Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 72/2016
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o opakovanej dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 15.4.2016
  • Značka:
  • X002626
Dražobná spoločnosť, a. s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 357/2016
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Dražobná spoločnosť, a. s.
II. Sídlo/bydlisko Gunduličova 381105 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Gunduličova
b) Orientačné/súpisné číslo 3
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 81105
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 3070/B
IV. IČO/ dátum narodenia 35849703
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko Československá obchodná banka, a.s.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Michalská
b) Orientačné/súpisné číslo 18
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 81563
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 36854140
C. Miesto konania dražby Hotel LINEAS s.r.o., Budovateľská 14, Prešov - miestnosti "Salónik I."
D. Dátum konania dražby 17. 05. 2016
E. Čas konania dražby 09:00 hod
F. Kolo dražby 2. kolo dražby
G. Predmet dražby

Predmetom dražby sú nehnuteľnosti evidované na  liste vlastníctva č. 4680vedenom na Okresnom úrade Stropkov – katastrálny odbor, obec Stropkov, katastrálne územie Stropkov a to:

 

Pozemky:

parcely registra “C“

parc. č. 1555/1, výmerra 1444 m2, druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria

parc. č. 1555/6, výmerra 1523 m2, druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria

parc. č. 1555/7, výmerra 56 m2, druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria

parc. č. 1555/8, výmerra 434 m2, druh pozemku: zastavané plochy a nádvoria

 

 

 

Stavby:

Hotel - 'agroturis.areál - WHITE HORSE', súp.č. 168 na parc.č. 1555/1, druh stavby: budova ubytovacieho zariadenia

 

Príslušenstvo, ktoré sa nezapisuje alebo nie je zapísané na liste vlastníctva: studňa, prípojka vody, prípojka kanalizácie, elektrická prípojka, plynovodná prípojka, spevnená plocha asfaltová, vodomerná šachta, spevnená plocha – zámková dlažba, žumpa, lapač tukov, lapač ropných látok, garáž...

 

Spoluvlastnícky podiel 1/1

 

Predmet dražby sa draží tak ako ,,stojí a leží“.

H. Opis predmetu dražby

"Hotel - agroturistický areál - WHITE HORSE " je osadený v severozápadnej časti mesta  v lokalite rybníka v zastavanom území mesta Stropkov na parcele KN č. 1555/1 s prístupom v smere od ul. Chotčianskej (štátna cesta II.triedy Stropkov - Medzilaborce). Pôvodný hotel postavený v roku 1976 s reštauráciou, kuchyňou s denným a nočným barom s vlastným parkoviskom mal kapacitu ubytovania 30 hostí. Kapacita hotela s nízkym štandardom ubytovania a poskytovaných služieb nevyhovovali súčasným požiadavkám, preto v roku 2005 na základe stavebného povolenia MESTA Stropkov (stavebné povolenie č. Výst. 29/2005 zo dňa 11.2.2005) sa pristúpilo k rozsiahlej rekonštrukcii stavby "Hotel - agroturistický areál - WHITE HORSE ", ktorá bola ukončená v roku 2008 a na základe kolaudačného rozhodnutia č. Výst. 934/2008 zo dňa 17.10.2008 uvedená do užívania. Uvedenou prestavbou hotel získal 70 ubytovacích miest v 28 izbách a apartmánoch, kapacitu reštaurácie 200 miest, hotel disponuje vlastným barom, salónikom, fitnes centrom, bazén s relaxaciou - sauna a masážna vaňa, telocvičňa.

K pôvodnej stavbe hotela bol pristavaný hlavný vstup v smere od parkoviska, relaxačné centrum, bazén, nad ktorým je otvorená - nekrytá terasa, kotolňa so zázemím, nad ktorou je kuchyňa a telocvičňa. Hotel je riešený ako samostatne stojací objekt s členitým pôdorysným tvarom s prístavbami, je čiastočne podpivničený - má I.pp a I.np - V.np (vrátane podkrovných izieb). V čase ohodnocovania je hotel využívaný na ubytovanie a relaxáciu s reštauračným zázemím.

 

Dispozičné riešenie:       

V I.pp (suterén) sa nachádza nočný bar, relaxačné centrum s perličkovou JAKUZZI, sauna, masážne priestory, bazén, skladovacie priestory, archív, šatne pre zamestnancov so sociálnym zariadením a kúpeľňou, v priestore pod kotolňou je kotolňa, práčovňa, sklad prádla, mraziarenské a chladiarenske boxy, sklady, chodby, schodisko a výťah.   

Na prízemí (1.np) sa nachádza zádverie, hlavný vestibul s recepciou a schodiskom do suterénu a na poschodie, reštaurácia, jedáleň , kuchyňa so zázemím, technická miestnosť, šatne, chodba, sociálne zariadenia, kancelária, relax.priestory, vstup do telocvične (z medztipodesty schodiska do suterénu).

Na I.poschodí (2.np) sú situované izby dvojposteľové s predsieňou a kúpeľňou, 4 mezonetové byty s kúpeľňou, chodba so schodiskom, výťah, denný bar, zimná záhrada , terasa, kancelárie.

Na II. poschodí (3.np) sa nachádza chodba so schodiskom, apatrmány s kúpeľňou a mezonetové byty s kúpeľňou.

Na III. poschodí (4.np) s chodbou a schodiskom sú situované apartmány s kúpeľňou a tri izby s kúpeľňou 

Na IV.poschodí (5.np) sa nachádza nedokončený ubytovací priestor (štvorizbový apartmán - byt).

Na 6.np v podkrovnej časti je nedokončený priestor rozhľadne s denným barom a vyhliadkou na okolie.

 

Stavebno - technický popis :  

Stavba pôvodného hotela je založená na základových betónových pásoch a pätkách s vodorovnou a zvislou izoláciou. Prístavby realizované v roku 2008 sú založené na železobetónovej vaniz vodostavebného betónu. Pre   nadstavbu nad reštauráciou boli zrealizované základové pätky, do ktorých boli ukotvené nové nosné železobetónové stĺpy. Zvislé nosné konštrukcie sú murované z pálenej tehly a tvárnic POROTHERM,  deliace priečky a nosné steny sú prevedené z pálených tehál o hrúbke 15-30 cm. Stropy sú prevedené ako železobetónové upravené zníženým podhľadom zo sadrokartónu, v suteréne sú stropy opatrené omietkou, strop v telocvični je obložený dreveným tatranským profilom, schodiská sú železobetónové s povrchovou úpravou stupňov keramickou dlažbou. V hoteli sú dva výťahy - osobný výťah v ubytovacej časti (1.np - 4.np) a nákladný výťah z 1.np do suterénu. Strecha sedlová s rôznou výškou hrebeňov, drevený väznicový krov s vikiermi, strešná krytina betónová BRAMAC, klampiarske konštrukcie úplné strechy z poplastovaného plechu. Podlahy v izbách sú prevedené ako plávajúce laminátové podlahy, v prevádzkových priestoroch a sociálnych zariadeniach sú podlahy z keramickej dlažby. Podlahy v suteréne sú prevedené keramickou dlažbou. Vnútorné dvere sú drevené plné osadené v oceľových a drevených zárubniach, vstupné dvere a presklené steny hlavného vstupu sú plastové s izolačným dvojsklom, okná v celej budove sú plastové s izolačným dvojsklom. Vnútorné omietky sú stierkové, steny v sociálnych zariadeniach, v relaxačných priestoroch a v kuchyni sú obložené keramickým obkladom, priestory bazénu sú obložené až po strop. Vonkajšia úprava povrchov - fasáda je zateplená polstyrénom s úpravou zdrsnenej silikónovej omietky, sokel je upravený marmolitom.

V budove je prevedený rozvod elektroinštalácie (istiaca skriňa v suteréne), budova je vybavená bleskozvodom, požiarnym rozvodom vody a požiarnou signalizáciou, v hoteli je rozvod satelitnej TV a internetový rozvod WIFI.

 

Technické vybavenie:

Vykurovanie objektu vrátane ohrevu TÚV je zabezpečené z kotolne v suteréne - 6 ks plynovými kotlami zn. PROTHERM - každý kotol s výkonom 50 kW, plastovými rúrovými rozvodmi a panelovými oceľ. radiátormi. Okrem toho je v kotolni zrealizovaný nový komín a priestor pre kotol na biomasu. TÚV je pripravovaná v zásobníku vody objemu 1000 l, ktorý je prepojený s kotlami ÚK . V kotolni sa nachádza zariadenie na úpravu vody , rozvod teplej a studenej vody je prevedený plastovým potrubím, zvislá a ležatá kanalizácia je prevedená PVC potrubím . V hoteli je prevedený rozvod káblovej televízies TV prijímačom, rozvod zemného plynu do kotolne a kuchyne.

Vybavenie kuchyne:

Kuchyňa v čase obhliadky je v prevádzke, je vybavená moderným kuchynským zariadením, je vybavená klimatizáciou, odsávanie a vetranie je riešené vzduchotechnikou.                    

Vybavenie izieb:  izby sú vybavené predsieňou a kúpeľňou s vaňou a keramickým umývadlom, batérie pákové nerezové, splachovací záchod. Apartmány majú kuchyňu a kúpeľňu s rohovou plastovou vaňou, dvoma keramickými umývadlami a splachovacím záchodom.  

Vybavenie spoločných sociálnych zariadení: spoločné sociálne zariadenia sú pre mužov a ženy vybavené štandardnou zdravotechnikou, steny obložené ker.obkladom, podlahy keramickou dlažbou. 

 

Hotel WHITE HORSE v čase znaleckej obhliadky bol v prevádzke,

Prevádzky v suteréne : bar, relaxačné priestory a bazén, telocvičňa mimo prevádzky, v čase obhliadky v prevádzke iba sauna.

Ubytovanie v izbách minimálne, v čase znaleckej obhliadky boli obsadené iba dve izby. 

Reštaurácia s kuchyňou v prevádzke.

 

Hotel je užívaný a veľmi dobre udržiavaný, na stavbe neboli zistené žiadne statické poruchy (praskliny) ani na obvodovom murive ani na strednom nosnom murive.

 

Garáž (bez súp.čísla) osadená na parcele KN č.1555/7 v priestore za hotelom, ktorá je súčasťou radovej zástavby objektov bývalého areálu bitúnku PD Stropkov, ktoré boli postavené v roku 1976. Objekt bol v roku 2008 oddelený od ostatných objektov a zrekonštruovaný na garáž.

Dispozičné riešenie: jedno garážové státie

Stavebno-technický popis:

Základy - bez podmurovky, základové pásy z betónu, vodorovná izolácia. Obvodové murivo je murované z tvárnic v kombinácii s tehlou v sklad.hrúbke 30 cm, strop zo žel.betón.panelov s rovným podhľadom, krov drevený pultový, strešná krytina z polastovaného profilového plechu na drevenom debnení, klamp.konštrukcie z oceľ.pozinkovaného plechu. Fasádne omietky hruboztné, vnútorné omietky vápenné hladké, podlahy sú prevedené cem.poterom, vráta sú oceľovej konštrukcie s hliníkovým plechom, okná sú plastové s izolačným dvojsklom. V garáži je zavedený vodovod, rozvod elektroinštalácie

 

Studňa kopaná osadená pred hotelom, je zhotovená z betónových skruží DN 1000 mm, opatrená oceľovým poklopom. Studňa je využívaná na polievanie trávnika. Hĺbka studne 8,00 m, el.čerpadlo, v užívaní od roku 2008, základnú životnosť uvažuje znalec na 100 rokov.. 

 

Prípojka vody je prevedená napojením na verejný vodovod navrtávacím pásom, je zhotovená z rúr HDPe DN 25 mm v celkovej dĺžke 48,00 m. Meranie spotreby vody je vo vodomernej šachte. Prípojka v užívaní od roku 2008, životnosť uvažuje znalec na 50 rokov.

 

Kanalizačná prípojka odvádza odpadové vody z hotela do verejnej kanalizácie cez dva septiky. Prípojka je zhotovená z rúr PVC DN 150 mm, celková dĺžka prípojky 230,00 m. Základnú životnosť uvažuje znalec na 80 rokov. 

 

Elektrická NN prípojka sa nachádza vedľa hotela na parcele č. 1553, 1554 a 1555/6 a bola prevedená v roku 2008. Prípojka je vedená zemnými kablami z jestvujúcej rozvodnej skrine o celkovej dĺžke 45,00 m so zaústením do istiacej skrine s meraním v hoteli. Prípojka v užívaní od roku 2008, životnosť uvažuje znalec na 50 rokov.

 

Prípojka zemného plynu je sa nachádza pri hoteli a bola prevedená v roku 2008 za účelom zásobovania hotela zemným plynom z verejného STL rozvodu plynu cez plynový regulátor až do kotolne hotela. Prípojka je zhotovená z rúr oceľových asfaltojutovaných DN 50 mm uložených v zemi v celkovej dĺžke 20,00 m. Prípojka v užívaní od roku 2008, životnosť uvažuje znalec na 50 rokov.

 

Spevnená plocha sa nachádza pred hotelom ako parkovisko na parcele č. 1555/6 a bola prevedená v roku 2008. Jedná sa o spevnenú plochu s podkladnými betón. vrstvami, na ktorých je prevedený asfaltobetón. Spevnená plocha v užívaní od roku 2008, základnú životnosť uvažuje znalec na 40 rokov.

 

Vodomerná šachta osadená pri hoteli na parcel KN č. 1555/6. Šachta je železobetónovej konštrukcie opatrená oceľ.poklopom. Šachta v užívaní od roku 2008, základnú životnosť uvažuje znalec na 50 rokov. 

 

Spevnená plocha sa nachádza pri hoteli ako parkovisko a vstupný chodník na parcele č. 1555/6. Jedná sa o spevnenú plochu s podkladnou betónovou plochou na ktorej je uložená zámková betónová dlažba. Spevnená plocha v užívaní od roku 2008, základnú životnosť uvažuje znalec na 40 rokov.

 

Žumpa je osadená pri hoteli na parcele č. 1555/6. Jedná sa o železobetónovú žumpu so stropnou žel.bet.doskou a oceľovým poklopom. Objem žumpy je 84,00 m3, žumpa v užívaní od roku 1976, základnú životnosť uvažuje zanlec na 50 rokov.

 

Lapač tukov je osadený pri hoteli na kanal.prípojke z kuchyne a spolu s kanal.prípojkou bol prevedený v roku 2008. Lapač tukov je montovaný betónový typizovaný sc oceľ.poklopom. Lapač tukov v užívaní od roku 2008,  základnú životnosť uvažuje znalec na  40 rokov.

 

Lapač ropných látok  je osadený pri hoteli na kanal.prípojke zo spevnených plôch a spolu s kanal.prípojkou bol prevedený v roku 2008. Lapač ropných látok  je montovaný betónový typizovaný s oceľ.poklopom. Lapač ropných látok v užívaní od roku 2008,  základnú životnosť uvažuje znalec 40 rokov.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Viď. opis predmetu dražby

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Všetky nasledujúce záložné práva v prípade úspešnej dražby zanikajú v zmysle
§ 151ma a § 151md zákona č. 40/64 Zb. (Občiansky zákonník) a vydražiteľ nadobúda predmet dražby bez zaťaženia záložnými právami:

Zmluva V 481/08 o zriadení záložného práva k nehnuteľnostiam ZN č.85/060/08 vyplyvajúca z Úverovej zmluvy č.78000 - 821060/4900 na Rozostavaný hotel čs.168 postavený na parcele KN 1555/1 a parcely KN 1555/1 zastav.pl. vo výmere 1444 m2, KN 1555/6 zastav.pl. vo výmere 1523 m2, KN 1555/7 zastav.pl. vo výmere 56 m2, KN 1555/8 zastav.pl. vo výmere 434 m2 v prospech Istrobanky, akciova spoločnosť, Laurinská 1, 811 01 Bratislava, IČO: 31331491.

Exekučný príkaz Ex 506/10 - Z 540/10 Exekútorského úradu Prešov, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Radovanom Ferencom na zriadenie exekučného záložného práva na parcely CKN 1555/1 zastav.pl. vo výmere 1444 m2, CKN 1555/6 zastav.pl. vo výmere 1523 m2, CKN 1555/7 zastav.pl. vo výmere 56 m2, CKN 1555/8 zastav.pl. vo výmere 434 m2 v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., pobočka Svidník. Sov.hrdinov 639/115, 089 01Svidník.

Exekučný príkaz Ex 2891/10 - Z 977/10 Exekútorského úradu Prešov, vydaný JUDr. Radovan Ferencom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v prospech Vseobecná zdravotná poisťovňa, a.s., pob. Svidník, Sov. hrdinov 639/115, 089 01 Svidník

Exekučný príkaz Ex 269/10 - Z 2/2011 Exekútorského úradu Košice, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Petrom Molnárom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Inžinierske stavby, a.s., IČO:31651402, Priemyselná 7, 042 45 Košice.

Exekučný príkaz Ex 598/2009 - Z 966/2011 Exekútorského úradu Prešov, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Stanislavom Moskvičom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v prospech EKOSLOV, s.r.o., Orlov č.64, 06543 Orlov, IČO : 36501484.

Exekučný príkaz EX 1335/2009 - Z 104/12 Exekútorského úradu Bardejov, vydaný súdnym exekútorom

Mgr.MVDr.Pavlom Kovaľom na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., so sídlom Mamateyova 17, Bratislava zast., pobočkou VŠZP Svidník, Sov.hrdinov 639/115, Svidník.

Exekúčný príkaz Ex 544/12 - Z 525/12 Exekútorského úradu Michalovce, vydané súdnym exekútorom JUDr. Rudolfom Dulinom na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľností vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., Mamateyho 17, 850 05 Bratislava, Všeobecná zdravotná poisťovňa, pob.Svidník, IČO: 35937874, Sov.hrdinov 639/115, 089 01 Svidník.

Exekúčný príkaz Ex 3296/12 - Z 526/12 Exekútorského úradu Michalovce, vydané súdnym exekútorom JUDr. Rudolfom Dulinom na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľností vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., Mamateyho 17, 850 05 Bratislava, Všeobecná zdravotná poisťovňa, pob.Svidník, IČO: 35937874, Sov.hrdinov 639/115, 089 01 Svidník.

Exekučný príkaz EX 1185/2012 - Z 636/12 Exekútorského úradu Bardejov, vydaný súdnym exekútorom Mgr.MVDr.Pavlom Kovaľom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., so sídlom Mamateyova 17, Bratislava, pobočka Svidník, Sov.hrdinov 639/115.

Exekučný príkaz EX 1606/2012 - Z 743/12 Exekútorského úradu Bardejov, vydaný súdnym exekútorom Mgr.MVDr.Pavlom Kovaľom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., so sídlom Mamateyova 17, Bratislava, pobočka Svidník, Sov.hrdinov 639/115.

Exekučný príkaz Ex 2256/12 - Z 863/12 Exekútorského úradu Michalovce, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Rudolfom Dulinom na zriadnenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., Mamateyho 17, 850 05 Bratislava, Všeobecnej zdravotnej poisťovne, pob.Svidník, IČO: 35937874, Sov.hrdinov 639/115, 089 01 Svidník.

Rozhodnutie č.10/2012 - Z 889/12 o zriadení záložného práva vyplyvajúce z daňového nedoplatku na stavbu Hotel-agroturist.areál - WHITE HORSE č.s.168 postavená na parcele C KN 1555/1 a parcelu C KN 1555/1, zast. plocha vo výmere 1444 m2 v prospech Mesta Stropkov, Hlavná 38/2, 091 01 Stropkov.

Exekučný príkaz EX 3996/2012 - Z 153/13 Exekútorského úradu Nitra, vydaný súdnou exekútorkou JUDr.Soňou Stodolovou na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech S Slovensko, spol.s.r.o., Tomášikova 17, Bratislava, IČO: 35812419.

Exekučný príkaz EX 83/2013 - Z 400/13 Exekútorského úradu Bardejov, vydaný súdným exekútorom Mgr.MVDr.Pavlom Kovaľom na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., so sídlom Mamateyova 17, Bratislava, pobočka Svidník, Sov.hrdinov 639/115 - 331/13,

Exekučný príkaz EX 125/2013 - Z 401/13 Exekútorského úradu Bardejov, vydaný súdnym exekútorom Mgr.MVDr.Pavlom Kovaľom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., Mamateyova 17, Bratislava, pobočka Svidník, Sov.hrdinov 639/115 - 332/13,

Exekučný príkaz EX 2996/2012 - Z 402/13 Exekútorského úradu Bardejov, vydaný súdnym exekútoron Mgr.MVDr.Pavlom Kovaľom na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., so sídlom Mamateyova 17, Bratislava, pobočka Svidník, Sov.hrdinov 639/115 - 333/13,

Exekučný príkaz EX 116/2009 - Z 479/13 Exekútorského úradu Humenné, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Michalom Burdom na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, 089 01 Svidník - 390/13,

Exekučný príkaz EX 128/2007 - Z 480/13 Exekútorského úradu Humenné, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Michalom Burdom na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech ČSOB Leasing, a.s., IČO: 35704713, Panónska cesta 11, 852 01 Bratislava - 391/13,

Exekučný príkaz EX 863/13 - Z 587/13 Exekútorského úradu Prešov, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Radovanom Ferencom na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Ateliér ASKO B§G s.r.o., IČO: 44531516, Baštová 45/B, 080 01 Prešov - 453/13,

Exekučný príkaz Ex 3971/12 - Z 588/13 Exekútorského úradu Prešov, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Radovanom Ferencom na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Ekoslov Consulting, s.r.o., IČO. 31670083, Levočská 111, 080 01 Prešov - 454/13,

Exekučný príkaz EX 3364/13 - Z 598/13 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Rudolfom Krutým na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Sov.hrdinov , 089 01 Svidník, IČO: 30807484 - 456/13,

Exekučný príkaz EX 1558/2010 - Z 693/13 Exekútorského úradu Košice, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Kováčom, PhD. na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech DÔVERA zdravotná poisťovňa, a.s., Einsteinova č.25, 851 01 Bratislava, IČO: 35942436 - 458/13,

Exekučný príkaz Ex 875/2011 - Z 731/13 Exekútorského úradu Košice, vydaný súdnou exekútorkou JUDr.Erikou Beňovou na zriadenie záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech VšZP a.s., Mamateyova 17, 850 05 Bratislava, pobočka Svidník, Sov.hrdinov 639/115, 089 01 Svidník, IČO: 35937874 - 496/13,

Exekučný príkaz Ex 795/2011 - Z 732/13 Exekútorského úradu Košice, vydaný súdnou exekútorkou JUDr.Erikou Beňovou na zriadenie záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech VšZP a.s., Mamateyova 17, 850 05 Bratislava, pobočka Svidník, Sov.hrdinov 639/115, 089 01 Svidník, IČO: 35937874 - 497/13,

Exekučný príkaz Ex 437/2011 - Z 733/13 Exekútorského úradu Košice, vydaný súdnou exekútorkou JUDr.Erikou Beňovou na zriadenie záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech VšZP a.s. Mamateyova 17, 850 05 Bratislava, pobočka Svidník, Sov.hrdinov 639/115, 089 01 Svidník, IČO: 35937874 - 498/13,

Exekučný príkaz Ex 432/2011 - Z 734/13 Exekútorského úradu Košice, vydaný súdnou exekútorkou JUDr.Erikou Beňovou na zriadenie záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech VšZP a.s., Mamateyova 17, 850 05 Bratislava, pobočka Svidník, Sov.hrdinov 639/115, 089 01 Svidník, IČO: 35937874 - 499/13,

Exekučný príkaz Ex 1735/2013 - Z 799/13 Exekútorského úradu Košice, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Jánom Ondášom na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech EKOPRIM, s.r.o., Strojnícka 17, Prešov, IČO: 31710115 - 540/13,

Exekučný príkaz EX 599/2013 - Z 838/13 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubecom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 568/13,

Exekučný príkaz EX 2384/2013 - Z 851/13 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubecom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 574/13.

Exekučný príkaz EX 1209/2013 - Z 852/13 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubecom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 575/13.

Exekučný príkaz EX 3745/2011 - Z 884/13 Exekútorského úradu Košice, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Kováčom PhD.na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Dôvera zdravotná poisťovňa, a.s., Einsteinova č.25, 851 01 Bratislava - 592/13,

Exekučný príkaz EX 2869/2013 - Z 918/13 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubecom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 615/13.

Rozhodnutie č.5/2013 - Z 957/13 o zriadení záložného práva vyplyvajúce z daňového nedoplatku na nehnuteľnosti stavbu Hotel - agroturistický areál - WHITE HORSE postavený na parcele CKN 1555/1 súp č.168 pozemok CKN 1555/1 zastav.pl. a nádvoria o výmere 1444 m2 v prospech Mesto Stropkov, 091 01 Stropkov - 635/13,

Exekučný príkaz EX 3515/2013 - Z 983/13 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubecom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 651/13,

Exekučný príkaz EX 684/2013 - Z 992/13 Exekútorského úradu Poprad, vydané súdnym exekútorom JUDr.Michalom Bulkom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., Sovietských hrdinov 638/115, Svidník, IČO: 35937874 - 659/13,

Exekučný príkaz EX 3300/2013 - Z 1006/13 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubecom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 672/13.

Exekučný príkaz EX 3689/2013 - Z 40/14 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubcom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 44/14.
Exekučný príkaz EX 4380/2013 - Z 70/14 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdným exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubecom na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 64/14,

Exekučný príkaz EX 4021/2013 - Z 71/14 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubecom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 66/14,

Exekučný príkaz EX 8311/2013 - Z 215/14 Exekútorského úradu Nitra, vydaný súdnym exekútorom Mgr.Stanislavom Polákom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Slovenský plynárenský priemysel, a.s., Mlynské nivy 44/a, Bratislava, IČO: 35815256 - 175/14,

Exekučný príkaz EX 2276/2013 - Z 348/14 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubcom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 348/14.

Exekučný príkaz EX 4677/2013 - Z 461/14 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubcom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 325/14.

Exekučný príkaz EX 2/2014 - Z 462/14 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubcom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 326/14.

Exekučný príkaz EX 315/2014 - Z 463/14 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubcom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484 - 327/14.

Exekučný príkaz EX 841/2014 - Z 627/14 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubcom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO:30807484.

Exekučný príkaz EX 1578/2014 - Z 628/14 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubcom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484.

Exekučný príkaz EX 2110/2014 - Z 629/14 Exekútorského úradu Bratislava, vydaný súdnym exekútorom JUDr.Ladislavom Jakubcom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Sociálnej poisťovne, pobočka Svidník, Ul.Sov.hrdinov 121, Svidník, IČO: 30807484.

Rozhodnutie č. 9700502/5/86414/2015/Max - Z 90/15 o zriadení záložného práva vyplývajúce z daňového nedoplatku na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Daňového úradu Prešov, Hviezdoslavova 7, 080 01 Prešov.

Exekučný príkaz EX 744/2013 - Z 183/15 Exekútorského úradu Bardejov, vydané súdnym exekútorom MVDr.Mgr. Pavlom Kovaľom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., pobočka Svidník, Sov.hrdinov 639/115, Svidník,
IČO: 35937874.

Exekučný príkaz EX 760/2014-11 - Z 926/15 Exekútorského úradu Poprad, vydaný súdnym exekútorom JUDr. Michalom Bulkom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., pobočka Svidník, Sov. hrdinov 639/115, 089 01 Svidník, IČO: 35937874.

Exekučný príkaz EX 1010/2014-11 - Z 927/15 Exekútorského úradu Poprad, vydaný súdnym exekútorom JUDr. Michalom Bulkom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., pobočka Svidník, Sov. hrdinov 639/115, 089 01 Svidník, IČO: 35937874.

Exekučný príkaz EX 202/2014-13 - Z 928/15 Exekútorského úradu Poprad, vydaný súdnym exekútorom JUDr. Michalom Bulkom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., pobočka Svidník, Sov. hrdinov 639/115, 089 01 Svidník, IČO: 35937874.

Exekučný príkaz EX 101/2014-16 - Z 929/15 Exekútorského úradu Poprad, vydaný súdnym exekútorom JUDr. Michalom Bulkom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., pobočka Svidník, Sov. hrdinov 639/115, 089 01 Svidník, IČO: 35937874.

Exekučný príkaz EX 829/2013-12 - Z 930/15 Exekútorského úradu Poprad, vydaný súdnym exekútorom JUDr. Michalom Bulkom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., pobočka Svidník, Sov. hrdinov 639/115, 089 01 Svidník, IČO: 35937874.

Exekučný príkaz EX 12/2015-10 - Z 940/15 Exekútorského úradu Poprad, vydaný súdnym exekútorom JUDr. Michalom Bulkom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., pobočka Svidník, Sov. hrdinov 639/115, 089 01
Svidník, IČO: 35937874.

Exekučný príkaz EX 664/2015-10 - Z 1055/15 Exekútorského úradu Poprad, vydaný súdnym exekútorom JUDr. Michalom Bulkom na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti vedené na LV v celosti v prospech Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s., pobočka Svidník, Sov. hrdinov 639/115, 089 01 Svidník, IČO: 35937874.
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Hodnota predmetu dražby bola zistená podľa znaleckého posudku č. 15/2016, ktorý vypracoval znalec Ing. arch. Ján Kimák, znalec v odbore Stavebníctvo, odvetvie: pozemné stavby, odhad hodnoty nehnuteľností, zapísaný v zozname znalcov, tlmočníkov a prekladateľov vedenom Ministerstvom spravodlivosti Slovenskej republiky pod číslom 911560.
Dátum vypracovania znaleckého posudku: 05.02.2016
K. Najnižšie podanie 770.000 EUR
L. Minimálne prihodenie 1.000 EUR
M. Dražobná zábezpeka a) výška 40.000 EUR
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky 1. Bezhotovostný prevod alebo vklad na účet dražobníka č. SK8775000000004002919887, vedený v ČSOB a.s. s variabilným symbolom 3572016
2. V hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo v mieste konania dražby.
3. Banková záruka.
4. Notárska úschova.

Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť platobnou kartou ani šekom.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky 1. Originál príkazu na úhradu peňažných prostriedkov vo výške dražobnej zábezpeky. Účastník bude pripustený k dražbe, ak do otvorenia dražby bude dražobná zábezpeka pripísaná na účet dražobníka, 2. Hotovosť vo výške dražobnej zábezpeky, 3. Originál alebo overená kópia preukazujúca vystavenie bankovej záruky. 4. Originál alebo overenú kópiu dokladu preukazujúceho notársku úschovu.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky Do otvorenia dražby.
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Bez zbytočného odkladu po skončení dražby bezhotovostným prevodom na účet účastníka dražby alebo v hotovosti.
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
Vydražiteľ je povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením v hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet dražobníka č. SK8775000000004002919887, vedený v ČSOB a.s. s variabilným symbolom 3572016 a to do 15 dní odo dňa skončenia dražby v prípade, že suma dosiahnutá vydražením presiahne 6.640,-EUR v opačnom prípade hneď po ukončení dražby.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) 1. 29.04.2016, 10:00 hod. 2. 16.05.2016, 10:00 hod.
Miesto obhliadky Na predmete dražby
Organizačné opatrenia Záujemcovia o obhliadku sa ohlásia aspoň jeden deň pred konaním obhliadky na tel. č.: 02/5949 0121.
Po- Pi , 8 00- 16 00.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Ak vydražiteľ zaplatí cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote , prechádza na neho vlastnícke právo dňom udelenia príklepu. Dražobník vydá bez zbytočného odkladu po nadobudnutí vlastníckeho alebo iného práva vydražiteľovi potvrdenie o vydražení predmetu dražby a v prípadoch, v ktorých sa o priebehu dražby spisuje notárska zápisnica vydá dražobník vydražiteľovi dve vyhotovenia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice.
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
1. Po nadobudnutí vlastníckeho práva alebo iného práva k predmetu dražby odovzdá dražobník bez zbytočného odkladu vydražiteľovi predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby a vydražiteľ prevzatie predmetu dražby písomne potvrdí.

2.Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, predchádzajúci vlastník je povinný odovzdať predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. Dražobník je povinný na mieste spísať zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby. Zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby podpíše predchádzajúci vlastník predmetu dražby, vydražiteľ a dražobník. Jedno vyhotovenie zápisnice dostane predchádzajúci vlastník a dve vyhotovenia dostane vydražiteľ. Ak niektorá osoba odmietne zápisnicu podpísať alebo ju prevziať, táto skutočnosť sa vyznačí v zápisnici a zápisnica sa považuje za odovzdanú aj tejto osobe.
3. Všetky náklady spojené s odovzdaním a prevzatím predmetu dražby nesie vydražiteľ. Táto povinnosť sa nevzťahuje na náklady, ktoré by ináč nevznikli, ak ich svojou vinou spôsobil predchádzajúci vlastník, majiteľ alebo dražobník alebo ak im tieto náklady vznikli náhodou, ktorá ich postihla.
4. Osoba povinná vydať predmet dražby zodpovedá vydražiteľovi za škodu spôsobenú omeškaním s odovzdaním predmetu dražby.
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Martina
c) priezvisko Mižíková
d) sídlo Námestie Osloboditeľov 20, 04001 Košice