Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 215/2017
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 10.11.2017
  • Značka:
  • X006543
Dražobná spoločnosť, a. s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 440/2017
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Dražobná spoločnosť, a. s.
II. Sídlo/bydlisko Zelinárska682108 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Zelinárska
b) Orientačné/súpisné číslo 6
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82108
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 3070/B
IV. IČO/ dátum narodenia 35849703
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko Všeobecná úverová banka, a. s.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Mlynské Nivy
b) Orientačné/súpisné číslo 1
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82990
e) Štát SR
IV. IČO/ dátum narodenia 31320155
C. Miesto konania dražby Notársky úrad JUDr. Martina Mižiková, Námestie osloboditeľov 20, 040 01 Košice
D. Dátum konania dražby 19. 12. 2017
E. Čas konania dražby 09:40 hod.
F. Kolo dražby 1. kolo
G. Predmet dražby

Predmetom dražby sú nehnuteľnosti evidované  na liste vlastníctva č. 8948,  katastrálne územie Kráľovský Chlmec, Okresný úrad Trebišov – katastrálny odbor, obec Kráľovský Chlmec, okres Trebišov, a to:

Pozemky - parcely registra “C“ :

parcelné číslo: 528/21, výmera 464 m2, druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria

parcelné číslo: 528/23, výmera 294 m2, druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria

 

Stavby:

súpisné číslo: 2461, na parcele č. 528/23, druh stavby: Administratívna budova, popis stavby: Administratívna budova

 

Spoluvlastnícky podiel: 1/1.

Predmet dražby sa draží tak ako „stojí a leží.“

H. Opis predmetu dražby

Administratívna budova čs. 2461 na parcele č. 528/23:

 

Jedná sa o samostatne stojacu jednopodlažnú nepodpivničenú budovu s podkrovím osadenú na parcele KN č. 528/23 na ul. Mierovej, v tesnej nadväznosti na ul. Hlavnú. Administratívna budova pôvodne od r. 1997 slúžila ako "Plynoslužobňa" , neskôr po zmene vlastníka v r. 2007 slúţi ako administratívna budova BSM TRADE, spol. s r.o. so sídlom v Kráľ.Chlmci, ktorej náplňou je výroba a dodávka plastových okien a dverí. Budova je obdĺžnikového tvaru s priečnym nosným systémom, postavená v klasickej forme výstavby - murovaná z tehál,

prefabrikované stropné panely, strecha sedlová so strešnou krytinou z asfaltových šindlov. Administratívna budova podľa zistenia znalcom je v užívaní od r. 1997, po zmene vlastníka budovy boli prevedené určité stavebné úpravy - v r. 2012 bola prevedená prístavba vstupného priestoru pred kotolňou na zemný plyn, bola prevedená výmena pôvodne drevených zdvojených okien za okná plastové s izolačným dvojsklom v podkroví a väčšia časť okien vrátane vstupných dverí na prízemí, v r. 2014 v podkroví bol zateplený strop, v zasadačke a v časti kancelárií boli znížené sadrokartónové podhľady a bola prevedená výmena pôvodnej podlahy z PVC na podlahy plávajúce, v časti miestnosti boli prevedené stierky. Administratívna budova má dvor úplne oplotený uzatvorený bránou. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete - verejný vodovod, verejná kanalizácia, el. sieť a zemný plyn.

 

Dispozičné riešenie:

Budova má jedno nadzemné podlažie - prízemie (1.np) a podkrovie. Dispozične na prízemí sa nachádzajú dve garáže pre osobné automobily, zámočnícka dielňa, sklady a kotolňa s pristavanou vstupnou časťou, vstupná hala, miestnosť pre oddelenie odbytu, os.hyg.zariadenie návštevníkov. V podkroví sú kancelárie pracovníkov firmy, zasadačka, kuchynka a soc.hygienické zariadenie personálu.

Konštrukcie a vybavenie:

Klasický konštrukčný systém, murovaný obvodový plášť z tehál POROTHERM v skladobnej hrúbke 40 cm. Základy - monolitické základové pásy z prostého betónu , podmurovka betónová. Deliace priečky murované z tehál v hrúbke 30 a 15 cm. Strop nad prízemím je prevedený zo železobetónových prefabrikovaných panelov.

Krov je drevený tesársky, ležatá stolica, trámy ležatej stolice sú uložené na oceľových nosníkoch. Strešná krytina je prevedená z asfaltových šindlov typu ISOLA, doplnkovými prvkami strešnej krytiny sú odvetrávacie hrebeňové vetráky. Klampiarske konštrukcie ako úplné strechy sú prevedené z oceľ. pozinkovaného plechu. Vonkajšie omietky sú vápenno cementové s povrchovou úpravou GRANOLAN omietka, úprava sokla vo dvornom priestore je vápenno cementová omietka s povrchovou úpravou GRANOLAN mozaiková omietka. Vnútorné omietky sú vápenné hladké v skladoch a v zámočníckej dielni, v ostatných priestoroch prízemia a podkrovia sú omietky štukové, vnútorné obklady v soc.hyg. zariadeniach sú keramické. Schody do podkrovia sú železobetónovej konštrukcie, povrchová úprava z keramickej dlažby.

Vchodové dvere sú plastové s izol.dvojsklom, dvere vnútorné sú hladké plné v oceľ.zárubni, garážové vráta sú oceľové otvárače. Okná sú plastové (po výmene v r.2012), v prízemí je časť okien pôvodných - drevené zdvojené. Podlahy : v prízemí v kanceláriách sú PVC, v skladových priestoroch, v garážach, kotolni a v dielni je cementový poter, vo vstupnom priestore a v soc.hyg.zariadeniach sú keramické dlažby. V podkroví sú kanceláriách podlahy z PVC, v zasadačke a v časti kancelárií plávajúce podlahy, na chodbe a v soc.hyg.zariadeniach sú podlahy z ker. dlažby. Vykurovanie je ústredné teplovodné, 2* kotol na zemný plyn zn. VAILANT, radiátory oceľ.panelové. Elektroinštalácia svetelná a motorická, budova je zabezpečená bleskozvodom. Vnútorný vodovod je prevedený plastovými rúrkami, vnútorná kanalizácia - zvislé a ležaté rozvody sú prevedené plastovým potrubím, vnútorný plynovod - rozvod oceľ.potrubím do kotolne. Ohrev vody je

zabezpečený kotlom na zemný plyn (v kotolni). Vybavenie kuchynky (v podkroví): kuchynská linka z materiálov na báze prír.materiálov, nerezový drez s pákovou batériou, plynový sporák, zabudovaná chladnička s mrázničkou. Hygienické zariadenia: v prízemí WC je vybavené splachovacími záchodmi kombi + ker.umývadlo s pák.batériou, v podkroví okrem WC pre návštevníkov aj soc.hyg. zariadenie personálu sú štandardného vybavenia - keramické umývadlá, pisoáre, splachovacie záchody kombi, samostatné sprchy.

Ostatné : objekt je vybavený protipožiarnym systémom a bezpečnostným zariadením, nie je vybavený kamerovým systémom

 

Stavebno-technický stav a opotrebenie :

Administratívna budova v užívaní od roku 1997. Budova v priebehu užívania prešla určitými stavebnými úpravami - v r. 2012 bola prevedená prístavba vstupného priestoru pred kotolňou na zemný plyn, bola prevedená výmena pôvodne drevených zdvojených okien za okná plastové s izolačným dvojsklom v podkroví a väčšia časť okien vrátane vstupných dverí na prízemí, v r. 2014 v podkroví bol zateplený strop, v zasadačke a v časti kancelárií boli znížené sadrokartónové podhľady a bola prevedená výmena pôvodnej podlahy z PVC na podlahy plávajúce, v časti miestnosti boli prevedené stierky. Budova je pomerne dobre udržiavaná.

 

PRÍSLUŠENSTVO:

Plot murovaný z bielych tehál

Plot ohraničuje parcelu KN č. 528/21 zo strany severnej v úseku od nárožia prístavby vstupu do kotolne po kovové vráta. Konštrukcia plotu: plot má betónové základy a betónovú podmurovku, na ktorej je osadené murivo z bielych tehál hr. 15 cm medzi piliermi z bielej tehly 30/30 cm. Výška výplne 170 cm, dĺžka plotu 7,50 m. V tejto časti oplotenia sú kovové vráta. Plot v užívaní od roku 1997.

 

Plot z drevených polí

Plot ohraničuje parcelu KN č. 528/21 zo strany východnej v úseku od kovovej brány aţ po kovové vrátka na strane južnej. Konštrukcia plotu: plot má betónové základy a betónovú podmurovku, na ktorej sú osadené piliere z bielej tehly 30/30 cm, medzi ktoré sú osadené drevené polia - drevené dosky na oceľových zvlakoch. Výška výplne 170 cm, dĺžka plotu 24,90 m. V tejto časti oplotenia sú osadené kovové vrátka. Plot v užívaní od roku 1997.

 

Vodovodná prípojka

Napojenie na verejný vodovod, ktorého trasa vedie v telese priľahlej komunikácie (ul. Mierova) polyetylénovým potrubím rPE DN 63*6,7 mm cez vodomernú šachtu (vodomerná šachta je osadená pred vstupom do budovy) do budovy. Dĺžka prípojky 19,50 m, v užívaní od roku 1998.

 

Elektrická NN kábelová prípojka

Elektrická prípojka je vedená podzemným káblom Cu 4*25 mm, počet káblov 2, od betónového stožiara (betónový stožiar je osadený západne od objektu budovy) do el. rozvádzača ktorý je umiestnený na západnom priečelí adm. budovy. Dĺžka prípojky 10,00 m, v užívaní od roku 1998.

 

Vodomerná šachta

Vodomerná šachta osadená na parcele KN č. 528/21 pred vstupom do budovy. Prevedená je z monolitického betónu, oceľové stúpačky, oceľový poklop. Zo šachty je vedená prípojka vody do budovy. Šachta v užívaní od roku 1998.

 

Prípojka kanalizácie - hlavný kanalizačný zberač DN 200 mm

Prípojka kanalizácie - hlavný kanalizačný zberač vedie cez dvor smerom ku kontrolnej šachte KŠ 3, potrubie kameninové DN 200 mm, dĺžka potrubia 31,00 m. Prípojka v užívaní od roku 1998.

 

Prípojka plynu

Prípojka zemného plynu je vedená od STL plynovodu DN 110 mm (trasa vedie pozdĺž priľahlej komunikácie), v napájacom bode osadená prípojková navŕtavacia armatúra FKW DAA 110/32 a odtiaľ vedie vlastné potrubie prípojky - polyetylénové D 32*3, od regulátora (osadený pri západnom priečelí budovy) do kotolne vedie oceľová prípojka DN 32 mm vo výške sokla. Dĺžka prípojky 6,00 m, prípojka v užívaní od roku 1998.

 

Vonkajšie schody

Vonkajšie schody pri vstupe do administratívnej budovy. Schody s povrchom terazzovej dlažby, v užívaní od roku 1998.

 

Prípojka kanalizácie DN 150 mm

Prípojka kanalizácie - potrubie kameninové DN 150 mm vedené od objektu kotolne ku kontrolnej šachte KŠ 1 v dĺžke 16,00 m. Prípojka v užívaní od roku 1998.

 

Prípojka kanalizácie DN 125 mm

Prípojka kanalizácie - potrubie prípojky od zvodov dažďovej vody DN 125 mm so zaústením do potrubia DN 200 mm alebo do kontrolnej šachty, potrubie kameninové DN 125 mm, dĺžka potrubia 15,00 m. Prípojka v užívaní od roku 1998.

 

Kanalizačná šachta

Kanalizačné šachty na trase kanalizačnej prípojky - šachty betónové prefabrikované, hĺbka 2,00 m, počet 3 ks. Šachty v užívaní spolu s kanalizačnou prípojkou od r. 1998.

 

Spevnená plocha asfaltová

Spevnená plocha nádvoria (dvor medzi budovou a oplotením) je prevedená asfaltovým betónom hr. 50 mm na podklade z obaľovanej štrkodrvy hr. 100 mm, ktorá je zase uložená na štrkodrve hrúbky 150 mm. Spevnená plocha v užívaní od r.1998.

 

Vonkajšie schody 1

Vonkajšie schody pred vstupom do budovy sú prevedené z dlažobných kociek z vymývaného betónu, dĺžka stupňov v priemere 4,80 m, počet stupňov 7. Schody v užívaní od r.1998, stavebno-technický stav a údržba primerané veku.

 

Spevnená plocha rampy a chodníka

Spevnená plocha rampy pred vstupom do budovy a prístupový chodník pozdĺž južného priečelia budovy je prevedená z dlažobných kociek z vymývaného betónu. Rampa a chodník v užívaní od r.1998.

 

Vonkajšie schody 2

Vonkajšie schody pri výstupe na zásobovaciu rampu pred skladom v prízemí sú prevedené na železobetónovej doske s povrchom ker. dlažby, dĺžka stupňov 0,90 m, počet stupňov 7. Schody v užívaní od r.1998.

 

POZEMKY:

Pozemky - parcela KN č. 528/21 a 528/23 (zastavané plochy a nádvoria) evidované na LV č. 8948 k.ú. Kráľovský Chlmec:

 

Pozemok - parcela KN č. 528/23 je zastavaný administratívnou budovou, pozemok - parcela KN č. 528/21 tvorí okolie budovy. Prístup na pozemok je zabezpečený z verejnej komunikácie - ul. Mierovej. Pozemok je mierne svahovitý, v mieste stavby rovinatý, orientácia pozemku v pozdĺžnej osi v smere sever - juh. Pozemok sa nachádza v zmiešanom území (objekty obč. vybavenosti a služieb a obytné a rodinné domy. Pozemok je napojený na všetky inžinierske siete, ktoré sú v lokalite vybudované (verejný vodovod, verejná kanalizácia, el.sieť a zemný plyn, rozvod káblovej televízie).

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Viď opis predmetu dražby.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Všetky nasledujúce záložné práva v prípade úspešnej dražby zanikajú v zmysle § 151ma a § 151md zákona č. 40/64 Zb. (Občiansky zákonník) a vydražiteľ nadobúda predmet dražby bez zaťaženia záložnými právami.

LIST VLASTNÍCTVA č. 8948:
Záložné právo Všeobecnej úverovej banky ,a.s.IČO:31320155 so sídlom Mlynské nivy 1, 82990 Bratislava k nehnuteľnostiam v časti A- na pozemky parc. č. 528/21, 528/23 a stavba ako administratívna budova č.s. 2461 na parc. č. 528/23, zapísané v reg. V-1324/08, č.Z. 787/08 Z-1944/2215.

Exekútorský úrad v Košiciach-súdny exekútor JUDr.Ján Ondáš, Mlynárska 16, 040 01 Košice- Exekučný príkaz č.EX.1961/2015-21BM na zriadenie ex. záložného práva v prospech Inšpektorát práce Košice, Masarykova 10, Košicek stavbe s.č. 2461 na parc.č. 528/23 a poz.parc.č. 528/21, 528/23 na spol.podiel pod B1 v 1/1-ine zo dňa 6.11.2015

Z - 1278/2016 - Exekútorský úrad Žilina, súdny exekútor JUDr. Martin Píry, Vojtecha Tvrdého 793/21, 010 01 Žilina - Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučn. záložného práva na nehnuteľ. č. EX 225/2016 - 18 v prospech HASTA, s.r.o., IČO:31 646 751, Bytčianska 814/131, 010 01
Žilina, pozemky regist. C na parc.č. 528/21, 528/23 a stavba ako Administratívna budova č.s. 2461 na parc.č. 528/23, pod B1 v pod. 1/1, zo dňa 27.06.2016, č.z. 620/16.
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Hodnota predmetu dražby bola zistená podľa znaleckého posudku č. 30/2017, ktorý vypracoval Ing. arch. Ján Kimák, znalec v odbore Stavebníctvo, odvetvie: Pozemné stavby a Odhad hodnoty nehnuteľností, zapísaný v zozname znalcov, tlmočníkov a prekladateľov vedenom Ministerstvom spravodlivosti Slovenskej republiky pod číslom 911560.
Dátum vypracovania znaleckého posudku: 14.07.2017.
Cena určená znaleckým posudkom: 199.000,00 € (slovom: stodeväťdesiatdeväťtisíc eur).
K. Najnižšie podanie 199.000,00 € (slovom: stodeväťdesiatdeväťtisíc eur)
L. Minimálne prihodenie 1 000,00 € (slovom: jedentisíc eur)
M. Dražobná zábezpeka a) výška 15.000,00 € (slovom: pätnásťtisíc eur)
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky 1. Bezhotovostný prevod alebo vklad na účet dražobníka v tvare IBAN SK71 0200 0000 0019 5703 8659 (BIC:SUBASKBX), vedený vo VÚB, a.s. s variabilným symbolom 4402017.
2. V hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo v mieste konania dražby.
3. Banková záruka.
4. Notárska úschova.
Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť platobnou kartou ani šekom.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky 1. Originál príkazu na úhradu peňažných prostriedkov vo výške dražobnej zábezpeky. Účastník bude pripustený k dražbe, ak do otvorenia dražby bude dražobná zábezpeka pripísaná na účet dražobníka, 2. Hotovosť vo výške dražobnej zábezpeky, 3. Originál alebo overená kópia preukazujúca vystavenie bankovej záruky, 4. Originál alebo overenú kópiu dokladu preukazujúceho notársku úschovu.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky Do otvorenia dražby.
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Bez zbytočného odkladu po skončení dražby v hotovosti alebo bezhotovostným prevodom na účet účastníka dražby.
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
Vydražiteľ je povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením v hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet dražobníka v tvare IBAN SK71 0200 0000 0019 5703 8659 (BIC:SUBASKBX), vedený vo VÚB, a. s. s variabilným symbolom 4402017 a to do 15 dní odo dňa skončenia dražby, v prípade, že suma dosiahnutá vydražením presiahne 6.640,00 EUR, v opačnom prípade hneď po ukončení dražby.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) 1. termín: 01.12.2017 o 10:00 hod. 2. termín: 15.12.2017 o 10:00 hod.
Miesto obhliadky Mierová 20/2461 077 01 Kráľovský Chlmec
Organizačné opatrenia O O Záujemcovia o obhliadku sa ohlásia aspoň jeden deň pred konaním obhliadky na tel. č.: 02/5949 0131, Po-Pi 8:00 hod. - 16:00 hod. V zmysle § 12 ods. 2 a § 13 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách je vlastník predmetu dražby, držiteľ alebo nájomca povinný umožniť riadnu obhliadku predmetu dražby v stanovených termínoch.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Ak vydražiteľ zaplatí cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote, prechádza na neho vlastnícke právo dňom udelenia príklepu; to neplatí, ak je vydražiteľom osoba, ktorá je povinná zapísať sa do registra partnerov verejného sektora podľa zákona č. 315/2016 Z.z. o registri partnerov verejného sektora, ak v čase príklepu nie je zapísaná v tomto registri. Dražobník vydá bez zbytočného odkladu po nadobudnutí vlastníckeho alebo iného práva vydražiteľovi potvrdenie o vydražení predmetu dražby a v prípadoch, v ktorých sa o priebehu dražby spisuje notárska zápisnica vydá dražobník vydražiteľovi dve vyhotovenia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice.
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
1. Po nadobudnutí vlastníckeho práva alebo iného práva k predmetu dražby odovzdá dražobník bez zbytočného odkladu vydražiteľovi predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby a vydražiteľ prevzatie predmetu dražby písomne potvrdí.
2. Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, predchádzajúci vlastník je povinný odovzdať predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. Dražobník je povinný na mieste spísať zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby. Zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby podpíše predchádzajúci vlastník predmetu dražby, vydražiteľ a dražobník. Jedno vyhotovenie zápisnice dostane predchádzajúci vlastník a dve vyhotovenia dostane vydražiteľ. Ak niektorá osoba odmietne zápisnicu podpísať alebo ju prevziať, táto skutočnosť sa vyznačí v zápisnici a zápisnica sa považuje za odovzdanú aj tejto osobe.
3. Všetky náklady spojené s odovzdaním a prevzatím predmetu dražby nesie vydražiteľ. Táto povinnosť sa nevzťahuje na náklady, ktoré by ináč nevznikli, ak ich svojou vinou spôsobil predchádzajúci vlastník, majiteľ alebo dražobník alebo ak im tieto náklady vznikli náhodou, ktorá ich postihla.
4. Osoba povinná vydať predmet dražby zodpovedá vydražiteľovi za škodu spôsobenú omeškaním s odovzdaním predmetu dražby.
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Martina
c) priezvisko Mižiková
d) sídlo Námestie osloboditeľov 20, 04001 Košice