Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 161/2017
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia súdov
  • Deň vydania:
  • 22.8.2017
  • Značka:
  • K022990
Spisová značka: 2K/8/2016
Druh: Uznesenie
Hlavička: Okresný súd Žilina v právnej veci vyhláseného konkurzu na majetok dlžníka: Peter Kubišta, nar. 07.05.1978, bytom 023 12 Svrčinovec 816, ktorého správcom je Ing. Tibor Bátory, so sídlom kancelárie Andreja Kmeťa 19, 010 01 Žilina, v časti o návrhu správcu na uloženie záväzného pokynu, takto
Rozhodnutie: Majetok zapísaný v súpise majetku všeobecnej podstaty zverejnenom dňa 05.10.2016 v obchodnom vestníku č. 191/2016 pod položkou K022768, a to: osobné motorové vozidlo AUDI A4, r.v. 1997 je správca povinný speňažiť týmto spôsobom: a) správca zverejní ponukové konanie v Obchodnom vestníku, b) súbežne so zverejnením ponukového konania v obchodnom vestníku zverejní správca ponuku na predaj prostredníctvom bezplatnej inzercie (s fotografiami) za súpisovú hodnotu, c) lehota na podávanie ponúk bude 15 dní odo dňa zverejnenia ponukového konania; ponuky sa budú doručovať na adresu kancelárie správcu, d) každú ponuku zo strany záujemcu v reakcii na inzerciu zapíše správca do ponukového konania, o čom záujemcu poučí, e) ponuku v reakcii na zverejnenie ponukového konania v obchodnom vestníku správca zapíše do ponúk v rámci ponukového konania, o čom záujemcu poučí, f) ponúknutá kúpna cena v rámci inzercie a ponukového konania nesmie byť nižšia ako je súpisová hodnota majetku určená správcom, g) ponuka musí obsahovať návrh kúpnej ceny, označenie zložky majetku na ktorý sa ponuka vzťahuje, h) vyhodnotenie ponúk vykoná správca v lehote 5 dní odo dňa uplynutia lehoty na podávanie ponúk, o čom bude bezodkladne informovať súd. So záujemcom, ktorý ponúkne najvyššiu cenu za dodržania predchádzajúcich podmienok správca uzavrie kúpnu zmluvu. i) kúpna cena bude splatná pri podpise zmluvy, j) vyhlasovateľ - správca oboznamuje záujemcov, že ponúkané hnuteľné veci, sa predávajú v stave v akom sú a úspešný záujemca o ich kúpu, tieto veci po uzavretí zmluvy preberie v stave v akom sa sú na vlastné prepravné náklady, k) v prípade neúspechu ponukového konania požiada správca súd o uloženie ďalšieho pokynu.
Odôvodnenie:
Poučenie: Proti tomuto uzneseniu odvolanie nie je prípustné / § 198 ods. 1 zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení neskorších predpisov/.
Autor
Okresný súd Žilina dňa 16.8.2017
JUDr. Gabriela Bargelová,
Dlžník
Názov : Peter Kubišta
IČO :
Adresa : , Svrčinovec 816 02312 Slovenská republika
Navrhovateľ/Navrhovatelia
Názov : Peter Kubišta
IČO :
Adresa : , Svrčinovec 816 02312 Slovenská republika