Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 156/2017
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o opakovanej dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 15.8.2017
  • Značka:
  • X004690
Dražobná spoločnosť, a. s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo DD 378/2017
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Dražobná spoločnosť, a. s.
II. Sídlo/bydlisko Zelinárska682108 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Zelinárska
b) Orientačné/súpisné číslo 6
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82108
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 3070/B
IV. IČO/ dátum narodenia 35849703
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko Slovenská sporiteľňa, a.s. v skratke SLSP, a.s.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Tomášikova
b) Orientačné/súpisné číslo 48
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 83237
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 00151653
C. Miesto konania dražby CITY HOTEL STEVE, Ulica 1. mája č. 699, 031 01 Liptovský Mikuláš, miestnosť "kongresový salónik"
D. Dátum konania dražby 14. 09. 2017
E. Čas konania dražby 10:00 hod.
F. Kolo dražby druhé kolo dražby
G. Predmet dražby

PREDMET DRAŽBY – spoluvlastnícky podiel 1/1

Základná špecifikácia:

Číslo LV:
942

Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Dúbrava
Katastrálne územie: DÚBRAVA

Okresný úrad – katastrálny odbor: Liptovský Mikuláš

Pozemky parc. reg. „C“:

Parcelné číslo:

Druh pozemku:

Výmera v m2:

Poznámky - charakteristika - príslušnosť k ZÚO - EL:

400

zastavané plochy a nádvoria

543

 

401

záhrady

267

 

402/6

orná pôda

1744

 

Stavby:

Súpisné číslo:

Stavba postavená na parcele reg. „C“ číslo:

Charakteristika:

Druh stavby:

346

400

 

rodinný dom

Príslušenstvo predmetu dražby, ktoré sa nezapisuje alebo nie je zapísané na LV: plot predný, plot bočný, plot zadný – murovaný, studňa vŕtaná, prípojka vody, prípojka kanalizácie, elektrické prípojka, vodomerná šachta, spevnená plocha – zámková dlažba a pod.

Predmet dražby sa draží tak ako stojí a leží.

H. Opis predmetu dražby

Opis predmetu dražby a opis stavu predmetu dražby:

Rodinný dom súp.č. 346 na parc.č. 400, k.ú. Dúbrava

Rodinný dom č. súp. 346 osadený na pozemku - parcele KN č. 400 je situovaný v juhovýchodnej časti k.ú. Dúbrava. Jedna sa o samostatne stojací rodinný dom čiastočne podpivničený s jedným nadzemným  podlažím - prízemie (1.np) a podkrovím. Prístup k rodinnému domu je z priľahlej miestnej komunikácie, na ktorú nehnuteľnosť bezprostredne naväzuje. Rodinný dom je napojený na verejný vodovod, elektrickú sieť, zemný plyn a verejnú kanalizáciu. Pôvodný rodinný dom bol vybudovaný v roku 1960 (potvrdenie Obce Dúbrava zo dňa  21.12.2010), terajší vlastník ho nadobudol v roku 2011. V roku 2011 bolo Obcou Dúbrava vydané rozhodnutie na dodatočné povolenie "Stavby na bývanie a kancelárske priestory", v  roku 2012 bolo vydané rozhodnutie na "Zmenu stavby pred dokončením " z kancelárskych priestorov na bytovú jednotku v rodinnom dome. Zmenou stavby namiesto kancelárskych priestorov v 1. nadzemnmom podlaží pôvodnej časti rodinného domu sa mala vytvoriť samostatná bytová jednotka a v podkroví 2 byty mali byť zlúčené do jednej bytovej jednotky so vstupom cez vnútorné schodisko. Rodinný dom je užívaný od roku 2014 na základe kolaudačného rozhodnutia vydaného Obcou Dúbrava dňa 24.2.2014 na povolenie užívať stavbu, prístavbu, nadstavbu a stavebné úpravy rod. domu.

Skutkový stav zistený znalcom pri miestnom šetrení:     

- v suteréne, ktorý je prístupný pristavaným schodiskom je zádverie, chodba, kotolňa a 2 izby

- prízemí so vstupom cez pristavané schodisko (v smere od miestnej komunikácie) je byt č.1 s 3 izbami,  chodba + kuchyňa, 2 WC, 2 kúpeľne, 3 sklady, 2 garáže 

- v podkroví so vstupom cez vnútorné schodisko je byt č.2 - samostatne technicky uzatvorený (izba +  kuchyňa, 2 izby, kúpeľňa, WC) a ďalšie izby vytvorené formou apartmánov (celkom 4 apartmány s  kuch. linkou a soc. hyg. zariadením, z toho 2 apartmány majú balkóny) so vstupom zo spoločnej chodby.

STAVEBNO-TECHNICKÝ POPIS :

1.pp (suterén) :

Osadenie do terénu v priemernej hĺbke do 1m so zvislou izoláciou. Murivo prevedené z monolitického betónu  zateplené izolačnými diskami STYRODUR, priečky murované z tehál, vnútorné omietky vápenné štukové, strop železobetónový s rovným podhľadom, fasádne omietky na báze umelých látok (silikátové), sokel marmolit, dvere dýhované, okná plastové s izol. dvojsklom, podlahy z keramickej dlažby. Vykurovanie ústredné, vykur. telesá oceľové panelové,   elektroinštalácia svetelná, rozvod vody teplej a studenej z plast.potrubia, inštalácia zemného plynu,  odkanalizovanie prevedené plast.potrubím. Zdrojom teplej vody je zásobník.ohrievač plynový, zdrojom vykurovanie je kotol na zemný plyn. Vnútorné vybavenie:  ker.umývadlo, sprcha, splach.záchod kombi.  Vnútorné obklady: kúpeľňa (keramický obklad).

1.np (prízemie):

Základy betónové monolitické s vodorovnou izoláciou, podmurovka z monolitického betónu do 1m, murivo murované z pórobetón.tvárnic hr. 40 cm, zateplené nobasilom hr. 12cm, deliace priečky sú murované z tvárnic, vnútorné omietky vápenné štukové, strop monolitický železobetónový s rovným podhľadom,  krov väznicový sedlový,  strešná krytina je prevedená z betónových škrídiel BRAMAC, klampiarske konštrukcie - úplné strechy prevedené z oceľ.pozinkovaného plechu, ostatné sú plastové (okenné parapety). Fasádne omietky po zateplení nobasilom, povrchová úprava silikátovou omietkou, obklad fasády žiadny, sokel prevedený marmolitom. Schody s povrchom nástupnice z ker.dlažby, dvere plné alebo zasklené dýhované v drevenej zárubni, okná plastové s izolačným dvojsklom. Podlahy obytných miestností plávajúce laminátové, podlahy ostatných miestností sú prevedené z keramickej dlažby. Vykurovanie je ústredné - oceľ.vykurovacie panely, elektrokotol,  elektroinštalácia svetelná a motorická. Rozvod vody studenej a teplej z plastového potrubia, zdrojom teplej vody  je el. zásobníkový ohrievač (bojler), odkanalizovanie je prevedené plastovým potrubím. Vybavenie kuchyne - el.sporák, drezové umývadlo nerezové, kuchynská linka z materiálov na báze dreva, myčka riadu, odsávač par. Vnútorné vybavenie - vaňa, umyvadlo, vodovodné batérie pákové nerezové. Vnútorné obklady - kuchyňa,  kúpeľňa, vaňa, sam.sdprcha. Elektrický rozvádzač s automatickým istením. Garáže sú vybavené automatickými rolovacími bránami s diaľkovým ovládaním. Rodinný dom je vybavený zabezpečovacím zariadením, kamerovým systémom, el.protipožiarnym systémom.

Podkrovie :

Murivo murované z pórobetón.tvárnic hr. 40 cm zateplenie nobasilom hr. 12 cm, deliace priečky sú murované z tvárnic. Vnútorné omietky vápenné štukové, strop drevený podbíjaný na konštrukcii krovu, sadrokartónové dosky, klampiarske konštrukcie ostatné (parapety) sú plastové. Fasádne omietky po zateplení nobasilom, povrchová úprava silikátovou omietkou, obklad fasády žiadny. Dvere plné alebo zasklené dýhované v drevenej zárubni, okná plastové s izolačným dvojsklom. Podlahy obytných miestností plávajúce laminátové, podlahy ostatných miestností sú prevedené z keramickej dlažby. Vykurovanie je ústredné - oceľ.vykurovacie panely, elektroinštalácia iba svetelná, rozvod vody studenej a teplej z plastového potrubia,  odkanalizovanie je prevedené plastovým potrubím. Vnútorné obklady keramické sú prevedené v kuchyni 5*, v samostatnom WC, v jednej kúpeľni obklad stien sprchy a vane, v štyroch kúpelniach obklad stien a sprchy. Samostatné WC je vybavené splach.záchodom kombi a umývadlom s pák.batériou. Jedna kúpeľňa je vybavená plastovou vaňou, sprchou a 2 ks ker.umávadiel  s pák.batériami. Ostatné 4 kúpeľne (v apartmánoch) sú vybavené samostatnou sprchou a ker.umývadlami s pák.batériou, splachovacími záchodmi kombi. V jednej kluchyni (samostatný byt)    

je kuch.linka dĺžky 7,50 m, zabudovaná varná keramická platňa, v ostatných kuchynkách (apartmány) sú osadené kuchynské linky dĺžky 2,00 m, keramická varná platňa, nerezový drez s pák.batériou. V podkroví sú 2 balkóny s výmerou nad 5,00 m2 a jeden balkón výmery do 5,00 m2.

Stavebno-technický stav a opotrebenie :

Pôvodná stavba postavená v roku 1960, prístavba a nadstavba v užívaní od roku 2014. Rodinný dom po dodatočnom zateplení polystyrénom a prevedení vonkajších silikátových farebne upravených omietok je v dobrom stavebno-technickom stave (základy ani murivo nevykazujú žiadne statické poruchy), je veľmi dobre udržiavaný. 

Príslušenstvo predmetu dražby:

Plot predný

Plot pri miestnej komunikácii  prevedený z oceľovej tyčoviny v rámoch osadených na podmurovke z kameňa  medzi  piliere, výška plotu (výplne) 1,00 m, dĺžka plotu 16,50 m. V tejto časti oplotenia sú osadené oceľ. vrátka a oceľ. vráta na diaľkové ovládanie. Plot v užívaní od roku 2014. 

 

Plot bočný

Plot na západnej hranici parcely KN č. 401 prevedený z oceľ.rámového pletiva osadeného medzi oceľ.stĺpiky, osadené v podmurovke z kameňa. Výška plotu 1,95 m, dĺžka plotu 39,00 m.  Plot v užívaní od roku 2014.

Plot zadný – murovaný

Plot na časti východnej hranice parcely KN č. 400 po rodinný dom v dĺžke 21,00 m je prevedený zo šalovacích dielcov hr. 30 cm, výška plotu 1,70 m.  Plot v užívaní od roku 2014.

Studňa vŕtaná

Studňa situovaná vo dvore rodinného domu, vŕtaná do hĺbky 12,00 m, el. čerpadlo. Studňa v užívaní od roku 2014.

Prípojka vody

Prípojka kanalizácie

Elektrická prípojka

Vodomerná šachta

Spevnená plocha – zámková dlažba

Príslušenstvo predmetu dražby je v stave primeranom veku a údržbe stavby.

Pozemky, ktoré sú predmetom dražby, sú pozemky situované v zastavanom území obce Dúbrava, evidované na LV č. 942 k.ú. Dúbrava. Pozemok - parcela KN č. 400 vedená ako zastavané plochy a nádvoria je zastavaná rodinným domom, pozemok - parcela KN č. 401 vedená ako záhrady tvorí okolie rod. domu. Lokalita je charakteristická výstavbou samostatne stojacích rodinných domov so štandardným vybavením. Pozemok je ideálne rovinatý, orientácia pozemku sever - juh. Pozemok má obytnú polohu. Dopravné spojenie s centrom obce je zabezpečené po dobre upravenej miestnej komunikácii  V mieste je možnosť napojenia na všetky inžinierske siete, ktoré vedú v priľahlej miestnej komunikácii (verejný vodovod, verejná kanalizácia, el. sieť a zemný plyn), možnosť napojenia na káblovú televíziu. Prístup na pozemky je zabezpečený z verejnej (miestnej) komunikácie.

Pozemok južne od rodinného domu - parcela KN č. 402/6 podľa LV č. 942 k.ú. Dúbrava  vedený ako orná pôda nie je využívaný. Prístup k pozemku je možný iba cez pozemok pri rodinnom dome, prístup nie je možný z verejnej komunikácie. Podľa informácie od vlastníka predmetu dražby z hľadiska možnosti perspektívnej výstavby ďalšieho rodinného domu v tejto lokalite boli vybudované inž. siete (prípojka vody, prípojka kanalizácie a el.sieť), ktoré sú vedené cez susedný pozemok (parcela KN č. 401) smerom k miestnej komunikácii.

Poznámka dražobníka:

Na liste vlastníctva je zapísaná parc.č. 400 vo výmere 543 m2 zastavané plochy a nádvoria, parc.č.401  vo výmere 267 m2 záhrady a parc.č.402/6 vo výmere 1744 m2 orná pôda. Podľa dražobníkovi dostupných informácii v geometrickom pláne č. 312/2012 (ďalej len „GP“) je parc. č. 400 rozdelená na parc.č.400/1, 400/2 k.ú. Dúbrava (Liptovský Mikuláš). Rodinný dom podľa GP leží na parc.č.400/2 o výmere zastavanej plochy 287 m2. V roku 2014 bolo vydané kolaudačné rozhodnutie, na základe ktorého bolo povolené užívanie stavby prístavba, nadstavba a stavebné úpravy rodinného domu na pozemku parc. č. KN-C 400/2 V k.ú. Dúbrava. Nová skutočnosť z GP t. č. nie je zohľadnená v údajoch katastra (katastrálna mapa, LV).

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Záložné právo na nehnuteľnosti - pozemok registra C KN parcelné číslo 400, zastavané plochy a nádvoria o výmere 543 m2, pozemok registra C KN parcelné číslo 401, záhrady o výmere 267 m2, pozemok registra C KN parcelné číslo 402/6, orná pôda o výmere 1744 m2 a stavbu so súpisným číslom 346 na pozemku registra C KN s parcelným číslom 400, zastavané plochy a nádvoria o výmere 543 m2, v prospech záložného veriteľa: Slovenská sporiteľňa, a.s., IČO 00151653, 832 37 Bratislava v podiele 1/1, na základe zmluvy o zriadení záložného práva číslo 50291344371, druh pohľadávky: úver. Záložná zmluva V 1751/2012 zo dňa 13.7. 2012;

Vl.1 Feketík Miroslav - podiel 1/1 - Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti EX 1431/2016,JUDr. Peter Matejovie,Liptovský Mikuláš,Z-2548/2016,

Vl.1 Feketík Miroslav - podiel 1/1 - Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti EX 1764/2016,Mgr.Pavel Mika,Zvolen,Z-786/2017,

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti EX EX 6530/2016, Mgr. Bernard Janík Žilina, Z-1409/2017,

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti EX 55/2017, JUDr. Jaromír Pavlík Ružomberok, Z-1667/2017,

Vl.1 Feketík Miroslav - podiel 1/1 Záložné právo pre Daňový úrad Žilina,č.k. 101124350/2017,Z-2312/2017,
Vyššieuvedené záložné práva v prípade úspešnej dražby zanikajú v zmysle § 151ma a § 151md zákona číslo 40/1964 Zb. (Občiansky zákonník) a vydražiteľ nadobúda predmet dražby bez zaťaženia záložnými právami.

Predkupné právo na KN p.č. 400, 401, 402/6 a stavbu s.č. 346 na p.č. 400 v prospech: Ing. Veronika Feketíková r. Matejovie ( nar. 21.4.1985) bytom Dúbrava 346 - V 3267/2015 vklad povolený 21.8.2015;
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Číslo znaleckého posudku: 83/2016
Meno znalca: Ing. arch. Ján Kimák
Dátum vyhotovenia: 04.10.2016
Všeobecná cena odhadu:224.000,- EUR
K. Najnižšie podanie 201.600,- EUR
L. Minimálne prihodenie 500,- EUR
M. Dražobná zábezpeka a) výška 20.000,- EUR
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky 1. Bezhotovostný prevod alebo vklad na účet dražobníka ,
2. V hotovosti do pokladne dražobníka v mieste konania dražby,
3. Banková záruka,
4. Notárska úschova.

V hotovosti do pokladne dražobníka v mieste konania dražby alebo prevodom na účet dražobníka číslo IBAN: SK3009000000000634824693, BIC: GIBASKBX vedený v Slovenskej sporiteľni, a. s. s variabilným symbolom 3782017.

Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť platobnou kartou ani šekom.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky 1. Originál príkazu na úhradu peňažných prostriedkov vo výške dražobnej zábezpeky. Účastník bude pripustený k dražbe, ak do uplynutia lehoty na zloženie dražobnej zábezpeky bude dražobná zábezpeka pripísaná na účet dražobníka, 2. Príjmový pokladničný doklad na hotovosť vo výške dražobnej zábezpeky, Účastník bude pripustený k dražbe, ak do uplynutia lehoty na zloženie dražobnej zábezpeky bude dražobná zábezpeka zložená do pokladne dražobníka, 3. Originál alebo overená kópia preukazujúca vystavenie bankovej záruky. 4. Originál alebo overenú kópiu dokladu preukazujúceho notársku úschovu.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky Do otvorenia dražby.
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Bez zbytočného odkladu po skončení dražby bezhotovostným prevodom na účet účastníka dražby alebo v hotovosti.
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
Vydražiteľ je povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením v hotovosti do pokladne dražobníka alebo bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet dražobníka číslo: IBAN: SK3009000000000634824693, BIC: GIBASKBX vedený v Slovenskej sporiteľni, a. s. s variabilným symbolom 3782017 a to do 15 dní odo dňa skončenia dražby. Ak nie je cena dosiahnutá vydražením vyššia ako 6.640,- EUR, je vydražiteľ povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením hneď po skončení dražby.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) Obhliadka 1: 18.08.2017 o 12:30 hod. Obhliadka 2: 31.08.2017 o 12:30 hod.
Miesto obhliadky Obhliadky sa uskutočnia na mieste, kde sa nachádza predmet dražby.
Organizačné opatrenia Záujemcovia o obhliadku sa môžu ohlásiť aspoň jeden deň pred konaním obhliadky na tel. č.: 02/5949 0132, Po - Pi 8:00 - 16:00 hod.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Ak vydražiteľ zaplatí cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote, prechádza na neho vlastnícke právo dňom udelenia príklepu; to neplatí, ak je vydražiteľom osoba, ktorá je povinná zapísať sa do registra partnerov verejného sektora podľa osobitného predpisu, ak v čase príklepu nie je zapísaná v tomto registri. Dražobník vydá bez zbytočného odkladu po nadobudnutí vlastníckeho alebo iného práva vydražiteľovi potvrdenie o vydražení predmetu dražby a v prípadoch, v ktorých sa o priebehu dražby spisuje notárska zápisnica vydá dražobník vydražiteľovi dve vyhotovenia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice.
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
1. Po nadobudnutí vlastníckeho práva alebo iného práva k predmetu dražby odovzdá dražobník bez zbytočného odkladu vydražiteľovi predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby a vydražiteľ prevzatie predmetu dražby písomne potvrdí.
2. Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, odovzdá predchádzajúci vlastník predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. Dražobník je povinný na mieste spísať zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby. Zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby podpíše predchádzajúci vlastník predmetu dražby, vydražiteľ a dražobník. Jedno vyhotovenie zápisnice dostane predchádzajúci vlastník a dve vyhotovenia dostane vydražiteľ.
3. Všetky náklady spojené s odovzdaním a prevzatím predmetu dražby nesie vydražiteľ. Táto povinnosť sa nevzťahuje na náklady, ktoré by ináč nevznikli, ak ich svojou vinou spôsobil predchádzajúci vlastník, majiteľ alebo dražobník alebo ak im tieto náklady vznikli náhodou, ktorá ich postihla.
4. Osoba povinná vydať predmet dražby zodpovedá vydražiteľovi za škodu spôsobenú omeškaním s odovzdaním predmetu dražby.
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Marta
c) priezvisko Pavlovičová
d) sídlo Šafárikovo nám. 4, 811 02 Bratislava