Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 13/2016
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 21.1.2016
  • Značka:
  • K001203
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Connect International, s.r.o. v konkurze
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Záfortňa 579/1, 95701 Bánovce nad Bebravou
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 36350460
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Xénia Hofierková
Sídlo správcu: Mierové námestie 37, 91101 Trenčín
Kotakt na správcu : 0903776399, hofierkovaxenia@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 29K/8/2013 S1531
Spisová značka súdneho spisu : 29K/8/2013
Druh podania : Oznámenia súvisiace s dražbou majetku podliehajúceho konkurzu

Oznámenie o dobrovoľnej dražbe

Mgr. Xénia Hofierková, správca konkurznej podstaty úpadcu Connect International, s.r.o. v konkurze, so sídlom Záfortňa 579/1, 957 01  Bánovce nad Bebravou, IČO: 36 350 460, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, Oddiel: Sro, Vložka č.: 16342/R (ďalej len „Úpadca“), ako osoba oprávnená podľa ustanovenia § 92 ods. 1, písm. d), v spojení s ustanovením § 92 ods. 6 zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii v platnom znení (ďalej len „ZoKR“) k výkonu dobrovoľných dražieb v zmysle zákona č. 527/2002 Z. z. o dobrovoľných dražbách o dobrovoľných dražbách a o doplnení zákona Slovenskej národnej rady č. 323/1992 Zb. o notároch a notárskej činnosti (Notársky poriadok) v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon o dobrovoľných dražbách“), týmto vyhlasujem dobrovoľnú dražbu podľa ustanovenia § 17 ods. 1 Zákona o dobrovoľných dražbách nasledovne:

I. Označenie dražobníka a navrhovateľa dražby:

Dražobník:

Mgr. Xénia Hofierková, správca konkurznej podstaty

Mierové námestie 37, 911 01  Trenčín

zapísaná v zozname Správcov vedenom MS SR pod č. S1531

Kontakt: 0903/776399, hofierkovaxenia@gmail.com

 

Navrhovateľ dražby:

Mgr. Xénia Hofierková, Mierové námestie 37, 911 01  Trenčín

zapísaná v zozname Správcov vedenom MS SR pod č. S1531

Kontakt: 0903/776399, hofierkovaxenia@gmail.com

správca konkurznej podstaty úpadcu:

Connect International, s.r.o. v konkurze

Záfortňa 579/1, 957 01  Bánovce nad Bebravou

IČO: 36 350 460

zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, Oddiel: Sro, Vložka č.: 16342/R

spisová značka súdneho spisu: 29K/8/2013

spisová značka správcovského spisu: 29K/8/2013 S1531

 

Vlastník predmetu dražby:

Connect International, s.r.o. v konkurze

Záfortňa 579/1, 957 01  Bánovce nad Bebravou

IČO: 36 350 460

zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Trenčín, Oddiel: Sro, Vložka č.: 16342/R

II. Miesto, dátum a čas otvorenia dražby:

Miesto: Notársky úrad JUDr. Denisa Adamkovičová, Brnianska 1J, 911 05  Trenčín

Dátum: 24.2.2016

Čas: 13.00 hod.

Pozn: Pokiaľ bude za účastníka konať na dražbe osoba poverená na základe písomného splnomocnenia (splnomocnenec), vyžaduje sa úradne osvedčená pravosť podpisu splnomocniteľa.

Účastník dražby je povinný pred otvorením dražby doložiť čestné vyhlásenie, že nie je osobou vylúčenou z dražby. Účastníkom dražby je osoba prítomná na dražbe, ktorá sa dostavila s cieľom urobiť podanie a spĺňa podmienky ustanovené zákonom č. 527/2002 Z. z. o dobrovoľných dražbách a zložila dražobnú zábezpeku. Účastníci dražby a ostatní prítomní na dražbe sú v priebehu jej konania povinní nerušiť priebeh dražby správaním odporujúcim dobrým mravom. Dražba je prístupná verejnosti. Na dražbe môže byť prítomná každá osoba, ktorá zaplatila vstupné. Vstupné na jeden dražobný deň je 3,00 € na osobu a deň. Vybrané vstupné je súčasťou výťažku dražby.

III. Dražba(prvá/opakovaná):            opakovaná

IV. Označenie a opis predmetu dražby a jeho príslušenstva, práv a záväzkov na predmete dražby viaznucich a s ním spojených, opis stavu predmetu dražby a jeho odhadná alebo zistená cena:

Označenie, opis a stav predmetu dražby:

Nehnuteľnosti:

Stavba, popis stavby: dom, nachádzajúca sa v Slovenskej republike, okres Bánovce nad Bebravou, obec Bánovce nad Bebravou, na adrese Inovecká 19, Bánovce nad Bebravou, katastrálne územie Bánovce nad Bebravou, zapísaná v liste vlastníctva č. 226, vedený Okresným úradom Bánovce nad Bebravou, katastrálny odbor, stavba súpisné číslo: 976, na pozemku parcelné číslo CKN 4169, druh stavby: rodinný dom

1/1 spoluvlastnícky podiel

Jedná sa o objekt nachádzajúci sa na parc. č. 4169, k. ú. Bánovce nad Bebravou, s. č.976. Dom je plne podpivničený, má I. a II. nadzemné podlažie, ukončený je plochou strechou, postavený v roku 1976 . Zo súčtu podlahovej plochy všetkých miestností pripadá viac ako 2/3 na byty, jedná sa o obytný dom v zmysle § 59 zákona č. 41/1964 Zb.. Súčet podlahovej plochy miestností určených na bývanie presahuje polovicu podlahovej plochy všetkých miestností, jedná sa o rodinný dom v zmysle § 1a písm. b) Vyhl. č. 265/1993 Z.z.. Osadenie do terénu v priemernej hĺbke nad 2,0 m bez zvislej izolácioe. Základy s vodorovnou izoláciou. Obvodové a nosné steny murované v skladobnej hrúbke do 40,00 cm, v I.PP monolitický betón. Stropy s rovným podhľadom vybudované po roku 1960. Krytina na plochej streche - pozinkovaný plech. Klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu - žľaby, zvody, parapety. Fasádne omietky nad 2/3 omietanej plochy steny -  brizolitové 4x v II.NP,  v I.NP. Vnútorné obklady v kúpeľni v I.NP , v I.PP a v II.NP, sprchy v I.NP a v II.NP, v kuchyni pri sporáku v I.PP, WC. Obklady fasád v I.PP do 1/3 obklady keramické 4x. Schody s povrchom keramická dlažba  z I.PP, z I.NP . Dvere plné hladké. Okná zdvojené plastové vákuové. V I.PP pôvodné zdvojené drevené. Podlahy veľkoplošné lamino. Dlažby keramická dlažba  v I.PP, I.NP, II NP. Vykurovanie - kotol ústredného vykurovania na plyn, radiátory oceľové  panelové. Inštalácia plynu - rozvod zemného plynu. Elektroinštalácia v I.NP a v II.NP len svetelná, poistkové automaty, v I.PP svetelná a motorická, poistkové automaty. Rozvod vody studenej a teplej. Zdroj teplej vody -  kotol ústredného vykurovania. Kanalizácia -  z WC v I.NP a v II.NP, v I.PP z kúpeľne v I.NP a v II.NP, I.PP  z kuchyne v I.PP . Sprcha v I.PP 1x, v I. a II. NP 4x, umývadlo v I.PP 2x, v I. a II. NP 4x. V kuchyni sa nachádza sporák  so sklokeramickou doskou a elektrickou rúrou. Záchod splachovací s nádržkou v stene.

 

Dispozične :

I.PP :

I.NP -

II.NP -

 

Rodinný dom je  dobre udržiavaný, má nové plastové vákuové okná, nová kúpeľňa - v II.NP prešla rekonštrukciou, nové podlahy, rozvody kúrenia, nová kuchynská linka.

 

V roku 2008 bola prevedená prestavba na ubytovňu. Na prízemí sa nachádza schodišťový priestor, vstupná chodba z ktorej je vstup do 4 apartmánov, pozostávajúcich z izby a soc. zariadneia - sprchový kút so splachovacím záchodom. Plocha dvoch apartmánov je jednej strane budovy je  4,0m*3,9m t.j. 15,6m2. a dvoch aparrtmánov na druhej strane je 3,10m*4,0m t.j.12,4m2. II. NP je dispozične totožné s I.NP. Prevádzková stavba bola povolená rozhodnutím Mesta Bánovce nad Bebravou, 26.02.2009, č.jj. výst. 3995/8732/2008, kedy bolo vydané povolenie zmeny v užívaní rodinného domu na ubytovňu. Pôvodne bola oceňovaná stavba postavená ako rodinný dom pozostávajúci zo suterénu a dvoch nedzemných podlaží s plochou strechou. Rodinný dom bol užívaný od roku 1976 až do doby jeho prestavby a zmeny vo využívaní stavby  zo stavby RD na prevádzkovú stavbu ubytovňu. V jestvujúcom objekte boli pri prestavbe ponechané všetky doterajšie stavebné prvky a pridali sa iba deliace priečky oddeľujúce jednotlivé izby. Objekt je  využívaný ako ubytovňa. V roku 2008 bola uskutočnená prestavba pozostávajúca vybudovania deliacich priečok medzi jednotlivými izbami, plávajúce podlahy, plastové okná, dvere, zateplenie vonkajšej fasády, vybudovanie soc. zariadneí a to sprchových kútov a spl. záchodov, obkladov stien a dlažieb. Bol prestavaný suterén kde sa nachádza kuchyňa s kuchynskou linkou a  sporákom, práčovňa s práčkou, kúpeľňa so sprchovým kútom a záchodom, kotoľňa s  kotlom UK na plyn. Základy betónové, podmurovka bet., murivo monolitické betón hr.40cm, deliace priečky tehlové, vnútorné omietky vápenné štukové, stropy s rovným podhľadom železobetónová doska, fasádne omietky výpenné, dvere hladjké, drevené okná jednoduché, podlahy miestností cementový poter, kotol UK na plyn, elektroinštalácia svetelná a motorická, rozvod studenej vody, zdroj teplej vody bojler. V kuchyni je kuchynská linka s nerezovým drezom s odkvapkávačom a plynovým sporákom. V kúpeľni je sprchový kút a splachovací záchod. Iné znaky sa na podlaží nenachádzajú. Dom je založený na betónových základových pásoch s vodorovnou izoláciou, čiastočne podpivničený, podmurovka je betónová. Nadzemné podlažie je murované prevažne so skladovou hr. muriva do 40cm. z pápelných tehál, priečky murované. Vnútorné omietky sú vápenné hladké. Stropy sú želbet. doska s rovným omietaným podhľadom. Plochá strecha, vonkajšie omietky sú brizolitové, vnútorné obklady v kúpeľni do výšky 135cm, na vani a v kuchyni pozdĺž kuchynskej linky. Dvere sú plné, okná drevené dvojité s platovými žalúziami, podlahy obytných miestností parkety, v ostatných miestnostiach je prevažne PVC, iba v kúpeľni sú dlaždice a v zásobárni cementový poter. Vykurovanie je ústredné kotol UK na plyn. Elektroinštalácia je svetelné istená poistkami. Na podlaží je rozvod studenej aj teplej vody, zemného plynu a kanalizácie z kuchyne a kúpeľní s WC do verejnej kanalizácie.

Pozemok, druh: zastavané plochy a nádvoria, výmera: 395 m2, nachádzajúci sa v Slovenskej republike, okres Bánovce nad Bebravou, obec Bánovce nad Bebravou, katastrálne územie Bánovce nad Bebravou, zapísaný v liste vlastníctva č. 226 vedený Okresným úradom Bánovce nad Bebravou, katastrálny odbor, parcelné číslo CKN 4169

1/1 spoluvlastnícky podiel

 

 

 

 

_____

 

Pozemok, druh: zastavané plochy a nádvoria, výmera: 44 m2, nachádzajúci sa v Slovenskej republike, okres Bánovce nad Bebravou, obec Bánovce nad Bebravou, katastrálne územie Bánovce nad Bebravou, zapísaný v liste vlastníctva č. 226, vedený Okresným úradom Bánovce nad Bebravou, katastrálny odbor, parcelné číslo CKN 4170

1/1 spoluvlastnícky podiel

 

 

 

 

 

_____

Pozemok, druh: záhrady, výmera: 510 m2, nachádzajúci sa v Slovenskej republike, okres Bánovce nad Bebravou, obec Bánovce nad Bebravou, katastrálne územie Bánovce nad Bebravou, zapísaný v liste vlastníctva č. 226, vedený Okresným úradom Bánovce nad Bebravou, katastrálny odbor, parcelné číslo CKN 4171

1/1 spoluvlastnícky podiel

 

 

 

 

____

 

Príslušenstvo:

Garáž na pozemku parc. č. 4170 k.ú. Bánovce nad Bebravou - Garáž pre osobný  automobil je postavená vo dvore rodinného domu na pozemku označenom podľa stavu KN ako parc.č. 4170 k.ú. Bánovce nad Bebravou. Jedná sa o samostatne stojacu prízemnú stavbu s plochou strechou. Dispozične garáž pozostáva z dvoch parkovacích státí pre osobné automobily. V prvom garážovom státí sa nachádza montážna jama. Stavebné povolenie bolo vydané MsNV odborom výstavby v Bánovciach nad Bebravou v roku 1975. Stavba garáže je užívaná od roku 1976 na určený účel. t.j. garážovanie osobného automobilu. I. NP  Základové konštrukcie z prostého monolitického betónu s podmurovkou. Zvislé nosné murivo z pórobetónových tvárnic v hr. steny 40cm. Stropy sú oceľovobetónové prefabrikované s rovným podhľadom. Plochá strecha má krytinu z asfaltových natavovaných pásov. Klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu, žľaby a zvody. Fasádne omietky brizolitové na všetkých stenách nad 2/3 – iné plochy. Vnútorné omietky vápenno-cementové hladké. Podlahy sú betónové s cementovým poterom po celom oceňovanom podlaží. Budova nemá vykurovanie. Okná sú jednoduché oceľové. Elektroinštalácia svetelná a motorická s ističmi. Vráta drevené 2 ks.

Plot predzáhradky - Jedná sa o plot predzáhradky, vybudovaný v roku 1976. Výmera je 30,0m, základy betónové. Plot tvoria plotové tvarovky na betónovom sokle. Výška do 150,00cm. Súčasťou plota sú plotové vráta kovové 1ksa plotové vrátka kovové 1ks.

Plot záhrady - Jedná sa o plot záhrady vybudovaný v roku 2008. Výmera je 30,0m, základy betónové. Výška plotu do 180cm. Plot tvoria plotové tvarovky na betónovom sokle. Súčasťou plota sú plotové vráta kovové 1ksa plotové vrátka kovové 1ks. Plot tvoria oceľové stĺpiky s drôteným pletivom.

Kanalizačná prípojka - Prípojka kanalizácie, vybudovaná v r. 1976, výmera 7,0 m.

Spevnené plochy - Spevnené plochy - vybudované v r. 2008, výmera 269,28m2.

Elektroinštalačná prípojka - Prípojka elektroinštalácie - vzdušná, jednofázová, vybudovaná v r. 1976, výmera 12,0m.

Vonkajšie schody - Vonkajšie schody vybudované v r. 1976 o výmere 40,0 m/st.

Vodovodná  prípojka - Prípojka vody, vybudovaná v r. 1976, výmera 10,0m.

Plynová prípojka - Plynová prípojka, vybudovaná v r. 1997, výmera 9,0m.

Práva a záväzky na predmete dražby viaznucie a s ním spojené:

Všetky nasledujúce záložné práva v prípade úspešnej dražby zanikajú v zmysle § 151ma a § 151md zákona č. 40/64 Zb. (Občiansky zákonník) a vydražiteľ nadobúda predmet dražby bez zaťaženia záložnými právami:

Pod V 867/08 zriaďuje sa záložné právo na nehnuteľností: parc.č.4169, 4170, 4171 a dom s.č.976 na parc.č.4169 v podiele 1/1, ktoré zabezpečujú pohľadávku záložného veriteľa Tatra banka, a.s., Hodžovo námestie 3,811 06 Bratislava 1, IČO 00686 930-960/08;- V 1236/08-1313/08;

Pod V 993/09 z 10.3.2010 zriaďuje sa záložné právo na nehnuteľnosti parc. č. 4169,4170,4171 a stavbu rodinný dom súp.č. 976 na parc.č. 4169, ktoré zabezpečuje pohľadávky záložného veriteľa Tatra banka, akciová spoločnosť, Hodžovo námestie 3, 811 06 Bratislava, IČO 00 686 930.- 266/10

P 255/2012 - Rozhodnutie o zriadení záložného práva č. 9300501/5/2485052/2012 z 10.9.2012 na zabezpečenie daňového nedoplatku - Daňového úradu Trenčín, pobočka Partizánske, Makarenkova 213/1, 958 01 Partizánske na nehn. p.CKN č. 4169, 4170, 4171 a stavba s.č. 976 na p.CKN č. 4169 /dom /, Počas trvania záložného práva zakazuje sa daňovému dlžníkovi nakladať s predmetom záložného práva bez súhlasu správcu dane. - 1316/2012

P 257/2012 - Rozhodnutie o zriadení záložného práva č. 9300501/5/2304860/2012 z 23.8.2012 na zabezpečenie daňového nedoplatku - Daňového úradu Trenčín, pobočka Partizánske, Makarenkova 213/1, 958 01 Partizánske na nehn. p.CKN č. 4169, 4170, 4171 a stavba s.č. 976 na p.CKN č. 4169 /dom /, Počas trvania záložného práva zakazuje sa daňovému dlžníkovi nakladať s predmetom záložného práva bez súhlasu správcu dane. - 1317/2012

P 307/2012 - Rozhodnutie o zriadení záložného práva č. 9300501/5/2813017/2012 z 3.10.2012 na zabezpečenie daňového nedoplatku - Daňového úradu Trenčín, pobočka Partizánske, Makarenkova 213/1, 958 01 Partizánske na nehn. p.CKN č. 4169, 4170, 4171 a stavba s.č. 976 na p.CKN č. 4169 /dom /, Počas trvania záložného práva zakazuje sa daňovému dlžníkovi nakladať s predmetom záložného práva bez súhlasu správcu dane. - 1527/2012

P 2/2013 - Rozhodnutie o zriadení záložného práva č. 9300501/5/3312813/2012 z 12.11.2012 na zabezpečenie daňového nedoplatku - Daňového úradu Trenčín, pobočka Partizánske, Makarenkova 213/1, 958 01 Partizánske na nehn. p.CKN č. 4169, 4170, 4171 a stavba s.č. 976 na p.CKN č. 4169 /dom /, Počas trvania záložného práva zakazuje sa daňovému dlžníkovi nakladať s predmetom záložného práva bez súhlasu správcu dane. - 5/2013

Z 314/2013 - Exekučný príkaz EX 1387/2013 z 4.2.2013 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehn. parc. CKN č. 4169,4170,4171 a stavby dom s.č. 976 na p.CKN č. 4169 v podiely 1/1, súdny exekútor Mgr. Peter Gabriž, Exekútorský úrad, Ružová 1, 935 87 Santovka.- 234/13

Z 315/2013 - Exekučný príkaz EX 1386/2013 z 4.2.2013 na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehn. parc. CKN č. 4169,4170,4171 a stavby dom s.č. 976 na p.CKN č. 4169 v podiely 1/1, súdny exekútor Mgr. Peter Gabriž, Exekútorský úrad, Ružová 1, 935 87 Santovka.- 235/13

P 33/2013 - Rozhodnutie o zriadení záložného práva č. 9300501/5/137472/2013 z 11.1.2013 na zabezpečenie daňového nedoplatku - Daňového úradu Trenčín, pobočka Partizánske, Makarenkova 213/1, 958 01 Partizánske na nehn. p.CKN č. 4169, 4170, 4171 a stavba s.č. 976 na p.CKN č. 4169 /dom /, Počas trvania záložného práva zakazuje sa daňovému dlžníkovi nakladať s predmetom záložného práva bez súhlasu správcu dane. - 271/2013

Z 678/2013 - Exekučný príkaz EX 257/2013 z 9.4.2013 na zriadenie exekučného záložného práva na nehn. parc. CKN č. 4169,4170,4171 a stavby dom s.č. 976 na p.CKN č. 4169 v podiely 1/1, súdny exekútor JUDr. Zuzana Kubešová, Exekútorský úrad, ul.17 novembra 2304, 955 01 Topoľčany.- 481/13

P 100/2013 - Rozhodnutie o zriadení záložného práva č. 9300503/5/1413063/2013 z 15.4.2013 na zabezpečenie daňového nedoplatku - Daňového úradu Trenčín, pobočka Partizánske, Makarenkova 213/1, 958 01 Partizánske na nehn. p.CKN č. 4169, 4170, 4171 a stavba s.č. 976 na p.CKN č. 4169 /dom /, Počas trvania záložného práva zakazuje sa daňovému dlžníkovi nakladať s predmetom záložného práva bez súhlasu správcu dane. - 641/2013

P 101/2013 - Rozhodnutie o zriadení záložného práva č. 9300503/5/1409620/2013 z 15.4.2013 na zabezpečenie daňového nedoplatku - Daňového úradu Trenčín, pobočka Partizánske, Makarenkova 213/1, 958 01 Partizánske na nehn. p.CKN č. 4169, 4170, 4171 a stavba s.č. 976 na p.CKN č. 4169 /dom /, Počas trvania záložného práva zakazuje sa daňovému dlžníkovi nakladať s predmetom záložného práva bez súhlasu správcu dane. - 642/2013

Pozn.: Vyhlásením konkurzu na majetok Úpadcu došlo ex lege (§ 48 ZKR) k zastaveniu všetkých exekučných konaní a z tohto dôvodu došlo k zániku Exekučných záložných práv, ktoré boli neoddeliteľné späté s príslušným exekučným konaním.

Odhadná alebo zistená cena:

Všeobecná hodnota stavieb a pozemkov je spolu:  177.000,- EUR

Slovom: Jednostosedemdesiatsedemtisíc Eur

Všeobecná hodnota predmetu dražby určená Znaleckým posudkom č. 022/2015 vypracovaným Ing. Evou Seifertovou, Bernolákova 4, 915 01  Nové Mesto nad Váhom, znalkyňou z odboru stavebníctvo, pozemné stavby, odhad hodnoty nehnuteľností, zapísaná v Zozname znalcov vedeným Ministerstvom spravodlivosti Slovenskej republiky, ev. č.: 913068, v znení Dodatku k Znaleckému posudku č. 022/2015 zo dňa 12.1.2016.

V. Najnižšie podanie a minimálne prihodenie, ktoré môže účastník dražby urobiť

Najnižšie podanie:      135.000,- EUR (slovom: jednosto tridsaťpäťtisíc Eur), s oprávnením licitátora dražobníka znížiť najnižšie podanie postupne desaťkrát o 4.000,- EUR, najnižšie podanie nesmie byť v tomto prípade po znížení nižšie ako 95.000,- EUR (slovom: deväťdesiatpäťtisíc Eur)

Minimálne prihodenie: 200,- EUR (slovom: dvesto Eur)

VI. Zloženie a výška dražobnej zábezpeky, spôsob a lehota na jej zloženie, číslo účtu a adresa miesta, kde má byť dražobná zábezpeka zložená, čo je dokladom o zložení dražobnej zábezpeky, výške dražobnej zábezpeky, a spôsob jej vrátenia; či je možné zložiť dražobnú zábezpeku platobnou kartou alebo šekom

Zloženie dražobnej zábezpeky: vyžaduje sa

Výška dražobnej zábezpeky: 9.000,- EUR (slovom: deväťtisíc Eur)

V prípade zloženia zábezpeky v hotovosti je potrebné zložiť presnú sumu, dražobník nie je povinný vydávať z vyššej sumy.

Spôsob zloženia dražobnej zábezpeky:

  1. Bezhotovostný prevod alebo vklad na účet Úpadcu zriadený správcom na účely konkurzu: IBAN: SK5302000000003138648751, BIC kód: SUBASKBX, vedený v Všeobecná úverová banka,  a.s.  s variabilným symbolom 0012016.
  2. V hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo v mieste konania dražby.
  3. Banková záruka.
  4. Notárska úschova.

Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť platobnou kartou ani šekom.

Doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky:

1. Originál príkazu na úhradu peňažných prostriedkov vo výške dražobnej zábezpeky. Účastník bude pripustený k dražbe, ak do otvorenia dražby bude dražobná zábezpeka pripísaná na účet dražobníka,

2. Hotovosť vo výške dražobnej zábezpeky,

3. Originál alebo overená kópia preukazujúca vystavenie bankovej záruky.

4. Originál  alebo overenú kópiu dokladu preukazujúceho notársku úschovu.

Lehota na zloženie dražobnej zábezpeky: Do otvorenia dražby.

Vrátenie dražobnej zábezpeky:

Dražobník bez zbytočného odkladu po skončení dražby vráti účastníkovi dražby, ktorý predmet dražby nevydražil, zloženú dražobnú zábezpeku alebo zabezpečí jej vydanie z notárskej úschovy. Listinu preukazujúcu vydanie bankovej záruky predloženú účastníkom dražby, ktorý predmet dražby nevydražil, je dražobník povinný bez zbytočného odkladu vrátiť účastníkovi dražby. Listiny, ktorými oprávnené osoby preukázali svoje práva k predmetu dražby alebo vznik pohľadávok, vráti dražobník týmto osobám bez zbytočného odkladu po skončení dražby; ak sa však dražba neskončí udelením príklepu, vráti dražobník listiny týmto oprávneným osobám bez zbytočného odkladu po márnom uplynutí lehoty na podanie návrhu na vykonanie opakovanej dražby alebo po skončení opakovanej dražby. V prípade upustenia od dražby vráti dražobník zložené dražobné zábezpeky bez zbytočného odkladu. Vrátenie dražobnej zábezpeky bude realizované bankovým prevodom.

VII. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením

Vydražiteľ je povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet  Úpadcu zriadený správcom na účely konkurzu: IBAN: SK5302000000003138648751, BIC kód: SUBASKBX, vedený vo Všeobecná úverová banka,  a.s. s variabilným symbolom 012016, a to do 15 dní odo dňa skončenia dražby.

VIII. Dátum a čas vykonania obhliadky predmetu dražby a organizačné opatrenia na zabezpečenie obhliadky

Obhliadka predmetu dražby:

1. obhliadka: 1.2.2016 o 11:00 hod.

2. obhliadka: 8.2.2016 o 11:00 hod.

na adrese: Inovecká 19, 957 01  Bánovce nad Bebravou

Organizačné opatrenia:

Záujemcovia o obhliadku sa ohlásia najmenej jeden pracovný deň pred konaním obhliadky na tel. č.: 0903/776 399. Pon - Pia 09.00 – 15.00.

IX. Podmienky odovzdania predmetu dražby vydražiteľovi

Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby:

Ak vydražiteľ zaplatí cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote , prechádza na neho vlastnícke právo dňom udelenia príklepu. Dražobník vydá bez zbytočného odkladu po nadobudnutí vlastníckeho alebo iného práva vydražiteľovi potvrdenie o vydražení predmetu dražby a v prípadoch, v ktorých sa o priebehu dražby spisuje notárska zápisnica, vydá dražobník vydražiteľovi dve vyhotovenia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice.

Podmienky odovzdania predmetu dražby:

1. Po nadobudnutí vlastníckeho práva alebo iného práva k predmetu dražby odovzdá dražobník bez zbytočného odkladu vydražiteľovi predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby a vydražiteľ prevzatie predmetu dražby písomne potvrdí.

2. Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, predchádzajúci vlastník je povinný odovzdať predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. Dražobník je povinný na mieste spísať zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby. Zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby podpíše predchádzajúci vlastník predmetu dražby, vydražiteľ a dražobník. Jedno vyhotovenie zápisnice dostane predchádzajúci vlastník a dve vyhotovenia dostane vydražiteľ. Ak niektorá osoba odmietne zápisnicu podpísať alebo ju prevziať, táto skutočnosť sa vyznačí v zápisnici a zápisnica sa považuje za odovzdanú aj tejto osobe.

3.  Všetky náklady spojené s odovzdaním a prevzatím predmetu dražby nesie vydražiteľ. Táto povinnosť sa nevzťahuje na náklady, ktoré by ináč nevznikli, ak ich svojou vinou spôsobil predchádzajúci vlastník, majiteľ alebo dražobník alebo ak im tieto náklady vznikli náhodou, ktorá ich postihla.

4.  Osoba povinná vydať predmet dražby zodpovedá vydražiteľovi za škodu spôsobenú omeškaním s odovzdaním predmetu dražby.

X. Meno, priezvisko a sídlo notára, ktorý bude priebeh dražby osvedčovať notárskou zápisnicou:

JUDr. Denisa Adamkovičová, notárka, Brnianska 1J, 911 05  Trenčín

XI. Poučenie podľa ustanovenia § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách:

1. V prípade, ak sa spochybňuje platnosť záložnej zmluvy alebo boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať, súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu okrem prípadu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.

2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1. čl. XI. tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnému okresnému úradu začatie súdneho konania.

3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1. čl. XI. tohto oznámenia o dražbe, sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 1. čl. XI. tohto oznámenia o dražbe.

4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.

5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste a ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.

V Trenčíne, dňa 15.1.2016

 

_____________________________________        _____________________________________

Navrhovateľ dražby                                                           Dražobník

Mgr. Xénia Hofierková                                                      Mgr. Xénia Hofierková, správca

správca konkurznej podstaty úpadcu

Connect International, s.r.o. v konkurze