Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 149/2016
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku opakovanej dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 3.8.2016
  • Značka:
  • X005180
Dražobná a likvidačná spoločnosť, s. r. o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo K2/2016
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Dražobná a likvidačná spoločnosť, s. r. o.
II. Sídlo/bydlisko Nejedlého2984102 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Nejedlého
b) Orientačné/súpisné číslo 29
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 84102
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sro , vložka číslo: 79272/B
IV. IČO/ dátum narodenia 46545123
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Notársky úrad JUDr. Ivany Vagaš, Bajkalská 5/B, 831 04 Bratislava
D. Dátum konania dražby 27. 07. 2016
E. Čas konania dražby 10:00 hod. otvorenie dražby
F. Kolo dražby štvrté kolo
G. Predmet dražby

Predmet dražby predstavuje nasledovný súbor nehnuteľností:   

  1. viacúčelová budova so súp. č. 314, postavená na pozemku reg. C KN s parc. č. 9;
  2. viacúčelová budova so súp. č. 314, postavená na pozemku reg. C KN s parc. č. 10/8;
  3. viacúčelová budova so súp. č. 314, postavená na pozemku reg. C KN s parc. č. 10/9;
  4. viacúčelová budova so súp. č. 314, postavená na pozemku reg. C KN s parc. č. 10/10;
  5. pozemok reg. C KN s parc. č. 9, o výmere 678m², zastavané plochy a nádvoria;
  6. pozemok reg. C KN s parc. č. 10/1, o výmere 2409m², zastavané plochy a nádvoria;
  7. pozemok reg. C KN s parc. č. 10/3, o výmere 209m², orná pôda;
  8. pozemok reg. C KN s parc. č. 10/5, o výmere 475m², orná pôda;
  9. pozemok reg. C KN s parc. č. 10/8, o výmere 3m², zastavané plochy a nádvoria;

všetky zapísané na liste vlastníctva č. 920 vedenom Okresným úradom Dunajská Streda, katastrálny odbor pre katastrálne územie Malý Máger, spoluvlastnícky podiel 1/1

 

  1. pozemok reg. C KN s parc. č. 10/2, o výmere 389m², zastavané plochy a nádvoria;
  2. pozemok reg. C KN s parc. č. 10/4, o výmere 126m², orná pôda;
  3. pozemok reg. C KN s parc. č. 10/7, o výmere 15m², zastavané plochy a nádvoria;
  4. pozemok reg. C KN s parc. č. 10/9, o výmere 130m², zastavané plochy a nádvoria;
  5. pozemok reg. C KN s parc. č. 10/10, o výmere 39m², zastavané plochy a nádvoria;
  6. pozemok reg. C KN s parc. č. 619/2, o výmere 1160m², orná pôda;

všetky zapísané na liste vlastníctva č. 1023 vedenom Okresným úradom Dunajská Streda, katastrálny odbor pre katastrálne územie Malý Máger, spoluvlastnícky podiel 1/2

H. Opis predmetu dražby

Opis a stav predmetu dražby:

1. časť budovy s. č. 314

Budova je situovaná v zastavanom území obce Nový Život, v k. ú. Malý Máger, v miestnej časti Tonkovce, na parc. č. 9. Časť budovy obsahuje dielne na kontrolu opravy, údražbu vozidiel nákladnej autodopravy a v časti budovy sú administratívne, sociálne a skladové priestory. Nakoľko časti budovy sa líšia účelom využívania, aj stavebnotechnickým vyhotovením východisková hodnota budovy je vypočítaná ako súčet ohodnotenia jednotlivých častí.

 

K vyhotoveniu posudku bolo predložené dodatočné stavebné povolenie stavby „Rekonštrukcia a dostavba viacúčelového objektu“, ktoré vydal Okresný úrad, odbor životného prostredia v Dunajskej Strede, č.j. ŽP-4/417/96, právoplatné dňom 22.10.1996, na rekonštrukciu a dostavbu jestvujúcej stavby, ktorá bola postavená podľa zistenia u starostu obce Nový Život v rokoch 1956-1960 ako sušička tabaku. Uvedená stavba bola podľa vyjadrenia konateľov firmy R+R asanovaná a na jej mieste bola postavená nová stavba. Užívanie stavby bolo povolené kolaudačným rozhodnutím číslo 297/03674-003/OSP-Szi dňa 11.12.1997 a podľa prehlásenia konateľov firmy sa v roku 1997 započalo s užívaním stavby. Budova je napojená na miestny rozvod vody, zemného plynu, rozvod NN a telekomunikačné rozvody. Pri obhliadke neboli zistené žiadne vonkajšie znaky porúch prvkov dlhodobej životnosti stavby. Údržba je zabezpečovaná, budova je v dobrom technickom stave. S prihliadnutím na konštrukčné vyhotovenie a technický stav uvažujem s predpokladanou životnosťou stavby 60 rokov.

 

Obsahuje 2 nadzemné podlažia. V 1. NP je vstupný priestor so schodiskom, chodba, šatne, sociálne zariadenia, sklady a plynová kotolňa, v 2. NP je 7 kancelárií, kuchynka, šatňa, sociálne zariadenie, chodba a miestnosť, ktorá bola vyhotovená ako krajčírska dielňa, v čase obhliadky bola nevyužívaná, voľná, jej stavebnotechnické vyhotovenie je rovnaké ako ostatných miestností v tejto časti stavby a jej využitie je možné aj na iný účel.

 

Základy sú s izoláciou proti zemnej vlhkosti. Zvislé konštrukcie sú murované, vzdialenosť zvislých nosných konštrukcií je menšia ako 10,0m. Stropy sú železobetónové. Konštrukčná výška v 1. NP je 3,90m, v 2. NP je 3,05m, meraná pri schodisku. Strecha je plochá, s krytinou z asfaltových natavovaných pásov. Klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu. Vnútorné povrchové úpravy sú omietkami. Vonkajšie omietky sú na báze umelých látok. Vnútorné keramické obklady sú v umyvárňach, sprchách a záchodoch. Schody sú železobetónové monolitické s povrchom z prírodného kameňa. Dvere sú drevené z masívu, hladké a plechové. Okná v 2. NP sú plastové, v 1. NP sú drevené. Povrchy podláh v časti kancelárií v 2. NP sú z kamennej dlažby, podlahy v ostatných miestnostiach sú s povrchom z PVC. Podlahy v 1. NP sú s povrchom z kamennej dlažby a keramickej dlažby, PVC a z cementového poteru. Vykurovanie je ústredné teplovodné, kotlom na zemný plyn DAKON z vlastnej kotolne v 1. NP. Radiátory sú liatinové. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická. Bleskozvod je vyhotovený. V budove je rozvod studenej aj teplej vody z pozinkovaného potrubia. Vnútorná kanalizácia je z plastového potrubia. V budove je rozvod zemného plynu. Ohrev teplej vody je zásobníkovým ohrievačom na zemný plyn, Qadrica, ktorý je v kotolni na 1. NP. Vnútorné hygienické zariadenia sú vybavené umývadlami, sprchami a splachovacími záchodmi bežného vyhotovenia. V budove je rozvod verejného telefónu, poplachový systém narušenia, kamerový rozvod, protipožiarna signalizácia, požiarne hydranty. V kuchynke v 2. NP je bežná kuchynská linka.

 

2. časť budovy s. č. 314

Základy sú s izoláciou proti zemnej vlhkosti. Zvislé konštrukcie sú murované, vzdialenosť zvislých nosných konštrukcií je menšia ako 10,0m. Stropy sú železobetónové. Strecha je plochá, s krytinou z asfaltových natavovaných pásov. Klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu. Vnútorné povrchové úpravy sú omietkami. Vonkajšie omietky sú na báze umelých látok. Dvere sú plechové. Okná sú drevené. Podlahy sú s povrchom z cementového poteru. Vykurovanie je ústredné teplovodné. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická. Bleskozvod je vyhotovený. V budove je rozvod studenej aj teplej vody z pozinkovaného potrubia. Vnútorná kanalizácia je z plastového potrubia. V budove je rozvod verejného telefónu, poplachový systém narušenia, kamerový rozvod, protipožiarna signalizácia, požiarne hydranty.

 

sklad

Budova je situovaná v zastavanom území obce Nový Život, v k. ú. Malý Máger, v miestnej časti Tonkovce v areáli firmy R+R Nový Život, s.r.o. Budova obsahuje jedno podzemné a jedno nadzemné podlažie. V podzemnom podlaží je sklad pohonných hmôt, v nadzemnom podlaží sú 3 sklady, sklad náhradných dielov, chodba a kancelária.

 

Základy sú betónové s vodorovnou izoláciou. Podzemné podlažie je osadené pod úrovňou terénu so zvislou izoláciou. Zvislé konštrukcie v 1. PP sú železobetónové, v 1. NP sú murované z tehly v skladobnej hrúbke 30cm. Stropy sú železobetónové. Krov je pultový. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Vnútorné aj vonkajšie omietky sú hladké. Dvere sú oceľové. Okná sú drevené zdvojené. Povrchy podláh sú z PVC a z cementového poteru. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická. V budove je rozvod studenej vody z pozinkovaného potrubia. Vnútorná kanalizácia je z plastového potrubia. Ohrev teplej vody je malým elektrickým ohrievačom. V budove je jedno umývadlo. Stavba bola vyhotovená v roku 1997, s prihliadnutím na konštrukčné vyhotovenie a technický stav uvažujem s predpokladanou životnosťou 40 rokov. Stavba je v zanedbanom stave: plesne, hlodavce, zatekanie a pod.

 

sociálne zariadenie

Stavba je prízemná, bez pivnice, tvorí príslušenstvo hlavnej stavby – viacúčelovej budovy. Stavba nie je zapísaná v liste vlastníctva, ani zakreslená v katastrálnej mape. Stavba pozostáva z oceľovej nosnej konštrukcie opláštenej z vonkajšej aj vnútornej strany s vloženou tepelnou izoláciou. Krov je drevený, krytina strechy je z pozinkovaného plechu. Strop tvorí podbitie krovu. Vonkajšia aj vnútorná povrchová úprava je náterom. Dvere sú drevené zasklené. Okná sú drevené s dvojvrstvovým zasklením. Podlaha je s povrchom z PVC. Rozvod vody je studenej, ohrev je elektrickým ohrievačom. Kanalizácia je zo splachovacieho záchoda. Vykurovanie je akumulačnými kachlami. Vybavenie tvorí elektrický ohrievač, umývadlo s batériou a splachovací záchod. Stavba bola vyhotovená v roku 1997, v čase obhliadky nebola využívaná. S prihliadnutím na konštrukčné vyhotovenie a technický stav uvažujem s predpokladanou životnosťou 50 rokov.

 

vrátnica

Stavba je prízemná, bez pivnice, tvorí príslušenstvo hlavnej stavby – viacúčelovej budovy. Stavba nie je zapísaná na liste vlastníctva, ani zakreslená v katastrálnej mape. Stavba pozostáva z oceľovej nosnej konštrukcie opláštenej z vonkajšej aj vnútornej strany s vloženou tepelnou izoláciou. Strop je s rovným podhľadom. Strecha je plochá, krytina strechy je z pozinkovaného plechu. Vonkajšia aj vnútorná povrchová úprava je náterom. Dvere sú drevené zasklené. Okná sú drevené s dvojvrstvovým zasklením. Podlaha je s povrchom z PVC. Vykurovanie je lokálne, elektrické. Stavba bola vyhotovená v roku 1997, v čase obhliadky nebola užívaná. S prihliadnutím na konštrukčné vyhotovenie a technický stav uvažujem s predpokladanou životnosťou 50 rokov.

 

plot č. 1

Plot tvorí oplotenie areálu na prednej strane, od ulice. Základ na plote je betónový po celej dĺžke, plot pozostáva zo železobetónových prefabrikovaných panelov s drevenou výplňou.

 

plot č. 2

Plot tvorí oplotenie areálu od parc. č. 619/1 a 619/2. Základ je betónový, po celej dĺžke plota, plot je zo železobetónových prefabrikovaných panelov.

 

prípojka vody

Prípojka privádza vodu z verejného vodovodu k vodomernej šachte a od vodomernej šachty je vedený rozvod vody po areáli.

 

vodomerná šachta na par. č. 10/1

Vodomerná šachta je betónová s oceľovým poklopom a vybavením.

 

prípojka kanalizácie č. 1

Prípojka odvádza splaškové vody zo sociálnych zariadení vo viacúčelovej budove do žumpy, časť prípojky je na susednom pozemku, ktorý nie je zapísaný v listoch vlastníctva predložených k vyhotoveniu znaleckého posudku a podľa vyjadrenia zástupcu firmy R+R nie je vlastníctvom tejto firmy.

 

prípojka kanalizácie č. 2

Prípojka odvádza odpadné vody z prevádzkovej časti hlavnej stavby do žumpy.

 

žumpa č. 1

Žumpa je železobetónová monolitická, je situovaná na susednom pozemku, ktorý nie je zapísaný v listoch vlastníctva predložených k vyhotoveniu znaleckého posudku a podľa vyjadrenia zástupcu firmy R+R nie je vlastníctvom tejto firmy.

 

žumpa č. 2

Žumpa je železobetónová prefabrikovaná, je situovaná na parc. č. 10/1 a 10/3.

 

prípojka plynu

Prípojka privádza zemný plyn z miestneho rozvodu do budovy na parc. č. 9, je vedená v zemi cez parc. č. 10/1, 10/5 a cez susednú parcelu, ktorá nie je zapísaná v listoch vlastníctva predložených k vyhotoveniu znaleckého posudku a podľa vyjadrenia zástupcu firmy R+R nie je vlastníctvom tejto firmy.

 

prípojka NN

Prípojka je vedená v zemi od rozvádzača na susednej parcele k budove na parc. č. 9, časť prípojky je na pozemku, ktorý nie je zapísaný v listoch vlastníctva predložených k vyhotoveniu znaleckého posudku a podľa vyjadrenia zástupcu firmy R+R nie je vlastníctvom tejto firmy.

 

vonkajšie osvetlenie – rozvody

Káblový rozvod pre vonkajšie osvetlenie je vedený v zemi pozdĺž oplotenia areálu.

 

vonkajšie osvetlenie – stožiarové svietidlo

Svietidlá pre vonkajšie osvetlenie sú stožiarové.

 

spevnená plocha č. 1

Spevnená plocha tvorí povrchovú úpravu pozemkov v areáli, je zo železo betónových cestných panelov.

 

spevnená plocha č. 2

Spevnená plocha je z terazzovej dlažby, kladenej do malty na podkladný betón.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Opis a stav predmetu dražby:

1. časť budovy s. č. 314

Budova je situovaná v zastavanom území obce Nový Život, v k. ú. Malý Máger, v miestnej časti Tonkovce, na parc. č. 9. Časť budovy obsahuje dielne na kontrolu opravy, údražbu vozidiel nákladnej autodopravy a v časti budovy sú administratívne, sociálne a skladové priestory. Nakoľko časti budovy sa líšia účelom využívania, aj stavebnotechnickým vyhotovením východisková hodnota budovy je vypočítaná ako súčet ohodnotenia jednotlivých častí.

 

K vyhotoveniu posudku bolo predložené dodatočné stavebné povolenie stavby „Rekonštrukcia a dostavba viacúčelového objektu“, ktoré vydal Okresný úrad, odbor životného prostredia v Dunajskej Strede, č.j. ŽP-4/417/96, právoplatné dňom 22.10.1996, na rekonštrukciu a dostavbu jestvujúcej stavby, ktorá bola postavená podľa zistenia u starostu obce Nový Život v rokoch 1956-1960 ako sušička tabaku. Uvedená stavba bola podľa vyjadrenia konateľov firmy R+R asanovaná a na jej mieste bola postavená nová stavba. Užívanie stavby bolo povolené kolaudačným rozhodnutím číslo 297/03674-003/OSP-Szi dňa 11.12.1997 a podľa prehlásenia konateľov firmy sa v roku 1997 započalo s užívaním stavby. Budova je napojená na miestny rozvod vody, zemného plynu, rozvod NN a telekomunikačné rozvody. Pri obhliadke neboli zistené žiadne vonkajšie znaky porúch prvkov dlhodobej životnosti stavby. Údržba je zabezpečovaná, budova je v dobrom technickom stave. S prihliadnutím na konštrukčné vyhotovenie a technický stav uvažujem s predpokladanou životnosťou stavby 60 rokov.

 

Obsahuje 2 nadzemné podlažia. V 1. NP je vstupný priestor so schodiskom, chodba, šatne, sociálne zariadenia, sklady a plynová kotolňa, v 2. NP je 7 kancelárií, kuchynka, šatňa, sociálne zariadenie, chodba a miestnosť, ktorá bola vyhotovená ako krajčírska dielňa, v čase obhliadky bola nevyužívaná, voľná, jej stavebnotechnické vyhotovenie je rovnaké ako ostatných miestností v tejto časti stavby a jej využitie je možné aj na iný účel.

 

Základy sú s izoláciou proti zemnej vlhkosti. Zvislé konštrukcie sú murované, vzdialenosť zvislých nosných konštrukcií je menšia ako 10,0m. Stropy sú železobetónové. Konštrukčná výška v 1. NP je 3,90m, v 2. NP je 3,05m, meraná pri schodisku. Strecha je plochá, s krytinou z asfaltových natavovaných pásov. Klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu. Vnútorné povrchové úpravy sú omietkami. Vonkajšie omietky sú na báze umelých látok. Vnútorné keramické obklady sú v umyvárňach, sprchách a záchodoch. Schody sú železobetónové monolitické s povrchom z prírodného kameňa. Dvere sú drevené z masívu, hladké a plechové. Okná v 2. NP sú plastové, v 1. NP sú drevené. Povrchy podláh v časti kancelárií v 2. NP sú z kamennej dlažby, podlahy v ostatných miestnostiach sú s povrchom z PVC. Podlahy v 1. NP sú s povrchom z kamennej dlažby a keramickej dlažby, PVC a z cementového poteru. Vykurovanie je ústredné teplovodné, kotlom na zemný plyn DAKON z vlastnej kotolne v 1. NP. Radiátory sú liatinové. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická. Bleskozvod je vyhotovený. V budove je rozvod studenej aj teplej vody z pozinkovaného potrubia. Vnútorná kanalizácia je z plastového potrubia. V budove je rozvod zemného plynu. Ohrev teplej vody je zásobníkovým ohrievačom na zemný plyn, Qadrica, ktorý je v kotolni na 1. NP. Vnútorné hygienické zariadenia sú vybavené umývadlami, sprchami a splachovacími záchodmi bežného vyhotovenia. V budove je rozvod verejného telefónu, poplachový systém narušenia, kamerový rozvod, protipožiarna signalizácia, požiarne hydranty. V kuchynke v 2. NP je bežná kuchynská linka.

 

2. časť budovy s. č. 314

Základy sú s izoláciou proti zemnej vlhkosti. Zvislé konštrukcie sú murované, vzdialenosť zvislých nosných konštrukcií je menšia ako 10,0m. Stropy sú železobetónové. Strecha je plochá, s krytinou z asfaltových natavovaných pásov. Klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu. Vnútorné povrchové úpravy sú omietkami. Vonkajšie omietky sú na báze umelých látok. Dvere sú plechové. Okná sú drevené. Podlahy sú s povrchom z cementového poteru. Vykurovanie je ústredné teplovodné. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická. Bleskozvod je vyhotovený. V budove je rozvod studenej aj teplej vody z pozinkovaného potrubia. Vnútorná kanalizácia je z plastového potrubia. V budove je rozvod verejného telefónu, poplachový systém narušenia, kamerový rozvod, protipožiarna signalizácia, požiarne hydranty.

 

sklad

Budova je situovaná v zastavanom území obce Nový Život, v k. ú. Malý Máger, v miestnej časti Tonkovce v areáli firmy R+R Nový Život, s.r.o. Budova obsahuje jedno podzemné a jedno nadzemné podlažie. V podzemnom podlaží je sklad pohonných hmôt, v nadzemnom podlaží sú 3 sklady, sklad náhradných dielov, chodba a kancelária.

 

Základy sú betónové s vodorovnou izoláciou. Podzemné podlažie je osadené pod úrovňou terénu so zvislou izoláciou. Zvislé konštrukcie v 1. PP sú železobetónové, v 1. NP sú murované z tehly v skladobnej hrúbke 30cm. Stropy sú železobetónové. Krov je pultový. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Vnútorné aj vonkajšie omietky sú hladké. Dvere sú oceľové. Okná sú drevené zdvojené. Povrchy podláh sú z PVC a z cementového poteru. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická. V budove je rozvod studenej vody z pozinkovaného potrubia. Vnútorná kanalizácia je z plastového potrubia. Ohrev teplej vody je malým elektrickým ohrievačom. V budove je jedno umývadlo. Stavba bola vyhotovená v roku 1997, s prihliadnutím na konštrukčné vyhotovenie a technický stav uvažujem s predpokladanou životnosťou 40 rokov. Stavba je v zanedbanom stave: plesne, hlodavce, zatekanie a pod.

 

sociálne zariadenie

Stavba je prízemná, bez pivnice, tvorí príslušenstvo hlavnej stavby – viacúčelovej budovy. Stavba nie je zapísaná v liste vlastníctva, ani zakreslená v katastrálnej mape. Stavba pozostáva z oceľovej nosnej konštrukcie opláštenej z vonkajšej aj vnútornej strany s vloženou tepelnou izoláciou. Krov je drevený, krytina strechy je z pozinkovaného plechu. Strop tvorí podbitie krovu. Vonkajšia aj vnútorná povrchová úprava je náterom. Dvere sú drevené zasklené. Okná sú drevené s dvojvrstvovým zasklením. Podlaha je s povrchom z PVC. Rozvod vody je studenej, ohrev je elektrickým ohrievačom. Kanalizácia je zo splachovacieho záchoda. Vykurovanie je akumulačnými kachlami. Vybavenie tvorí elektrický ohrievač, umývadlo s batériou a splachovací záchod. Stavba bola vyhotovená v roku 1997, v čase obhliadky nebola využívaná. S prihliadnutím na konštrukčné vyhotovenie a technický stav uvažujem s predpokladanou životnosťou 50 rokov.

 

vrátnica

Stavba je prízemná, bez pivnice, tvorí príslušenstvo hlavnej stavby – viacúčelovej budovy. Stavba nie je zapísaná na liste vlastníctva, ani zakreslená v katastrálnej mape. Stavba pozostáva z oceľovej nosnej konštrukcie opláštenej z vonkajšej aj vnútornej strany s vloženou tepelnou izoláciou. Strop je s rovným podhľadom. Strecha je plochá, krytina strechy je z pozinkovaného plechu. Vonkajšia aj vnútorná povrchová úprava je náterom. Dvere sú drevené zasklené. Okná sú drevené s dvojvrstvovým zasklením. Podlaha je s povrchom z PVC. Vykurovanie je lokálne, elektrické. Stavba bola vyhotovená v roku 1997, v čase obhliadky nebola užívaná. S prihliadnutím na konštrukčné vyhotovenie a technický stav uvažujem s predpokladanou životnosťou 50 rokov.

 

plot č. 1

Plot tvorí oplotenie areálu na prednej strane, od ulice. Základ na plote je betónový po celej dĺžke, plot pozostáva zo železobetónových prefabrikovaných panelov s drevenou výplňou.

 

plot č. 2

Plot tvorí oplotenie areálu od parc. č. 619/1 a 619/2. Základ je betónový, po celej dĺžke plota, plot je zo železobetónových prefabrikovaných panelov.

 

prípojka vody

Prípojka privádza vodu z verejného vodovodu k vodomernej šachte a od vodomernej šachty je vedený rozvod vody po areáli.

 

vodomerná šachta na par. č. 10/1

Vodomerná šachta je betónová s oceľovým poklopom a vybavením.

 

prípojka kanalizácie č. 1

Prípojka odvádza splaškové vody zo sociálnych zariadení vo viacúčelovej budove do žumpy, časť prípojky je na susednom pozemku, ktorý nie je zapísaný v listoch vlastníctva predložených k vyhotoveniu znaleckého posudku a podľa vyjadrenia zástupcu firmy R+R nie je vlastníctvom tejto firmy.

 

prípojka kanalizácie č. 2

Prípojka odvádza odpadné vody z prevádzkovej časti hlavnej stavby do žumpy.

 

žumpa č. 1

Žumpa je železobetónová monolitická, je situovaná na susednom pozemku, ktorý nie je zapísaný v listoch vlastníctva predložených k vyhotoveniu znaleckého posudku a podľa vyjadrenia zástupcu firmy R+R nie je vlastníctvom tejto firmy.

 

žumpa č. 2

Žumpa je železobetónová prefabrikovaná, je situovaná na parc. č. 10/1 a 10/3.

 

prípojka plynu

Prípojka privádza zemný plyn z miestneho rozvodu do budovy na parc. č. 9, je vedená v zemi cez parc. č. 10/1, 10/5 a cez susednú parcelu, ktorá nie je zapísaná v listoch vlastníctva predložených k vyhotoveniu znaleckého posudku a podľa vyjadrenia zástupcu firmy R+R nie je vlastníctvom tejto firmy.

 

prípojka NN

Prípojka je vedená v zemi od rozvádzača na susednej parcele k budove na parc. č. 9, časť prípojky je na pozemku, ktorý nie je zapísaný v listoch vlastníctva predložených k vyhotoveniu znaleckého posudku a podľa vyjadrenia zástupcu firmy R+R nie je vlastníctvom tejto firmy.

 

vonkajšie osvetlenie – rozvody

Káblový rozvod pre vonkajšie osvetlenie je vedený v zemi pozdĺž oplotenia areálu.

 

vonkajšie osvetlenie – stožiarové svietidlo

Svietidlá pre vonkajšie osvetlenie sú stožiarové.

 

spevnená plocha č. 1

Spevnená plocha tvorí povrchovú úpravu pozemkov v areáli, je zo železo betónových cestných panelov.

 

spevnená plocha č. 2

Spevnená plocha je z terazzovej dlažby, kladenej do malty na podkladný betón.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Popis práv a záväzkov k predmetu dražby:

Vlastníkom nehnuteľností je:
Obchodné meno: R +R Nový Život, s.r.o.
Sídlo: Gorkého 10, 811 01 Bratislava – Staré Mesto
IČO: 36 237 795
Zápis: Obchodný register Okresného súdu Bratislava I,
odd. Sro, vl. č. 27676/B

Nehnuteľnosti sú zapísané v konkurze, v oddelenej podstate správcom Mgr. Ing. Pavlom Korytárom, zap. v zozname správcov MS SR č. 1138, Sladovnícka 13, 917 01 Trnava, Slovenská republika, IČO: 37 994 018, ako správcom úpadcu – Ján Razgyel - TRANSPORT v konkurze, IČO: 11 848 162, Zlaté Klasy 200 a sú správcom aj speňažované.

práva a záväzky k nehnuteľnostiam /písm. a) až i) predmetu dražby/
Záložné právo v prospech Všeobecnej úverovej banky,a.s., so sídlom Mlynské nivy 1, 829 90 Bratislava,IČO:31320155 na parc.č.10/1,10/,10/5,9,10/8 a stavby na parc.č.10/8,10/9, 10/10,9,V-1553/03

Exekučné záložné právo na pozemky parc. č. 9, 10/1,3,5,8 a stavbu súp. č. 314 na parc. č. 9, 10/8,9,10 na zabezpečenie pohľadávky Sociálnej poisťovne, pobočka Bratislava, Záhradnícka 31, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex 273/06 zo dňa 10.9.2006, EÚ JUDr. Marek Tomašovič, Bratislava, Z-4474/06 - 52/05

Exekučné záložné právo na pozemky parc. č. 9, 10/1,3,5,8 a stavbu súp. č. 314 na parc. č. 9, 10/8,9,10 na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: Sociálna poisťovňa, pob. Bratislava, Záhradnícka 11, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex 1748/06 dňa 12.3.2007, EÚ JUDr. Marek Tomašovič, Bratislava, Z-1537/07 - 13/07

Exekučné záložné právo na pozemky parc. č. 9, 10/1,3,5,8 a stavbu súp. č. 314 na parc. č. 9, 10/8,9,10 na zabezpečenie pohľadávky oprávneného: Sociálna poisťovňa, pob. Bratislava, Záhradnícka 11, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex 1749/06 dňa 12.3.2007, EÚ JUDr. Marek Tomašovič, Bratislava, Z-1538/07 - 14/07

Exekučné záložné právo na nehnuteľnosti na zabezpečenie pohľadávky oprávneného Sociálna poisťovňa ,pobočka Bratislava ,Záhradnícka 31, 829 02 Bratislava, IČO : 30807484 Z- 3268/07 exekučný príkaz na zriadenie ex.zál.práva č. EX 111/07-21 zo dňa 29.6.2007, Exekútorský úrad Bratislava súdny exekútor JUDr. Marek Tomašovič - vzč. 37/07

Exekučné záložné právo na stavby súp. č. 314 na parc. č. 9,10/, 10/9 a 10/10 a pozemky parc. č. 9,10/1,10/3,10/5 a 10/8 na zabezpečenie pohľadávky opráv.: Sociálna poisťovňa, Záhradnícka 31, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 290/07 zo dňa 18.10.2007, EÚ Vladimír Podešla, Senica, Z-5168/07 - 73/07

Exekučné záložné právo na stavba súp. č. 314 na parc. č. 9, 10/8, 10/9, 10/10 a pozemky parc. č. 9, 10/1, 10/3, 10/5, 10/8 na zabezpečenie pohľadávky opráv.: Sociálna poisťovňa, 29. augusta 29, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 2233/07 zo dňa 11.12.2007, EÚ Vladimír Polák, Myjava, Z-6368/07 - 99/07

Exekučné záložné právo na budovy na parc. č. 9, 10/8, 10/9 a 10/10 a pozemky parc. č. 9, 10/1, 10/3, 10/5 a 10/8 na zabezpečenie pohľadávky Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., krajská pobočka Bratislava, Ružová dolina 10, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex 340/07 zo dňa 7.1.2008, EÚ JUDr.Mgr. Jozef Šimon, Bratislava, Z-238/08 - 8/08

Exekučné záložné právo na budovy na parc. č. 9, 10/8, 10/9 a 10/10 a pozemky parc. č. 9, 10/1, 10/3, 10/5 a 10/8 na zabezpečenie pohľadávky Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., krajská pobočka Bratislava, Ružová dolina 10, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex 341/07 zo dňa 8.1.2008, EÚ JUDr.Mgr. Jozef Šimon, Bratislava, Z-258/08 - 9/08

Daňové záložné právo na pozemky parc. č. 9, 10/1,3,5,8 a stavbu súp. č. 314 na parc. č. 9, 10/8,9,10 na zabezpečenie daňového nedoplatku na základe rozhodnutia Daňového úradu Bratislava I, Radlinského 37, Bratislava o zriadení záložného práva č. 600/340/108772/10/Jun zo dňa 19.5.2010, Z-3711/10 - 58/10

Daňové záložné právo na pozemky parc. č. 9, 10/1,3,5,8 a stavbu súp. č. 314 na parc. č. 9, 10/8,9,10 na zabezpečenie daňového nedoplatku na základe rozhodnutia Daňového úradu Bratislava I, Radlinského 37, Bratislava o zriadení záložného práva č. 600/340/108774/10/Jun zo dňa 19.5.2010, Z-3712/10 - 59/10

Exekučné záložné právo na nehnut. na zabezpečenie pohľadávky oprávn:Generali Slovensko poisťovňa,a.s., Lamačská cesta 3/A,841 04 Bratislava,IČO:35 709 332 na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex158/11-7 zo dňa:19.12.2011, EÚ Mgr. Roman Vozár, Bratislava, Z-8112/11,pol.vz.1/12.

Exekučné záložné právo na nehnut.na zabezpečenie pohľadávky oprávn.Slovenská kancelária poisťovateľov,Trnavská cesta 82,Bratislava 29,IČO:36062235,Z -7350/13- exek.príkaz na zriadenie ex.zál.práva č.EX 830/2007 zo dňa 9.10.2013 EÚ Nové Mesto nad Váhom,JUDr.Ivona Babušková,-č.z.86/13.

práva a záväzky k nehnuteľnostiam /písm. j) až o) predmetu dražby/
Záložné právo v prospech Všeobecnej úverovej banky,a.s., so sídlom Mlynské nivy 1,829 90 Bratislava,IČO:31320155 na parc.č.10/2,10/4,619/2,10/7,10/9,10/10,V-1553/03 - č.z.11/03

Exekučné záložné právo na pozemky parc. č. 10/2,4,7,9,10, 619/2 na zabezpečenie pohľadávky Sociálnej poisťovne, pobočka Bratislava, Záhradnícka 31, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex 273/06 zo dňa 10.9.2006, EÚ JUDr. Marek Tomašovič, Bratislava, Z-4474/06 č.z.52/06

Exekučné záložné právo na pozemky parc. č. 10/2,4,7,9,10, 619/2 na zabezpečenie pohľadávky Sociálna poisťovňa, pob. Bratislava, Záhradnícka 11, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex 1748/06 dňa 12.3.2007, EÚ JUDr. Marek Tomašovič, Bratislava, Z-1537/07 č.z.13/07

Exekučné záložné právo na pozemky parc. č. 9, 10/1,3,5,8 a stavbu súp. č. 314 na parc. č. 9, 10/8,9,10 na zabezpečenie pohľadávky Sociálna poisťovňa, pob. Bratislava, Záhradnícka 11, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex 1749/06 dňa 12.3.2007, EÚ JUDr. Marek Tomašovič, Bratislava, Z-1538/07 - č.z.14/07

Exekučné záložné právo na nehnuteľnosti na zabezpečenie pohľadávky oprávneného Sociálna poisťovňa, pobočka Bratislava ,Záhradnícka 31, 829 02 Bratislava, IČO : 30807484 Z- 3268/07 exekučný príkaz na zriadenie ex.zál.práva č. EX 111/07-21 zo dňa 29.6.2007 ,Exekútorský úrad Bratislava súdny exekútor JUDr. Marek Tomašovič - č.z.37/07

Exekučné záložné právo na pozemky parc. č. 10/2, 10/4, 10/7, 10/9, 10/10 a 619/2 na zabezpečenie pohľadávky oprávn.: Slovenská kancelária poisťovateľov, Trnavská cesta 82, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 830/07 zo dňa 27.8.2007, EÚ Mgr. Ivona Babušková, Nové Mesto nad Váhom, Z-4282/07 - č.z.55/07

Exekučné záložné právo na pozemky parc. č. 10/2,10/4, 10/7,10/9,10/10 a 619/2 na zabezpečenie pohľadávky opráv.: Sociálna poisťovňa, Záhradnícka 31, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 290/07 zo dňa 18.10.2007, EÚ Vladimír Podešla, Senica, Z-5168/07 - č.z.73/07

Exekučné záložné právo na pozemky parc. č. 10/2,10/4, 10/7,10/9,10/10 a 619/2 na zabezpečenie pohľadávky opráv.: Sociálna poisťovňa, 29. augusta 8-10, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. EX 2233/07 zo dňa 11.12.2007, EÚ Vladimír Polák, Myjava, Z-6368/07 - č.z.99/07

Exekučné záložné právo na pozemky parc. č. 10/2, 10/4, 10/7, 10/9, 10/10 a 619/2 na zabezpečenie pohľadávky Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., krajská pobočka Bratislava, Ružová dolina 10, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex 340/07 zo dňa 7.1.2008, EÚ JUDr.Mgr. Jozef Šimon, Bratislava, Z-237/08 - č.z.7/08,

Exekučné záložné právo na pozemky parc. č. 10/2, 10/4, 10/7, 10/9, 10/10 a 619/2 na zabezpečenie pohľadávky Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., krajská pobočka Bratislava, Ružová dolina 10, Bratislava na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex 341/07 zo dňa 8.1.2008, EÚ JUDr.Mgr. Jozef Šimon, Bratislava, Z-258/08 - č.z.8/08

Daňové záložné právo na pozemky parc. č. 10/2, 10/4, 10/7, 10/9, 10/10 a 619/2 na zabezpečenie daňového nedoplatku na základe rozhodnutia Daňového úradu Bratislava I, Radlinského 37, Bratislava o zriadení záložného práva č. 600/340/108772/10/Jun zo dňa 19.5.2010, Z-3711/10 - č.z.58/10

Daňové záložné právo na pozemky parc. č. 10/2, 10/4, 10/7, 10/9, 10/10 a 619/2 na zabezpečenie daňového nedoplatku na základe rozhodnutia Daňového úradu Bratislava I, Radlinského 37, Bratislava o zriadení záložného práva č. 600/340/108774/10/Jun zo dňa 19.5.2010, Z-3712/10 - č.z.59/10

Exekučné záložné právo na nehnut. na zabezpečenie pohľadávky oprávn:Generali Slovensko poisťovňa,a.s.,Lamačská cesta 3/A,841 04 Bratislava,IČO:35 709 332 na základe exekučného príkazu na zriadenie exekučného záložného práva č. Ex158/11-7 zo dňa:19.12.2011, EÚ Mgr. Roman Vozár, Bratislava, Z8112/11,pol.vz.1/12.
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 200.500,-€
K. Najnižšie podanie 200.500,-€
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Mgr. Natália Gálisová
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Galbavého
b) Orientačné/súpisné číslo 2
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 84101
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 12.6.1982
V. Odhad ceny predmetu dražby Znalecký posudok:
číslo znaleckého posudku: 8/2016
meno znalca: Ing. Ján Piskla
dátum vyhotovenia znaleckého posudku: 24.1.2016
všeobecná cena odhadu: 401.000,-€