Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 95/2016
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku opakovanej dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 18.5.2016
  • Značka:
  • X003474
Platiť sa oplatí s.r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo pso 449/13
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Platiť sa oplatí s.r.o.
II. Sídlo/bydlisko Košická5682108 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Košická
b) Orientačné/súpisné číslo 56
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82108
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sro , vložka číslo: 66827/B
IV. IČO/ dátum narodenia 45684618
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Veľký salónik na 1.poschodí, Grand Hotel, Palackého 3477, 911 01 Trenčín, okres Trenčín, Trenčiansky kraj.
D. Dátum konania dražby 12. 05. 2016
E. Čas konania dražby 10:15 hod.
F. Kolo dražby 2. kolo
G. Predmet dražby

Predmet dražby:                     súbor vecí

LV č.

Okresný úrad

Okres

Obec

Katastrálne územie

2380

Púchov

Púchov

Lysá pod Makytou

Lysá pod Makytou

Parcely registra "C" evidované na katastrálnej mape:

Parcelné číslo

Druh pozemku

Výmera /m2/

34/1

Zastavané plochy a nádvoria

233

34/2

Zastavané plochy a nádvoria

68

39

Záhrady

57

Stavby:

Súpisné číslo

Parcelné číslo

Druh stavby                                                                                   

25

34/2

10 - Rodinný dom

Spoluvlastnícky podiel v 1/1.

H. Opis predmetu dražby

Rodinný dom Lysá pod Makytou 25

Rodinný dom s.č. 25 je osadený vo svahovitom teréne na par. č. 34/2, v k.ú.a obci Lysá pod Makytou, okres Púchov. Stavba je samostatne stojaca v záhrade,  podpivničená s jedným nadzemným podlažím a podkrovím, prístupná po spevnenej komunikácii.

I. podzemné podlažie dispozične obsahuje práčovňu, kotolňu, garáž a schodisko. I. nadzemné podlažie dispozične obsahuje 2x izbu, kuchyňu, kúpeľňu s WC, chodbu a schodisko. I. podkrovné podlažie dispozične obsahuje 3x izbu, kúpeľňu s WC, chodbu a schodisko. Stavba je napojená na rozvod elektrickej energie, vody, kanalizácie a plynu. 

I. podzemné podlažie: osadenie v priemernej hĺbke od 1 m do 2 m so zvislou izoláciou, murivo z tehál hr. od 50cm, deliace priečky tehlové, vnútorné omietky vápenné štukové, stropy s rovným podhľadom betónové, okná plastové, dvere hladké, podlahy ostatných miestností keramická dlažba, vykurovanie centrálne teplovodné, elektroinštalácia svetelná, motorická, rozvod studenej a teplej vody z centrálneho zdroja, elektrický kotol, elektrický zásobníkový ohrievač vody, kanalizácia plast 1x.

I. nadzemné podlažie: základy betónové, objekt s podzemným podlažím s vodorovnou izoláciou, murivo z tehál hr. 45 cm, deliace priečky tehlové, vnútorné omietky vápenné štukové, stropy s rovným podhľadom betónové, krov sedlový, krytina škridľa, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu, omietky fasády na báze umelých omietok nad 2/3 4x, okná plastové, dvere hladké dyhované, podlahy obytných miestností plávajúce podlahy, podlahy ostatných miestností keramická dlažba, vykurovanie centrálne teplovodné, elektroinštalácia svetelná, motorická, rozvod studenej a teplej vody z centrálneho zdroja, kanalizácia plast 2x, v kuchyni drezové umývadlo nerezové, elektrická varná doska, elektrická rúra, kuchynská linka dĺžky 2,8 m, v kúpeľni je záchod splachovací, samostatná sprcha, umývadlo, batérie pákové 3 ks, vnútorné obklady kuchyne, kupeľne, elektrický rozvádzač s automatickým istením.

I. podkrovné podlažie: murivo tehlové hr. 45 cm, deliace priečky tehlové, vnútorné omietky vápenné štukové, stropy s rovným podhľadom drevené, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu, omietky fasády na báze umelých omietok, okná plastové, dvere hladké dyhované, podlady obytných miestností plávajúce podlahy, podlahy ostatných miestností keramická dlažba, vykurovanie centrálne teplovodné, elektroinštalácia svetelná, rozvod studenej a teplej vody z centrálneho zdroja, kanalizácia plast 1x, záchod splachovací 1 ks, vaňa rohová 1ks, umývadlo 1ks,  batéria 3ks, vnútorné obklady kúpeľne.

Lená kuchyňa je murovaná. Murivo je tehlové hr.30 cm na betónových základových pásoch. Stropy nie sú vyhotovené, strecha je pultová s krytinou z AZC vlnoviek a klampiarskymi konštrukciami z pozinkovaného plechu. Podlaha je z keramickej dlažby. Okno je drevené EURO, dvere sú hladké. Elektroinštalácia je svetelná a motorická. Prístrešok - je pristavený pri letnej kuchyni. Nosná konštrukcia je drevená trámčeková, stropy nie sú vyhotovené, strecha je pultová s krytinou z AZC vlnoviek a klampiarskymi konštrukciami z pozinkovaného plechu. Podlaha je z betónovej dlažby. Pod prístreškom je vonkajší krb. Plot - je z uličnej strany. Pozostáva z betónových základov, murovanej podmurovke z plotových tvárnic a drevenej výplne. V plote sú osadené vráta a vrátka rovnakej konštrukcie. Studňa  - Vŕtaná - na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa z ktorej je vedený vodovod do rodinného domu. Vodovodná prípojka je  z oceľových rúr DN 25 mm zo studne. Dĺžka prípojky je 3m. Kanalizačná prípojka je vedená do verejného rozvodu kanalizácie.  Je  z PVC rúr DN 150 mm. Dĺžka prípojky je 10m. Elektroprípojka je vedená zemou. Vonkajšie schody vedú  z dvora k hlavnému vchodu do RD na 1.NP. Sú betónové s keramickou dlažbou. Oporný múr je z lomového kameňa a tvorí oporu medzi prednou a zadnou časťou dvora. Spevnená plocha betónová s povrchom z keramickej dlažby je pred garážou a popri rodinnom dome.

Rodinný dom sa nachádza v obci Lysá pod Makytou, okres Púchov. Rodinný dom je osadený  v ulici so zástavbou štandardnými rodinnými domami mimo centra obce. Je osadený vo svahu, ktorý sa zvažuje smerom do ulice. Vzdialenosť od okresného mesta Púchov je 18 km a 4 km na hraničný prechod Strelenka s Českom. Dopyt po nehnuteľnostiach je v obci v súčasnosti v rovnováhe s ponukou. Nezamestnanosť sa pohybuje do 15%. Prístup k nehnuteľnosti je z verejnej komunikácie. Rodinný dom je možné napojiť na verejný rozvod vody, elektriku, plyn, kanalizácia je do žumpy.  Doprava v obci je autobusová a vlaková. Občianska vybavenosť je na úrovni menšej obce. 

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Predmet dražby je v stave primeranom údržbe a veku stavby.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Poznámka:
Oznámenie o začatí výkonu záložného práva spoločnosťou:Platiť sa oplatí s.r.o., Košická 56, 821 08 Bratislava, veriteľ: Všeobecná úverová banka, a.s., Mlynské nivy 1, 829 90 Bratislava, IČO: 31 320 155 na rodinný dom čs.25 na poz.parc.KN 34/2, poz.parc.KN 34/1, 34/2, 39 - P 61/16 - 23/16.
ČASŤ C: ŤARCHY:
Pod č.V 2444/07 záložné právo na zabezpečenie pohľadávky z úveru v prospech Všeobecnej úverovej banky, a.s., Mlynské nivy 1, Bratislava, IČO: 31 320 155 na rodinný dom čs.25 na poz.parc.KN 34/2, poz.parc.KN 34/1 zast.plocha 233 m2, poz.parc.KN 34/2 zast.plocha 68 m2, poz.parc.KNM 39 záhrada 57 m2 na základe záložnej zmluvy zo dňa 4.12.2007 - 2/08, 13/08.
Iné údaje:
Aktualizácia adresy - R 419/13 - 141/13.
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 64 425,00 EUR
K. Najnižšie podanie bolo urobené
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko JUDr. Dominika Bela
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Jánošíkova
b) Orientačné/súpisné číslo 16
c) Názov obce Belá d) PSČ 01305
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 06.06.1989
V. Odhad ceny predmetu dražby Číslo znaleckého posudku:
53/2016
Meno znalca:
Zavadilová Jana Ing.
Všeobecná cena odhadu:
85 900,00 EUR