Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 178/2017
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 19.9.2017
  • Značka:
  • K027233
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Stanislav Bláha
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Továrenská 209/1, 976 31 Vlkanová
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 23.09.1984
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Ing. Andrej Konkoľ
Sídlo správcu: Š. Moyzesa 41, 96001 Zvolen
Kotakt na správcu : 0902708818, dkordikova@arkonas.sk
Spisová značka správcovského spisu : 2OdK/89/2017 S1232
Spisová značka súdneho spisu : 2OdK/89/2017
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

OZNÁMENIE o ponukovom konaní č. 1

Ing. Andrej Konkoľ, správca konkurznej podstaty dlžníka Stanislav Bláha, nar. 23.09.1984, trvale bytom: Továrenská 209/1, 976 31 Vlkanová  (ďalej v texte len „dlžník“) vyhlasuje v súlade s § 167p Zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej v texte len „ZKR“) 1. kolo ponukového konania č. 1 na predaj majetku úpadcu tvoriaceho všeobecnú podstatu, a to súbor majetku č. 1 - osobného automobilu zaradeného medzi hnuteľné veci, ktorý je špecifikovaný nižšie. Správca odpredá osobný automobil zaradený medzi hnuteľné veci za najvyššiu ponúknutú sumu, pričom súpisová hodnota majetku je 1.000,- Eur.

Bližšie informácie možno získať v kancelárii správcu na ulici Š. Moyzesa 41, 960 01 Zvolen – po predchádzajúcej dohode so správcom – písomne alebo telefonicky na t. č.: 0902 708 818 alebo elektronickou poštou na adrese: dkordikova@arkonas.sk

 

PODMIENKY PONUKOVÉHO KONANIA

Verejné ponukové konanie bude prebiehať na základe oznámenia zverejneného v Obchodnom vestníku SR. Oznámenie o ponukovom konaní sa považuje za zverejnené nasledujúci deň po jeho faktickom zverejnení v Obchodnom vestníku SR.

Ponuky záujemcov budú doručované v lehote 10 dní od zverejnenia oznámenia na adresu sídla správcu. Ponuky musia byť doručené správcovi najneskôr v posledný deň lehoty na doručovanie do 16:00 hod. v sídle správcu. Ponuky môže záujemca poslať jednotlivo na každú súpisovú zložku alebo aj na celý súbor majetku. Otváranie obálok sa uskutoční v lehote do 5 dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.

Riadne podaná je ponuka, ktorá je v súlade so všetkými náležitosťami ďalej uvedenými:

  • Ponuka záujemcu sa predkladá písomne, a to buď osobne do kancelárie správcu alebo doporučenou zásielku na adresu kancelárie správcu: Ing. Andrej Konkoľ, Š. Moyzesa 41, 960 01 Zvolen.
  • Ponuka záujemcu musí byť uložená v jednej neporušenej zalepenej obálke s výrazným označením „ZÁVÄZNÁ PONUKA – KONKURZNÉ KONANIE 2OdK/89/2017 - NEOTVÁRAŤ“, tak, aby bola doručená najneskôr v deň a hodinu určenú v tomto oznámení.
  • Ponuky, ktoré nebudú doručené do skončenia lehoty určenej v tomto oznámení, sa nebudú považovať za riadne doručené, ani keď boli dané na poštovú alebo inú prepravu pred uplynutím lehoty. Správca tieto ponuky odmietne ako oneskorené, pri vyhodnotení ponukového konania sa na ne nebude brať zreteľ.
  • Každý záujemca môže do ponukového konania predložiť len jednu ponuku na rovnaký predmet predaja, inak sa na žiadnu z jeho podaných ponúk neberie zreteľ. Riadne doručená ponuka je pre záujemcu záväzná až do ukončenia ponukového konania oznámením výsledkov ponukového konania správcom alebo v prípade víťazného záujemcu uzatvorením Kúpnej zmluvy. Ponuku záujemca nemôže meniť, dopĺňať ani vziať späť.
  • Ponuka záujemcu musí byť napísaná v slovenskom jazyku. V prípade, že záujemcom bude zahraničný subjekt, musia byť vyššie uvedené doklady súdno-znalecky preložené do slovenského jazyka (s výnimkou dokladov vyhotovených v českom jazyku).
  • V prípade zastúpenia záujemcu inou osobou na základe plnomocenstva, je nevyhnutné doložiť plnomocenstvo s úradne overeným podpisom splnomocniteľa .
  • Na ponuku, ktorá nebude spĺňať všetky náležitosti uvedené v týchto podmienkach ponukového konania alebo bude doručená správcovi po lehote, sa nebude brať zreteľ.
  • Po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk, ktorá bude publikovaná v oznámení, správca za prítomnosti nezúčastnenej osoby otvorí obálky s ponukami, preskúma všetky podané ponuky, či boli doručené včas a či spĺňajú podmienky určené v podmienkach ponukového konania.
  • Ponuky doručené v lehote určenej v oznámení a spĺňajúce všetky podmienky ponukového konania správca vyhodnotí, na ostatné nebude brať zreteľ a odmietne ich. Víťazom ponukového konania sa stane záujemca spĺňajúci podmienky uvedené v podmienkach ponukového konania a ak súčasne ponúkne najvyššiu kúpnu cenu. Pri zhode ponúk rozhodne žreb správcu.
  • Správca oznámi výsledok preskúmania a vyhodnotenia ponúk jednotlivým záujemcom v lehote 10 dní od vyhodnotenia ponukového konania, resp. otvárania obálok s ponukami jednotlivých záujemcov. Víťaza ponukového konania zároveň správca vyzve na uzatvorenie Kúpnej zmluvy za podmienok určených v ponuke víťazného záujemcu.
  • Neúspešným záujemcom správca vráti zložené finančné prostriedky najneskôr do 15 dní odo dňa oznámenia výsledku preskúmania a vyhodnotenia ponúk jednotlivým záujemcom.
  • Ak víťazný záujemca nepodpíše Kúpnu zmluvu v stanovenej lehote ako víťaz súťaže nastúpi ďalší záujemca spĺňajúci podmienky uvedené v podmienkach ponukového konania, ktorý ponúkol druhú najvyššiu kúpnu cenu.
  • Správca si vyhradzuje právo odmietnuť každú neprimerane nízku predloženú ponuku.
  • Návrh ponuky záujemcu musí obsahovať:
  1. označenie záujemcu - presná identifikácia záujemcu a doklad o registrácii záujemcu (výpis z obchodného registra resp. živnostenského registra záujemcu nie starší ako 30 dní, predložené doklady musia byť originály, resp. úradne overené fotokópie), v prípade záujemcov fyzických osôb je potrebné priložiť fotokópiu občianskeho preukazu;
  2. označenie predmetu kúpy;
  3. návrh kúpnej ceny v eurách za odkúpenie príslušného súboru majetku;
  4. doklad o poukázaní 100% z ponúknutej kúpnej ceny za predmet kúpy ako zálohy na kúpnu cenu podľa § 167p ods. 1 ZKR na bankový účet správcu vedený v ČSOB, a.s., účet č. 602524653/7500, IBAN: SK06 7500 0000 0006 0252 4653, VS: 2OdK892017, najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk do 16:00 hod;
  5. číslo účtu záujemcu, na ktorý mu má byť vrátená zložená záloha v prípade neúspechu v ponukovom konaní;
  6. písomné a záujemcom podpísané vyhlásenie, že záujemca súhlasí s podmienkami ponukového konania a prijíma ich a že súhlasí s prepadnutím 20% ním zloženej zálohy na kúpnu cenu v prospech konkurznej podstaty titulom zmluvnej pokuty v prípade, že predložená ponuka záujemcu bude vyhodnotená ako najvýhodnejšia a tento záujemca by kúpnu zmluvu v správcom určenej lehote z dôvodu na strane tohto záujemcu so správcom neuzavrel;
  7. písomné a záujemcom podpísané vyhlásenie, že záujemca nemá žiadne záväzky voči dlžníkovi

 

SÚBOR MAJETKU Č. 1

Súčet súpisových hodnôt všetkých súpisových zložiek majetku zaradených v súbore majetku č. 1: 1.000,- Eur

HNUTEĽNÉ VECI

   

por.č.

popis

VIN

evidenčné číslo

Súpisová hodnota

1

automobil ŠKODA 120

D2733826

BB 751 BR

1.000 €

 

 

Ing. Andrej Konkoľ, správca