Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 172/2017
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 8.9.2017
  • Značka:
  • K025556
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Anna Dlubačová - DLUKOR
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Suchoňova 3527, 058 01 Poprad
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 43385362
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Jozef Tarabčák
Sídlo správcu: Hlavná 13, 08001 Prešov
Kotakt na správcu : tarabcak@centrum.sk
Spisová značka správcovského spisu : 2K 86/2014 S907
Spisová značka súdneho spisu : 2K 86/2014
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

   Správca úpadcu Anna Dlubačová, nar. 23.10.1957, podnikajúca pod obchodným menom Anna Dlubačová – DLUKOR, s miestom podnikania Suchoňova 3527, 058 01 Poprad, IČO : 43385362, týmto v zmysle §92 ods. 1, písm d), e) ods. 6 ZKR vyhlasuje výberové konanie na záujemcu o kúpu časti podniku úpadkyne na základe záväzného pokynu príslušného orgánu – zástupcu veriteľov z 15.8.2017. 

Pre účely speňaženia a výberu záujemcu o kúpu časti podniku sa časťou podniku rozumie súp. pol. 8 všeobecnej podstaty, zapísaná na LV č. 988 k.ú. Hranovnica ako chata súp.č. 1992 s pozemkami, parc. č. 5934/1 CKN o výmere 294 m2, parc. č. 5934/2 CKN o výmere 56 m2, v súpisovej hodnote 72.000,- €  a súp. pol. 4 všeobecnej podstaty – hnuteľné veci – zariadenie chaty, v súpisovej hodnote 760,- € 

Podmienky speňažovania :

1. Ponuky je možné podávať do 15 dní od zverejnenia oznámenia v OV. Oznámenie o zverejnení ponuky v OV bude zverejnené aj v denníku Korzár – denník Prešovského kraja.

2. Správca umožní záujemcom počas ponukového konania obhliadku Majetku v termíne, ktorý si záujemca a Správca vzájomne dohodnú telefonicky na t.č. 051/7598331.

3. Záväzná ponuka záujemcu musí byť vyhotovená v slovenskom jazyku a musí obsahovať

a) presné označenie záujemcu o kúpu Majetku:

- pri fyzickej osobe nepodnikateľovi ponuka musí obsahovať: meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, vlastnoručný podpis fyzickej osoby (notársky overený) a fotokópiu preukazu totožnosti

- pri právnickej osobe ponuka musí obsahovať: obchodné meno, sídlo, IČO, výpis z obchodného registra alebo iného registra nie starší ako 1 mesiac, podpis štatutárneho zástupcu spôsobom uvedeným vo výpise z obchodného registra alebo iného registra 

- pri fyzickej osobe podnikateľovi ponuka musí obsahovať: meno, priezvisko, bydlisko, rodné, číslo, vlastnoručný podpis fyzickej osoby podnikateľa, fotokópiu preukazu totožnosti a výpis zo živnostenského registra nie starší ako 1 mesiac;

b) označenie Majetku. na ktorý sa ponuka vzťahuje

c) ponuku kúpnej ceny za Majetok v eurách a spôsob úhrady kúpnej ceny, pričom kúpna cena nemôže byť nižšia ako súčet súpisovej hodnoty Nehnuteľnosti a súpisovej hodnoty Hnuteľného majetku, t.j. ako 72.760,- €

d) čestné vyhlásenie o tom, že záujemca:- nemá žiadne záväzky voči Úpadcovi,

- súhlasí s podmienkami ponukového konania,

- súhlasí s návrhom zmluvy o predaji časti podniku,

e) doklad o zložení zálohy na kúpnu cenu vo výške 10.000,- €

f) číslo bankového účtu, na ktorý je správca povinný vrátiť zálohu zloženú neúspešným záujemcom, alebo na ktorý sa má záujemcovi vrátiť záloha zložená v prípade zrušenia ponukového konania zo strany Správcu.

4. Záväznú ponuku možno meniť, dopĺňať alebo vziať späť len do uplynutia lehoty na predkladanie záväzných ponúk.

5. Z konania bude vyradený záujemca, ktorý má voči Úpadcovi alebo Správcovi záväzok.

6. Záujemcovia v ponukovom konaní sú povinní vopred zaplatiť zálohu na kúpnu cenu, a to vo výške 10.000,- EUR. Záloha bude pripísaná v prospech účtu Úpadcu č.ú. SK28 1111 0000 0010 5403 7014 najneskôr do 12:00 hodiny dňa, v ktorom končí lehota na predkladanie ponúk. Záujemcovi, ktorého ponuka bude označená ako víťazná, sa uhradená záloha započíta na kúpnu cenu v prípade podpisu zmluvy o predaji časti podniku; V prípade odmietnutia podpisu zmluvy z dôvodov na strane záujemcu alebo v prípade nesplnenia dohodnutých zmluvných podmienok záujemcom, uhradená záloha prepadne v prospech konkurznej podstaty Úpadcu. Ostatným neúspešným záujemcom bude záloha vrátená.

7. Záväzná ponuka musí byť doručená v lehote na podávanie ponúk stanovenej Správcom v uverejnenom ozname o podmienkach ponukového kola na adresu kancelárie Správcu v zalepenej obálke opatrenej výrazným označením .Konkurz - neotvárať, č. k. 2K 86/2014", pričom musia byť dodržané všetky náležitosti stanovené týmto pokynom. Včas doručené záväzné ponuky na adresu kancelárie Správcu Správca označí dátumom doručenia a poradovým číslom. Na ponuky, ktoré nebudú obsahovať určené náležitosti, správca nebude prihliadať.  

8. Otváranie obálok sa uskutočni do 5 pracovných dni od uplynutia lehoty na predkladanie záväzných ponúk za účasti Správcu. Otvárania obálok sa môže zúčastniť zástupca veriteľov, ktorý bude o otváraní obálok upovedomený.

9. V prípade rovnosti záväzných ponúk rôznych záujemcov rozhodne Správca žrebom.

10. Vyhodnotenie záväzných ponúk sa uskutočni do 10 pracovných dni odo dňa otvárania obálok so záväznými ponukami. Správca vyhodnotenie ponúk bezodkladne zašle zástupcovi veriteľov, ktorý má oprávnenie odmietnuť predložené záväzné ponuky, a to všetky alebo aj jednotlivo, bez udania dôvodu. Táto informácia bude zverejnená v Obchodnom vestníku.

11. Správca písomne oznámi výsledok ponukového konania úspešnému záujemcovi do 10 pracovných dni odo dňa odsúhlasenia najvýhodnejšej ponuky zo strany  zástupcu veriteľov.

12. Správca uzavrie s úspešným záujemcom zmluvu o predaji časti podniku do 10 pracovných dni odo dňa doručenia odsúhlasenia najvýhodnejšej ponuky zo strany zástupcu veriteľov, pričom kúpna cena musí byť zaplatená najneskôr pri uzatvorení zmluvy. Bez výslovného písomného súhlasu zástupcu veriteľov, správca nie je oprávnený uzatvoriť zmluvu o predaji časti podniku so záujemcom, ktorý doručil víťaznú ponuku.

13. V prípade, že sa v I. kole ponukového konania nepodari speňažiť Majetok, Správca požiada príslušný orgán o nový záväzný pokyn s návrhom na II. kolo ponukového konania alebo dobrovoľnej dražby.

   Bližšie informácie o majetku je možné získať u správcu na elektronickej adrese tarabcak@centrum.sk, č.t. 051/7598331