oboznámenie sa s výročnou správou predstavenstva a správou členov dozornej rady spoločnosti pre každý podfond zvlášť za účtovný rok, ktorý sa skončil 31. augusta 2017.

2. Schválenie účtovnej závierky spoločnosti za účtovný rok, ktorý sa skončil 31. augusta 2017 a stanovenie zisku pre každý podfond zvlášť.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie odporúča schváliť účtovnú závierku za účtovný rok, ktorý sa skončil 31. augusta 2017 tak, ako to navrhlo predstavenstvo spoločnosti vrátane stanovenia zisku pre každý podfond.

3. Odmena konateľom a členom dozornej rady spoločnosti za výkon ich mandátov pre každý podfond zvlášť a to za účtovný rok, ktorý sa skončil 31. augusta 2017.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie odporúča schváliť odmenu konateľom a členom dozornej rady za výkon ich mandátov za účtovný rok, ktorý sa skončil 31. augusta 2017.

4. Oboznámenie sa s odvolaním Woutera Vanden Eynde a Luca Vanbriela

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie sa oboznámilo s odvolaním Woutera Vanden Eynde z funkcie konateľa Spoločnosti s platnosťou od 1. mája 2017 a Luca Vanbriela s platnosťou od 1. júla 2017.

5. Potvrdenie doplnenia a menovanie Wilfrieda Kupersa a Toma Mermuysa.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie rozhodlo o potvrdení doplnenia a o menovaní Wilfrieda Kupersa za konateľa spoločnosti a menovať ho náhradníkom Woutera Vanden Eynde s platnosťou od 1. mája 2017, a to až do valného zhromaždenia za rok 2018 a o potvrdení doplnenia a o menovaní Toma Mermuysa za konateľa spoločnosti a menovať ho náhradníkom Luca Vanbriela s platnosťou od 1. júla 2017, a to až do valného zhromaždenia za rok 2018.

6. Opätovné vymenovanie člena dozornej rady

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie sa rozhodlo opätovne vymenovať Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA so zastupujúcim spoločníkom, pánom Mauricom Vrolixom, podnikový audítor a audítor, uznaný FSMA za člena dozornej rady spoločnosti na zákonné obdobie 3 rokov, a to až do valného zhromaždenia za rok 2020. Výška odmeny člena je stanovená za výročný audit na 1 082 EUR bez DPH pri každom štruktúrovanom podfonde.

7. Rôzne

Rozhodnutie pri jednotlivých bodoch programu sa považuje za právoplatné, ak zaň bude odovzdaná väčšina hlasov prítomných alebo zastúpených akcií bez toho, aby bola potrebné určité kvórum na hlasovaní. Ak majú akcie rovnakú hodnotu, oprávňujú na vynesenie jedného hlasu. Ak nemajú rovnakú hodnotu, každá z nich právoplatne zastupuje počet hlasov v rovnomernom pomere ku kapitálu, ktoré zastupujú. Akcia s najslabšou kvótou sa považuje za akciu, zastúpenú jedným hlasom. Zlomkové akcie sa nezohľadňujú. Akcionári sa môžu nechať zastupovať. Takýto akcionár musí mať písomnú a podpísanú plnú moc.

Podľa článku 14 stanov musí každý majiteľ akcií na meno alebo dematerializovaných akcií do 23. novembra 2017 písomne informovať predstavenstvo spoločnosti a svojom zámere, zúčastniť sa Valného zhromaždenia spolu s udaním počtu čiastkových akcií, ktorými sa plánujú zúčastniť hlasovania. Majiteľom dematerializovaných akcií bude umožnená účasť na Valnom zhromaždení iba po tom, ako predložia potvrdenie o nedostupnosti akcií v zmysle Zákonníka o spoločnostiach.

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 23. 11. 2017
Doplňujúce údaje pre akcionárov:

Akcionári môžu poslať svoje otázky, o ktorých si prajú rokovať na zhromaždení, vopred na vragenAVfondsen@kbc.be.

(Zjednodušený) prospekt, (prípadne) Kľúčové informácie pre investorov a posledné finančné správy sú k dispozícii zadarmo na obchodných miestach inštitúcií poskytujúcich finančné služby: KBC Bank NV a CBC Banque NV alebo na webstránke www.kbcam.be, okrem iného v holandskom a anglickom jazyku.

Predstavenstvo Perspective