Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 138/2017
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 20.7.2017
  • Značka:
  • K017913
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Ján Kán
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Tisovská cesta 605/29, 97701 Brezno
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 10.09.1951
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Radka Longauerova
Sídlo správcu: Horná 65/A, 97401 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : 0905183176, longauerova.radka@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 2K/2/2014/S1606
Spisová značka súdneho spisu : 2K/2/2014
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Na základe predchádzajúceho súhlasu – záväzného pokynu  príslušného orgánu – Slovenská sporiteľňa, a.s. zo dňa 28.04.2017, správca konkurznej podstaty zverejňuje 3. kolo ponukového  konania na majetok úpadcu zverejnený v OV č. 175/2016 zo dňa 12.09.2016. (cenné papiere).

 

  1. Ponuky je potrebné doručiť do 10 pracovných dní od zverejnenia oznamu v obchodnom vestníku na adresu správcu: JUDr. Radka Longauerová, Horná 65/A, 974 01 Banská Bystrica s označením „Ponukové konanie - neotvárať!“.
  2. Na ponuky doručené po uplynutí lehoty sa neprihliada.
  3. Každý záujemca môže predložiť len jednu ponuku. V prípade viacerých ponúk, správca prihliada na najvyššiu z predložených ponúk toho istého záujemcu, na nižšie ponuky toho istého záujemcu sa neprihliada.
  4. Ponuka musí obsahovať kompletné identifikačné údaje záujemcu spolu s telefonickým kontaktom, výšku ponúkanej ceny.
  5. Ponuka musí obsahovať čestné prehlásenie s overeným podpisom záujemcu, kde záujemca prehlási, že nie je osobou, pri ktorej by mohlo predstavenstvo spoločnosti Železiarne Podbrezová, a.s.  odmietnuť udelenie súhlasu s prevodom akcií podľa nižšie uvedených kritérií:

Predstavenstvo môže odmietnuť udeliť súhlas z nasledovných dôvodov uvedených v Stanovách spoločnosti:

a) ak osoba, ktorá má nadobudnúť akcie, podniká v hutníctve, strojárstve alebo oceliarstve, alebo

b) osoba, ktorá má nadobudnúť akcie je ovládaná osobou podľa písm. a) alebo osobu podľa písm. a) ovláda alebo je priamo alebo nepriamo ovládaná rovnakou osobou ako osoba podľa písm. a), alebo

c) ak osoba, ktorá má nadobudnúť akcie, koná v zhode s osobou uvedenou v písm. a) alebo v písm. b), alebo

d) osoba, ktorá má akcie nadobudnúť, by sa po ich nadobudnutí stala vlastníkom akcií, ktorých menovitá hodnota dosiahne alebo presiahne 5%, 33%, 50%, 66% alebo 95 % základného imania spoločnosti, alebo

e) osoba, ktorá má akcie nadobudnúť nespĺňa podmienky určené právnymi predpismi, alebo týmito stanovami na nadobudnutie práv a povinností akcionára, alebo

f) vstup osoby, ktorá má akcie nadobudnúť do spoločnosti by ohrozil alebo poškodil oprávnené záujmy spoločnosti, alebo

g) ak je sporné kto má právo previesť akcie spoločnosti, ktorých sa týka žiadosť o udelenie predchádzajúceho súhlasu s prevodom akcií, alebo

h) ak prevod akcií spoločnosti, ktorých sa týka žiadosť o udelenie predchádzajúceho súhlasu s prevodom akcií spoločnosti, by mohol mať negatívne dôsledky na hodnotu ostatných akcií spoločnosti, alebo

i) ak existuje podozrenie, že prevod akcií spoločnosti, ktorých sa týka žiadosť o udelenie predchádzajúceho súhlasu akcií spoločnosti, by mal za cieľ alebo by mohol mať za následok poškodenie práv alebo majetku spoločnosti alebo niektorého z jej akcionárov.

  1. V prípade rovnosti ponúk správca takýchto záujemcov vyzve, aby zvýšili svoju ponuku a úspešným záujemcom bude ten, ktorý predloží vyššiu ponuku.
  2. Otváranie obálok a vyhodnotenie ponúk: Správca otvorí riadne doručené ponuky do 5 pracovných dní od skončenia lehoty na doručovanie ponúk. Správca vyhodnotí ponuky do 5 pracovných dní odo dňa otvorenia obálok.
  3. Po vyhodnotení ponúk správca predloží na spoločnosť Železiarne podbrezová, a.s. žiadosť o udelenie súhlasu s prevodom akcií. Po udelení súhlasu s prevodom akcií správca uzatvorí zmluvu o prevode akcií s úspešným záujemcom. Kúpnu cenu je povinný úspešný záujemca uhradiť pred podpisom Zmluvy o kúpe cenných papierov na účet správcu.
  4. V prípade ak súhlas s prevodom akcií nebude Železiarňami Podbrezová, a.s. udelený, správca kúpnu zmluvu s úspešným záujemcom neuzavrie.
  5. Bližšie informácie si môžu záujemcovia vyžiadať telefonicky na tel. č.: 0905 183 176.

 

JUDr. Radka Longauerová, správca