Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 82/2016
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 29.4.2016
  • Značka:
  • K009849
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Spoločné roľnícke družstvo Nenince
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Hlavná 131/76, 991 26 Nenice
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 31628583
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Ing. Marián Holúbek
Sídlo správcu: Cikkerova 5, 97401 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : 0905 876 786, holubekm@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 1K/54/2014 S1253
Spisová značka súdneho spisu : 1K/54/2014
Druh podania : Iné zverejnenie

Správca týmto v zmysle  záväzného pokynu na speňaženie majetku zapísaného v súpise oddelenej podstaty zabezpečeného veriteľa Consumer Finance Holding, a.s., Hlavné námestie 12, 060 01 Kežmarok, IČO: 35 923 130 vyhlasuje VEREJNÉ PONUKOVÉ KONANIE podľa § 92 ods. 1 písm. d) ZKR, týkajúce sa speňaženia motorového vozidla Lada Niva Komfort 1.7, VIN: XTA212140C2042635, r.v. 2012, EČV:VK867BI (ďalej len "Hnuteľná vec") za nasledovných podmienok:

1. záujemcovia sú povinný podávať návrhy správcovi poštou alebo osobne v sídle správcu v zalepenej obálke s výrazným označením: " Verejné ponukové konanie-Hnuteľná vec-Spoločné družstvo Nenince-Neotvárať" v lehote 15 dní odo dňa zverejnenia vyhlásenia ponukového konania v Obchodnom vestníku. Ponuka ktorá nebude doručená do skončenia lehoty sa nebude považovať za riadne doručenú, aj keď bola odoslaná pred uplynutím lehoty pre podávanie ponúk.

2. Návrh musí obsahovať písomný prejav vôle záujemcu, z ktorého bude nesporné, že záujemca má záujem o kúpu ponúkanej Hnuteľnej veci a návrh kúpnej ceny, ktorá nemôže byť nižšia ako 3600 EUR.

3. Návrh musí obsahovať presnú identifikáciu záujemcu v rozsahu meno, priezvisko, adresu trvalého bydliska, dátum narodenia a rodné číslo v prípade fyzickej osoby alebo obchodné meno, sídlo (miesto podnikania), IČO v prípade právnických osôb resp. fyzických osôb podnikateľov. Návrh musí byť podpísaný, v prípade právnických osôb to musia byť podpisy oprávnených osôb. V prípade, ak sa dá záujemca zastúpiť, jeho podpis na plnomocenstve musí byť úradne overený.  

4. Neoddeliteľnou prílohou návrhu záujemcu musí byť doklad o zaplatení minimálne 50% ponúkanej ceny na účet správcu - SK79 1100 0000 0026 2209 8814. Neúspešným účastníkom ponukového konania správca vráti zaplatenú sumu v lehote 5 dní od vyhodnotenia verejného ponukového konania.

5. Návrh doručený správcovi v určenej lehote je záväzný pre záujemcu a správcom právne vymáhateľný. Späťvzatie tohto návrhu musí byť správcovi najneskôr v posledný deň lehoty na podávanie návrhov v opačnom prípade správca na toto späťvzatie nemusí prihliadať.

6. Otváranie obálok sa uskutoční do 10 pracovných dní odo dňa uzávierky ponúk v kancelárii správcu.

7. Kupujúci - úspešný záujemca bude vybratý podľa výšky ponúknutej kúpnej ceny zo všetkých záujemcov, ktorý splnia všetky podmienky ponukového konania a to najneskôr do 5 dní od otvorenia obálok, o čom bude správcom bezodkladne písomne inofrmovaný.

8. V prípade zhodnosti ponúk, budú záujemcovia vyzvaní aby ponuky navýšili, pričom úspešný bude ten záujemca, ktorý ponúkne najvyššiu cenu.

9. Správca nie je povinný oznamovať neuspešným záujemcom neúspech v ponukovom konaní.

10. Stanovený kupujúci - úspešný záujemca v ponukovom konaní je povinný uzatvoriť kúpnu zmluvu, najneskôr do 15 dní od doručenia oznámenia správcu o úspechu v ponukovom konaní. V prípade, ak toto kupujúci nesplní, môže správca rozhodnúť, že úspešným záujemcom sa stáva záujemca, ktorý ponúkol druhú najvyššiu kúpnu cenu alebo toho kolo ponukového konania zrušiť a vyhodnotiť ako neúspešné. Úspešný záujemca je povinný zaplatiť kúpnu cenu a prevziať si Hnuteľnú vec do 15 dní od podpisu kúpnej zmluvy. V prípade, ak toto kupujúci nesplní, môže správca rozhodnúť, že úspešným záujemcom sa stáva záujemca, ktorý ponúkol druhú najvyššiu kúpnu cenu alebo toho kolo ponukového konania zrušiť a vyhodnotiť ako neúspešné.

V Banskej Bystrici dňa 26.4.2016 

                                                                                                    Ing. Marián Holúbek, správca