Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 28/2016
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o opakovanej dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 11.2.2016
  • Značka:
  • X000940
Dražobná spoločnosť, a. s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 134/2016
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Dražobná spoločnosť, a. s.
II. Sídlo/bydlisko Gunduličova 381105 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Gunduličova
b) Orientačné/súpisné číslo 3
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 81105
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 3070/B
IV. IČO/ dátum narodenia 35849703
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko Prima banka Slovensko, a. s.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Hodžova
b) Orientačné/súpisné číslo 11
c) Názov obce Žilina d) PSČ 01001
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 31575951
C. Miesto konania dražby Hotel Golden Hoffer****, Farská 1315/41, 949 01 Nitra, meeting room
D. Dátum konania dražby 03. 03. 2016
E. Čas konania dražby 10:20 hod.
F. Kolo dražby 4. kolo dražby
G. Predmet dražby

Predmetom dražby sú nehnuteľnosti evidované na liste vlastníctva č. 28, katastrálne územie Kolta, Okresný úrad Nové Zámky  –  katastrálny odbor, obec Kolta, okres Nové Zámky a to:

 

Pozemky - parcely registra ,,C“:

parcelné číslo: 430/1, výmera 1634  m2, druh pozemku: Záhrady

parcelné číslo: 430/2, výmera 105 m2, druh pozemku: Zastavané plochy a nádvoria

parcelné číslo: 431, výmera 350 m2, druh pozemku: Zastavané plochy a nádvoria

 

Stavby:

súpisné číslo 436, na parcele číslo 430/2, druh stavby: rodinný dom, popis stavby: rodinný dom

 

Príslušenstvo, ktoré sa nezapisuje, alebo nie je zapísané na liste vlastníctva najmä: komora na parc. č. 43/1, chliev na parc.č. 430/1, plot pred RD na parc. č. 430/1 a 431, plot pozdĺž pozemku na parc. č. 430/1 a431, studňa na parc. č. 430/1- kopaná,   prípojka pitnej vody na parc. č. 430/1 a 431, vodomerná šachta na parc. č. 431, prípojka kanalizácie na parc. č. 430/1, žumpa na parc. č. 430/1, prípojka zemného plynu na parc. č. 430/1, prípojka elektrického prúdu na parc. č. 430/1, spevnené plochy na parc. č. 430/1 a 431, vchodové schody na parc. č. 430/1, schody zo dvora na parc. č. 430/1, schody do suterénu, a podobne. 

 

Predmet dražby sa draží tak ako ,,stojí a leží“.

Predmet dražby sa draží v podiele 1/1.

H. Opis predmetu dražby

Rodinný dom, Kolta, s.č. 436

Jedná sa o pozemný čiastočne podpivničený objekt s jedným nadzemným podlažím a manzardou v povalovom priestore. Podľa Potvrdenia č. 219/2007 zo dňa 18.04.2007, vydaného Obcou Kolta, bola pôvodná stavba daná do užívania v roku 1966. Rodinný dom z hľadiska dispozičného riešenia, použitých materiálov a opotrebovania s priemernou úrovňou údržby zodpovedá tomuto obdobiu.

Dispozične je dom riešený tak, že hlavný vchod do domu je z priečelia do predsiene. Druhý vstup je možný zo dvora zadným schodiskom po balkóne a cez priestor so schodiskom na povalu. Suterén je umiestnený pod vstupnou časťou rodinného domu a je prístupný výlučne po schodoch zo dvora. Prízemie je členené na tri izby, kuchyňu, komoru, kúpeľňu predsieň a schodisko na povalu. V suteréne je jedna miestnosť využívaná ako kotolňa. V povalovom priestore je zhotovená jedna miestnosť - manzarda, doplnená balkónom. V súčasnosti rodinný dom nie je obývaný a postupne chátra.

Rodinný dom je založený na betónových základových pásoch s vodorovnou izoláciou. Podpivničená časť domu je osadená v hĺbke do 2,0 m. Nepodpivničená časti domu je založená v priemernej hĺbke do 80 cm pod úrovňou okolitého terénu. Podmurovka je betónová s vodorovnou izoláciou. Obvodové steny suterénu sú z monolitického betónu. Strop nad suterénom je železobetónová doska. Omietky stien a stropu sú z vápenno-cementovej malty hladké. Podlaha v suteréne je hrubá betónová. V suteréne je zrealizovaný rozvod pitnej vody, rozvod zemného plynu a  svetelný rozvod elektrického prúdu. Obvodové a nosné steny prízemia sú z pálených tehál. Strop je s rovným podhľadom, drevený, trámový s podbíjaním a záklopom. Tepelná izolácia stropu je škvarový násyp. Krov strechy je väznicový, manzardový, so stojatou stolicou. Strešná krytina sú obyčajné pálené jednodrážkové škridly. Klampiarske konštrukcie na dome sú z pozinkovaného plechu. Fasádne omietky sú škrabaný brizolit.  Sokel zo strany ulice je obložený keramickým obkladom, ostatné strany sú omietnuté hladkou vápenno-cementovou omietkou. Vnútorné deliace priečky sú z pálených tehál. Vnútorné omietky stien a stropov sú vápenno-cementové štukové. Keramické obklady sú v kuchyni, v priestore kuchynskej linky a varenia a v kúpeľni do výšky 150 cm, vrátane obkladu vane. Na podlahách v izbách sú drevené vlysy. V ostatných miestnostiach je prevažne keramické dlažba. Okná na dome sú prevažne drevené, dvojité, doplnené o vonkajšie plastové rolety. Vchodové dvere sú drevené rámové s výplňou z drevených lamiel. Ostatné dvere sú prevažne hladké, plné alebo čiastočne presklené, osadené do oceľových zárubní. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou so smaltovým drezom. Sporák bol z kuchyne odstránený. V kúpeľni je osadená oceľová, smaltovaná vaňa, umývadlo a  záchodová misa typ combi. V dome je zrealizovaný rozvod pitnej vody a TÚV pozinkovanými rúrami. Rodinný dom je napojený na obecný vodovod. TÚV je pripravovaná centrálne v elektrickom bojleri. Kanalizácia v dome je plastová, odkanalizovanie je riešené prípojkou do vlastnej žumpy. Vykurovanie domu je teplovodné, ústredné, radiátormi. Systém ústredného kúrenia je napojený na kotol na zemný plyn osadený v suteréne. Rodinný dom je pripojený na rozvod zemného plynu a svetelný a motorický rozvod elektrickej energie istený automatickými ističmi.

Komora na parc. č. 43/1

Komora je jednoduchý nepodpivničený objekt využívaný na skladovanie záhradného náradia a pod. Komora je dispozične členená na tri samostatné miestnosti prístupné výlučne zo dvora. Nakoľko sa nedochoval doklad o veku stavby, podľa použitých stavebných materiálov a technologických postupov predpokladám, že stavba bola daná do užívania v roku 1970. Tomuto veku, za predpokladu priemernej údržby, zodpovedá aj jej technický stav. Životnosť objektu odhadujem na  60 rokov. Komora je umiestnená v zadnej časti dvora. Objekt je založený na betónových základových pásoch bez podmurovky. Obvodové steny sú z pálených tehál. Strop je drevený, trámčekový s rovným podhľadom. Krov strechy je hambálkový, strešná krytina sú obyčajné jednodrážkové pálené škridly. Vonkajšia úprava fasády a vnútorná úprava stien je hladká vápenno-cementová omietka. Podlaha je hrubá betónová, s cementovým poterom. Dvere na komore sú drevené, zvlakové, okná jednoduché, drevené. V objekte je inštalovaný svetelný rozvod elektrického prúdu istený automatickým ističom.

Chliev na parc. č. 430/1

Chliev je jednoduchý objekt, situovaný vedľa komory, s ktorou má jednu spoločnú stenu. Objekt sa  v minulosti využíval na chov domácich zvierat. Nakoľko sa nedochoval doklad o veku stavby, podľa použitých stavebných materiálov a technologických postupov predpokladám, že objekt bol daný do užívania v roku 1972. Tomuto veku, za predpokladu priemernej údržby, zodpovedá aj jeho technický stav. Životnosť objektu odhadujem na  50 rokov. Objekt je založený na betónových základových pásoch s bez podmurovky. Obvodové murivo je z pálených tehál. Strop nad objektom je drevený, trámčekový, bez podhľadu. Krov strechy je pultový, strešnou krytinou sú azbesto-cementové vlny na latách.  Vonkajšie fasády a vnútorné omietky stien sú vápenno-cementové hrubé. Podlaha je hrubá betónová. Dvere sú drevené zvlakové. Ďalšie konštrukcie sa nevyskytujú.

Plot pred RD na parc. č. 430/1 a 431

Plot pred rodinným domom je celkovej dĺžky 24,0 m. Založený je na základoch z monolitického betónu v priemernej hĺbke 50 cm. Podmurovka vysoká 40 cm a nosné stĺpy plotu sú murované z bielych cementových tehál. Medzi stĺpmi je osadená výplň z ozdobne tvarovanej oceľovej tyčoviny s výškou 1,20 m. Do plotu sú osadené oceľové vrátka dĺžky 1,0 m, ktoré sú tvarovo zhodné s plotovou výplňou.  Plot bol zrealizovaný v roku 1970 a jeho životnosť je odhadnutá na 50 rokov.      

Plot pozdĺž pozemku na parc. č. 430/1 a 431

Plot pozdĺž pozemku je osadený na betónových základoch. Podmurovka a stĺpy sú murované z bielych cementových tehál. Výplň plotu vysoká 120 cm je zhotovená ako murivo z ozdobných plotových tvaroviek z bieleho betónu. Celková dĺžka plotu je 34,5 m. Do plotu sú na oceľových stĺpoch osadené plné plechové vráta dĺžky 4,0 m. Plot bol zrealizovaný v roku 1970 a jeho životnosť je odhadovaná  na 50 rokov.     

Studňa na parc. č. 430/1 - Kopaná

Studňa je kopaná, hlboká 8 m, pažená  železobetónovými skružami s priemerom 100 cm. Využíva ako zdroj vody na polievanie záhrady. V súčasnosti je v nej osadené elektrické čerpadlo. Studňa bola zhotovená v roku 1964, je stále funkčná a jej životnosť je odhadovaná na 80 rokov.

Prípojka pitnej vody na parc. č. 430/1 a 431

Prípojka pitnej vody na obecný vodovod bola zrealizovaná  cez  navŕtavací pás oceľovým potrubím uloženým v ryhe, v smere do vodomernej šachty a ďalej do rodinného domu. Prípojka má dĺžku  celkom 17,5 m a je po dĺžke označená ochranným umelohmotným pásom. Zhotovená bola v roku 1980 a jej životnosť je odhadnutá  na 50 rokov.

Vodomerná šachta na parc. č. 431

Vodomerná šachta bola zrealizovaná ako monolitická železobetónová konštrukcia s podlahou zo štrku. Vstupný otvor je osadený oceľovým poklopom. Rozmery šachty sú (š*d*h)  1,20 m*1,40 m* *1,40 m  a svojim vyhotovením zodpovedá požiadavkám príslušnej normy. Zhotovená bola v roku 1980 a jej životnosť je odhadnutá na 50 rokov.

Prípojka kanalizácie na parc. č. 430/1

Prípojka kanalizácie v dĺžke 13,8 m bola vybudovaná na odvod splaškových vôd  z  domu do vlastnej žumpy. Osadená je kameninovým kanalizačným potrubím s priemerom 125 mm v ryhe so sklonom 3% na pieskovom lôžku. Zhotovená bola spolu s rodinným domom v roku 1964 a jej životnosť je odhadnutá na 60 rokov.

Žumpa na parc. č. 430/1

Žumpa bola zrealizovaná ako nepriepustná monolitická železobetónová konštrukcia s obstavaným objemom 16,5 m3 a rozmermi (š*d*h) 2,5 m*3,0 m*2,2 m, ktorá svojim prevedením zodpovedá potrebám domácnosti a požiadavkám príslušných noriem. Žumpa bola zhotovená v roku 1964 a jej životnosť je odhadnutá na 60 rokov.

Prípojka zemného plynu na parc. č. 430/1

Prípojka zemného plynu je vedená s oceľovým potrubím do skrine s meraním a reguláciou tlaku umiestnenej v predzáhradke a ďalej do rodinného domu. Prípojka má celkovú dĺžku 15,5 m a je zrealizovaná tak, aby bola v súlade s príslušnými normami. Zhotovená bola v roku 1985 a jej životnosť je odhadnutá na 50 rokov.

Prípojka elektrického prúdu na parc. č. 430/1

Nová svetelná a motorická elektrická prípojka NN bola zrealizovaná ako káblová, vzdušná  s jedným káblom Al 4*16 mm2 v celkovej dĺžke 13,5 m, Prípojka je vedená zo stĺpa na stĺpik na streche rodinného domu a ďalej do rozvádzača s meraním a hlavnými poistkami v dome. Zhotovená bola v roku 1980 a jej životnosť je odhadnutá na 50 rokov.

Spevnené plochy na parc. č. 430/1 a 431

Spevnené plochy sú vybudované z monolitického prostého betónu priemernej hrúbky 10 cm. Jedná sa o chodníky okolo domu a vo dvore, plochu pred komorou a chlievom a príjazdové pruhy pre automobil vo dvore. Spevnené plochy boli vybudované prevažne v roku 1972 a ich životnosť je odhadnutá na 60 rokov.

Vchodové schody na parc. č. 430/1

Vchodové schody slúžia pre hlavný vstup do rodinného domu.  Jedná sa o betónové stupne na teréne s tým, že na  povrchu stupňov a podstupníc je mrazuvzdorná keramická dlažba. Schody majú sedem stupňov s dĺžkou 2,0 m. Vchodové schody boli budované  spolu s domom v roku 1964 a ich predpokladaná životnosť je 80 rokov.

Schody zo dvora na parc. č. 430/1

Schodisko zo dvora ústi na zadný balkón a je alternatívnym vstupom do rodinného domu.  Zrealizované je ako betónové stupne na železobetónovej doske. Jednotlivé stupne majú na povrchu keramickú mrazuvzdornú dlažbu. Schodisko má 10 stupňov s dĺžkou stupňa 1,0 m. Schodisko bolo zhotovené spolu s rodinným domom v roku 1964 a jeho predpokladaná životnosť je 80 rokov.

Schody do suterénu

Schody do suterénu sú zhotovené ako železobetónové stupne na teréne. Povrch stupňov a podstupníc  je cementový poter. Schody majú päť stupňov s dĺžkou 0,90 m. Schody boli budované spolu s rodinným domom v roku 1964 a ich predpokladaná životnosť je 70 rokov.

POZEMKY

Pozemky parc. č. 430/1, 430/2 a 431 sa nachádzajú v zastavanom území obce Kolta, v katastrálnom území Kolta. Evidované sú na liste vlastníctva č. 28 k.ú. Kolta. Kolta je  obec s cca 1.500 obyvateľmi, teda v kategórii do 5.000 obyvateľov. Nehnuteľnosť je štandardný rodinný dom s príslušenstvom. Dopravné spojenie obce Kolta s okolím je zabezpečené pravidelnou autobusovou dopravou. Rodinný dom vo vzťahu k obchodnému a spoločenskému centru obce je jednej z hlavných ulíc, v strede obce, v zástavbe rodinných domov, s dochádzkovou vzdialenosťou do centra cca 200 m. Pozemky pri rodinnom dome sú zastavané plochy a nádvoria a záhrady v zastavanom území obce, s možnosťou pripojenia sa na obecný vodovod, rozvod elektrickej energie a zemného plynu. Kanalizácia v obci zatiaľ nie je vybudovaná.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Všetky nasledujúce záložné práva v prípade úspešnej dražby zanikajú v zmysle § 151ma a § 151md zákona č. 40/64 Zb. (Občiansky zákonník) a vydražiteľ nadobúda predmet dražby bez zaťaženia záložnými právami:

Zriaďuje sa záložné právo v prospech Dexia banky Slovensko, a.s., Žilina, IČO:31 575 951, na základe zmluvy o zriadení záložného práva na nehnuteľný majetok č. 97/731/07 zo dňa 14.8.2007, na pozemky označené ako parc.č. 430/1, parc.č. 430/2 so stavbou rodinného domu súp.č. 436 a parc.č. 431 v celosti, V 4804/07, V 4909/07
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Hodnota predmetu dražby bola zistená podľa znaleckého posudku č. 49/2015 zo dňa 05.05.2015, ktorý vypracoval znalec Ing. Pavel Piaček, znalec v odbore Stavebníctvo, odvetvie Pozemné stavby, Odhad hodnoty nehnuteľnosti, zapísaný v zozname znalcov, tlmočníkov a prekladateľov, ktorý vedie Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky, evidenčné číslo znalca 915010.
Suma ohodnotenia: 16.500,- EUR
K. Najnižšie podanie 14.500,- EUR
L. Minimálne prihodenie 200,- EUR
M. Dražobná zábezpeka a) výška 3.000,- EUR
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky 1. Bezhotovostný prevod alebo vklad na účet dražobníka č. SK48 5600 0000 0094 4299 2001, vedený v Prima banka Slovensko a. s. s variabilným symbolom 1342016
2. V hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo v mieste konania dražby.
3. Banková záruka.
4. Notárska úschova.
Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť platobnou kartou ani šekom.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky 1. Originál príkazu na úhradu peňažných prostriedkov vo výške dražobnej zábezpeky. Účastník bude pripustený k dražbe, ak do otvorenia dražby bude dražobná zábezpeka pripísaná na účet dražobníka, 2. Hotovosť vo výške dražobnej zábezpeky, 3. Originál alebo overená kópia preukazujúca vystavenie bankovej záruky. 4. Originál alebo overenú kópiu dokladu preukazujúceho notársku úschovu.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky Do otvorenia dražby.
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Bez zbytočného odkladu po skončení dražby bezhotovostným prevodom na účet účastníka dražby alebo v hotovosti.
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
Vydražiteľ je povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením v hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet dražobníka č. SK48 5600 0000 0094 4299 2001, vedený v Prima banka Slovensko a. s. , s variabilným symbolom 1342016 a to do 15 dní odo dňa skončenia dražby v prípade, že suma dosiahnutá vydražením presiahne sumu 6.640,-EUR v opačnom prípade hneď po ukončení dražby
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) 1. Termín: 16.02.2016 o 8:45 hod. 2. Termín: 02.03.2016 o 8:45 hod.
Miesto obhliadky na adrese nehnuteľnosti
Organizačné opatrenia Záujemcovia o obhliadku sa ohlásia aspoň jeden deň pred konaním obhliadky na tel. č.: 02/5949 0120, Po- Pi , 8 00- 16 00. V zmysle § 12 ods. 2 a § 13 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách je vlastník predmetu dražby, držiteľ alebo nájomca povinný umožniť riadnu obhliadku predmetu dražby v stanovených termínoch.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Ak vydražiteľ zaplatí cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote, prechádza na neho vlastnícke právo dňom udelenia príklepu. Dražobník vydá bez zbytočného odkladu po nadobudnutí vlastníckeho alebo iného práva vydražiteľovi potvrdenie o vydražení predmetu dražby a v prípadoch, v ktorých sa o priebehu dražby spisuje notárska zápisnica vydá dražobník vydražiteľovi dve vyhotovenia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
1. Po nadobudnutí vlastníckeho práva alebo iného práva k predmetu dražby odovzdá dražobník bez zbytočného odkladu vydražiteľovi predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby a vydražiteľ prevzatie predmetu dražby písomne potvrdí.
2. Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, predchádzajúci vlastník je povinný odovzdať predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. Dražobník je povinný na mieste spísať zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby. Zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby podpíše predchádzajúci vlastník predmetu dražby, vydražiteľ a dražobník. Jedno vyhotovenie zápisnice dostane predchádzajúci vlastník a dve vyhotovenia dostane vydražiteľ. Ak niektorá osoba odmietne zápisnicu podpísať alebo ju prevziať, táto skutočnosť sa vyznačí v zápisnici a zápisnica sa považuje za odovzdanú aj tejto osobe.
3. Všetky náklady spojené s odovzdaním a prevzatím predmetu dražby nesie vydražiteľ. Táto povinnosť sa nevzťahuje na náklady, ktoré by ináč nevznikli, ak ich svojou vinou spôsobil predchádzajúci vlastník, majiteľ alebo dražobník alebo ak im tieto náklady vznikli náhodou, ktorá ich postihla.
4. Osoba povinná vydať predmet dražby zodpovedá vydražiteľovi za škodu spôsobenú omeškaním s odovzdaním predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul Judr.
b) meno Marta
c) priezvisko Pavlovičová
d) sídlo Šafárikovo námestie 4, 81102 Bratislava