Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 220/2017
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 20.11.2017
  • Značka:
  • K039049
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Šteiniger Tomáš
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Čierne 125, 02313 Čierne
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 20.03.1987
Obchodné meno správcu: SKP, k. s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Veľká Okružná 43, 01001 Žilina
Kotakt na správcu : office@skpks.sk, 048 41 62 238
Spisová značka správcovského spisu : 5K/1/2017 S1359
Spisová značka súdneho spisu : 5K/1/2017
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

VYHLÁSENIE PONUKOVÉHO KONANIA NA PREDAJ MAJETKU ÚPADCU PODLIEHAJÚCEHO KONKURZU:

SKP, k.s., so sídlom Námestie SNP 74/28, 960 01 Zvolen, so sídlom kancelárie Veľká Okružná 43, 010 01 Žilina, IČO: 44 915 691, zn. správcu: S1359 (ďalej len „správca“), správca úpadcu Tomáš Šteiniger, Čierne 125, 023 13 Čierne, nar.: 20.03.1987 (ďalej len „úpadca“) vyhlasuje ponukové konanie na predaj majetku úpadcu podliehajúceho konkurzu.

I. Predmet predaja:

Hnuteľné veci:

Popis

Výrobné číslo

Rok výroby

Stav

Tlačiareň EPSON

FFEG153593

2014

opotrebované

Osobný počítač SHARK

09090569013725735

2013

opotrebované

LCD monitor Samsung

MI19HMCQ923520Y

2013

opotrebované

 (ďalej spolu aj „hnuteľné veci“).

II. Súťažné podmienky:

Kúpna cena:         Kúpna cena za Tlačiareň EPSON predstavuje sumu 85,00 EUR

                               Kúpna cena za Osobný počítač SHARK predstavuje sumu 200,00 EUR

                               Kúpna cena za LCD monitor Samsung predstavuje sumu 70,00 EUR

 

Správca je oprávnený odmietnuť všetky predložené ponuky, ak tieto nespĺňajú stanovené podmienky ponukového konania alebo ich správca posúdi ako ponuky neprimerané.

Lehota na doručenie ponúk: 15 dní od zverejnenia oznamu o vyhlásení ponukového konania v Obchodnom vestníku. Ponuky sa podávajú na adrese kancelárie správcu: SKP, k.s., Veľká Okružná 43, 010 01 Žilina.

Otváranie a vyhodnotenie ponúk: Správca v lehote 5 dní od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, vyhodnotí riadne a včas doručené ponuky a vyhodnotenie vo forme zápisnice bezodkladne predloží príslušnému orgánu. V prípade zhodnosti dvoch alebo viacerých ponúk, ktoré súčasne spĺňajú všetky podmienky stanovené ponukovým konaním, bude mať prednosť ponuka, ktorá bola doručená do kancelárie správcu skôr. Prednosť bude mať ponuka, ktorá sa bude týkať všetkých hnuteľných vecí.

Uzavretie zmluvy: So záujemcom, ktorý ponúkne najvyššiu cenu za dodržania predchádzajúcich stanovených podmienok správca uzavrie kúpnu zmluvu.  Úspešný záujemca je povinný uhradiť ponúknutú kúpnu cenu pri podpise kúpnej zmluvy. V prípade, ak víťazný záujemca neuzatvorí kúpnu zmluvu, správca osloví ďalšieho záujemcu, ktorý predložil najvyššiu ponuku.

Ďalšie podmienky: Správca oboznamuje záujemcov, že ponúkané hnuteľné veci sa predáva v stave v akom „stojí a leží“ a na vlastné prepravné náklady. Každá ponuka záujemcu bude správcom zapísaná do ponúk v rámci ponukového konania.

Záujemcovia musia doručiť záväzné ponuky v zalepenej obálke s výrazným označením „PONUKOVÉ KONANIE 5K/1/2017 – ZÁVÄZNÁ PONUKA – NEOTVÁRAŤ“, a to osobne alebo poštou na adresu kancelárie správcu.

Obsahové náležitosti predloženej ponuky:

1. Presné označenie záujemcu (meno, priezvisko, dátum narodenia a adresu trvalého pobytu v prípade fyzických osôb; obchodné meno, IČO (ak bolo pridelené), miesto podnikania a označenie registra v ktorom sú zapísané v prípade fyzických osôb oprávnených podnikať; obchodné meno alebo názov, IČO (ak bolo pridelené), sídlo a označenie registra, v ktorom sú zapísané, v prípade právnických osôb.

2. Označenie každej hnuteľnej veci ktorú chce záujemca odkúpiť v zmysle bodu I. Predmet predaja tejto ponuky,

3. Návrh odplaty v mene Euro za odkúpenie hnuteľnej veci/hnuteľných vecí

4. V prípade registrovaného záujemcu musí byť prílohou ponuky aktuálny výpis z obchodného registra resp. živnostenského registra alebo z iného (osobitného) registra, v ktorom je záujemca zapísaný, ktorý v čase doručenia ponuky správcovi, nie je starší ako 3 mesiace. Predložené doklady musia byť vo vyhotovení originálu, resp. úradne overenej fotokópie. V prípade záujemcu ktorý je fyzickou osobou musí byť prílohou ponuky úradne overená fotokópia občianskeho preukazu záujemcu.

5. Text ponuky musí byť vyhotovený v slovenskom jazyku.

6. Na ponuku, ktorá nebude spĺňať všetky náležitosti uvedené v týchto podmienkach ponukového konania, správca nebude prihliadať.

7. Telefonický kontakt a e-mailovú adresu záujemcu, prostredníctvom ktorých bude správca so záujemcom komunikovať.

Správca nebude prihliadať na ponuky, ktoré nebudú obsahovať všetky vyššie uvedené obsahové náležitosti.

Za účelom získania bližších informácií o verejnom ponukovom konaní môžu záujemcovia kontaktovať správcu na základe žiadosti adresovanej správcovi e-mailom na adresu: office@skpks.sk

 

SKP, k.s. správca úpadcu Tomáš Šteiniger