Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 179/2017
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku opakovanej dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 20.9.2017
  • Značka:
  • X005234
Auctioneer s. r. o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 014/2017
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Auctioneer s. r. o.
II. Sídlo/bydlisko Špitálska6181108 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Špitálska
b) Orientačné/súpisné číslo 61
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 81108
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sro , vložka číslo: 68079/B
IV. IČO/ dátum narodenia 45881014
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Špitálska 61, 811 08 Bratislava, Zasadačka OTP Faktoring Slovensko s.r.o., 3. Poschodie, miestnosť č. 4
D. Dátum konania dražby 14. 09. 2017
E. Čas konania dražby 12:00
F. Kolo dražby opakované
G. Predmet dražby

Popis majetku:

Výrobné číslo:

Inventárne číslo

BrikStar MAGNUM 300-16

224-300

003

BrikStar 200-16

227-200

004

Filtračná nadstavba HN1,

Ventilátor 400

072013SK

005

Nožový mlyn MN300/400

276

006

Bubnová sušička pilín APB 10

2013/039/SK

001

H. Opis predmetu dražby

Briketovací lis BRIKSTAR Magnum 300-16 je lis vyvinutý a určený pre komerčnú výrobu brikiet. Konštrukcia lisu je navrhnutá tak, aby kvádrové brikety veľkých rozmerov dosiahli mernú hmotnosť viac ako 1000 kg/m3 a tým splňovali normy DIN 51731.

Tieto briketovacie lisy sú určené pre stredné a väčšie prevádzky s jednozmennou či viaczmennou prevádzkou. Vyznačujú sa kompaktným prevedením, moderným riadením, spoľahlivým hydraulickým lisovacím zariadením, ktoré umožňuje maximálne zhutnenie materiálu. Pre nepretržitú prevádzku sú doplnené chladičom oleja v štandardnej výbave. Automatická regulácia kvality brikiet a dávkovacia skrutkovica minimalizuje kolísanie výkonu pri lisovaní materiálov od veľmi jemných až po hrubé materiály. Snímač minimálne hladiny riadi automatické spustenie a vypínanie stroja a zabraňuje tak zbytočnej prevádzke lisu. Materiál určený na lisovanie: piliny, hobliny a prach z väčšiny druhou dreva aj niektorých tropických drevín, repková a obilná slama, drvené energetické rastliny, ľan a konope, odpad z čističiek osív, makovice, drvený papier, papierový prach, textilný prach a krátke vlákna, veľkoobjemové alebo prachové priemyselné odpady z odsávania, polyuretán, niektoré druhy kompozitných plastov. Lis je vybavený jedným lisovacím valcom s tlmičom vibrácií. Lisovací valec vytvára v raznici tlak na materiál až 1200 bar. Raznica je dlhá 700 mm je chladená vodou, a tým sú dlhodobo zachované optimálne lisovacie podmienky a kvalita brikiet, ktoré sú lisované bez prídavku spojiva. Brikety sú tvaru kvádra s rozmermi 135 x 65 x 80 mm s výhrevnosťou 15 až 18 MJ/kg môžu byť spaľované vo všetkých typoch pecí, kotlov a spaľovní pre spaľovanie tuhých palív. Kvádrový tvar brikiet je optimálny pre balenie. Brikety sa balia do PE vriec alebo papierových tašiek po 10 kg.

Na dopravu brikiet z lisu k miestu balenia je štandardne dodávané vedenie brikiet, ktoré je vyrobené z oceľového profilu v dĺžke cca 2 m. Lis je vybavený tlmičom vibrácií.

Briketovací lis BRIKSTAR Magnum 200-16 je lis vyvinutý a určený pre komerčnú výrobu brikiet. Konštrukcia lisu je navrhnutá tak, aby valcové brikety dosiahli mernú hmotnosť viac ako 1000 kg/m3.

Tieto briketovacie lisy sú určené pre stredné a väčšie prevádzky s jednozmennou či viaczmennou prevádzkou. Vyznačujú sa kompaktným prevedením, moderným riadením, spoľahlivým hydraulickým lisovacím zariadením, ktoré umožňuje maximálne zhutnenie materiálu. Pre nepretržitú prevádzku sú do-plnené chladičom oleja. Automatická regulácia kvality brikiet a dávkovací skrutkový doprav-ník minimalizuje kolísanie výkonu pri lisovaní materiálov od veľmi jemných až po hrubé materiály. Snímač minimálnej hladiny riadi automatické spustenie a vypínanie stroja a zabraňuje tak zbytočnej prevádzke lisu. Materiál určený na lisovanie: piliny, hobliny a prach z väčšiny druhou dreva aj niektorých tropických drevín, repková a obilná slama, drvené energetické rastliny, ľan a konope, odpad z čističiek osív, makovice, drvený papier, papierový prach, textilný prach a krátke vlákna, veľkoobjemové alebo prachové priemyselné odpady z odsávania, polyuretán, niektoré druhy kompozitných plastov. Lis je vybavený dvoma hydraulickými lisovacími valcami. Brikety sú tvaru valca s priemerom 50 mm a dĺžkou 30 až 80 mm s výhrevnosťou 15 až 18 MJ/kg môžu byť spaľované vo všetkých typoch pecí, kotlov a spaľovní pre spaľovanie tuhých palív. Brikety sa balia do PE vriec alebo papierových tašiek po 10 kg.

Na dopravu brikiet z lisu k miestu balenia je štandardne dodávané vedenie brikiet od každého lisovacieho valca, dva oblúky vyrobené z hrubostennej plastovej rúrky, doprava do výšky 1200 mm. V prípade potreby je možné toto potrubie predĺžiť. Briketovací lis je vybavený rotačným stojanom RS/10-00 s 10 držiakmi na vrecia, ktorý je el. otočný a umožňuje plynulý odber brikiet obsluhou. Vrecia sú uchytené sponami. Rotačný stojan nie je vybavený váhou.

Nožový mlyn MN 300/400_22kW

K drveniu materiálu v nožovom mlyne dochádza na priamkovom ostrí pracovných nástrojov, ktoré sa nachádzajú na rotore a statore stroja. Na definovanie veľkosti požadovanej frakcie výstupu z drviaceho zariadenia slúži sito pod obežnou dráhou rotora. Otvory sita môžu mať priemer 8, 10, 12 alebo 15 mm, podľa špecifikácie zákazníka. Tento typ drviča umožňuje drviť širokú škálu materiálov. Patria sem plasty, guma, káble, koža, kosti a rohovina. Osvedčil sa aj pri drvení dreva, lesnej štiepky, slamy a papiera.

Filtračná nadstavba HN1

Ide o filtračnú nadstavbu určenú pre čistenie vzduchu na zásobníkoch materiálu určeného na lisovanie. Nadstavba je vybavená desiatimi filtračnými jednotkami a radiálnym ventilátorom FAN, ktorý vháňa vzduch do zásobníka. Tento vzduch sa v zásobníku mieša s prachom, ktorý je následne odfiltrovaný sústavou vertikálnych filtračných jednotiek.

Univerzálna bubnová sušiareň APB 10

Zariadenie je určené k sušeniu materiálov rastlinného pôvodu, napríklad pilín, drevených hoblín, drevnej štiepky, slamy, zrna, stoniek obilnín a iného materiálu rastlinného pôvodu. Zostava technologického zariadenia sušiarne pilín APB sa skladá z teplovzdušného kotla, násypky so skrutkovým dopravníkom, sušiaceho oceľového trojkomorového izolovaného valca, ktorý je z čelnej strany napojený na násypku sušiarne so skrutkovým dopravníkom a prívod horúceho vzduchu. Zo zadnej strany je uzavretý výsypkou materiálu s odťahovým dopravným ventilátorom. Materiál je dopravovaný otáčaním bubna pomocou suvných lopatiek a odsávaným ventilátorom do odlučovača. Odlučovač pevných častíc - cyklón s odťahovým ventilátorom zaisťuje odvod pary a prachu zo sušiaceho bubna, z odlučovača potom paru vzduchotechnickým potrubím mimo objekt. Sušička je osadená elektromotormi s prevodovkami tak, aby bola pri chode zariadenia minimalizovaná náročnosť vstupnej energie, takto pracuje vo veľmi úspornom energetickom režime. Sušiareň je vykurovaná kotlom vlastnej konštrukcie určenému len k tomuto účelu, keď je možné sušiť len teplým vzduchom bez spalín alebo aj priamo spalinami. V kotle je možné spaľovať drevo v kusovom stave ako je drevný odpad pri spracovávaní dreva alebo je možné kotol osadiť horákom na pelety, uhlie alebo štiepku. Obsluha sušiarne závisí od zostavenej varianty, spočíva v dohľade nad správnym chodom jednotlivých zariadení, nastavovaní požadovaných hodnôt teplôt regulátorov vstupnej a výstupnej teploty, doplňovaní materiálu do zásobníka paliva, sledovaní hladiny materiálu v násypkách sušiarne a vo vykonávaní základnej údržby.

 

Bubnová sušiareň pilín a biomasy APB je zostava zariadení, ktoré tvoria jeden funkčný celok pozostávajúci z týchto súčastí:

- násypka so skrutkovým dopravníkom o objeme 1,5 m3

- teplovzdušný kotol na pevné palivo – 150 - 600 kW

- trojkomorový bubon s prepážkami a suvnými lopatkami

- odťahový ventilátor

- odlučovač pevných častíc – cyklón

- dávkovač - turniket

- vynášací skrutkový dopravník usušeného materiálu do zásobníka – sila

- elektroinštalácia

- riadiaci systém sušiarne včítane snímačov a teplomerov

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Briketovací lis BRIKSTAR Magnum 300-16 znečistený prachom, primeraný dobe používania

Briketovací lis BRIKSTAR Magnum 200-16 znečistený prachom, primeraný dobe používania

Nožový mlyn MN 300/400_22kW znečistený prachom, primeraný dobe používania

Filtračná nadstavba HN1 znečistený prachom, málo používaný, niektoré filtračné jednotky sú poškodené – prepálené

Univerzálna bubnová sušiareň APB 10 znečistený prachom, primeraný dobe používania

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Identifikátory záložného práva:
Spisová značka NCRzp: 13245/2013
Registráciu vykonal: JUDr. Viera Kalinová

Záloh tvoria nasledovné hnuteľné veci: Popis majetku: Výrobné číslo: Inventárne číslo: BrikStar MAGNUM 300-16, 224-300, 003 BrikStar 200-16, 227-200, 004 Filtračná nadstavba HN1, Ventilátor 400, 072013SK, 005 Nožový mlyn MN300/400, 276 , 006 Bubnová sušička pilín APB 10, 2013/039/SK, 001 (ďalej len „Záloh“). Záloh je bližšie špecifikovaný v Čl. II. "Záloh" Zmluvy o zriadení záložného práva k hnuteľnej veci č. 4001/13/070-ZZ-07 zo dňa 04. 10. 2013 (slovom: štvrtého októbra dvetisíctrinásť).
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 45600€
K. Najnižšie podanie bolo urobené
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Mgr. Marian Strelecký, MBA
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Veľkomoravská
b) Orientačné/súpisné číslo 52
c) Názov obce Malacky d) PSČ 901 01
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 12.12.1976
V. Odhad ceny predmetu dražby Číslo znaleckého posudku073/2017
Meno a priezvisko znalca? Znalecká organizácia PBT, s.r.o.
Dátum vyhotovenia28.04.2017
Všeobecná cena odhadu 50 650,00 EUR bez DPH; 60 780,00 EUR s DPH