Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 161/2017
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia súdov
  • Deň vydania:
  • 22.8.2017
  • Značka:
  • K022964
Spisová značka: 25K/17/2017
Druh: Uznesenie
Hlavička: Okresný súd Trnava v právnej veci navrhovateľa - dlžníka: MUSTANG, spol. s r.o. - v likvidácii, IČO: 31 445 144, 242 Jahodná 930 21, v mene ktorého koná: Ján Šaranský, likvidátor, 93 Komárovce 044 55, o vyhlásenie konkurzu na jeho majetok, takto
Rozhodnutie: Súd v y z ý v a navrhovateľa - dlžníka, aby v lehote 10 dní od doručenia tohto uznesenia odstránil vady svojho podania doručeného tunajšiemu súdu dňa 02.08.2017, a to tak, že doloží § zoznam majetku s úradne osvedčeným podpisom spolu s ostatnými listami zoznamu majetku, ktoré musia byť tiež podpísané, v ktorom sa uvedie všetok majetok patriaci dlžníkovi ku dňu predloženia zoznamu majetku alebo ku dňu jeho doplnenia vrátane sporného majetku, ku ktorému niekto iný uplatňuje vlastnícke právo alebo iné majetkové právo, ako aj majetok, ktorý bol prevedený z dlžníkovho majetku právnymi úkonmi, pri ktorých možno odôvodnene predpokladať ich odporovateľnosť, a to dvojmo pričom pred prvý list zoznamu majetku vloží vyhlásenie o pravdivosti a úplnosti údajov, ktorého vzor je uvedený v prílohe č.1 vyhlášky, § zoznam záväzkov s úradne osvedčeným podpisom spolu s ostatnými listami zoznamu záväzkov, ktoré musia byť tiež podpísané, v ktorom sa uvedú peňažné záväzky dlžníka ku dňu predloženia zoznamu záväzkov alebo ku dňu jeho doplnenia vrátane sporných peňažných záväzkov, ktoré sú voči nemu uplatňované, a to dvojmo pričom pred prvý list zoznamu majetku vloží vyhlásenie o pravdivosti a úplnosti údajov, ktorého vzor je uvedený v prílohe č.2 vyhlášky, § zmluvný prehľad s úradne osvedčeným podpisom spolu s ostatnými listami zmluvného zoznamu, ktoré musia byť tiež podpísané, v ktorom sa uvedú všetky zmluvy, ktoré ku dňu zostavenia zoznamu majetku a zoznamu záväzkov neboli ukončené, vrátane pracovných zmlúv, a to dvojmo, pričom pred prvý list zmluvného prehľadu vloží vyhlásenie o pravdivosti a úplnosti údajov, ktorého vzor je uvedený v prílohe č. 3 vyhlášky, § zoznam svojich spriaznených osôb, dvojmo, podpísaný navrhovateľom.
Odôvodnenie:
Poučenie: Proti tomuto uzneseniu nie je prípustné odvolanie. Proti uzneseniu súdu prvej inštancie vydanému súdnym úradníkom, ktoré treba doručiť, je prípustná sťažnosť. Sťažnosť môže podať ten, v koho neprospech bolo uznesenie vydané v lehote 15 dní od doručenia uznesenia na súde, ktorý napadnuté uznesenie vydal. O sťažnosti rozhoduje súd prvej inštancie spravidla bez nariadenia pojednávania. Ak nie je sťažnosť dôvodná, súd sťažnosť zamietne. Ak je sťažnosť dôvodná, súd napadnuté uznesenie zruší alebo zmení; s prípade zrušenia uznesenia je súdny úradník viazaný právnym názorom súdu. Začiatok plynutia lehoty na podanie odvolania je spojený so zverejnením tohto uznesenia v Obchodnom vestníku.
Autor
OKRESNÝ SÚD TRNAVA dňa 14.8.2017
JUDr. Veronika Židek,
Dlžník
Názov : MUSTANG, spol. s r.o. - v likvidácii
IČO : 31445144
Adresa : Jahodná 242, Jahodná 93021 Slovenská republika
Navrhovateľ/Navrhovatelia
Názov : MUSTANG, spol. s r.o. - v likvidácii
IČO : 31445144
Adresa : Jahodná 242, Jahodná 93021 Slovenská republika