Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 201/2017
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 20.10.2017
  • Značka:
  • K033233
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: First Montana Technology s. r. o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Naftárska 986, 90845 Gbely
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 45912271
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Miroslav Michalička
Sídlo správcu: Vajslova 11, 91701 Trnava
Kotakt na správcu : 033 3702 120, spravca@michalicka.sk
Spisová značka správcovského spisu : 36K/42/2015 S1398
Spisová značka súdneho spisu : 36K/42/2015
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

JUDr. Miroslav Michalička, správca úpadcu: First Montana Technology s. r. o., so sídlom Naftárska 986, Gbely 908 45, IČO: 45 912 271, podľa záväzného pokynu zabezpečeného veriteľa zo dňa 16.9.2016, vyhlasujem II. kolo verejného ponukového konania na speňaženie majetku úpadcu - súpisovej zložky č. 1 zaradenej do oddelenej podstaty veriteľa ČSOB Leasing, a.s., Panónska cesta 11, 852 01 Bratislava, IČO: 35704713 (ďalej len oddelený veriteľ „ČSOB Leasing“) zverejnená v Obchodnom vestníku č. 104/2016 zo dňa 31.5.2016.

 

II. kolo verejného ponukového konania na speňaženie hnuteľného majetku sa uskutoční za nasledovných podmienok:

  1. Akékoľvek vysvetlenia ohľadne predmetu verejného ponukového konania, jeho priebehu alebo súťažných podmienok podáva výhradne správca, pričom je potrebné ho kontaktovať buď telefonicky na číslo: +421 33 3702 120 alebo e-mailom na adresu: spravca@michalicka.sk.
  2. Záujemca predloží cenovú ponuku v písomnej podobe a to buď osobne v kancelárii správcu alebo poštou na adresu kancelárie správcu. Ponuka musí byť doručená správcovi spôsobom podľa predchádzajúcej vety najneskôr do 20.11.2017 do 14.00 hod. Na neskôr doručené návrhy sa neprihliada.
  3. Súčasťou cenovej ponuky záujemcu musí byť aj preukázanie totožnosti záujemcu, resp. právnej subjektivity, a to v origináli, resp. úradne overenou fotokópiou:
  • fyzická osoba nepodnikateľ – uvedením mena, priezviska, dátumu narodenia a trvalého bydliska,
  • fyzická osoba podnikateľ - živnostenské oprávnenie nie staršie ako 3 mesiace,
  • právnická osoba - výpis z obchodného registra nie starší ako 3 mesiace.

V prípade zastúpenia záujemcu inou osobou na základe plnomocenstva, je nevyhnutné doložiť toto úradne overené plnomocenstvo, ako nedeliteľnú súčasť cenovej ponuky.

  1. Obhliadku majetkových hodnôt speňažovaných v predmetnom kole verejného ponukového konania zabezpečí správca po dohode so záujemcom, pričom záujemca, svoj záujem o obhliadku oznámi správcovi vopred, a to buď telefonicky na číslo: +421 33 3702 120 alebo e-mailom na adresu: spravca@michalicka.sk.
  2. Otváranie cenových ponúk záujemcov sa uskutoční dňa 20.11.2017 o 14.10 hod. v kancelárii správcu.
  3. Správca môže určiť za víťaza predmetného kola verejného ponukového konania a tým prijať jeho ponuku len takého účastníka, ktorého (i) cenová ponuka obsahuje požadované náležitosti vymedzené v týchto podmienkach a (ii) súčasne je najvyššia spomedzi predložených ponúk a (iii) po udelení súhlasu oddeleného veriteľa s vyhlásením konkrétneho záujemcu za víťaza predmetného kola verejného ponukového konania.
  4. Lehota na vyhodnotenie cenových ponúk je 30 dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, pričom oznámenie prijatia / odmietnutia cenovej ponuky sa uskutoční písomne a to poštou na adresu uvedenú v cenovej ponuke, pričom lehota na oznámenie vybranej cenovej ponuky sa považuje za zachovanú, ak bude v posledný deň lehoty dané oznámenie na poštovú prepravu. Ak správca neoznámi záujemcovi, že prijal jeho ponuku v stanovenej lehote, má sa za to, že jeho ponuka nebola prijatá. Ak správca ani jednému zo záujemcov neoznámi, že jeho ponuka bola prijatá, má sa za to, že správca uplatnil právo odmietnuť všetky cenové ponuky.
  5. Správca si vyhradzuje právo predmetné kolo verejného ponukového konania kedykoľvek až do jeho skončenia zrušiť alebo odmietnuť všetky predložené cenové ponuky a to aj bez uvedenia dôvodu. Správca je povinný zrušiť predmetné kolo verejného ponukového konania na základe požiadavky oddeleného veriteľa ČSOB Leasing. Zrušením predmetného kola verejného ponukového konania sa považujú predložené cenové ponuky za odmietnuté.
  6. V prípade, ak správca zruší vyhlásené verejné ponukové konanie, alebo ak správca odmietne všetky cenové ponuky alebo ak správca odmietne cenovú ponuku záujemcu, nemá záujemca, ktorý sa verejného ponukového konania zúčastnil právo na náhradu škody ako ani nákladov, ktoré vynaložil v súvislosti s jeho participáciou na danom konaní.
  7. Predmetné kolo verejného ponukového konania sa považuje za skončené uzatvorením kúpnej zmluvy.