Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 161/2017
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 22.8.2017
  • Značka:
  • K023029
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Paule Dušan
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Skačany 473, 95853 Skačany
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 19.01.1969
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Xénia Hofierková
Sídlo správcu: Mierové námestie 37, 91101 Trenčín
Kotakt na správcu : hofierkovaxenia@gmail.com, 0903 776 399
Spisová značka správcovského spisu : 38K/60/2016 S1531
Spisová značka súdneho spisu : 38K/60/2016
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Mgr. Xénia Hofierková, správca úpadcu Dušan Paule „v konkurze“, nar. 19.01.1969, bytom 958 53  Skačany 473 (ďalej len "Úpadca"), podľa záväzného pokynu, udeleného Uznesením Okresného súdu Trenčín, spis. zn.: 38K/60/2016-135 zo dňa 26.5.2017, vykonávajúceho funkciu zástupcu veriteľov v konkurze na majetok Úpadcu, týmto

vyhlasujem IV. kolo verejného ponukového konania na speňaženie majetku Úpadcu – nasledovnej súpisovej zložky patriacej do všeobecnej podstaty Úpadcu:

 Typ súpisovej zložky majetku

Opis súpisovej zložky majetku

Hnuteľná vec

osobný automobil Ford Mondeo, AC Kombi, farba: modrá metalíza svetlá, výrobné číslo (VIN): WF0WXXGBBW2M68852, EČV: PE 466 AY, rok výroby: 2006, stav opotrebovanosti: 50% (ďalej len „Automobil“)

Podmienky Verejného ponukového konania a lehoty na predkladanie ponúk sú nasledovné:

  1. Automobil sa predáva v stave „ako stojí a leží“ a kupujúci si nebude môcť uplatňovať akékoľvek nároky proti správcovi a/alebo proti podstate.
  2. Záujemcovia o obhliadku predmetu speňažovania si dohodnú termín obhliadky so správcom vopred, a to telefonicky na čísle: 0903/776399. Dohodnutý termín obhliadky bude potvrdený e-mailovou správou na adresu záujemcu.
  3. Záujemca o kúpu Automobilu musí doručiť na adresu správcu konkurznej podstaty: Mgr. Xénia Hofierková, správca, Mierové námestie 37, 911 01  Trenčín, písomnú ponuku na odkúpenie predmetného majetku v zalepenej obálke s výrazným označením „38K/60/2016 - Verejné ponukové konanie – AUTOMOBIL – neotvárať“ najneskôr do 15 dní od zverejnenia tohto oznamu v Obchodnom vestníku.
  4. Ponuka sa považuje za zverejnenú dňom nasledujúcim po faktickom zverejnení oznámenia v Obchodnom vestníku. Lehota na predkladanie ponúk začína plynúť až nasledujúcim dňom. Na ponuky doručené po tomto termíne sa nebude prihliadať.
  5. Každý záujemca môže predložiť len jednu ponuku.
  6. Ponuka musí byť určitá, zrozumiteľná a bez akýchkoľvek podmienok.
  7. Prekladateľ ponuky je svojou ponukou viazaný do skončenia príslušného kola verejného ponukového konania.

Najnižšie podanie: neurčuje sa.

Zábezpeka pre verejné ponukové konanie: neurčuje sa.

Ponuka musí obsahovať:

  1. označenie záujemcu: pri záujemcovi - fyzickej osobe: meno, priezvisko, dátum narodenia, adresu trvalého pobytu; pri záujemcovi fyzickej osobe podnikateľovi: meno, priezvisko, dátum narodenia, obchodné meno, adresu miesta podnikania, IČO, adresu trvalého pobytu a fotokópiu výpisu zo živnostenského alebo iného registra; pri záujemcovi - právnickej osobe: obchodné meno, sídlo, IČO a fotokópiu výpisu z obchodného registra;
  2. návrh cenovej ponuky na odkup Automobilu;
  3. označenie predmetu kúpy, ktorý musí byť zhodný s jeho označením, uvedeným v zozname majetku určeného na predaj;
  4. vyhlásenie záujemcu, že súhlasí s podmienkami verejného ponukového konania;
  5. ponuka musí byť datovaná a riadne podpísaná, v prípade právnických osôb štatutárnymi zástupcami v zmysle výpis z Obchodného registra.

 

Vyhodnotenie ponúk:

  1. Pre dodržanie lehoty na podanie ponuky je rozhodujúci moment doručenia ponuky do kancelárie správcu a nie dátum podania na pošte.
  2. Na ponuky, ktoré neobsahujú všetky náležitosti a nespĺňajú podmienky, resp. obsahujú nepravdivé informácie, sa neprihliada.
  3. Správca otvorí neporušené obálky s predloženými ponukami v termíne uvedenom v rámci ponukového konania, vyhotoví sa o tom úradný záznam, otvárania obálok sa môže zúčastniť každý veriteľ úpadcu, ktorý ma riadne prihlásenú a zistenú pohľadávku.
  4. Správca vyhodnotí ponuky najneskôr do 3 dní od otvárania obálok a vyhotoví o tom úradný záznam, ktorý predloží veriteľskému výboru resp. zástupcovi veriteľov.
  5. Víťazom ponukového konania sa stane účastník, ktorý splnil ponukové podmienky a súčasne ponúkne najvyššiu cenu za predmet ponuky.
  6. V prípade zhodnosti ponúk, správca vyzve záujemcov na zvýšenie ponúk. V takom prípade sa víťazom ponukového konania stane ten záujemca, ktorý v správcom určenej lehote ponúkne najvyššiu kúpnu cenu. Ak záujemcovia ponuky nezvýšia, má pri zhode ponúk prednosť záujemca, ktorého ponuka bola správcovi doručená skôr.
  7. Oznámenie o výsledku správca oznámi úspešnému záujemcovi do päť dní od vyhodnotenia ponúk. Neúspešným záujemcom nebude negatívna odpoveď zo strany správcu osobitne oznámená.
  8. Úspešný záujemca sa zaväzuje uzatvoriť so správcom kúpnu zmluvu do 10 dní odo dňa oznámenia úspechu vo verejnom ponukovom konaní. Nepodpísanie kúpnej zmluvy v stanovenej lehote alebo jej podpísanie s výhradami zo strany úspešného účastníka verejného ponukového konania, má za následok neuzavretie kúpnej zmluvy a teda zmarenie verejného ponukového konania.
  9. Úhrada kúpnej ceny musí byť uskutočnená bezhotovostným prevodom na účet Úpadcu zriadený správcom na účely konkurzu, a to IBAN: SK77 0200 0000 0037 6089 8857, BIC kód: SUBASKBX, vedený vo Všeobecnej úverovej banke, a. s., pričom musí byť v celosti pripísaná v prospech účtu v deň uzavretia kúpnej zmluvy.
  10. Správca si v kúpnej zmluve vymieni výhradu vlastníctva, t. j. kupujúci sa stane vlastníkom Automobilu až uhradením kúpnej ceny v celosti. Až po uhradení kúpnej ceny je kupujúci oprávnený protokolárne prevziať Automobil.
  11. Registrácia zmeny vlastníka a držiteľa automobilu na príslušnom ODI sa uskutoční až po uhradení kúpnej ceny za automobil kupujúcim a po protokolárnom prevzatí automobilu kupujúcim.
  12. Všetky náklady súvisiace s prevzatím a prepravou majetku znáša úspešný záujemca.

V Trenčíne, dňa 17.8.2017

 

________________________________________

Mgr. Xénia Hofierková, správca (č. S1531)

úpadcu Dušan Paule „v konkurze“