Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 131/2016
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia súdov
  • Deň vydania:
  • 8.7.2016
  • Značka:
  • K015913
Spisová značka: 40NcKR/3/2016
Druh: Uznesenie
Hlavička: Okresný súd Trenčín v právnej veci navrhovateľa - dlžníka: Vratko Berník, nar. 13.01.1971, bydliskom Opatovská 246/103, 911 01 Trenčín, občan Slovenskej republiky o návrhu na povolenie oddlženia takto
Rozhodnutie: I. Súd p o v o ľ u j e oddlženie dlžníka: Vratko Berník, nar. 13.01.1971, bydliskom Opatovská 246/103, 911 01 Trenčín. II. Súd u s t a n o v u j e do funkcie správcu Mgr. Xéniu Hofierkovú so sídlom kancelárie Mierové námestie 37, 911 01 Trenčín, značka správcu S1531. III. Súd u r č u j e rozsah právnych úkonov dlžníka, ktoré budú počas trojročného skúšobného obdobia podliehať písomnému súhlasu správcu nasledovne: - uzatváranie pracovných zmlúv a dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru a právne úkony dlžníka smerujúce k skončeniu pracovného pomeru, - založenie obchodnej spoločnosti, družstva alebo inej právnickej osoby, nadobudnutie účasti alebo prevod účasti na obchodnej spoločnosti, družstve alebo inej právnickej osobe, - úkony týkajúce sa účasti v štatutárnych alebo dozorných orgánoch obchodných spoločností, družstiev alebo iných právnických osôb, - zabezpečenie cudzieho záväzku, prevzatie cudzieho záväzku, pristúpenie k cudziemu záväzku alebo poskytnutie sľubu odškodnenia za škodu spôsobenú treťou osobou, - uzatvorenie zmluvy o úvere, o pôžičke alebo o inom dočasnom poskytnutí alebo prijatí peňažných prostriedkov, - uzatváranie a ukončovanie platnosti zmlúv, ktorých predmetom bude jednorazové plnenie, presahujúce v peňažnom vyjadrení sumu 330 eur, alebo opakujúce sa plnenie presahujúce v peňažnom vyjadrení sumu 160 eur v jednom kalendárnom mesiaci, - odmietnutie daru alebo dedičstva. IV. Dlžník je p o v i n n ý počas trojročného skúšobného obdobia na konci každého skúšobného roka poskytnúť správcovi na uspokojenie svojich záväzkov peňažné prostriedky v sume 1.700,- eur; ak táto suma presiahne 70 % čistého príjmu dlžníka za uplynulý skúšobný rok, je dlžník povinný poskytnúť správcovi peňažné prostriedky v sume najviac vo výške 70 % svojho čistého príjmu za uplynulý skúšobný rok. V. Správca je p o v i n n ý v priebehu skúšobného obdobia bez zbytočného odkladu oznamovať súdu všetky významné skutočnosti, ktoré sa týkajú plnenia povinností dlžníkom. VI. Správca je p o v i n n ý vždy na konci skúšobného roka podať súdu podrobnú správu o plnení povinností dlžníka počas uplynulého skúšobného roka.
Odôvodnenie:
Poučenie: Proti tomuto uzneseniu odvolanie nie je prípustné. Za deň zverejnenia tohto uznesenia sa považuje deň nasledujúci po dni zverejnenia uznesenia v Obchodnom vestníku.
Autor
Okresný súd Trenčín dňa 30.6.2016
Mgr. Patricie Kepeňová,
Dlžník
Názov : Vratko Berník
IČO :
Adresa : Opatovská 246/103, Trenčín - Opatová 91101 Slovenská republika
Navrhovateľ/Navrhovatelia
Názov : Vratko Berník
IČO :
Adresa : Opatovská 246/103, Trenčín - Opatová 91101 Slovenská republika