Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 202/2017
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 23.10.2017
  • Značka:
  • K033715
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Limba - Skalka, spol. s r.o. v konkurze
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Veternícka 117/19, 967 01 Kremnica
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 31589821
Obchodné meno správcu: T. R. I. Solutions k.s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Lazovná 20, 97401 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : 0908977995, tri.solutions.ks@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 2K/70/2016 S1821
Spisová značka súdneho spisu : 2K/70/2016
Druh podania : Iné zverejnenie

Oznám o vyhlásení 1. kola ponukového konania

Obchodná spoločnosť T. R. I. Solutions k.s., so sídlom správcovskej kancelárie na ulici Lazovná 20, 974 01 Banská Bystrica, Slovenská republika, IČO: 50 343 416, správca v konkurze vyhlásenom na majetok úpadcu Limba - Skalka, spol. s r.o. v konkurze, so sídlom Veternícka 117/19, 967 01 Kremnica, Slovenská republika, IČO: 31 589 821 v súlade s uznesením Okresného súdu Banská Bystrica č. k. 2K 70/2016 - 123 zo dňa 17.07.2017 vydaným pri výkone pôsobnosti príslušného orgánu v zmysle ust. § 37 ods. 1 v spojení s ust. § 83 ods. 1 písm. a) zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“) vyhlasuje I. kolo ponukového konania podľa ust. § 92 ods. 1 písm. d) ZKR na speňaženie majetku úpadcu tvoriaceho všeobecnú podstatu, a to nasledujúcej súpisovej zložky majetku:

osobné vozidlo ŠKODA Octavia COMBI; farba: šedá metalíza; VIN: TMBJG41U842896549; ev. č.: ZH836BH; rok výroby: 2004; zdvihový objem valcov: 1.896 cm³; najväčší výkon motora: 66 kW; stav počítadla prejdenej vzdialenosti: 364.108 km; súpisová hodnota majetku: 2.500,00 EUR (ďalej len „Majetok“).

Podmienky ponukového konania:

1. Majetok sa v I. kole ponukového konania speňažuje za najvyššiu ponuku, najmenej však za 100% súpisovej hodnoty.

2. Lehota na predkladanie ponúk na kúpu Majetku je desať (10) pracovných dní odo dňa zverejnenia oznamu o vyhlásení I. kola ponukového konania v Obchodnom vestníku. Na ponuky doručené po lehote na predkladanie ponúk sa neprihliada.

3. Ponuky je potrebné doručiť v písomnej forme na adresu kancelárie správcu: T. R. I. Solutions k.s., Lazovná 20, 974 01 Banská Bystrica, Slovenská republika v zalepenej a neporušenej obálke s označením „Ponukové konanie - Limba - Skalka, spol. s r.o. v konkurze - NEOTVARAŤ“. Záujemca môže do ponukového konania predložiť len jednu ponuku na kúpu Majetku a touto ponukou je viazaný.

4. Záväzná ponuka záujemcu o kúpu Majetku musí obsahovať:

a) správne a úplné označenie záujemcu, a to pri (i) právnickej osobe jej názov alebo obchodné meno, adresu sídla a identifikačné čísla, ak je pridelené a pri (ii) fyzickej osobe jej meno a priezvisko, adresu trvalého pobytu, dátum narodenia ako aj kontaktné údaje záujemcu v podobe telefónneho čísla a adresy elektronickej pošty;

b) slovné vyjadrenie záväzného záujmu o odplatné nadobudnutie (kúpu) Majetku spôsobom neumožňujúcim zámenu predmetu kúpy, teda napr. v tvare „mám záujem o kúpu osobného motorového vozidla ŠKODA Octavia COMBI; farba: šedá metalíza; VIN: TMBJG41U842896549; ev. č.: ZH836BH; rok výroby: 2004;

c) ponúkanú kúpnu cenu (vrátane DPH) vyjadrenú číslom i slovom v mene euro (v prípade rozdielu medzi údajom uvedeným číslom a slovom má prednosť údaj uvedený slovom);

d) prehlásenie záujemcu potvrdzujúce, že (i) voči Úpadcovi nemá žiadne nesplnené záväzky, (ii) voči nemu nebolo začaté konkurzné konanie a ani reštrukturalizačné konanie, na jeho majetok nebol vyhlásený konkurz, povolená jeho reštrukturalizácia podľa ZKR, a jeho majetok nie je predmetom alebo on samotný nie je v procesnom postavení obdobnom postaveniu dlžníka alebo úpadcu podľa ZKR alebo účastníkom obdobného konania podľa zahraničného práva, (iii) nie je v likvidácii a nie je voči nemu vedené ani obdobné konanie podľa zahraničného práva, (iv) voči nemu nebolo začaté exekučné konanie podľa zákona č. 233/1995 Z.z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (Exekučný poriadok) a o zmene a doplnení ďalších zákonov v znení neskorších predpisov ani obdobné konanie podľa zahraničného práva; (v) disponuje takým množstvom peňažných prostriedkov, že je bez ďalšieho schopný zaplatiť za Majetok ním ponúkanú kúpnu cenu; (vi) berie na vedomie, že Majetok sa nachádza v stave, v akom ho bolo umožnené záujemcom v rámci ponukového konania obhliadnuť za účelom podávania ponúk, a to bez ohľadu na to, či túto možnosť aj skutočne využil; (vii) je uzrozumený so skutočnosťou, že v prípade určenia jeho ponuky za víťaznú ponuku sa predaj Majetku uskutoční na základe kúpnej zmluvy, ktorej znenie bolo v rámci ponukového konania vypracované správcom, a so znením ktorej sa mohol v sídle správcu oboznámiť ešte pred podaním záväznej ponuky, a to bez ohľadu na to, či túto možnosť aj skutočne využil a (viii) stav alebo vady Majetku nie sú právne relevantným dôvodom pre odmietnutie uzavretia kúpnej zmluvy, následné odstúpenie od už uzatvorenej zmluvy alebo uplatňovanie akýchkoľvek iných nárokov voči úpadcovi resp. správcovi;

e) podpis (i) záujemcu, (ii) osoby, ktorou záujemca, ktorý je právnickou osobou v zmysle právnych predpisov koná alebo (iii) osoby oprávnenej konať v mene záujemcu na základe splnomocnenia (v tomto prípade sa k záväznej ponuke ako jej prílohy priložia listiny preukazujúce takéto oprávnenie [napr. originál plnomocenstva]).

5. Spolu s ponukou záujemca predloží doklad preukazujúci jeho totožnosť, ktorým je u fyzickej osoby neoverená fotokópia občianskeho preukazu a u právnickej osoby výpis z príslušného registra podľa osobitného predpisu, nie starší ako tri (3) mesiace.

6. Otváranie obálok uskutoční správca do piatich (5) dní od skončenia lehoty na predkladanie ponúk. Vyhodnotene ponúk sa uskutoční v deň otvárania obálok, o čom správca vyhotoví zápisnicu.

7. Kúpna cena je splatná pri podpise kúpnej zmluvy, ktorú správca uzavrie so záujemcom, ktorého ponuka bude vyhodnotená ako víťazná, do desiatich (10) pracovných dní od vyhodnotenia ponúk.

8. Záujemcovia o kúpu Majetku si pred skončením lehoty na predkladanie ponúk môžu dohodnúť so Správcom termín osobnej obhliadky Majetku a to písomne na adrese kancelárie správcu, prostredníctvom elektronickej pošty na adrese: tri.solutions.ks@gmail.com alebo telefonicky na kontaktnom tel. čísle: 0908 977 995.

T. R. I. Solutions k.s., správca