Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 221/2017
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 21.11.2017
  • Značka:
  • X006767
DUPOS dražobná, spol. s r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo DU-POS DD 006N-2017
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko DUPOS dražobná, spol. s r.o.
II. Sídlo/bydlisko Tamaškovičova1791701 Trnava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Tamaškovičova
b) Orientačné/súpisné číslo 17
c) Názov obce Trnava d) PSČ 91701
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Trnava , oddiel: Sro , vložka číslo: 11681/T
IV. IČO/ dátum narodenia 36233935
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko Slovenská sporiteľňa, a.s.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Tomášikova
b) Orientačné/súpisné číslo 48
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 832 37
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 00151653
C. Miesto konania dražby Penzión Artin, Svätourbanská 37, 949 01 Nitra, salónik
D. Dátum konania dražby 21. 12. 2017
E. Čas konania dražby 11:00 hod.
F. Kolo dražby prvá dražba
G. Predmet dražby

LV č.

Okresný úrad, katastrálny odbor

Katastrálne územie

Okres

Obec

1444

Topoľčany

Kovarce

Topoľčany

Kovarce

Parcely registra "C"

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

364/38

Záhrady

818

364/39

Zastavané plochy a nádvoria

456

364/62

Zastavané plochy a nádvoria

31

364/70

Zastavané plochy a nádvoria

105

364/71

Zastavané plochy a nádvoria

21

364/72

Zastavané plochy a nádvoria

51

Stavby

Súpisné číslo

Parcela

Druh stavby

243

364/70

Rodinný dom

558

364/71

Samostatne stojaca garáž

559

364/72

Iná budova

574

364/62

Iná budova

H. Opis predmetu dražby

Stavba rodinného domu je postavená v zástavbe samostatne stojacich rodinných domov prístupných z hlavnej komunikácie, ktorá prechádza obcou. Stavba rodinného domu je tvorená jedným nadzemným podlažím s nevyužitým povalovým priestorom. V roku 1995 bola stavba rodinného domu plynofikovaná a vybavená zdrojom ústredného vykurovania. V roku 2013 bola stavba rodinného domu napojená na verejnú kanalizáciu. V roku 2014 bola nahradená pôvodná strešná krytina krytinou plechovou vrátane klampiarskych konštrukcii zastrešenia. Nad časťou tvorenou vstupom so zádverím bola nahradená pôvodne plochá strecha konštrukciou pultovej strechy s vytvorením zastrešenej časti vedenej povedľa bočnej strany domu. Rekonštrukciou prešla aj kúpeľňa s wc. V predchádzajúcom období bola nahradená kuchynská linka, zrealizované plávajúce laminátové podlahy, nahradené pôvodné okná plastovými s izolačným sklom a so žalúziami v kombinácii s vonkajšími roletami.

Pred stavbou domu je umiestnená predzáhradka, vedľa stavby domu je umiestnený dvor s prístupovými plochami. Za stavbou rodinného domu je umiestnená záhrada domu s príslušenstvom tvorenými jednotlivými drobnými stavbami. Hlavný vstup do rodinného domu je z jeho čelnej strany domu do úrovne 1.NP z úrovne okolitého terénu. Stavba rodinného domu je napojená na verejné inžinierske siete v rozsahu elektrickej, plynovej, vodovodnej a kanalizačnej prípojky. Inžinierske siete sú vedené v telese komunikácie vedenej pred stavbou domu.

Technický popis stavby rodinného domu

Základy rodinného domu sú z monolitických betónových pásov s vodorovnou izoláciou, podmurovka betónová do výšky 0,50m. Obvodové murivo nadzemného podlažia  je tvorené z klasického tehlového muriva o hrúbke muriva do 0,42m. Vnútorné nosné a deliace konštrukcie sú z klasického tehlového muriva. Stropná konštrukcia nad prvým nadzemným podlažím je tvorená dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Samotná konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou krovu, valbová konštrukcia. Samotná strešná krytina je tvorená plechovou krytinou. Klampiarske konštrukcie zastrešenia sú z pozinkovaného povrchovo upraveného plechu. Povrchová úprava obvodových stien rodinného domu je tvorená škrabanou omietkou brizolit v kombinácii s hrubou omietkou a keramického obkladu. Keramickým obkladom je opatrená v časti čelná strana rodinného domu, od prístupovej komunikácie. Vnútorná povrchová úprava stien je tvorená vápennou hladkou omietkou s farebnou úpravou. V hygienických miestnostiach a v kuchyni sú prevedené čiastočné keramické obklady stien. Výplne okenných otvorov sú tvorené plastovým oknami s izolačným sklom. Vonkajšie parapety okien z hliníkového plechu. Interiérové dvere na nadzemnom podlaží sú hladké rámové s výplňou v kombinácii s hladkými dverami, vstupné dvere do domu na báze plastových profilov. Vykurovanie stavby domu je riešené ústredným vykurovaním. Zdrojom vykurovanie je stacionárny plynový kotol, ktorý je umiestnený v kotolni domu. Samotné vykurovacie telesá tvorené klasickými doskovými radiátormi. Zdrojom ohrevu TUV je elektrický zásobníkový ohrievač TUV umiestnený v kotolni domu.

I.NP - 1. nadzemné podlažie, prízemie

Vstup na podlažie je riešený hlavným vstupom do domu, ktorý je umiestnený na čelnej strane domu. Dispozične podlažie domu pozostáva z nasledovných miestností: vnútorné zádverie, chodba, kuchyňa, kúpeľňa s wc, izba č.1 až č.3, kotolňa a vonkajším prestrešeným závetrím. Nášlapná vrstva podlahy je tvorená kombináciou keramickej dlažby a plávajúcej laminátovej podlahy, v kotolni je cementový poter. Plávajúca podlaha je v izbách domu. V kuchyni sa nachádza klasická kuchynská linka o celkovej dĺžke 2,10m. Jej účasťou je nerezový kuchynský drez s vodovodnou batériou pákovou, plynová varná doska, elektrická trúba bez digestora. Kuchynské spotrebiče zabudované. Časť steny za linkou obložená keramickým obkladom. V kuchyni sú umiestnené kachle na tuhé palivo, ktoré tvoria alternatívny zdroj vykurovania domu. Podlaha je tvorená keramickou dlažbou. V kúpeľni sa nachádza samostatný sprchovací kút s pákovou batériou so sprchou, keramické umývadlo s pákovou batériou a wc so  spodnou nádržkou typu kombi. Keramický obklad je vyhotovený na celú výšku stien vrátane obkladu vane, podlaha keramická dlažba. Chodba, podlaha je tvorená keramickou dlažbou. V stropnej konštrukcii je uzatvorený otvor, ktorým je prístupný povalový priestor domu. Kotolňa je prístupná samostatným vstupom zo zadnej strany domu. V kotolni je umiestnený stacionárny plynový kotol ústredného vykurovania a zavesený elektrický zásobníkový ohrievač TUV.

Stavba rodinného domu je napojená na verejné inžinierske siete v rozsahu elektrickej, plynovej, kanalizačnej a vodovodnej prípojky.

Garáž s.č.558 na p.č. 364/71

Za stavbou rodinného domu a letnej kuchyne je umiestnená stavba samostatne stojacej garáže. Jedná sa o jednoduchú stavbu s jedným nadzemným podlažím bez podpivničenia. Dispozične je tvorená jednou miestnosťou prístupnou garážovou plechovou bránou. Nosná konštrukcia je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke muriva do 0,30m. Stropná konštrukcia je tvorená dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou sedlovej strechy, samotná krytina je pálená keramická, bez klampiarskych konštrukcii. Vnútorná povrchová úprava stien je tvorená obkladom stien tabuľovým polystyrénom. Podlaha je  betónová mazanina. Okno jednoduché drevené. Objekt je bez vybavenia.

Hospodárska stavba maštale s.č. 559 na p.č. 364/72

V zadnej časti hodnotených pozemkov je umiestená murovaná stavba - hospodárska budova, ktorá bola využívaná ako maštaľ na chov domácich zvierat. Jedná sa o jednoduchú stavbu s jedným nadzemným podlažím bez podpivničenia. Dispozične je tvorená jednou miestnosťou prístupnou drevenými dvojkrídlovými dverami. Nosná konštrukcia je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke muriva do 0,20m. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou sedlovej strechy, samotná krytina je tvorená vlnitými azbestocementovými vlnovkami, bez klampiarskych konštrukcii. Strešná konštrukcia z interiéru obložená doskami na báze heraklitu. Vnútorná povrchová úprava stien je tvorená hrubou omietkou, vonkajšia povrchová úprava je tvorená hrubou omiekou bez povrchovej vrsty. Podlaha je tvorená betónovou mazaninou. Okná drevené jednoduché. Objekt je vybavený svetelným okruhom.

Letná kuchyňa s.č. 574 na p.č. 364/62

Za stavbou rodinného domu je umiestnená stavba samostatne stojacej letnej kuchyne. Jedná sa o jednoduchú stavbu s jedným nadzemným podlažím a jedným podzemným podlažím, ktoré je tvorené jednou pivničnou miestnosťou. Táto je prístupná po oceľovom rebríku z prvého nadzemného podlažia. Prvé nadzemné podlažie je tvorená predsieňou, kuchyňou a kúpeľňou s wc. Nosná konštrukcia je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke muriva do 0,30m. Stropná konštrukcia nad podzemným podlažím je tvorená betónovou monolitickou doskou, stropná konštrukcia nad 1.NP je tvorená dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou sedlovej strechy, samotná krytina je pálená keramická, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Vnútorná povrchová úprava stien v podzemnom podlaží neprevedená, na 1.NP je tvorená vápennou hladkou omietkou. Vonkajšia povrchová úprava je tvorená omietkovou zmesou kontaktného zatepľovacieho systému. Výplne okenných otvorov tvorené drevenými zdvojenými oknami s vonkajšími roletami. Podlaha v pivnici je tvorená dusanou hlinou, na nadzemnom podlaží kombináciou povlaku pvc (kuchyňa), plávajúcej laminátovej podlahy (izba) a keramickej dlažby v kúpeľni s wc. Objekt je vybavený rozvodom studenej vody, svetelným okruhom, rozvodom plynu a kanalizáciou. V kuchyni je umiestnená kuchynská linka o dĺžke 1,90m, súčasťou je smaltovaný kuchynský drez s pákovou batériu, plynový šporák s elektrickou trúbou. Časť steny za linkou upravená keramickým obkladom, podlaha pri linke tvorená keramickou dlažbou, v zostávajúcej časti povlak pvc. V izbe je umiestnené keramické umývadlo s batériou na studenú vodu, plynové kachle typu gamat, v podlahe je umiestnený otvor, ktorým je prístupná pivnica letnej kuchyne.  Časť steny za umývadlom obložená keramickým obkladom. V kúpeľni je umiestnené wc so spodnou nádržkou, pripravené rozvody na umiestnenie rohovej sprchy. Prevedený keramický obklad stien na výšku 1,0m, podlaha keramická dlažba.

Letná kuchyňa č.2 na p.č. 364/39

Za stavbou rodinného domu je umiestnená stavba samostatne stojacej letnej kuchyne. Jedná sa o jednoduchú stavbu s jedným nadzemným podlažím. Nadzemné podlažie je tvorené chodbou a dvoma miestnosťami. Nosná konštrukcia je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke muriva do 0,20m. Stropná konštrukcia je tvorená dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou sedlovej strechy, samotná krytina je pálená keramická, klampiarske konštrukcie neprevedené. Vnútorná povrchová úprava stien je tvorená vápennou hladkou omietkou. Vonkajšia povrchová úprava je tvorená rovnako hladkou omietkovou. Výplne okenných otvorov, na chodbe oceľové jednoduché okno, v miestnostiach drevené zdvojené.

Podlaha v je tvorená betónovou mazaninou. V miestnosti č.1 je umiestnená kachľová pec na tuhé palivo. Objekt je vybavený svetelným okruhom.

Medzi stavbami letnej kuchyne č.2 a hospodárskej stavby maštale je umiestnená murovaná hospodárska stavba, ktorá bola využívaná na chov domácich zvierat. Jedná sa o jednoduchú stavbu v prevažnej časti s jedným nadzemným podlažím. V menšej časti je rozdelená výškovo na dve úrovne využívané na chov menších domácich zvierat. Nosná konštrukcia je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke muriva do 0,25m. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou pultovej strechy, samotná krytina tvorená kombináciu v prevažnej miere azbestocementovými vlnovkami, klampiarske konštrukcie neprevedené. Vnútorná povrchová úprava stien neprevedená, vonkajšia povrchová úprava je tvorená rovnako hladkou omietkovou. Výplne okenných otvorov jednoduché v časti bez okien, dvere zvlakové. Podlaha v je tvorená dusanou hlinou.  Objekt je bez vybavenia.

Za stavbou garáže je umiestnená stavba prestrešenia skladu, ktorý je využívaný ako sklad dreva. Jedná sa o jednoduchú stavbu s jedným nadzemným podlažím. Dispozične je stavba tvorená jedným priestorom. Nosná konštrukcia dvoch stien je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke do 0,15m, nosná konštrukcia zostávajúcich stien je tvorená oceľovou stĺpikovou konštrukciou. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou pultovej strechy, samotná krytina je vlnitý plech, klampiarske konštrukcie neprevedené. Vnútorné a vonkajšie povrchové úpravy stien neprevedené. Podlaha je tvorená dusanou hlinou. Objekt je bez vybavenia.

 

Predmet dražby as draží tak ako stojí a leží.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Stavba rodinného domu je postavená v zástavbe samostatne stojacich rodinných domov prístupných z hlavnej komunikácie, ktorá prechádza obcou. Stavba rodinného domu je tvorená jedným nadzemným podlažím s nevyužitým povalovým priestorom. V roku 1995 bola stavba rodinného domu plynofikovaná a vybavená zdrojom ústredného vykurovania. V roku 2013 bola stavba rodinného domu napojená na verejnú kanalizáciu. V roku 2014 bola nahradená pôvodná strešná krytina krytinou plechovou vrátane klampiarskych konštrukcii zastrešenia. Nad časťou tvorenou vstupom so zádverím bola nahradená pôvodne plochá strecha konštrukciou pultovej strechy s vytvorením zastrešenej časti vedenej povedľa bočnej strany domu. Rekonštrukciou prešla aj kúpeľňa s wc. V predchádzajúcom období bola nahradená kuchynská linka, zrealizované plávajúce laminátové podlahy, nahradené pôvodné okná plastovými s izolačným sklom a so žalúziami v kombinácii s vonkajšími roletami.

Pred stavbou domu je umiestnená predzáhradka, vedľa stavby domu je umiestnený dvor s prístupovými plochami. Za stavbou rodinného domu je umiestnená záhrada domu s príslušenstvom tvorenými jednotlivými drobnými stavbami. Hlavný vstup do rodinného domu je z jeho čelnej strany domu do úrovne 1.NP z úrovne okolitého terénu. Stavba rodinného domu je napojená na verejné inžinierske siete v rozsahu elektrickej, plynovej, vodovodnej a kanalizačnej prípojky. Inžinierske siete sú vedené v telese komunikácie vedenej pred stavbou domu.

Technický popis stavby rodinného domu

Základy rodinného domu sú z monolitických betónových pásov s vodorovnou izoláciou, podmurovka betónová do výšky 0,50m. Obvodové murivo nadzemného podlažia  je tvorené z klasického tehlového muriva o hrúbke muriva do 0,42m. Vnútorné nosné a deliace konštrukcie sú z klasického tehlového muriva. Stropná konštrukcia nad prvým nadzemným podlažím je tvorená dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Samotná konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou krovu, valbová konštrukcia. Samotná strešná krytina je tvorená plechovou krytinou. Klampiarske konštrukcie zastrešenia sú z pozinkovaného povrchovo upraveného plechu. Povrchová úprava obvodových stien rodinného domu je tvorená škrabanou omietkou brizolit v kombinácii s hrubou omietkou a keramického obkladu. Keramickým obkladom je opatrená v časti čelná strana rodinného domu, od prístupovej komunikácie. Vnútorná povrchová úprava stien je tvorená vápennou hladkou omietkou s farebnou úpravou. V hygienických miestnostiach a v kuchyni sú prevedené čiastočné keramické obklady stien. Výplne okenných otvorov sú tvorené plastovým oknami s izolačným sklom. Vonkajšie parapety okien z hliníkového plechu. Interiérové dvere na nadzemnom podlaží sú hladké rámové s výplňou v kombinácii s hladkými dverami, vstupné dvere do domu na báze plastových profilov. Vykurovanie stavby domu je riešené ústredným vykurovaním. Zdrojom vykurovanie je stacionárny plynový kotol, ktorý je umiestnený v kotolni domu. Samotné vykurovacie telesá tvorené klasickými doskovými radiátormi. Zdrojom ohrevu TUV je elektrický zásobníkový ohrievač TUV umiestnený v kotolni domu.

I.NP - 1. nadzemné podlažie, prízemie

Vstup na podlažie je riešený hlavným vstupom do domu, ktorý je umiestnený na čelnej strane domu. Dispozične podlažie domu pozostáva z nasledovných miestností: vnútorné zádverie, chodba, kuchyňa, kúpeľňa s wc, izba č.1 až č.3, kotolňa a vonkajším prestrešeným závetrím. Nášlapná vrstva podlahy je tvorená kombináciou keramickej dlažby a plávajúcej laminátovej podlahy, v kotolni je cementový poter. Plávajúca podlaha je v izbách domu. V kuchyni sa nachádza klasická kuchynská linka o celkovej dĺžke 2,10m. Jej účasťou je nerezový kuchynský drez s vodovodnou batériou pákovou, plynová varná doska, elektrická trúba bez digestora. Kuchynské spotrebiče zabudované. Časť steny za linkou obložená keramickým obkladom. V kuchyni sú umiestnené kachle na tuhé palivo, ktoré tvoria alternatívny zdroj vykurovania domu. Podlaha je tvorená keramickou dlažbou. V kúpeľni sa nachádza samostatný sprchovací kút s pákovou batériou so sprchou, keramické umývadlo s pákovou batériou a wc so  spodnou nádržkou typu kombi. Keramický obklad je vyhotovený na celú výšku stien vrátane obkladu vane, podlaha keramická dlažba. Chodba, podlaha je tvorená keramickou dlažbou. V stropnej konštrukcii je uzatvorený otvor, ktorým je prístupný povalový priestor domu. Kotolňa je prístupná samostatným vstupom zo zadnej strany domu. V kotolni je umiestnený stacionárny plynový kotol ústredného vykurovania a zavesený elektrický zásobníkový ohrievač TUV.

Stavba rodinného domu je napojená na verejné inžinierske siete v rozsahu elektrickej, plynovej, kanalizačnej a vodovodnej prípojky.

Garáž s.č.558 na p.č. 364/71

Za stavbou rodinného domu a letnej kuchyne je umiestnená stavba samostatne stojacej garáže. Jedná sa o jednoduchú stavbu s jedným nadzemným podlažím bez podpivničenia. Dispozične je tvorená jednou miestnosťou prístupnou garážovou plechovou bránou. Nosná konštrukcia je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke muriva do 0,30m. Stropná konštrukcia je tvorená dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou sedlovej strechy, samotná krytina je pálená keramická, bez klampiarskych konštrukcii. Vnútorná povrchová úprava stien je tvorená obkladom stien tabuľovým polystyrénom. Podlaha je  betónová mazanina. Okno jednoduché drevené. Objekt je bez vybavenia.

Hospodárska stavba maštale s.č. 559 na p.č. 364/72

V zadnej časti hodnotených pozemkov je umiestená murovaná stavba - hospodárska budova, ktorá bola využívaná ako maštaľ na chov domácich zvierat. Jedná sa o jednoduchú stavbu s jedným nadzemným podlažím bez podpivničenia. Dispozične je tvorená jednou miestnosťou prístupnou drevenými dvojkrídlovými dverami. Nosná konštrukcia je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke muriva do 0,20m. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou sedlovej strechy, samotná krytina je tvorená vlnitými azbestocementovými vlnovkami, bez klampiarskych konštrukcii. Strešná konštrukcia z interiéru obložená doskami na báze heraklitu. Vnútorná povrchová úprava stien je tvorená hrubou omietkou, vonkajšia povrchová úprava je tvorená hrubou omiekou bez povrchovej vrsty. Podlaha je tvorená betónovou mazaninou. Okná drevené jednoduché. Objekt je vybavený svetelným okruhom.

Letná kuchyňa s.č. 574 na p.č. 364/62

Za stavbou rodinného domu je umiestnená stavba samostatne stojacej letnej kuchyne. Jedná sa o jednoduchú stavbu s jedným nadzemným podlažím a jedným podzemným podlažím, ktoré je tvorené jednou pivničnou miestnosťou. Táto je prístupná po oceľovom rebríku z prvého nadzemného podlažia. Prvé nadzemné podlažie je tvorená predsieňou, kuchyňou a kúpeľňou s wc. Nosná konštrukcia je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke muriva do 0,30m. Stropná konštrukcia nad podzemným podlažím je tvorená betónovou monolitickou doskou, stropná konštrukcia nad 1.NP je tvorená dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou sedlovej strechy, samotná krytina je pálená keramická, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Vnútorná povrchová úprava stien v podzemnom podlaží neprevedená, na 1.NP je tvorená vápennou hladkou omietkou. Vonkajšia povrchová úprava je tvorená omietkovou zmesou kontaktného zatepľovacieho systému. Výplne okenných otvorov tvorené drevenými zdvojenými oknami s vonkajšími roletami. Podlaha v pivnici je tvorená dusanou hlinou, na nadzemnom podlaží kombináciou povlaku pvc (kuchyňa), plávajúcej laminátovej podlahy (izba) a keramickej dlažby v kúpeľni s wc. Objekt je vybavený rozvodom studenej vody, svetelným okruhom, rozvodom plynu a kanalizáciou. V kuchyni je umiestnená kuchynská linka o dĺžke 1,90m, súčasťou je smaltovaný kuchynský drez s pákovou batériu, plynový šporák s elektrickou trúbou. Časť steny za linkou upravená keramickým obkladom, podlaha pri linke tvorená keramickou dlažbou, v zostávajúcej časti povlak pvc. V izbe je umiestnené keramické umývadlo s batériou na studenú vodu, plynové kachle typu gamat, v podlahe je umiestnený otvor, ktorým je prístupná pivnica letnej kuchyne.  Časť steny za umývadlom obložená keramickým obkladom. V kúpeľni je umiestnené wc so spodnou nádržkou, pripravené rozvody na umiestnenie rohovej sprchy. Prevedený keramický obklad stien na výšku 1,0m, podlaha keramická dlažba.

Letná kuchyňa č.2 na p.č. 364/39

Za stavbou rodinného domu je umiestnená stavba samostatne stojacej letnej kuchyne. Jedná sa o jednoduchú stavbu s jedným nadzemným podlažím. Nadzemné podlažie je tvorené chodbou a dvoma miestnosťami. Nosná konštrukcia je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke muriva do 0,20m. Stropná konštrukcia je tvorená dreveným trámovým stropom s rovným podhľadom. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou sedlovej strechy, samotná krytina je pálená keramická, klampiarske konštrukcie neprevedené. Vnútorná povrchová úprava stien je tvorená vápennou hladkou omietkou. Vonkajšia povrchová úprava je tvorená rovnako hladkou omietkovou. Výplne okenných otvorov, na chodbe oceľové jednoduché okno, v miestnostiach drevené zdvojené.

Podlaha v je tvorená betónovou mazaninou. V miestnosti č.1 je umiestnená kachľová pec na tuhé palivo. Objekt je vybavený svetelným okruhom.

Medzi stavbami letnej kuchyne č.2 a hospodárskej stavby maštale je umiestnená murovaná hospodárska stavba, ktorá bola využívaná na chov domácich zvierat. Jedná sa o jednoduchú stavbu v prevažnej časti s jedným nadzemným podlažím. V menšej časti je rozdelená výškovo na dve úrovne využívané na chov menších domácich zvierat. Nosná konštrukcia je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke muriva do 0,25m. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou pultovej strechy, samotná krytina tvorená kombináciu v prevažnej miere azbestocementovými vlnovkami, klampiarske konštrukcie neprevedené. Vnútorná povrchová úprava stien neprevedená, vonkajšia povrchová úprava je tvorená rovnako hladkou omietkovou. Výplne okenných otvorov jednoduché v časti bez okien, dvere zvlakové. Podlaha v je tvorená dusanou hlinou.  Objekt je bez vybavenia.

Za stavbou garáže je umiestnená stavba prestrešenia skladu, ktorý je využívaný ako sklad dreva. Jedná sa o jednoduchú stavbu s jedným nadzemným podlažím. Dispozične je stavba tvorená jedným priestorom. Nosná konštrukcia dvoch stien je tvorená klasickým tehlovým murivom o hrúbke do 0,15m, nosná konštrukcia zostávajúcich stien je tvorená oceľovou stĺpikovou konštrukciou. Konštrukcia zastrešenia je tvorená drevenou konštrukciou pultovej strechy, samotná krytina je vlnitý plech, klampiarske konštrukcie neprevedené. Vnútorné a vonkajšie povrchové úpravy stien neprevedené. Podlaha je tvorená dusanou hlinou. Objekt je bez vybavenia.

 

Predmet dražby as draží tak ako stojí a leží.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
- Záložné právo v prospech Slovenská sporiteľňa a.s., IČO: 00151653, Bratislava, na nehnuteľnosti: par.CKN č.:364/72, 364/38, 364/39, 364/62, 364/70, 364/71; stavba s.č.243 na p.č.364/70, stavba s.č.558 na p.č.:364/71, stavba s.č.559 na p.č.: 364/72, stavba s.č.574 na p.č.: 364/62 v podiele 1/1 na základe záložnej zmluvy - V 3499/13 - 181/13;-186/13

Nie sú známe žiadne nájomné zmluvy týkajúce sa predmetu dražby.
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Číslo znaleckého posudku: 168/2017
Meno znalca: Ing. Peter Hudec
Dátum vyhotovenia: 24.09.2017
Všeobecná cena odhadu: 60 400,00 €

K. Najnižšie podanie 60400
L. Minimálne prihodenie 400
M. Dražobná zábezpeka a) výška 10000
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky Prevodom na bankový účet dražobníka alebo v hotovosti u dražobníka najneskôr do zahájenia dražby s preukázaním potvrdenia o úhrade týmto alebo zákonom povoleným spôsobom alebo vo forme bankovej záruky. Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť šekom ani platobnou kartou.

c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky Výpis z bankového účtu, potvrdenie o vklade peňažných prostriedkov na bankový účet v hotovosti, príjmový pokladničný doklad dražobníka, banková záruka.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky do otvorenia dražby
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Dražobník vráti účastníkovi dražby, ktorý predmet dražby nevydražil dražobnú zábezpeku alebo listinu preukazujúcu vydanie bankovej záruky bez zbytočného odkladu po skončení dražby alebo upustení od dražby, najneskôr však do 5 dní od skončenia dražby alebo od upustenia od dražby.
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
V zmysle ustanovenia § 26 ods. 3. až 5 zák. č. 527/2002 Z. z. o dobrovoľných dražbách sa dražobná zábezpeka započítava vydražiteľovi do ceny dosiahnutej vydražením. Zostávajúcu časť ceny, dosiahnutej vydražením je vydražiteľ povinný zaplatiť dražobníkovi do 15 dní od skončenia dražby, pokiaľ sa vydražiteľ nedohodne s navrhovateľom dražby inak, a to v hotovosti alebo bankovým prevodom na účet dražobníka, podľa vyššie uvedených bodov v časti Dražobná zábezpeka. Ak nie je cena dosiahnutá vydražením vyššia ako 6 640 eur, je vydražiteľ povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením hneď po skončení dražby.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) Obhliadka 1: 05.12.2017 12:15 Obhliadka 2: 14.12.2017 12:15
Miesto obhliadky Kovarce 243, 956 15, Kovarce
Organizačné opatrenia Organizačné pokyny: Obhliadka sa uskutoční po predchádzajúcom telefonickom dohovore na tel. čísle 033 / 553 27 22, prípadne na mobilnom čísle 0911620317.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Ak uhradil vydražiteľ cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote, prechádza na neho vlastnícke právo alebo iné právo k predmetu dražby udelením príklepu. Ku dňu zaplatenia ceny dosiahnutej vydražením vydražiteľom zaniká pohľadávka veriteľa v rozsahu uspokojenia veriteľa z výťažku dražby.
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
Vlastnícke právo k predmetu dražby prechádza na vydražiteľa udelením príklepu a po uhradení ceny dosiahnutej vydražením. Užívacie právo prechádza na vydražiteľa odovzdaním predmetu dražby zápisnicou o odovzdaní. Predmet dražby odovzdá predchádzajúci vlastník po predložení osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa.
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Peter
c) priezvisko Opatovský
d) sídlo M. Sch. Trnavského 6, 917 01 Trnava