Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 181/2017
  • Kapitola:
  • Špecifikácia prijatého podielu zaplatenej dane z príjmov
  • Podanie:
  • Zverejnenie špecifikácie použitia prijatého podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb
  • Deň vydania:
  • 22.9.2017
  • Značka:
  • S002396
Prijímateľ podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb:
Občianske združenie
Názov: ŠAFRANY
Sídlo: Štúrova 127/13, 05801 Poprad
IČO: 30868548
SID:
zverejňuje podľa § 50 ods. 13 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov tieto údaje o špecifikácii použitia podielu zaplatenej dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb
za rok: 2014
prijate v roku: 2015
Účel použitia podielu zaplatenej dane Výška použitého podielu zaplatenej dane na tento účel (EUR) Spôsob použitia podielu zaplatenej dane
1 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 600 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na kúpeľnú liečbu v Turčianskych Tepliciach (nad rámec hradený zdravotnou poisťovňou), vrátane ubytovania, stravy a nákladov na prevádzku osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
2 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 400 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na týždenný rehabilitačný pobyt v NEURINO v Šamoríne (nad rámec hradený zdravotnou poisťovňou), vrátane ubytovania, stravy a nákladov na prevádzku osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
3 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3520 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Finančný príspevok na kúpu ojazdeného osobného motorového vozidla, určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa (na základe komplexného posudku vypracovaného ÚPSVaR dieťa odkázané na individuálnu prepravu OMV).
4 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1000 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na 1. lieky a výživové doplnky; 2. kompenzačné pomôcky, didaktické hračky a pomôcky na fyzioterapiu a rehabilitáciu; 3. úhrada podporných terapií; 4. úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
5 a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3000 Podpora zdravia, liečba a sociálna pomoc zdravotne ťažko postihnutému dieťaťu. Úhrada nákladov na 1. týždenný rehabilitačný pobyt v NEURINO v Šamoríne (nad rámec hradený zdravotnou poisťovňou), vrátane ubytovania, stravy a nákladov na prevádzku osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa); 2. lieky a výživové doplnky; 3. zdravotnícke a ortoprotetické pomôcky; 4. kompenzačné pomôcky, didaktické hračky a pomôcky na fyzioterapiu a rehabilitáciu; 5. úhrada podporných terapií; 6. úhrada nákladov spojených s prevádzkou osobného motorového vozidla (určeného na prepravu ťažko zdravotne postihnutého dieťaťa).
Spolu: 8520