Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 72/2016
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 15.4.2016
  • Značka:
  • X002644
Public auction s.r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo DD 57/2015
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Public auction s.r.o.
II. Sídlo/bydlisko Cintorínska 2696/192101 Piešťany
a) Názov ulice/verejného priestranstva Cintorínska
b) Orientačné/súpisné číslo 2696/1
c) Názov obce Piešťany d) PSČ 92101
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Trnava , oddiel: Sro , vložka číslo: 22790/T
IV. IČO/ dátum narodenia 44449844
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Penzión Oáza, salónik v reštaurácii, Riečna 414/4, 971 01 Prievidza
D. Dátum konania dražby 12. 04. 2016
E. Čas konania dražby 11.00 hod.
F. Kolo dražby prvé kolo
G. Predmet dražby

Predmetom dražby sú nehnuteľnosti zapísané na :

Okresný úrad

Katastrálny odbor

Okres

Obec

Katastrálne územie

LV

Prievidza

Prievidza

Diviaky nad Nitricou

Diviaky nad Nitricou

91

ČASŤ A: MAJETKOVÁ PODSTATA

Parcely registra „C“ evidované na katastrálnej mape

Parcelné číslo

Výmera v m2

Druh pozemku

Spôsob využ. p.

Umiest. Pozemku

483/3

606

Záhrady

4

1

483/35

416

Zastavané plochy a nádvoria

15

1

Stavby

Súpisné číslo

Na parcele CKN č.

Druh stavby

Popis stavby

Umiest. Stavby

29

483/35

10

rodinný dom

1

ČASŤ B: VLASTNÍCI A INÉ OPRÁVNENÉ OSOBY

Účastník právneho vzťahu:

Vlastník

Por.č.:

1                                                                    Spoluvlastnícky podiel:          1/1

H. Opis predmetu dražby

Rodinný dom súpisné číslo 29 sa nachádza na pozemku parcelné číslo 483/35 v obci Diviaky nad Nitricou. Dom je celý podpivničený, má jedno nadzemné podlažie a obytnú časť podkrovia, strecha je sedlová, krov drevený, krytina zo šablón hliníkového plechu, klampiarske prvky sú z pozinkovaného plechu, základy sú betónové, vonkajšie omietky sú brizolitové.  Kúrenie v dome je ústredné, radiátory sú prevažne rebrové oceľové, elektroinštalácia v dome je svetelná a motorická. Dom je zásobený obecnou vodou, spotreba je prepočítavaná paušálom, kanalizácia je zvedená do vlastnej žumpy v predzáhradke, vybudovaná je vzdušná elektrická prípojka z betónového stĺpa, elektromer s keramickými poistkami je v skrinke umiestnenej vo vstupnej hale, vybudovaná je plynová prípojka, plynomer je v plechovej skrinke umiestnenej v predzáhradke. Plot od ulice má betónovú podmurovku, výplň z rámového pletiva, súčasťou plotu je bránka a dvojkrídlová brána, plot v predzáhradke je jednoduchý zo zvislých uholníkov, spevnené plochy sú betónové.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Podzemné podlažie rodinného domu dispozične pozostáva z troch skladov, miestnosti s kotlom ústredného kúrenia na tuhé palivo v kombinácii s ležatým závesným výmenníkom ohrevu vody, miestnosti s plynovým kotlom ústredného kúrenia a osadeným plechovým smaltovaným jednodielnym drezom s výtokovým ventilom na studenú vodu, betónového dvojramenného schodiska s cementovým poterom stupňov s chodbou a garáže s prístupom z terénu zo zadnej strany domu a skladu v prístavbe. Steny podzemného podlažia sú betónové, priečky sú murované z plnej pálenej tehly, stropy železobetónové, podlahy sú prevažne betónové hrubé, na niektorých miestach značne poškodené. V garáži sú dvojkrídlové oceľové vráta, steny garáže sú obložené po celej ploche plechom, okná v skladoch sú drevené dvojité, v jednom sklade je murovaný kozub s otvoreným ohniskom. Prvé nadzemné podlažie dispozične pozostáva zo vstupnej haly, chodby, kuchyne, troch izieb, špajze, kúpeľne, WC s predsienkou, vstupu do podzemnej časti a výstupu v podkrovia. Steny sú murované hlavne z tehlového materiálu, vnútorné omietky sú vápenné, nášľapné povrchy betónových podláh sú v izbách z parkiet, palubovky a PVC, v kúpeľni je keramická dlažba 10/10, v kuchyni, WC s predsienkou a vstupnej hale je PVC, v chodbe je koberec. Vstupné dvere sú drevené rámové s presklením, vnútorné dvere sú drevené hladké a presklené, okná drevené dvojité, opatrené vonkajšími plastovými roletami. V kuchyni je dvojdielna linka s nerezovým drezom s odkvapkávacou plochou a nástennou klasickou vodovodnou batériou, inštalovaný je plynový sporák značky Mora 269. V kúpeľni je obmurovaná a keramickým obkladom obložená vaňa a keramické umývadlo s klasickými batériami, steny sú do výšky cca 1,2 m obložené keramickým obkladom, v miestnosti WC je splachovací záchod s nástennou nádržkou. Podkrovie dispozične tvoria dve izby a chodba od schodišťa. Steny sú murované z priečkoviek, stropy sú drevené, steny a stropy v izbách sú obložené prevažne z laminátových a drevotrieskových dielcov, podlahy v izbách sú betónové s povrchom kobercov, v chodbe je PVC. Dvere sú 2/3 presklené, okná sú dvojité s vonkajšími plastovými roletami. Dielňa je umiestnená za rodinným domom na pozemku parcelné číslo 483/3, steny sú drevenej konštrukcie, obojstranne obitej azbestocementovými tabuľami, strop má podhľad podobnej konštrukcie, strecha je sedlová so škridlovou krytinou, žľaby a zvody sú z pozinkovaného plechu, podlaha je betónová hrubá, vybudovaná je montážna jama, vráta sú dvojkrídlové plechové, okno drevené jednoduché, zavedená je svetelná a motorická elektroinštalácia. Priestory boli pôvodne odvetrané veľkokapacitnými ventilátormi, údržba objektu je zanedbaná. Oceľový prístrešok je postavený medzi rodinným domom a dielňou na pozemku parcelné číslo 483/3, konštrukciu tvoria oceľové stĺpy, prestrešenie je jednoduchou konštrukciou s krytinou z vlnoviek z pozinkovaného plechu. Nehnuteľnosť je v súčasnej dobe obývaná vlastníkmi a ich rodinnými príslušníkmi .

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
PLOMBA VYZNAČENÁ NA ZÁKLADE V - 2259/2014
PLOMBA VYZNAČENÁ NA ZÁKLADE V - 2263/2014

Poznámky:
Oznámenie o začatí výkonu záložného práva - Tatra Credit, a.s., Piešťany - P 912/15 - v.z.100/15

Oznámenie o dobrovoľnej dražbe, dražobník: Public auction, s.r.o., Piešťany, navrhovateľ: Tatra credit a.s., Piešťany - P 208/2016 - v.z.42/16

Ťarchy:
Na parc.č. 483/3, 483/35 a rod. dom čs.29 na parc.č. 483/35: Záložné právo v prospech Tatra credit,a.s. Piešťany, IČO: 44975 775 podľa V 837/13 - v.z. 31/13
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 36.200,- EUR
K. Najnižšie podanie 40.100,- EUR
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Mgr. Marek Ondrejovič
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva č.d.
b) Orientačné/súpisné číslo 247
c) Názov obce Borovce d) PSČ 92209
e) Štát SR
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 30.06.1970
V. Odhad ceny predmetu dražby Znalecký posudok číslo: 12/2016, meno znalca: Ing. Miroslav Tokár, dátum vyhotovenia: 29.01.2016, všeobecná hodnota predmetu dražby: 40.100,- EUR