Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 95/2016
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 18.5.2016
  • Značka:
  • K011630
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Taňa Oravkinová
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Bacúch 473, 976 64 Bacúch
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 02.11.1960
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Ing. Mgr. Jeannette Kadlecajová
Sídlo správcu: Nad plážou 23, 974 01 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : kadlecajova@yahoo.com
Spisová značka správcovského spisu : 2 K10/2010S1195
Spisová značka súdneho spisu : 2K 10/2010
Druh podania : Oznámenia súvisiace s dražbou majetku podliehajúceho konkurzu

Mgr. Ing. Jeannette Kadlecajová, so sídlom Nad plážou 23, 974 01 Banská Bystrica, správca úpadcu Taňa Oravkinová, , nar. 02.11.1960, bytom Bacúch č. 473, 976 64 týmto  v zmysle ustanovenia § 92 ods. 1 písm. d) zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii v znení účinnom od 01.01.2012 (ďalej len „ZKR“), vyhlasuje VEREJNÉ PONUKOVÉ KONANIE – III. kolo na speňaženie majetku zapísaného v súpise všeobecnej podstaty, s týmito podmienkami :

I. Predmet speňaženia

1. Predmetom speňaženia sú : P.č. Predmet

zložky

1. Kuchynská linka Varna, Hnuteľná vec 15-násť dielna, laminátová , súp. hodnota 100,00 €

2. Rohová sedacia lavica, vec červeno biela ,koženková, súp. hodnota 30,00 €

3 . Chladnička Eurotech s malým zabudovaným mraziacim boxom-150 l Hnuteľná vec, súp. hodnota 15,00 €

4 . Plynový sporák Mora 217 - na propánbután Hnuteľná vec, súp. hodnota 50,00 €

5 . Mraziaci box Whirlpool 120 l  Hnuteľná vec súp. hodnota 50,00 €

6. Pračka Whirpool Hnuteľná vec súp. hodnota 80,00 €

7. Osobné motor. Vozidlo Daewoo Nexia, r. výroby 2003/2004, farba šedá metalíza tmavá, dátum dočasného vyradenia z premávky na pozemných komunikáciách dňa 9.2.2014, počet najazdených kilometrov 192065 km, závada- katalyzátor a výfuk, rok výroby 1996, súp. hodnota 1000 €

8. Spálňová skriň. zostava Tmavá laminátová, vysokoleštená r. výroby 1985 100,00 € Hnuteľná vec

9. sporák na zemný plyn mora, nový súp. hodnota  150,00 € Hnuteľná vec

Hnuteľný majetok sa na základe tohto ponukového konania predáva v stave, množstve a kvalite, ako tento hnuteľný majetok stojí a leží.

Správca týmto vyzýva záujemcov, aby v lehote 15 kalendárnych dní od zverejnenia oznámenia tohto PONUKOVÉHO KONANIA na speňaženie majetku uvedeného v bode 1. podávali záväzné ponuky podľa podmienok uvedených v tomto ozname.

Za deň zverejnenia tohto oznámenia sa v súlade s ustanovením § 199 ods. 9 ZKR považuje až nasledujúci deň po faktickom uverejnení v Obchodnom vestníku a tento deň je rozhodným dňom pre počítanie lehoty na podávanie ponúk.

II. Všeobecné podmienky ponukového konania

Záujemcovia sú povinní predložiť svoje ponuky v zalepených obálkach najneskôr do 15-teho dňa od zverejnia tohto oznámenia v Obchodnom vestníku (§ 199 ods. 9 ZKR in fine) poštou na adresu kancelárie správcu, Mgr. Ing. Jannette Kadlecajová, správca, Nad plážou 23, 974 01 Banská Bystrica. Na obálke je záujemca povinný vhodným spôsobom vyznačiť text: "KONKURZ 2K 10/2010. - PONUKA-ZARIADENIE - NEOTVÁRAŤ". Na ponuky doručené po stanovenej lehote sa nebude prihliadať. Záujemcovia v ponuke uvedú záväzný návrh kúpnej ceny na odkúpenie majetku podľa jednotlivých súpisových zložiek. Každý záujemca môže predložiť len jednu ponuku, inak sa na všetky jeho ponuky nebude prihliadať. Rozhodujúcim kritériom pre posúdenie ponúk bude výška ponúkanej kúpnej ceny, ktorá v III. kole verejného ponukového konania nesmie byť zjavne neprimeraná s ohľadom na súpisovú hodnotu každej jednotlivej súpisovej zložky.

Jednotlivé ponuky budú otvorené po uplynutí lehoty na podávanie ponúk. Po uplynutí lehoty na podávanie ponúk a otvorení doručených obálok s ponukami, správca spíše zápisnicu o všetkých doručených ponukách, ktorá bude obsahovať označenie záujemcu, predmet kúpy a ponúkanú kúpnu cenu. Správca najneskôr do 10 dní odo dňa otvárania obálok vyhodnotí ponuky a spolu so zápisnicou, toto vyhodnotenie zašle konkurznému súdu a upovedomí úspešného záujemcu.

Ak záujemca vyhodnotený ako úspešný nedoručí správcovi podpísanú kúpnu zmluvu v lehote 10 dní odo dňa doručenia jej návrhu poštou alebo elektronickou poštou, má sa za to, že uzatvorenie kúpnej zmluvy odmietol. V takom prípade je povinný zaplatiť v prospech podstát pokutu vo výške 5 % ponúkanej kúpnej ceny.

V prípade, že záujemca vyhodnotený ako úspešný, neuzatvorí kúpnu zmluvu, správca oznámi ďalšiemu záujemcovi, ktorý ponúkol v poradí druhú najvyššiu kúpnu cenu spĺňajúcu kritérium ponúkanej kúpnej ceny v príslušnom kole verejného ponukového konania, že bol vyhodnotený ako úspešný záujemca.

Podrobné informácie ohľadne predmetov ponukového konania budú záujemcom poskytnuté správcom po predchádzajúcej dohode osobne alebo telefonicky na tel. čísle: 0917/141459 alebo elektronickou poštou na adrese: kadlecajova@yahoo.com. Záujemcovia majú možnosť oboznámiť sa s predmetmi verejného ponukového konania

prostredníctvom  obhliadky, v termíne vopred dohodnutom so správcom telefonicky, príp. e-mailom, a to najneskôr päť dní pred uplynutím lehoty na podávanie ponúk.

Riadne a včas doručená bezvadná ponuka je záväzná až do skončenia ponukového konania, nemožno ju meniť, dopĺňať ani vziať späť. Ponukové konanie na jednotlivé ponúkané súpisové zložky majetku sa považuje za skončené uzatvorením kúpnej zmluvy s úspešným záujemcom ohľadne tejto ponúkanej súpisovej zložky. Doručenie záväznej ponuky zo strany záujemcu správcovi sa považuje za súhlas záujemcu so všetkými podmienkami verejného ponukového konania.

III. Vyhodnotenie ponúk

Víťazným záujemcom ponukového konania sa stane záujemca, ktorý splnil všetky podmienky tohto ponukového konania a súčasne ponúkol najvyššiu kúpnu cenu za jednotlivú súpisovú zložku majetku. Každá zo súpisových zložiek majetku je ponúkaná samostatne a doručené ponuky budú vyhodnocované vo vzťahu ku každej jednotlivej ponúkanej súpisovej zložke.

Ak budú ponuky pre jednotlivé súpisové zložky zhodné, dotknutí záujemcovia budú správcom vyzvaní na zvýšenie ponúk; v takom prípade sa víťazom ponukového konania stane ten záujemca, ktorý v správcom určenej lehote ponúkne najvyššiu kúpnu cenu.

V Banskej Bystrici, dňa 10.5.2016 Mgr. Ing. Jeannette Kadlecajová, správca