Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 200/2017
  • Kapitola:
  • Iné oznámenia
  • Podanie:
  • Oznámenie o uložení návrhu Zmluvy o cezhraničnom zlúčení/splynutí do Zbierky listín
  • Deň vydania:
  • 19.10.2017
  • Značka:
  • O000544
Obchodné meno: CORD BLOOD CENTER, s.r.o.
Sídlo: Košická 10, 82109 Bratislava Slovenská republika
IČO: 35 859 334
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu: Okresný súd Bratislava I
Oddiel: Sro
Vložka: 28983/B

a) Obchodné meno, právna forma a sídlo každej zúčastnenej spoločnosti (§ 69aa ods. 3 pís. a) Obchodného zákonníka v platnom znení)

Zanikajúca spoločnosť: CORD BLOOD CENTER, s.r.o., ktorá je spoločnosťou s ručením obmedzeným, založenou v zmysle zákonov Slovenskej republiky, so sídlom Košická 10, 821 09 Bratislava, Slovenská republika.

Nástupnícka spoločnosť: Cord Blood Center Vertriebs GmbH, ktorá je spoločnosťou s ručením obmedzeným, založenou v zmysle zákonov Rakúskej republiky, so sídlom vo Viedni, obchodnou adresou Wiener Straße 111/3, A-2700 Wiener Neustadt, Rakúska republika.

b) Názov obchodného registra alebo inej evidencie, do ktorej je každá zúčastnená spoločnosť zapísaná a identifikačné číslo organizácie v obchodnom registri alebo inej evidencii, ak jej toto bolo pridelené, alebo iné číslo zápisu v obchodnom registri alebo inej evidencii, ak právo štátu, ktorým sa zúčastnená spoločnosť spravuje, ukladá zúčastnenej spoločnosti povinnosť zápisu do obchodného registra alebo inej evidencie (§ 69aa ods. 3 pís. b) Obchodného zákonníka v platnom znení)

Zanikajúca spoločnosť: CORD BLOOD CENTER, s.r.o. je zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, Vložka č.: 28983/B, IČO: 35 859 334 , Slovenská republika.

Nástupnícka spoločnosť: Cord Blood Center Vertriebs GmbH je zapísaná v obchodnom registri Obchodného súdu Viedeň pod č. 377355 i.

c) Odkaz na opatrenia prijaté na zabezpečenie ochrany práv veriteľov a menšinových spoločníkov s uvedením poštovej adresy a adresy webového sídla, ak je zriadené, na ktorom možno bezplatne získať všetky uvedené informácie vrátane informácií uvedených v § 69aa ods. 4 Obchodného zákonníka (§ 69aa ods. 3 pís. c) Obchodného zákonníka v platnom znení)

Spoločnosť CORD BLOOD CENTER, s.r.o. má jediného spoločníka a preto nemá menšinových spoločníkov.

V dôsledku cezhraničného zlúčenia sa veritelia spoločnosti CORD BLOOD CENTER, s.r.o. stanú veriteľmi spoločnosti Cord Blood Center Vertriebs GmbH. V zmysle § 69aa ods. 5 Obchodného zákonníka v platnom znení veritelia spoločnosti CORD BLOOD CENTER, s.r.o., ktorí majú ku dňu schválenia spoločného plánu cezhraničného zlúčenia / návrhu zmluvy o cezhraničnom zlúčení voči nej nesplatné pohľadávky, majú právo požadovať, aby splnenie ich neuhradených pohľadávok bolo primerane zabezpečené. Ak ktorýkoľvek veriteľ spoločnosti CORD BLOOD CENTER, s.r.o. uplatní takúto požiadavku a nedohodne sa so spoločnosťou CORD BLOOD CENTER, s.r.o. na forme primeraného zabezpečenia, môže o určenie primeraného zabezpečenia požiadať súd.

Na základe podmienok cezhraničného zlúčenia spoločnosť CORD BLOOD CENTER, s.r.o. a spoločnosť Cord Blood Center Vertriebs GmbH súhlasia v zmysle ustanovenia § 69aa ods. 7 Obchodného zákonníka, že každý veriteľ, ktorý má voči spoločnosti CORD BLOOD CENTER, s.r.o. pohľadávky, môže svoje práva súvisiace s týmito pohľadávkami uplatniť voči spoločnosti Cord Blood Center Vertriebs GmbH na príslušnom slovenskom súde a na základe slovenského práva.

Neočakáva sa, že by cezhraničné zlúčenie malo vplyv na veriteľov spoločnosti CORD BLOOD CENTER, s.r.o. alebo spoločnosti Cord Blood Center Vertriebs GmbH.

Veritelia spoločnosti CORD BLOOD CENTER, s.r.o. môžu bezplatne získať informácie ohľadne cezhraničného zlúčenia  uvedené vyššie a informácie v zmysle § 69aa ods. 4 Obchodného zákonníka v sídle spoločnosti CORD BLOOD CENTER, s.r.o., Košická 10, 821 09 Bratislava, Slovenská republika a na webovej adrese: https://www.cordbloodcenter.sk/