Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 202/2017
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 23.10.2017
  • Značka:
  • K033546
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Marcela Nagyová
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: J. Poničana 5, 821 04 Bratislava - mestská časť Ružinov
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 26.05.1977
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. RNDr. Silvia Prachová
Sídlo správcu: Miletičova 21, 82108 Bratislava - mestská časť Ružinov
Kotakt na správcu : prachova.silvia@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 4K/50/2016 S1819
Spisová značka súdneho spisu : 4K/50/2016
Druh podania : Iné zverejnenie

OZNÁMENIE O PONUKOVOM KONANÍ

JUDr. RNDr. Silvia Prachová ako správca úpadcu: Marcela Nagyová, narodená 26.5.1977, bytom J. Poničana 5, 841 08 Bratislava, štátny občan SR, v súlade so záväzným pokynom zástupcu veriteľov, oznamuje vyhlásenie I. kola ponukového konania podľa ust. § 92 ods. 1 písm. d) ZKR na predaj majetku úpadcu, ktorého zapísanie do všeobecnej podstaty bolo zverejnené v Obchodnom vestníku č. 10/2017 dňa 16.01.2017.

Jedná sa o nasledujúci majetok úpadcu:

Pohľadávka úpadcu voči dlžníkovi úpadcu Ivanovi Illéšovi, narodenom 19.4.1987, trvale bytom Okružná 2468/13, 900 31 Stupava, štátnemu občanovi SR v celkovej výške 43.200 € s prísl., priznaná právoplatným rozhodnutím Okresného súdu Trebišov, sp. zn. 13C/1/2017.

Podmienky ponukového konania:

  1. V II. kole sa speňažuje majetok úpadcu tvoriaci všeobecnú podstatu za najvyššiu ponuku.
  2. Záujemcovia predložia správkyni na adrese kancelárie cenové ponuky písomne v zalepenej obálke s označením "KONKURZ sp. zn. 4K/50/2016-ZÁVÄZNÁ PONUKA-NEOTVÁRAŤ".
  3. Na podávanie ponúk je určených 10 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia oznamu o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku. Na ponuky doručené po tomto termíne sa nebude prihliadať.
  4. Záujemcovia budú povinní v prospech bankového účtu úpadcu IBAN: SK72 1100 0000 0029 3715 1157, SWIFT: TATRSKBX, s ktorým disponuje správkyňa, zaplatiť minimálne 10 % ponúkanej ceny. Zábezpeka musí byť pripísaná na účte úpadcu najneskôr posledný deň lehoty na podávanie záväzných ponúk alebo zložená v hotovosti k rukám správkyne.
  5. Za úspešného záujemcu sa bude považovaný ten subjekt, ktorý ponúkne najvyššiu kúpnu cenu za majetok zapísaný do všeobecnej podstaty a zároveň mu bude udelený súhlas príslušného orgánu na speňaženie za ponúkaných podmienok.
  6. Riadne doručená ponuka bude záväzná až do skončenia ponukového konania, nemožno ju meniť, dopĺňať ani vziať späť. Každý záujemca môže predložiť len jednu ponuku, inak sa na všetky jeho podané ponuky neprihliada.
  7. Obálka musí obsahovať: návrh cenovej ponuky v eurách s dokladom o zaplatení zálohy, záujemca predloží originál alebo overenú kópiu výpisu z obchodného registra, živnostenského registra, alebo obdobného registra, nie starší ako 3 mesiace; fyzická osoba, ktorá nie je podnikateľom predloží fotokópiu preukazu totožnosti, číslo bankového účtu, na ktorý sa zaplatená kúpna cena vráti neúspešným uchádzačom, čestné vyhlásenie o tom, že záujemca nemá žiadne záväzky voči úpadcovi, čestné vyhlásenie o tom, že záujemca súhlasí s podmienkami ponukového konania vyhláseného správkyňou, čestné vyhlásenie o tom, že záujemca súhlasí s prepadnutím zálohy na kúpnu cenu podľa týchto podmienok ponukového konania v prospech všeobecnej podstaty titulom zmluvnej pokuty v prípade, že predložená ponuka záujemcu bude vyhodnotená ako najvýhodnejšia a tento záujemca z dôvodov na strane záujemcu neuzavrie kúpnu zmluvu v určenej lehote, ponuka musí byť podpísaná záujemcom, na obálky, ktoré budú nedostatočne označené sa nebude prihliadať.
  8. V prípade doručenia ponúk viacerých záujemcov s ponukou rovnakej sumy za nadobudnutie majetku má prednosť ponuka, ktorá bola doručená správkyni ako prvá.
  9. Termín a miesto otvárania obálok: Nasledujúci pracovný deň po skončení lehoty na doručovanie ponúk o 10:00 hod. v sídle kancelárie správkyne. O otváraní obálok sa spíše zápisnica. Vyhodnotenie ponúk vykoná správkyňa v spojení so zástupcom veriteľom, a to v lehote 5 pracovných dní odo dňa otvárania obálok.
  10. S úspešným záujemcom, ktorému bude vyhodnotenie bezodkladne oznámené, bude zmluva o postúpení pohľadávky uzavretá do 5 pracovných dní odo dňa vyhodnotenia ponúk.
  11. Úspešný záujemca sa zaväzuje uzatvoriť so správkyňou zmluvu o postúpení pohľadávok a doplatiť kúpnu cenu, a to v lehote určenej správkyňou. V prípade, ak úspešný záujemca neuzatvorí zmluvu o postúpení pohľadávok a nedoplatí cenu v určenej lehote, na víťaznú ponuku sa neprihliada, zložená zábezpeka prepadne v prospech konkurznej podstaty.
  12. Neúspešným záujemcom budú nimi zaplatené zábezpeky vrátené bezodkladne po vyhodnotení ponúk.

 

JUDr. RNDr. Silvia Prachová, správca